Select Page

Opslag Unit Haarlem Huren

Een opslagruimte in Haarlem huren is een goede optie als je extra ruimte nodig hebt voor je spullen. In dit artikel leggen we je uit wat een opslagruimte in Haarlem is, wat de voor- en nadelen zijn, wat je wel en niet mag opslaan, wat de kosten zijn, hoe je een opslagruimte kunt huren en […]

Beste deals

★★★★

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

17,00

Vanaf prijs per week

R

Alle verhuurbedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

8,6/10

Een opslagruimte in Haarlem huren is een goede optie als je extra ruimte nodig hebt voor je spullen. In dit artikel leggen we je uit wat een opslagruimte in Haarlem is, wat de voor- en nadelen zijn, wat je wel en niet mag opslaan, wat de kosten zijn, hoe je een opslagruimte kunt huren en wat de meest gestelde vragen zijn. Lees verder om meer te weten te komen over opslagruimte Haarlem huren.

Wat Is Een Opslagruimte In Haarlem?

Een opslagruimte in Haarlem is een afgesloten en beveiligde ruimte die je kunt huren om je spullen tijdelijk of permanent op te slaan. Een opslagruimte kan verschillende afmetingen hebben, van een kleine box tot een grote garage. Je kunt zelf kiezen hoeveel ruimte je nodig hebt en hoe lang je wilt huren. Een opslagruimte in Haarlem is ideaal als je bijvoorbeeld gaat verhuizen, verbouwen, reizen of gewoon meer ruimte wilt creëren in je huis of kantoor.

Wat Zijn De Voordelen Van Opslagruimte Haarlem Huren?

Opslagruimte Haarlem huren heeft veel voordelen, zoals:

 • Je hebt meer ruimte en overzicht in je huis of kantoor
 • Je kunt je spullen veilig en droog bewaren
 • Je kunt flexibel huren, zowel voor korte als lange termijn
 • Je kunt gemakkelijk bij je spullen wanneer je wilt
 • Je kunt kiezen uit verschillende locaties en prijzen
 • Je kunt gebruik maken van extra services, zoals verhuiswagens, verhuisdozen, verzekeringen en advies

Wat Zijn De Nadelen Van Opslagruimtes In Haarlem Huren?

Opslagruimtes in Haarlem huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

 • Je moet extra kosten betalen voor de huur en eventuele bijkomende services
 • Je moet rekening houden met de openingstijden en de bereikbaarheid van de opslaglocatie
 • Je moet zelf zorgen voor het transport en de inrichting van je opslagruimte
 • Je moet regelmatig je spullen controleren op schade of vocht
 • Je moet oppassen dat je geen spullen opslaat die verboden of gevaarlijk zijn

Wat Mag Je Opslaan In Een Opslagruimte?

Je mag in principe alles opslaan in een opslagruimte, zolang het maar geen overlast of schade veroorzaakt aan de opslaglocatie, de andere huurders of het milieu. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Meubels, kleding, boeken, speelgoed, elektronica, kunst, antiek, verzamelingen, hobbyartikelen, sportspullen, fietsen, motoren, etc.
 • Documenten, archieven, administratie, voorraad, gereedschap, machines, etc.
 • Seizoensgebonden spullen, zoals kerstversiering, ski’s, tuinmeubelen, etc.

Wat Mag Niet In Een Opslagruimte?

Er zijn ook een aantal dingen die je niet mag opslaan in een opslagruimte, omdat ze verboden of gevaarlijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Levende dieren of planten
 • Bederfelijke of geurende etenswaren
 • Drugs, wapens, explosieven of vuurwerk
 • Chemische of brandbare stoffen, zoals benzine, verf of gasflessen
 • Gestolen of illegale goederen
 • Afval of vuilnis

Wat Kost Een Opslagruimte Haarlem Huren?

De kosten van een opslagruimte Haarlem huren hangen af van verschillende factoren, zoals:

 • De grootte van de opslagruimte
 • De locatie van de opslaglocatie
 • De duur van de huurperiode
 • De beschikbaarheid en de vraag naar opslagruimtes
 • De extra services die je wilt gebruiken

Wat Is De Gemiddelde Huur Van Een Opslagruimte In Haarlem?

De gemiddelde huur van een opslagruimte in Haarlem is ongeveer €15 per m2 per maand. Dit betekent dat je voor een opslagruimte van 10 m2 ongeveer €150 per maand betaalt. Dit is echter een indicatie en kan variëren per aanbieder, locatie en periode. Het is daarom verstandig om verschillende offertes aan te vragen en te vergelijken voordat je een opslagruimte Haarlem huurt.

Hoe Kun Je Een Opslagruimte In Haarlem Huren?

Een opslagruimte in Haarlem huren is niet moeilijk, maar je moet wel een aantal stappen volgen om de juiste opslagruimte te vinden en te reserveren. Hieronder leggen we je uit hoe je dat kunt doen.

Stap 1: Bepaal hoeveel ruimte je nodig hebt

Het eerste wat je moet doen is bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt voor je spullen. Dit kun je doen door een lijst te maken van alle spullen die je wilt opslaan en de afmetingen ervan te schatten. Je kunt ook gebruik maken van een online ruimtecalculator om een idee te krijgen van de benodigde opslagruimte. Houd er rekening mee dat je niet alleen de vloeroppervlakte, maar ook de hoogte van de opslagruimte kunt benutten. Het is ook verstandig om wat extra ruimte te reserveren voor eventuele toekomstige spullen of loopruimte.

Stap 2: Kies een locatie en een aanbieder

Het tweede wat je moet doen is kiezen waar je je opslagruimte wilt huren. Er zijn verschillende locaties en aanbieders van opslagruimtes in Haarlem, elk met hun eigen voor- en nadelen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een locatie die dichtbij je huis of werk is, zodat je gemakkelijk bij je spullen kunt komen. Je kunt ook kiezen voor een locatie die goedkoper of veiliger is, afhankelijk van je budget en wensen. Je kunt online zoeken naar opslaglocaties in Haarlem of gebruik maken van een vergelijkingssite om de beste opties te vinden. Let bij het kiezen van een aanbieder op zaken als de prijs, de service, de faciliteiten, de openingstijden, de beveiliging, de reviews en de voorwaarden.

Stap 3: Reserveer je opslagruimte

Het derde wat je moet doen is je opslagruimte reserveren. Dit kun je meestal online of telefonisch doen bij de aanbieder van je keuze. Je moet dan een aantal gegevens invullen, zoals je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, gewenste opslagruimte, huurperiode en betaalmethode. Je krijgt dan een bevestiging van je reservering en een contract dat je moet ondertekenen. Je kunt ook vragen naar eventuele extra services, zoals verhuiswagens, verhuisdozen, verzekeringen of advies. Zorg ervoor dat je alles goed leest en begrijpt voordat je akkoord gaat met de reservering.

Meest Gestelde Vragen

Is Boxx De Beste Aanbieder Voor Opslagruimtes In Haarlem?

Boxx is een van de grootste en bekendste aanbieders van opslagruimtes in Nederland, met meer dan 30 locaties verspreid over het land. Boxx biedt verschillende soorten opslagruimtes aan, zoals self storage units, mobiele opslagboxen, garageboxen en bedrijfsop slagruimtes. Boxx staat bekend om zijn goede service, scherpe prijzen, hoge kwaliteit en innovatieve oplossingen.

Boxx heeft ook een locatie in Haarlem, aan de Oudeweg 91. Hier kun je kiezen uit verschillende opslagruimtes, van 1 m2 tot 100 m2, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Boxx biedt ook gratis verhuiswagens, verhuisdozen en verzekeringen aan. Boxx heeft veel positieve reviews van tevreden klanten, die de opslagruimtes schoon, veilig, toegankelijk en betaalbaar vinden. Boxx is dus zeker een goede optie als je op zoek bent naar een opslagruimte in Haarlem, maar je kunt ook andere aanbieders vergelijken om de beste deal te vinden.

Kun Je Een Opslagruimte In Haarlem Kopen?

Het is mogelijk om een opslagruimte in Haarlem te kopen in plaats van te huren, maar dit is meestal alleen interessant voor zakelijke klanten die een langdurige of permanente opslagbehoefte hebben. Het kopen van een opslagruimte in Haarlem heeft als voordeel dat je eigenaar bent van de ruimte en dat je geen maandelijkse huur hoeft te betalen.

Het heeft echter ook nadelen, zoals de hoge aanschafkosten, de onderhoudskosten, de belastingen en de beperkte flexibiliteit. Bovendien zijn er niet veel opslagruimtes te koop in Haarlem, waardoor het aanbod schaars en duur is. Het kopen van een opslagruimte in Haarlem is dus alleen aan te raden als je zeker weet dat je de ruimte voor een lange tijd nodig hebt en dat je het geld ervoor hebt.

Kun Je Wonen In Een Opslagruimte?

Nee, je kunt niet wonen in een opslagruimte. Een opslagruimte is bedoeld voor het opslaan van spullen, niet voor het verblijven van mensen. Een opslagruimte voldoet niet aan de wettelijke eisen voor een woonruimte, zoals de minimale oppervlakte, de ventilatie, de verwarming, de sanitaire voorzieningen en de brandveiligheid.

Bovendien is het verboden om te wonen in een opslagruimte volgens de algemene voorwaarden van de meeste aanbieders. Als je betrapt wordt op het wonen in een opslagruimte, kun je je huurcontract kwijtraken en een boete krijgen. Het wonen in een opslagruimte is dus niet alleen oncomfortabel en ongezond, maar ook illegaal en riskant.

Is Mijn Opslagruimte Verzekerd?

Je opslagruimte is meestal niet standaard verzekerd door de aanbieder of door je eigen inboedelverzekering. Dit betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor eventuele schade of diefstal van je spullen in de opslagruimte. Het is daarom verstandig om een aparte opslagverzekering af te sluiten om je spullen te beschermen tegen onvoorziene risico’s.

Een opslagverzekering dekt meestal schade door brand, water, storm, bliksem, inbraak of vandalisme. De kosten van een opslagverzekering hangen af van de waarde en de hoeveelheid van je spullen, maar zijn meestal niet erg hoog. Sommige aanbieders bieden zelf een opslagverzekering aan als extra service, maar je kunt ook zelf een opslagverzekering afsluiten bij een externe partij.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken