Select Page

Spin-Rups Hoogwerker

Een spin-rupshoogwerker is een gespecialiseerde terreinvoertuig dat door middel van sporen, aangedreven door een motor, wordt gebruikt om personen naar een hoge positie te verplaatsen. Het heeft een cabine die gesloten is en open kan worden gemaakt voor het stapelen van ladingen. De cabine is luchtgekoeld en beveiligd met veiligheidsmaatregelen zoals een meerpuntsveiligheidssysteem, veiligheidskooien, scharnierijzer, […]

Scherpste huurdeals

★★★★

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

3,89

Vanaf prijs per maand

R

Alle huurbedrijven bij elkaar

R
Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken
R
Profiteer van de scherpste prijzen
★★★★:

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

8,4/10

Een spin-rupshoogwerker is een gespecialiseerde terreinvoertuig dat door middel van sporen, aangedreven door een motor, wordt gebruikt om personen naar een hoge positie te verplaatsen. Het heeft een cabine die gesloten is en open kan worden gemaakt voor het stapelen van ladingen. De cabine is luchtgekoeld en beveiligd met veiligheidsmaatregelen zoals een meerpuntsveiligheidssysteem, veiligheidskooien, scharnierijzer, oliereservoirs en brandblussers. De sporen hebben reisbeperkers die ervoor zorgen dat de hoogwerker maximale prestaties en veiligheid op het terrein kan leveren. De hoogwerker kan worden uitgerust met een uiteenlopende verzameling toevoegingen als een schuifplaat, gereedschappen mand, verlichtingsboom en andere accessoires.

Hoe werkt een spin-rups hoogwerker?

Een spin-rupshoogwerker bestaat uit twee kettingen, die door de elektromotor worden aangedreven. De motor aan de bovenkant is verantwoordelijk voor het rijden met de hoogwerker. De motor aan de zijkant zorgt ervoor dat de machine als een spin op de grond blijft, waardoor een betere tractie en grip mogelijk is. De hydraulische pomp zorgt voor druk naar de cilinders en stuurt zo de sporen aan. De bedieningshendel contrôleert de richting van de hoogwerker en wordt gebruikt voor het roteren of draaien van de machine. De oliedruk in de machine wordt gecontroleerd door een drukmeter. De machine is ook voorzien van speciale kleefbanden om ervoor te zorgen dat de hoogwerker stevig op het terrein blijft staan.

Kun je een spin-rups hoogwerker huren?

Ja, spin-rupshoogwerkers zijn te huur bij verschillende bedrijven die zich bezighouden met de verhuur van industriële machines. Veel van deze bedrijven bieden ook cursussen waarin de theorie en praktijk van het gebruik van de machine worden behandeld.

Hoe werkt een spin-rups hoogwerker huren?

Het huren van een spin-rupshoogwerker vereist meestal het afsluiten van een servicecontract dat de huurder bescherming bij eventuele schade biedt. Sommige bedrijven bieden ook een verzekering om schade door het gebruik van de machine te dekken. Verhuurbedrijven vragen vaak om een voorschotvergoeding of een waarborg voor het geval de machine niet op de afgesproken tijd wordt teruggebracht. Naast het contract moet de huurder vaak ook een certificaat van garantie verstrekken, waardoor de verhuurder de kwaliteit en betrouwbaarheid van de machine kan garanderen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een spin-rups hoogwerker?

Voordelen van een spin-rupshoogwerker zijn: zeer manoeuvreerbaar, goede tractie en grip, weinig lawaai, en het vermogen om ladingen te stapelen. Nadelen zijn: hoge aanschafkosten, duur in onderhoud en het potenzieel om schade te veroorzaken als de machine onjuist wordt gebruikt.

Hoe veel kost een spin-rups hoogwerker huren?

De kosten voor het huren van een spin-rupshoogwerker verschillen sterk afhankelijk van de leverancier en de specifieke eisen voor de huur. Op het moment van schrijven kan het kosten van een hoogwerker variëren van ongeveer € 300 tot € 1.500 of meer.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken