Select Page

Verticale Masthoogwerker zelfrijdend

Een verticale masthoogwerker zelfrijdend is een machines voor verhuizing op wielen voorzien van stalen promenen of telescopische steigers waarmee materiaal of personen geremd naar veilige hoogte kan worden gebracht. Het voertuig is uitgerust met een zelfrijsende stellage die hydraulisch of elektrisch wordt aangedreven en waaruit hij zijn stabiliteit haalt door middel van gewichtsverplaatsing. Ze kunnen […]

Scherpste huurdeals

★★★★

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

3,89

Vanaf prijs per maand

R

Alle huurbedrijven bij elkaar

R
Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken
R
Profiteer van de scherpste prijzen
★★★★:

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

8,4/10

Een verticale masthoogwerker zelfrijdend is een machines voor verhuizing op wielen voorzien van stalen promenen of telescopische steigers waarmee materiaal of personen geremd naar veilige hoogte kan worden gebracht. Het voertuig is uitgerust met een zelfrijsende stellage die hydraulisch of elektrisch wordt aangedreven en waaruit hij zijn stabiliteit haalt door middel van gewichtsverplaatsing. Ze kunnen worden gebruikt in verschillende toepassingen waaronder bijgebouwen, hoger plaatsen van dakbedekking, reparatie of onderhoud van takken van bomen, beleuchting of telex- en seininstallaties, of inladewerkzaamheden op bouwplaatsen. Voordeel van de verticale masthoogwerker zelfrijdend is dat hij beschikt over een grotere werkhoogte in vergelijking met andere toestellen, waaronder heftrucks en knikarmkranen.

Hoe werkt een verticale masthoogwerker zelfrijdend?

Een verticale masthoogwerker zelfrijdend maakt gebruik van een telescopisch of draaibaar kraanarm waarmee hij silo’s, gebouwen of andere hoge structuren veilig kan bereiken. De eenheid is uitgerust met stappenmotoren en is bediend door een bestuurder die een duo of een in-cabinecontroller en/of controlesysteem gebruikt om het apparaat te besturen. Het platform bevindt zich meestal bovenop de structuren die het moet bereiken. De hydraulische of elektrisch aangedreven stapmotor stuurt het apparaat omhoog, terwijl de stellage het toebehorende gewicht recht houdt. Eventuele verbindingen met de verhuisdoelen – materialen of personen – moeten worden gemaakt met behulp van veiligheidskabels, liften, harnassen of lampen.

Kun je een verticale masthoogwerker zelfrijdend huren?

Ja, er zijn veel bedrijven die verticale masthoogwerkers zelfrijdend verhuren. De kosten hiervan kunnen variëren afhankelijk van de locatie, de complexiteit, het aantal dagen dat u het apparaat wilt huren en de extra opties of accessoires die u nodig heeft. Veel verhuurbedrijven bieden ook professionele operators en advies aan om te voldoen aan de meest complexe projectvereisten.

Hoe werkt een verticale masthoogwerker zelfrijdend huren?

Om een verticale masthoogwerker zelfrijdend te kunnen huren, dient u eerst een verhuurbedrijf te zoeken dat gehuurde apparatuur biedt. Vervolgens dient u contact op te nemen met het verhuurbedrijf om het gemaakte voorstel te bevestigen en te bevestigen dat het verhuurbedrijf u de apparatuur kan leveren die u nodig heeft. Indien gewenst, kunt u ook een operator boeken bij het verhuurbedrijf. Als laatste moet u een betalingsmethode gebruiken om de huurprijs voor de apparatuur, het reis- en verzendkosten en eventuele extra servicekosten te voldoen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een verticale masthoogwerker zelfrijdend?

Voordelen van een verticale masthoogwerker zelfrijdend zijn onder andere een hoge capaciteit, veilige hantering, lagere exploitatiekosten in vergelijking met andere opstijgapparatuur, geen volledig talud of grondverzakking nodig en een relatief eenvoudig transport. Nadelen kunnen het gebrek aan stabiliteit, het afhankelijk zijn van de snelheid en kracht van de stappenmotoren, de beperking van de toegestane staphoogte en het gebrek aan heelkundige nauwkeurigheid zijn.

Hoe veel kost een verticale masthoogwerker zelfrijdend huren?

De prijs hangt af van verschillende factoren zoals locatie, duur van de huur, complexiteit van de project en de opties of toebehoren die gewenst zijn. De meeste verhuurbedrijven zullen verschillende opties bieden zodat er een pakket samengesteld kan worden dat aan uw budget en uw behoeften voldoet.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken