Select Page

Opslagruimte Delft Huren

Een opslagruimte in Delft huren is een manier om je spullen tijdelijk of permanent op te slaan in een veilige en droge ruimte. Een opslagruimte kan verschillende maten en vormen hebben, afhankelijk van je behoeften en budget. Je kunt een opslagruimte huren voor verschillende doeleinden, zoals het opbergen van meubels, kleding, boeken, gereedschap, hobbyartikelen, archiefstukken, […]

Beste deals

★★★★

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

17,00

Vanaf prijs per week

R

Alle verhuurbedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

8,6/10

Een opslagruimte in Delft huren is een manier om je spullen tijdelijk of permanent op te slaan in een veilige en droge ruimte. Een opslagruimte kan verschillende maten en vormen hebben, afhankelijk van je behoeften en budget. Je kunt een opslagruimte huren voor verschillende doeleinden, zoals het opbergen van meubels, kleding, boeken, gereedschap, hobbyartikelen, archiefstukken, voorraad of andere spullen die je niet thuis of op kantoor kwijt kunt. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het huren van een opslagruimte in Delft.

Wat is een opslagruimte in Delft?

Een opslagruimte in Delft is een afgesloten en beveiligde ruimte die je kunt huren bij een opslagbedrijf zoals perdirecthuren.nl. Een opslagruimte in Delft is meestal gelegen in een groot pand of een terrein met meerdere opslagunits. Je kunt zelf kiezen hoe groot je opslagruimte moet zijn, van een kleine box tot een grote garage. Je kunt ook kiezen hoe lang je de opslagruimte wilt huren, van een paar dagen tot een paar jaar. Je hebt altijd toegang tot je opslagruimte met je eigen sleutel of code.

Wat zijn de voordelen van opslagruimte Delft huren?

Opslagruimte Delft huren heeft veel voordelen, zoals:

 • Je creëert meer ruimte in je huis of kantoor door spullen die je niet vaak gebruikt of die te groot zijn op te slaan in een opslagruimte.
 • Je beschermt je spullen tegen beschadiging, diefstal, vocht, schimmel of ongedierte door ze op te slaan in een droge en veilige opslagruimte.
 • Je bespaart geld door alleen te betalen voor de ruimte die je nodig hebt en de periode dat je de opslagruimte huurt.
 • Je hebt flexibiliteit om je opslagruimte aan te passen aan je veranderende behoeften, bijvoorbeeld als je gaat verhuizen, verbouwen, samenwonen of scheiden.
 • Je hebt gemak om je spullen te brengen en te halen wanneer het jou uitkomt, zonder afhankelijk te zijn van anderen.

Wat zijn de nadelen van opslagruimtes in Delft huren?

Opslagruimtes in Delft huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

 • Je moet extra kosten maken voor het transport van je spullen naar en van de opslagruimte.
 • Je moet rekening houden met de openingstijden en de locatie van de opslagruimte, die misschien niet altijd handig zijn voor jou.
 • Je moet zorgvuldig inpakken en labelen van je spullen om ze makkelijk terug te vinden in de opslagruimte.
 • Je moet regelmatig controleren of je spullen nog in goede staat zijn en of je ze nog nodig hebt.

Wat mag je opslaan in een opslagruimte?

Je mag bijna alles opslaan in een opslagruimte, zolang het maar schoon, droog en niet gevaarlijk is. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Meubels, zoals banken, stoelen, tafels, kasten, bedden of matrassen.
 • Kleding, schoenen, accessoires of textiel.
 • Boeken, cd’s, dvd’s, platen of andere media.
 • Gereedschap, machines, fietsen of andere apparatuur.
 • Hobbyartikelen, zoals schilderijen, muziekinstrumenten, sportspullen of verzamelingen.
 • Archiefstukken, documenten, administratie of boekhouding.
 • Voorraad, producten, materialen of monsters.

Wat mag niet in een opslagruimte?

Er zijn ook een aantal dingen die je niet mag opslaan in een opslagruimte, omdat ze verboden, gevaarlijk of onhygiënisch zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Levensmiddelen, dranken, planten of dieren.
 • Brandbare, explosieve, corrosieve of giftige stoffen, zoals benzine, gas, verf, batterijen of chemicaliën.
 • Wapens, munitie, vuurwerk of drugs.
 • Gestolen, illegale of verboden goederen, zoals namaakartikelen, smokkelwaar of kinderporno.
 • Afval, vuilnis, rottend materiaal of stankoverlast veroorzakende spullen.

Wat kost een opslagruimte Delft huren?

De kosten van een opslagruimte Delft huren hangen af van een aantal factoren, zoals:

 • De grootte van de opslagruimte die je nodig hebt. Hoe groter de opslagruimte, hoe hoger de huurprijs.
 • De locatie van de opslagruimte die je kiest. Hoe dichter bij het centrum van Delft, hoe duurder de opslagruimte.
 • De duur van de huurperiode die je afspreekt. Hoe langer je de opslagruimte huurt, hoe lager de huurprijs per maand.
 • De extra services die je gebruikt. Denk aan verzekering, beveiliging, verhuishulp of verpakkingsmateriaal.

Wat is de gemiddelde huur van een opslagruimte in Delft?

De gemiddelde huur van een opslagruimte in Delft is ongeveer € 15 per m2 per maand. Dit betekent dat je voor een opslagruimte van 10 m2 ongeveer € 150 per maand betaalt. Dit is echter een schatting en kan variëren afhankelijk van de bovengenoemde factoren. Je kunt de exacte prijs van een opslagruimte in Delft berekenen met de online calculator van perdirecthuren.nl. Je kunt ook verschillende aanbieders van opslagruimtes in Delft vergelijken met behulp van de vergelijkingstool van Opslagmarkt.nl. Zo vind je de beste deal voor jouw situatie.

Hoe kun je een opslagruimte in Delft huren?

Een opslagruimte in Delft huren is eenvoudig en snel te regelen met de volgende stappen:

Stap 1: Bepaal hoeveel ruimte je nodig hebt

Het eerste wat je moet doen is inschatten hoeveel spullen je wilt opslaan en hoeveel ruimte je daarvoor nodig hebt. Je kunt dit doen door je spullen te meten, te wegen of te tellen. Je kunt ook gebruik maken van een online ruimtecalculator om een indicatie te krijgen van de benodigde oppervlakte en inhoud. Houd er rekening mee dat je niet alleen de vloeroppervlakte, maar ook de hoogte van de opslagruimte kunt benutten door je spullen te stapelen of te hangen. Zorg er wel voor dat je genoeg ruimte overlaat voor loopgangen en ventilatie.

Stap 2: Kies een geschikte locatie

Het tweede wat je moet doen is een geschikte locatie kiezen voor je opslagruimte. Dit hangt af van je persoonlijke voorkeur en gemak. Je kunt kiezen voor een locatie die dicht bij je huis of kantoor is, zodat je makkelijk en snel bij je spullen kunt komen. Je kunt ook kiezen voor een locatie die verder weg is, maar goedkoper of veiliger is. Het is belangrijk om rekening te houden met de bereikbaarheid en de openingstijden van de locatie. Je wilt immers niet voor een dichte deur staan als je iets uit je opslagruimte nodig hebt.

Stap 3: Sluit een huurcontract af

Het derde wat je moet doen is een huurcontract afsluiten met de aanbieder van de opslagruimte. Dit kun je meestal online of telefonisch doen, maar soms ook persoonlijk op de locatie. Je moet een aantal gegevens invullen, zoals je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, bankrekeningnummer en identiteitsbewijs. Je moet ook de gewenste grootte, locatie en duur van de opslagruimte aangeven. Je krijgt dan een offerte met de huurprijs, de borgsom, de opzegtermijn en de algemene voorwaarden. Als je akkoord gaat met de offerte, kun je het huurcontract ondertekenen en betalen. Je ontvangt dan een bevestiging met de sleutel of code van je opslagruimte.

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over het huren van een opslagruimte in Delft.

Is Boxx de beste aanbieder voor opslagruimtes in Delft?

Boxx is een van de grootste en bekendste aanbieders van opslagruimtes in Nederland. Boxx heeft ook een vestiging in Delft, waar je verschillende soorten opslagruimtes kunt huren, zoals standaard units, garageboxen, mobiele boxen of inboedelboxen. Boxx staat bekend om zijn goede service, scherpe prijzen, hoge kwaliteit en veiligheid. Boxx biedt ook extra diensten aan, zoals verhuishulp, verzekering, verpakkingsmateriaal en transport. Of Boxx de beste aanbieder is voor jouw situatie hangt af van je persoonlijke wensen en voorkeuren. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen bij Boxx om te zien wat ze je kunnen bieden.

Kun je een opslagruimte in Delft kopen?

Ja, je kunt ook een opslagruimte in Delft kopen in plaats van huren. Dit kan interessant zijn als je langdurig of permanent gebruik wilt maken van een opslagruimte of als je deze wilt gebruiken als investering of verhuurobject. Er zijn verschillende bedrijven die opslagruimtes te koop aanbieden in Delft, zoals GaragePark, Boxcomplex of Boxss.

De prijzen variëren afhankelijk van de grootte, locatie en faciliteiten van de opslagruimte. Je moet er wel rekening mee houden dat je bij het kopen van een opslagruimte ook te maken krijgt met extra kosten, zoals overdrachtsbelasting, notariskosten, onderhoudskosten en servicekosten.

Kun je wonen in een opslagruimte?

Nee, je kunt niet wonen in een opslagruimte. Een opslagruimte is bedoeld voor het opbergen van spullen en niet voor het verblijven van mensen. Een opslagruimte voldoet niet aan de wettelijke eisen voor bewoning, zoals ventilatie, verwarming, sanitair en elektriciteit.

Bovendien is het verboden om te wonen in een opslagruimte volgens de algemene voorwaarden van de meeste opslagbedrijven. Als je betrapt wordt op het wonen in een opslagruimte, kun je je huurcontract kwijtraken en een boete krijgen.

Is mijn opslagruimte verzekerd?

Je opslagruimte is niet automatisch verzekerd als je deze huurt bij een opslagbedrijf. Het is daarom verstandig om zelf een verzekering af te sluiten voor je spullen die je in de opslagruimte plaatst. Je kunt dit doen via je eigen inboedelverzekering of via een speciale opslagverzekering die sommige opslagbedrijven aanbieden. Let wel goed op de voorwaarden en de dekking van de verzekering, want deze kunnen verschillen per aanbieder en per situatie. Zoek ook uit of je verzekering geldig is voor de hele huurperiode en of je een eigen risico moet betalen bij schade of diefstal.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken