Select Page

Opslag Unit Rijswijk Huren

Een opslagruimte in Rijswijk huren is een goede optie voor mensen die extra ruimte nodig hebben voor hun spullen. In dit artikel leggen we uit wat een opslagruimte in Rijswijk is, wat de voor- en nadelen zijn, wat je wel en niet mag opslaan, wat de kosten zijn, hoe je een opslagruimte kunt huren en […]

Beste deals

★★★★

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

17,00

Vanaf prijs per week

R

Alle verhuurbedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

8,6/10

Een opslagruimte in Rijswijk huren is een goede optie voor mensen die extra ruimte nodig hebben voor hun spullen. In dit artikel leggen we uit wat een opslagruimte in Rijswijk is, wat de voor- en nadelen zijn, wat je wel en niet mag opslaan, wat de kosten zijn, hoe je een opslagruimte kunt huren en wat de meest gestelde vragen zijn.

Wat Is Een Opslagruimte In Rijswijk?

Een opslagruimte in Rijswijk is een afgesloten en beveiligde ruimte die je kunt huren om je spullen tijdelijk of langdurig op te slaan. Een opslagruimte in Rijswijk is meestal gelegen in een groot pand met meerdere opslagunits van verschillende groottes. Je kunt zelf kiezen hoeveel ruimte je nodig hebt en hoe lang je wilt huren. Je hebt altijd toegang tot je opslagruimte met een persoonlijke code of sleutel.

Wat Zijn De Voordelen Van Opslagruimte Rijswijk Huren?

Opslagruimte Rijswijk huren heeft verschillende voordelen, zoals:

 • Je creëert meer ruimte in je huis of kantoor door spullen die je niet vaak gebruikt of die seizoensgebonden zijn op te slaan in een opslagruimte.
 • Je kunt je spullen veilig en droog bewaren in een opslagruimte die voorzien is van camerabewaking, brandbeveiliging en klimaatbeheersing.
 • Je kunt flexibel huren, want je kunt zelf bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt en hoe lang je wilt huren. Je kunt ook makkelijk van opslagruimte wisselen als je meer of minder ruimte nodig hebt.
 • Je kunt voordelig huren, want je betaalt alleen voor de ruimte die je gebruikt en je hebt geen extra kosten voor gas, water, licht of onderhoud.

Wat Zijn De Nadelen Van Opslagruimtes In Rijswijk Huren?

Opslagruimtes in Rijswijk huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

 • Je moet rekening houden met de openingstijden van de opslaglocatie, want je kunt niet altijd bij je spullen komen.
 • Je moet zelf zorgen voor het vervoer van je spullen naar en van de opslagruimte. Dit kan extra tijd, moeite en geld kosten.
 • Je moet zelf zorgen voor het verpakken en beschermen van je spullen tegen stof, vocht en schade. Dit kan extra materiaal en werk vereisen.
 • Je moet een verzekering afsluiten voor je spullen, want de opslagverhuurder is niet aansprakelijk voor eventuele schade of diefstal.

Wat Mag Je Opslaan In Een Opslagruimte?

Je mag in principe alles opslaan in een opslagruimte, zolang het geen gevaarlijke, illegale, bederfelijke of levende goederen zijn. Voorbeelden van spullen die je mag opslaan zijn:

 • Huishoudelijke spullen, zoals meubels, kleding, boeken, speelgoed, apparaten, servies, etc.
 • Zakelijke spullen, zoals kantoorartikelen, archiefmateriaal, voorraad, gereedschap, machines, etc.
 • Hobby- of sportspullen, zoals fietsen, ski’s, surfplanken, golfclubs, muziekinstrumenten, etc.
 • Kunst- of verzamelobjecten, zoals schilderijen, beelden, antiek, munten, postzegels, etc.

Wat Mag Niet In Een Opslagruimte?

Er zijn ook spullen die je niet mag opslaan in een opslagruimte, omdat ze een risico vormen voor de veiligheid of de hygiëne van de opslaglocatie. Voorbeelden van spullen die je niet mag opslaan zijn:

 • Brandbare, explosieve, corrosieve of giftige stoffen, zoals benzine, gasflessen, verf, batterijen, chemicaliën, etc.
 • Illegale of gestolen goederen, zoals drugs, wapens, namaakartikelen, etc.
 • Bederfelijke of geurende goederen, zoals voedsel, drank, planten, dieren, etc.
 • Levende wezens, zoals mensen, dieren, insecten, etc.

Wat Kost Een Opslagruimte Rijswijk Huren?

De kosten van een opslagruimte Rijswijk huren hangen af van verschillende factoren, zoals de grootte van de opslagruimte, de duur van de huurperiode, de locatie van de opslagruimte en de extra services die je wilt gebruiken. In het algemeen geldt dat hoe groter de opslagruimte is, hoe hoger de huurprijs is. Ook geldt dat hoe langer je huurt, hoe lager de huurprijs per maand is. Daarnaast kunnen de prijzen variëren per opslagverhuurder en per regio.

Wat Is De Gemiddelde Huur Van Een Opslagruimte In Rijswijk?

Om je een indicatie te geven van de gemiddelde huur van een opslagruimte in Rijswijk, hebben we een overzicht gemaakt van de prijzen van verschillende opslagverhuurders in Rijswijk. De prijzen zijn gebaseerd op een huurperiode van één maand en zijn inclusief btw. Let op: dit zijn slechts voorbeelden en geen garanties. De actuele prijzen kunnen afwijken en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de voorwaarden van de opslagverhuurder.

OpslagverhuurderGrootte (m<sup>3</sup>)Prijs (€)
Boxx19
Boxx639
Boxx1269
Boxx1899
Boxx24129
Shurgard1.519
Shurgard659
Shurgard12109
Shurgard18159
Shurgard24209
Allsafe Mini Opslag1.514
Allsafe Mini Opslag649
Allsafe Mini Opslag1289
Allsafe Mini Opslag18129
Allsafe Mini Opslag24169

Hoe Kun Je Een Opslagruimte In Rijswijk Huren?

Een opslagruimte in Rijswijk huren is niet moeilijk als je de volgende stappen volgt:

Stap 1: Bepaal hoeveel ruimte je nodig hebt

Het eerste wat je moet doen is inschatten hoeveel spullen je wilt opslaan en hoeveel ruimte je daarvoor nodig hebt. Je kunt hiervoor gebruik maken van een online ruimtecalculator of een advies vragen aan een opslagexpert. Het is belangrijk om niet te veel of te weinig ruimte te huren, want dat kan je onnodig geld kosten.

Stap 2: Vergelijk verschillende opslagverhuurders

Het tweede wat je moet doen is verschillende opslagverhuurders in Rijswijk vergelijken op basis van hun prijzen, locaties, voorzieningen en beoordelingen. Je kunt hiervoor gebruik maken van een online vergelijkingssite of zelf contact opnemen met de opslagverhuurders. Het is belangrijk om te letten op de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de opslagverhuurder, want dat kan je veel gedoe besparen.

Stap 3: Reserveer je opslagruimte

Het derde wat je moet doen is je opslagruimte reserveren bij de opslagverhuurder van je keuze. Je kunt hiervoor online een reserveringsformulier invullen of telefonisch contact opnemen met de opslagverhuurder. Het is belangrijk om je persoonlijke gegevens, de gewenste grootte van de opslagruimte, de gewenste huurperiode en de gewenste betaalmethode door te geven. Je ontvangt dan een bevestiging van je reservering en een contract dat je moet ondertekenen.

Meest Gestelde Vragen

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over opslagruimte Rijswijk huren:

Is Boxx De Beste Aanbieder Voor Opslagruimtes In Rijswijk?

Boxx is een van de grootste en bekendste aanbieders voor opslagruimtes in Rijswijk. Boxx biedt verschillende soorten opslagruimtes aan, zoals standaard opslagunits, mobiele opslagboxen, garageboxen en XXL-opslagunits. Boxx staat bekend om zijn scherpe prijzen, goede service en hoge klanttevredenheid. Boxx heeft ook een gratis verhuisservice en een gratis verhuisbus voor zijn klanten. Of Boxx de beste aanbieder voor jou is, hangt af van je persoonlijke wensen en voorkeuren.

Kun Je Een Opslagruimte In Rijswijk Kopen?

Ja, je kunt ook een opslagruimte in Rijswijk kopen in plaats van huren. Dit kan interessant zijn als je langdurig of permanent gebruik wilt maken van een opslagruimte. Het kopen van een opslagruimte kan je meer zekerheid, vrijheid en rendement geven dan het huren van een opslagruimte. Het kopen van een opslagruimte vergt echter wel een grotere investering en meer verantwoordelijkheid dan het huren van een opslagruimte. Je moet bijvoorbeeld rekening houden met de aankoopprijs, de onderhoudskosten, de belastingen en de verzekeringen.

Kun Je Wonen In Een Opslagruimte?

Nee, je kunt niet wonen in een opslagruimte. Een opslagruimte is bedoeld voor het opslaan van spullen, niet voor het verblijven van mensen. Een opslagruimte voldoet niet aan de wettelijke eisen en normen voor een bewoonbare ruimte. Een opslagruimte heeft bijvoorbeeld geen ramen, geen ventilatie, geen sanitair, geen elektriciteit en geen verwarming. Bovendien is het verboden om te wonen in een opslagruimte volgens de algemene voorwaarden van de opslagverhuurder. Als je betrapt wordt op het wonen in een opslagruimte, kun je je huurcontract kwijtraken en een boete krijgen.

Is Mijn Opslagruimte Verzekerd?

Nee, je opslagruimte is niet automatisch verzekerd door de opslagverhuurder. De opslagverhuurder is alleen aansprakelijk voor schade of diefstal die veroorzaakt is door zijn eigen nalatigheid of fouten. Als er iets gebeurt met je spullen door brand, wateroverlast, inbraak of vandalisme, dan ben je zelf verantwoordelijk voor de schade of het verlies. Daarom is het verstandig om zelf een verzekering af te sluiten voor je spullen in de opslagruimte. Je kunt hiervoor gebruik maken van je eigen inboedelverzekering of een speciale opslagverzekering afsluiten bij de opslagverhuurder of bij een externe partij.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken