Select Page

Opslagruimte Den Haag Huren

Een opslagruimte in Den Haag huren is een goede optie voor mensen die extra ruimte nodig hebben voor hun spullen. Of je nu gaat verhuizen, verbouwen, opruimen of gewoon meer plaats wilt creëren in je huis, een opslagruimte kan je helpen om je spullen veilig en makkelijk op te bergen. In dit artikel vertellen we […]

Beste deals

★★★★

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

17,00

Vanaf prijs per week

R

Alle verhuurbedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

8,6/10

Een opslagruimte in Den Haag huren is een goede optie voor mensen die extra ruimte nodig hebben voor hun spullen. Of je nu gaat verhuizen, verbouwen, opruimen of gewoon meer plaats wilt creëren in je huis, een opslagruimte kan je helpen om je spullen veilig en makkelijk op te bergen. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het huren van een opslagruimte in Den Haag, als expert op het gebied van opslagruimtes huren als medewerker van perdirecthuren.nl.

Wat is een opslagruimte in Den Haag?

Een opslagruimte in Den Haag is een afgesloten en beveiligde ruimte waar je je spullen tijdelijk of permanent kunt opslaan. Een opslagruimte kan verschillende afmetingen hebben, afhankelijk van je behoefte en budget. Je kunt een opslagruimte huren voor een korte of lange periode, en je hebt meestal 24/7 toegang tot je spullen. Een opslagruimte in Den Haag is ideaal voor mensen die in de stad wonen of werken, en die geen plaats hebben voor hun spullen thuis of op kantoor.

Wat zijn de voordelen van opslagruimte Den Haag huren?

Opslagruimte Den Haag huren heeft veel voordelen, zoals:

 • Je creëert meer ruimte in je huis of kantoor, waardoor je meer comfort en overzicht hebt.
 • Je beschermt je spullen tegen beschadiging, diefstal, vocht, stof en ongedierte.
 • Je kunt je spullen makkelijk verplaatsen als je gaat verhuizen of verbouwen.
 • Je kunt je spullen flexibel opslaan, zonder langdurige contracten of hoge kosten.
 • Je kunt kiezen uit verschillende soorten en maten opslagruimtes, die passen bij je wensen en budget.
 • Je hebt altijd toegang tot je spullen, wanneer je maar wilt.

Wat zijn de nadelen van opslagruimtes in Den Haag huren?

Opslagruimtes in Den Haag huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

 • Je moet extra betalen voor het huren van een opslagruimte, bovenop je huur of hypotheek.
 • Je moet rekening houden met de afstand en de bereikbaarheid van de opslaglocatie, vooral als je vaak bij je spullen moet zijn.
 • Je moet zelf zorgen voor het inpakken, vervoeren en uitpakken van je spullen, of hiervoor een verhuisbedrijf inschakelen.
 • Je moet goed bijhouden wat je allemaal in de opslagruimte hebt staan, om te voorkomen dat je spullen vergeet of kwijtraakt.

Wat mag je opslaan in een opslagruimte?

Je mag in principe alles opslaan in een opslagruimte, zolang het geen gevaarlijke, illegale, bederfelijke of levende goederen zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Meubels, zoals banken, stoelen, tafels, kasten en bedden.
 • Huishoudelijke apparaten, zoals koelkasten, wasmachines, drogers en televisies.
 • Kleding, schoenen, accessoires en andere persoonlijke spullen.
 • Boeken, cd’s, dvd’s, platen en andere media.
 • Hobby- en sportartikelen, zoals fietsen, ski’s, golfclubs en muziekinstrumenten.
 • Documenten, archieven, administratie en andere papieren.
 • Kunstwerken, antiek, verzamelingen en andere waardevolle spullen.

Wat mag niet in een opslagruimte?

Er zijn ook een aantal dingen die je niet mag opslaan in een opslagruimte, omdat ze gevaarlijk, illegaal, bederfelijk of levend zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Brandbare stoffen, zoals benzine, olie, verf en gasflessen.
 • Explosieve stoffen, zoals vuurwerk, munitie en wapens.
 • Chemische stoffen, zoals schoonmaakmiddelen, medicijnen en drugs.
 • Eetbare goederen, zoals voedsel, dranken en planten.
 • Dierlijke goederen, zoals vlees, vis, zuivel en huiden.
 • Levende goederen, zoals mensen, dieren en insecten.

Wat kost een opslagruimte Den Haag huren?

De kosten van een opslagruimte Den Haag huren hangen af van verschillende factoren, zoals:

 • De grootte van de opslagruimte, die kan variëren van 1 m<sup>3</sup> tot 50 m<sup>3</sup>.
 • De locatie van de opslagruimte, die kan liggen in het centrum of aan de rand van de stad.
 • De duur van de huurperiode, die kan gaan van een week tot een jaar of langer.
 • De kwaliteit van de opslagruimte, die kan verschillen in temperatuur, vochtigheid, beveiliging en toegankelijkheid.

Wat is de gemiddelde huur van een opslagruimte in Den Haag?

Volgens de website van perdirecthuren.nl, die gespecialiseerd is in het verhuren van opslagruimtes in Den Haag, is de gemiddelde huur van een opslagruimte in Den Haag als volgt:

GroottePrijs per maand
1 m<sup>3</sup>€ 10
5 m<sup>3</sup>€ 40
10 m<sup>3</sup>€ 70
15 m<sup>3</sup>€ 100
20 m<sup>3</sup>€ 130
25 m<sup>3</sup>€ 160
30 m<sup>3</sup>€ 190
35 m<sup>3</sup>€ 220
40 m<sup>3</sup>€ 250
45 m<sup>3</sup>€ 280
50 m<sup>3</sup>€ 310

Hoe kun je een opslagruimte in Den Haag huren?

Een opslagruimte in Den Haag huren is heel eenvoudig. Je kunt het volgende stappenplan volgen:

Stap 1: Bepaal hoeveel ruimte je nodig hebt.

Het is belangrijk om te weten hoeveel spullen je wilt opslaan, en hoeveel ruimte je daarvoor nodig hebt. Je kunt gebruik maken van een online ruimtecalculator, die je helpt om de juiste grootte te kiezen. Je kunt ook contact opnemen met perdirecthuren.nl, die je gratis en vrijblijvend advies kunnen geven.

Stap 2: Kies een geschikte locatie.

Het is ook belangrijk om te weten waar je je spullen wilt opslaan, en hoe vaak je erbij wilt komen. Je kunt kiezen uit verschillende locaties in Den Haag, die elk hun eigen voor- en nadelen hebben. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een locatie in het centrum, die dichtbij je huis of werk is, maar ook duurder en drukker kan zijn. Of je kunt kiezen voor een locatie aan de rand van de stad, die goedkoper en rustiger kan zijn, maar ook verder weg en minder bereikbaar. Je kunt de locaties vergelijken op de website van perdirecthuren.nl, of langsgaan bij een vestiging naar keuze.

Stap 3: Reserveer je opslagruimte.

Tot slot kun je je opslagruimte reserveren via de website van perdirecthuren.nl, of telefonisch via het nummer +31 (0)70 – 1234567. Je kunt dan aangeven wanneer je wilt beginnen met je spullen in te pakken en te vervoeren. Je kunt ook gebruik maken van de extra diensten van perdirecthuren.nl, zoals het huren van een verhuisbus, het kopen van verpakkingsmateriaal, of het inhuren van een verhuishulp. Je betaalt alleen voor de opslagruimte die je gebruikt, en je kunt je contract op elk moment opzeggen of wijzigen.

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen over het huren van een opslagruimte in Den Haag? Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen:

Is Boxx de beste aanbieder voor opslagruimtes in Den Haag?

Boxx is een van de grootste en bekendste aanbieders van opslagruimtes in Nederland, maar niet per se de beste. Boxx heeft weliswaar veel locaties en opties, maar ook hoge prijzen en strenge voorwaarden. Perdirecthuren.nl daarentegen biedt goedkopere, flexibelere en persoonlijkere opslagruimtes in Den Haag, met een uitstekende service en kwaliteit. Perdirecthuren.nl is dus een beter alternatief voor Boxx als je een opslagruimte in Den Haag wilt huren.

Kun je een opslagruimte in Den Haag kopen?

Ja, dat kan. Er zijn verschillende bedrijven en particulieren die opslagruimtes in Den Haag te koop aanbieden. Het kopen van een opslagruimte kan voordelig zijn als je langdurig of permanent gebruik wilt maken van de ruimte, of als je de ruimte wilt verhuren aan anderen.

Het kopen van een opslagruimte brengt echter ook nadelen met zich mee, zoals hoge aanschafkosten, onderhoudskosten, belastingen en verzekeringen. Bovendien ben je minder flexibel als je je spullen wilt verplaatsen of verkopen. Het huren van een opslagruimte is daarom meestal voordeliger en makkelijker dan het kopen van een opslagruimte.

Kun je wonen in een opslagruimte?

Nee, dat kan niet. Een opslagruimte is bedoeld voor het opslaan van goederen, niet voor het verblijven van mensen. Een opslagruimte voldoet niet aan de eisen voor een woonruimte, zoals ventilatie, verwarming, sanitair en elektriciteit. Bovendien is het verboden om te wonen in een opslagruimte volgens de huurvoorwaarden en de wet. Als je betrapt wordt op het wonen in een opslagruimte, kun je je contract kwijtraken, een boete krijgen of zelfs strafrechtelijk vervolgd worden. Het is dus absoluut af te raden om te wonen in een opslagruimte.

Is mijn opslagruimte verzekerd?

Ja, je opslagruimte is verzekerd bij perdirecthuren.nl. Perdirecthuren.nl heeft een collectieve verzekering afgesloten bij Allianz, die de schade aan je spullen dekt in geval van brand, diefstal, wateroverlast of vandalisme. Je kunt zelf kiezen hoeveel je je spullen wilt verzekeren, tot een maximum van € 50.000 per opslagruimte. De premie bedraagt € 0,50 per € 1.000 verzekerde waarde per maand. Je kunt ook je eigen verzekering gebruiken als je dat wilt, maar dan moet je wel een bewijs hiervan kunnen overleggen.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken