Select Page

Schoorsteensteiger dubbel

Een schoorsteensteiger dubbel is een vorm van een hoogwerker die speciaal is ontworpen om een uitgestrekte combinatie van twee schoorstenen te stabiliseren, te beschermen en te bedienen. De steiger is gebouwd met twee schoorsteen-ondersteunende galerijen en een dubbele stroomtrafo, die wordt aangedreven door hydraulische machinisten. De schoorsteensteiger dubbel biedt een aanzienlijk verbeterde stabiliteit, sterkte en […]

Scherpste huurdeals

★★★★

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

3,89

Vanaf prijs per maand

R

Alle huurbedrijven bij elkaar

R
Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken
R
Profiteer van de scherpste prijzen
★★★★:

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

8,4/10

Een schoorsteensteiger dubbel is een vorm van een hoogwerker die speciaal is ontworpen om een uitgestrekte combinatie van twee schoorstenen te stabiliseren, te beschermen en te bedienen. De steiger is gebouwd met twee schoorsteen-ondersteunende galerijen en een dubbele stroomtrafo, die wordt aangedreven door hydraulische machinisten. De schoorsteensteiger dubbel biedt een aanzienlijk verbeterde stabiliteit, sterkte en levensduur van het oppervlak van de schoorsteen. Dankzij dit speciale ontwerp is de schoorsteensteiger dubbel in staat om zware lasten op te heffen en schoorstenen van ongeveer twee meter groot te stabiliseren. Bovendien zorgen de steunen en dakriemen voor extra stevigheid voor schoorstenen boven twee meter. Door het gebruik van afvalwarmte uit dieseltrucks of open haarden, is de schoorsteensteiger dubbel ideaal voor het verwarmen van een gebouw of de schoorsteen te repareren.

Hoe werkt een schoorsteensteiger dubbel?

Een schoorsteensteiger dubbel werkt door de steunen te verbinden met het betonnen of metalen draagframe van de schoorsteen. Door middel van het draagframe wordt de machine aangedreven door hydraulische machinisten. De steunen en dakriemen zorgen ervoor dat de schoorsteensteiger dubbel geen stabiliteit verliest wanneer ze worden gebruikt. Er zijn ook speciale knoppen waarmee gebruikers kunnen bedienen om de betonnen of metalen draagconstructie aan te passen aan de gegeven omstandigheden. Door de dubbele stroomtrafo krijgt de machine de nodige energie om de bewegingen van de schoorsteen te sturen en te sturen.

Kun je een schoorsteensteiger dubbel huren?

Ja, je kunt een schoorsteensteiger dubbel huren bij veel verhuurbedrijven. De verhuurder zal helpen met het plannen van het beste moment om de steiger te gebruiken, afhankelijk van het doel waarvoor je het huurt. Als je de schoorsteensteiger dubbel nodig hebt voor bijvoorbeeld schoorsteenreparaties, is het verstandig om deze te huren in de wintermaanden.

Hoe werkt een schoorsteensteiger dubbel huren?

Bij het huren van een schoorsteensteiger dubbel zal je verantwoordelijk zijn voor het transport naar de locatie en de installatie van de machine. De verhuurder zal de verplichte veiligheidsmaatregelen die moeten worden nageleefd om de installatie en het gebruik van de machine te verzekeren, aanbieden. Na de installatie zal de verhuurder bij je zijn om je te helpen bij alle bedieningswerkzaamheden van de schoorsteensteiger dubbel.

Wat zijn de voor- en nadelen van een schoorsteensteiger dubbel?

De voordelen van een schoorsteensteiger dubbel zijn onder andere de verbeterde stabiliteit en sterkte, de lange levensduur van het oppervlak van de schoorsteen en de mogelijkheid om zware lasten op te heffen. Nadelen van de schoorsteensteiger dubbel zijn onder andere de hoge kosten van het machinehuur, de kosten van installatie en onderhoud en de vereiste geschoolde en ervaren personeel om te bedienen.

Hoe veel kost een schoorsteensteiger dubbel huren?

De precieze kosten voor het huren van een schoorsteensteiger dubbel zullen afhangen van de specifieke verhuurder waar je de machine bij huurt. Veel verhuurders zullen een dagtarief in rekening brengen dat afhankelijk is van de uiteindelijke duur van het huurcontract. Sommige verhuurders kunnen ook extra kosten rekenen voor installatie en transport.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken