Select Page

Tapijtstripper

Een tapijtstripper is een apparaat dat gebruikt wordt om oude of versleten tapijten te verwijderen. Het heeft stukken die in optische vorm op een persmachine lijken, maar die verbonden zijn met een motor. De machine laat lange, aan de onderkant schroevendraaierachtige spijkers los op de vloerbedekking. Deze spijkers zijn zeer scherp en zetten het tapijt […]

Scherpste huurdeals

★★★★

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

3,89

Vanaf prijs per maand

R

Alle huurbedrijven bij elkaar

R
Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken
R
Profiteer van de scherpste prijzen
★★★★:

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

8,4/10

Een tapijtstripper is een apparaat dat gebruikt wordt om oude of versleten tapijten te verwijderen. Het heeft stukken die in optische vorm op een persmachine lijken, maar die verbonden zijn met een motor. De machine laat lange, aan de onderkant schroevendraaierachtige spijkers los op de vloerbedekking. Deze spijkers zijn zeer scherp en zetten het tapijt los van de onderlaag. De tapijtstripper wordt vervolgens verplaatst en het tapijt kan worden afgetrokken, waarbij de onderlaag intact en onbeschadigd blijft.

Hoe werkt een tapijtstripper?

Een tapijtstripper heeft speciale, schroevendraaierachtige spijkers die losgelaten worden op het tapijt. Deze spijkers zijn zeer scherp en zetten het tapijt los van de onderlaag. U kunt de machine vervolgens verplaatsen, waardoor het tapijt loskomt en afgetrokken kan worden van de onderlaag, terwijl de onderlaag onbeschadigd blijft.

Kun je een tapijtstripper huren?

Ja, de meeste gespecialiseerde verhuurbedrijven bieden professionele tapijtstrippers aan voor levensmiddelenprijzen. U kunt er ook voor kiezen om een tweedehands tapijtstripper te kopen, afhankelijk van uw budget en behoeften.

Hoe werkt een tapijtstripper huren?

Meestal huurt u een tapijtstripper bij een gespecialiseerd verhuurbedrijf. U krijgt een volledig geverifieerde tapijtstripper die voorzien is van alle veiligheidsvoorzieningen, instructies en gebruikershandleiding. Vervolgens krijgt u alle hulpmiddelen die nodig zijn om uw project goed te laten functioneren. U betaalt dan de vereiste huurprijs.

Wat zijn de voor- en nadelen van een tapijtstripper?

Voordelen:
– Snel en efficiënt
– Brengt geen schade toe aan de onderliggende vloer
– Verwijdert tapijten volledig

Nadelen:
– Vereist veel kracht om bepaalde soorten tapijt te verwijderen
– Veel geproduceerde stofdeeltjes waardoor het werkomgeving stoffig kan zijn
– Veel gebruikers hebben gespecialiseerde kennis nodig voor het gebruik

Hoe veel kost een tapijtstripper huren?

De kosten voor het huren van een tapijtstripper vallen enorm uiteen, afhankelijk van het type tapijt dat u verwijdert en de duur van de huur. Vaak worden er afhankelijk van de duur van de huur tarieven gerekend. Bovendien kan het soort tapijt dat u verwijdert invloed hebben op de prijs. Vaak bedragen de kosten voor een tapijtstripper tussen de 50 en 150 dollar per dag.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken