Select Page

Tandemwals

Een tandemwals is een machine die twee netten tegelijk kant, geritst of gesealed, ter voorbereiding van het naaiproces. Het is zeer effectief in het creëren van consistente resultaten met minimale afwijking tussen jassen, broeken en andere herenmode tastbare kledingstukken. De machine bestaat uit twee afzonderlijke gemonteerde zesdraads naaimachines die aan beide zijden van het materiaal […]

Scherpste huurdeals

★★★★

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

3,89

Vanaf prijs per maand

R

Alle huurbedrijven bij elkaar

R
Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken
R
Profiteer van de scherpste prijzen
★★★★:

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

8,4/10

Een tandemwals is een machine die twee netten tegelijk kant, geritst of gesealed, ter voorbereiding van het naaiproces. Het is zeer effectief in het creëren van consistente resultaten met minimale afwijking tussen jassen, broeken en andere herenmode tastbare kledingstukken. De machine bestaat uit twee afzonderlijke gemonteerde zesdraads naaimachines die aan beide zijden van het materiaal zijn bevestigd. Deze twee naaimachines worden soms ook aangeduid als een tweespatige paspop. Wanneer de machine wordt geactiveerd, wordt het betreffende kledingstuk volledig op deze twee naaimachines geplaatst, waardoor het materiaal recht en gelijkmatig kan worden verwerkt.

Hoe werkt een tandemwals?

Een tandemwals werkt door twee afzonderlijke naaimachines op beide zijden van het kledingstuk te bevestigen, waardoor het materiaal recht en gelijkmatig kan worden verwerkt. Zodra de machine is geactiveerd, bewegen de naaimachines synchroniserend, terwijl het materiaal door de naaimachines wordt getransporteerd. De naalden in de naaimachines kunnen instellen voor diverse soorten stiksels, zoals een eenvoudige ranke stiksels, gekruiste stiksels en ritsen in verschillende lengtes.

Kun je een tandemwals huren?

Ja, er zijn verschillende bedrijven die tandemwalsen te huur aanbieden. Veel van deze bedrijven verhuren ook andere professionele naaimachines, waaronder kleermakersmachines, lappenmachines, cylinderbandmachines en naai- en bindmachines.

Hoe werkt een tandemwals huren?

Meestal is het huren van een tandemwals een eenvoudig proces. De meeste bedrijven die tandemwalsen verhuren vragen de huurder om tevoren een credite check uit te voeren of een borgsom te betalen. De huurder moet ook een overeenkomst ondertekenen waarin het gebruik van de machine en de bepalingen en voorwaarden van de verhuur worden vastgelegd. Zodra het contract is ondertekend, neemt de huurder de machine mee naar de gewenste locatie.

Wat zijn de voor- en nadelen van een tandemwals?

Een van de voordelen van een tandemwals is dat het in staat is om stof snel recht te trekken ter voorbereiding voor het naaiproces, waardoor het meer efficiënte productierisultaten oplevert. Het heeft ook een compacte vorm, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is. Een nadeel van de tandemwals is dat het materiaal op beide zijden gelijkmatig moet worden verwerkt, wat soms moeilijk kan zijn. Het is ook een complex proces om de naaimachine in te stellen op de juiste manier, waardoor het voor beginners ook een beetje moeilijker te gebruiken.

Hoe veel kost een tandemwals huren?

Het huurprijs van een tandemwals is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het merk en het model van de machine, de duur van de huurperiode en de verhuurder. De prijzen variëren meestal van $50 tot $200 per dag.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken