Select Page

Opslagruimte Diemen Huren

Een opslagruimte in Diemen huren is een goede optie voor mensen die extra ruimte nodig hebben voor hun spullen. Een opslagruimte is een afgesloten en beveiligde ruimte die je kunt huren voor een bepaalde periode. Je kunt er allerlei spullen in opslaan, zoals meubels, kleding, boeken, gereedschap, sportartikelen, enzovoort. In dit artikel lees je alles […]

Beste deals

★★★★

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

17,00

Vanaf prijs per week

R

Alle verhuurbedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

8,6/10

Een opslagruimte in Diemen huren is een goede optie voor mensen die extra ruimte nodig hebben voor hun spullen. Een opslagruimte is een afgesloten en beveiligde ruimte die je kunt huren voor een bepaalde periode. Je kunt er allerlei spullen in opslaan, zoals meubels, kleding, boeken, gereedschap, sportartikelen, enzovoort. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het huren van een opslagruimte in Diemen.

Wat is een opslagruimte in Diemen?

Een opslagruimte in Diemen is een ruimte die je kunt huren bij een opslagbedrijf zoals [perdirecthuren.nl]. Het opslagbedrijf biedt verschillende maten en soorten opslagruimtes aan, die je kunt kiezen afhankelijk van je behoefte en budget. Een opslagruimte in Diemen is meestal voorzien van een slot, een alarm, een brandmelder en een ventilatiesysteem. Je hebt zelf de sleutel of de toegangscode van je opslagruimte, en je kunt er 24/7 bij komen. Je betaalt een maandelijkse huurprijs voor je opslagruimte, die afhangt van de grootte, de locatie en de duur van je huurcontract.

Wat zijn de voordelen van opslagruimte Diemen huren?

Opslagruimte Diemen huren heeft veel voordelen, zoals:

 • Je creëert meer ruimte in je huis of kantoor door spullen die je niet vaak gebruikt of die seizoensgebonden zijn op te slaan in een opslagruimte.
 • Je beschermt je spullen tegen beschadiging, diefstal, vocht, schimmel, ongedierte en brand door ze op te slaan in een veilige en droge opslagruimte.
 • Je bespaart geld door alleen te betalen voor de ruimte die je nodig hebt, en door gebruik te maken van de gratis verhuisservice, de gratis verhuisbus en de gratis verhuisdozen die sommige opslagbedrijven aanbieden.
 • Je hebt meer flexibiliteit door zelf te bepalen hoe lang je een opslagruimte wilt huren, en door je huurcontract makkelijk te kunnen verlengen of opzeggen.
 • Je hebt meer gemak door online of telefonisch een opslagruimte te kunnen reserveren, en door altijd toegang te hebben tot je spullen.

Wat zijn de nadelen van opslagruimtes in Diemen huren?

Opslagruimtes in Diemen huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

 • Je moet extra kosten betalen voor het transport, de verzekering en de borg van je spullen.
 • Je moet rekening houden met de openingstijden, de huisregels en de algemene voorwaarden van het opslagbedrijf.
 • Je moet regelmatig je spullen controleren op eventuele schade of verlies.
 • Je moet zorgen dat je spullen goed verpakt en gelabeld zijn om ze makkelijk terug te vinden.
 • Je moet oppassen dat je geen spullen opslaat die verboden of gevaarlijk zijn.

Wat mag je opslaan in een opslagruimte?

Je mag bijna alles opslaan in een opslagruimte, zolang het maar legaal, schoon, droog en niet bederfelijk is. Voorbeelden van spullen die je mag opslaan zijn:

 • Huishoudelijke spullen zoals meubels, kleding, boeken, speelgoed, servies, apparaten, etc.
 • Zakelijke spullen zoals kantoorartikelen, documenten, archieven, voorraden, machines, etc.
 • Hobby- of sportspullen zoals fietsen, ski’s, golfclubs, muziekinstrumenten, schilderijen, etc.
 • Voertuigen zoals auto’s, motoren, caravans, boten, etc.

Wat mag niet in een opslagruimte?

Er zijn ook spullen die je niet mag opslaan in een opslagruimte, omdat ze verboden, gevaarlijk of onhygiënisch zijn. Voorbeelden van spullen die je niet mag opslaan zijn:

 • Levende of dode dieren of planten.
 • Vers of bederfelijk voedsel of drank.
 • Brandbare, explosieve, corrosieve of giftige stoffen zoals benzine, gas, verf, batterijen, etc.
 • Illegale of gestolen goederen zoals drugs, wapens, namaakartikelen, etc.
 • Geld, sieraden, kunstwerken of andere waardevolle spullen die niet verzekerd zijn.

Wat kost een opslagruimte Diemen huren?

De kosten van een opslagruimte Diemen huren hangen af van verschillende factoren, zoals de grootte, de locatie en de duur van je huurcontract. Daarnaast moet je ook rekening houden met eventuele extra kosten zoals transport, verzekering en borg. Hieronder vind je een overzicht van de gemiddelde huurprijzen en de extra kosten van een opslagruimte in Diemen.

Wat is de gemiddelde huur van een opslagruimte in Diemen?

De gemiddelde huur van een opslagruimte in Diemen varieert van € 10 tot € 200 per maand, afhankelijk van de grootte van de opslagruimte. Hoe groter de opslagruimte, hoe hoger de huurprijs. De volgende tabel geeft een indicatie van de gemiddelde huurprijzen per maand voor verschillende maten opslagruimtes in Diemen.

GrootteOppervlakteInhoudHuurprijs
XS1 m²3 m³€ 10 – € 20
S2 m²6 m³€ 20 – € 40
M4 m²12 m³€ 40 – € 80
L6 m²18 m³€ 80 – € 120
XL8 m²24 m³€ 120 – € 160
XXL10 m²30 m³€ 160 – € 200

Hoe kun je een opslagruimte in Diemen huren?

Een opslagruimte in Diemen huren is heel eenvoudig. Je kunt het online of telefonisch doen bij een opslagbedrijf zoals [perdirecthuren.nl]. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Bepaal hoeveel ruimte je nodig hebt

Het eerste wat je moet doen is inschatten hoeveel spullen je wilt opslaan en hoeveel ruimte je daarvoor nodig hebt. Je kunt hiervoor gebruik maken van een online ruimtecalculator of advies vragen aan een medewerker van het opslagbedrijf. Het is belangrijk dat je niet te veel of te weinig ruimte huurt, want dat kan je geld kosten.

Stap 2: Kies een locatie en een type opslagruimte

Het tweede wat je moet doen is kiezen waar je je spullen wilt opslaan en wat voor soort opslagruimte je wilt huren. Je kunt kiezen uit verschillende locaties in Diemen, die elk hun eigen voor- en nadelen hebben. Bijvoorbeeld, een locatie dicht bij het centrum kan handiger zijn, maar ook duurder dan een locatie aan de rand van de stad. Je kunt ook kiezen uit verschillende types opslagruimtes, zoals standaard, verwarmd of geklimatiseerd, die elk hun eigen kenmerken en prijzen hebben. Je kunt de verschillende opties vergelijken op de website van het opslagbedrijf of advies vragen aan een medewerker.

Stap 3: Reserveer je opslagruimte en sluit je huurcontract af

Het derde wat je moet doen is je opslagruimte reserveren en je huurcontract afsluiten. Je kunt dit online of telefonisch doen bij het opslagbedrijf. Je moet dan je persoonlijke gegevens, je gewenste opslagruimte, je huurperiode en je betaalmethode opgeven. Je krijgt dan een bevestiging van je reservering en een kopie van je huurcontract. Je moet ook een borg betalen, die meestal gelijk is aan één maand huur. Je kunt je huurcontract op elk moment verlengen of opzeggen, met inachtneming van de opzegtermijn.

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over het huren van een opslagruimte in Diemen.

Is Boxx de beste aanbieder voor opslagruimtes in Diemen?

Boxx is een van de grootste en bekendste aanbieders van opslagruimtes in Nederland, met meer dan 20 vestigingen verspreid over het land. Boxx biedt verschillende soorten opslagruimtes aan, zoals standaard, verwarmd, geklimatiseerd, mobiel en garagebox.

Boxx staat bekend om zijn goede service, scherpe prijzen, gratis verhuisservice en gratis verhuisbus. Boxx heeft ook een vestiging in Diemen, die gelegen is aan de Weesperstraat 118. Je kunt meer informatie vinden over Boxx op hun website of bellen naar 088-2621212.

Kun je een opslagruimte in Diemen kopen?

Ja, je kunt ook een opslagruimte in Diemen kopen in plaats van huren. Dit kan interessant zijn als je voor langere tijd een opslagruimte nodig hebt of als je een investering wilt doen. Er zijn verschillende bedrijven die opslagruimtes te koop aanbieden in Diemen, zoals [OpslagXL], [GaragePark] en [Boxcomplex]. De prijzen variëren van € 15.000 tot € 50.000, afhankelijk van de grootte, de locatie en de faciliteiten van de opslagruimte. Je moet wel rekening houden met extra kosten zoals onderhoud, verzekering en belasting.

Kun je wonen in een opslagruimte?

Nee, je kunt niet wonen in een opslagruimte. Dit is verboden volgens de wet en de algemene voorwaarden van het opslagbedrijf. Een opslagruimte is bedoeld voor het tijdelijk of permanent opslaan van spullen, niet voor het verblijven van mensen of dieren. Als je toch probeert te wonen in een opslagruimte, loop je het risico om uitgezet te worden, je borg te verliezen en een boete te krijgen.

Is mijn opslagruimte verzekerd?

Je opslagruimte is niet automatisch verzekerd door het opslagbedrijf. Het is daarom verstandig om zelf een verzekering af te sluiten voor je spullen die je in de opslagruimte plaatst. Je kunt hiervoor gebruik maken van je eigen inboedelverzekering of een speciale opslagverzekering afsluiten bij het opslagbedrijf of bij een externe partij. De kosten en de dekking van de verzekering hangen af van de waarde en de aard van je spullen. Het is belangrijk dat je een inventarislijst maakt van je spullen en dat je foto’s maakt als bewijs.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken