Select Page

Vloerzaag

A vloerzaag is een handgereedschap dat wordt gebruikt om kleine stukken hardhout te zagen, meestal gebruikt voor het maken van slots in de vloer voor laminaat of lattenbodem. Het gereedschap heeft een krachtige motor die een cirkelvormig mes aandrijft dat kan worden aangepast voor verstekzagen. De mesgoot werkt over een grote reeks toeren, variërend van […]

Scherpste huurdeals

★★★★

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

3,89

Vanaf prijs per maand

R

Alle huurbedrijven bij elkaar

R
Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken
R
Profiteer van de scherpste prijzen
★★★★:

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

8,4/10

A vloerzaag is een handgereedschap dat wordt gebruikt om kleine stukken hardhout te zagen, meestal gebruikt voor het maken van slots in de vloer voor laminaat of lattenbodem. Het gereedschap heeft een krachtige motor die een cirkelvormig mes aandrijft dat kan worden aangepast voor verstekzagen. De mesgoot werkt over een grote reeks toeren, variërend van 2700 tpm tot 4500 tpm, voor configuratie in het stamhoogtemoer, verder wordt de vloerzaag meestal uitgerust met een vacuümsysteem dat de stofdeeltjes opsluit en het werkomgeving schoonmaakt.

Hoe werkt een vloerzaag?

Een vloerzaag bestaat uit een voetplaat, een riemmotor en een tafel(hoogte). De voetplaat dient als ondersteuning voor het werkstuk en bepaalt de grote om rond te zagen. De motor draagt het zaagblad en wordt aangedreven door een riem of direct via een motor. De tafel voert het stamhoogtemoer uit (hoe hoog de zaag erboven uitkomt) en haalt stof van de kruisingen. Om te zagen, plaatst u het werkstuk op de voetplaat, stelt u het hoogtemoer in en zet u de motor aan om het zaagmes te laten draaien. U voert het werkstuk door de zaag voor een precieze verdeling.

Kun je een vloerzaag huren?

Ja, je kunt bij veel bouwmarkten een vloerzaag huren. Je kunt ook online kijken bij kleine verhuurbedrijven en lokale verhuurbedrijven in je buurt.

Hoe werkt een vloerzaag huren?

Het huren van een vloerzaag is meestal eenvoudig. U stelt een datum en tijd in waarop u het gereedschap wilt huren, betaalt een huurprijs en krijgt het gereedschap meestal thuis bezorgd. Bij het huren van een vloerzaag is het belangrijk om naar de kwaliteit van het gereedschap te kijken en er zeker van te zijn dat het in goede staat verkeert. U hoeft de vloerzaag meestal niet thuis terug te brengen, maar vaak wordt het gereedschap teruggebracht naar het verhuurbedrijf op een afgesproken datum.

Wat zijn de voor- en nadelen van een vloerzaag?

Voordelen:
-Het is doeltreffend en kan eenvoudig verstekzagen
-Het is efficiënt als je het juiste gereedschap hebt
-Het is eenvoudig om het resultaatgenauigheid te verhogen
-Het kan grote hoeveelheden stof verzamelen

Nadelen:
-Het is duur om te kopen en te onderhouden
-Het vereist training en regelmatige vervanging van stofzuigers
-Het kan gevaarlijk zijn als het niet goed wordt gebruikt, met schade aan meubels en andere objecten als gevolg

Hoe veel kost een vloerzaag huren?

De prijzen voor het huren van een vloerzaag variëren afhankelijk van waar je het huurt en hoe lang je het wilt huren. De prijzen variëren van zo laag als $ 20 per dag tot $ 80 of meer voor een meerdaags verhuur.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken