Select Page

Opslag Unit Amsterdam Zuidoost Huren

Een opslagruimte in Amsterdam Zuid-Oost huren is een manier om extra ruimte te creëren voor je spullen die je niet dagelijks nodig hebt of die niet in je huis passen. Een opslagruimte is een afgesloten en beveiligde ruimte die je kunt huren voor een bepaalde periode. Je kunt zelf bepalen hoe groot de opslagruimte is […]

Beste deals

★★★★

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

17,00

Vanaf prijs per week

R

Alle verhuurbedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

8,6/10

Een opslagruimte in Amsterdam Zuid-Oost huren is een manier om extra ruimte te creëren voor je spullen die je niet dagelijks nodig hebt of die niet in je huis passen. Een opslagruimte is een afgesloten en beveiligde ruimte die je kunt huren voor een bepaalde periode. Je kunt zelf bepalen hoe groot de opslagruimte is en hoe lang je deze wilt huren. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het huren van een opslagruimte in Amsterdam Zuid-Oost.

Wat Is Een Opslagruimte In Amsterdam Zuid-Oost?

Een opslagruimte in Amsterdam Zuid-Oost is een ruimte die je kunt huren om je spullen op te slaan. Een opslagruimte kan verschillende vormen en maten hebben, afhankelijk van je behoeften en budget. Zo kun je kiezen voor een kleine box, een grote container, een garagebox of een loods. Een opslagruimte in Amsterdam Zuid-Oost is meestal gelegen in een bedrijventerrein of een industrieterrein, waar je makkelijk met je auto of busje kunt komen. Sommige opslagruimtes zijn ook toegankelijk met het openbaar vervoer of de fiets.

Wat Zijn De Voordelen Van Opslagruimte Amsterdam Zuid-Oost Huren?

Het huren van een opslagruimte in Amsterdam Zuid-Oost heeft verschillende voordelen, zoals:

 • Je creëert meer ruimte in je huis, waardoor je meer leefcomfort en overzicht hebt.
 • Je kunt je spullen veilig en droog bewaren, zonder dat ze beschadigd raken door vocht, schimmel, ongedierte of diefstal.
 • Je kunt flexibel zijn in de grootte en de duur van de huur. Je kunt de opslagruimte aanpassen aan je wensen en behoeften, en deze opzeggen wanneer je wilt.
 • Je kunt gebruik maken van extra diensten, zoals verhuisdozen, transport, verzekering, beveiliging en toegangscontrole.
 • Je kunt geld besparen door te profiteren van aanbiedingen, kortingen en acties van verschillende aanbieders.

Wat Zijn De Nadelen Van Opslagruimtes In Amsterdam Zuid-Oost Huren?

Het huren van een opslagruimte in Amsterdam Zuid-Oost heeft ook enkele nadelen, zoals:

 • Je betaalt extra kosten voor de huur, de borg, de administratie en de verzekering. Deze kosten kunnen variëren per aanbieder en per locatie.
 • Je hebt minder toegang tot je spullen dan wanneer je ze thuis bewaart. Je moet rekening houden met de openingstijden, de afstand en de verkeersdrukte.
 • Je moet zorgvuldig inpakken, labelen en ordenen van je spullen, zodat je ze makkelijk terug kunt vinden en niet kwijtraakt.
 • Je moet regelmatig controleren of je spullen nog in goede staat zijn en of er geen lekkage, schade of ongedierte is.

Wat Mag Je Opslaan In Een Opslagruimte?

Je mag in principe alles opslaan in een opslagruimte, zolang het geen gevaarlijke, illegale, bederfelijke of levende goederen zijn. Voorbeelden van spullen die je mag opslaan zijn:

 • Huishoudelijke spullen, zoals meubels, kleding, boeken, speelgoed, apparaten en gereedschap.
 • Zakelijke spullen, zoals archief, voorraad, kantoorartikelen en machines.
 • Hobby- of sportspullen, zoals fietsen, ski’s, surfplanken, golfclubs en muziekinstrumenten.
 • Seizoensgebonden spullen, zoals kerstversiering, tuinmeubelen, winterbanden en kampeerspullen.

Wat Mag Niet In Een Opslagruimte?

Er zijn ook spullen die je niet mag opslaan in een opslagruimte, omdat ze een risico vormen voor de veiligheid, de gezondheid of de wetgeving. Voorbeelden van spullen die je niet mag opslaan zijn:

 • Brandbare, explosieve, corrosieve of giftige stoffen, zoals benzine, gasflessen, verf, batterijen en chemicaliën.
 • Illegale of gestolen goederen, zoals drugs, wapens, namaakartikelen en smokkelwaar.
 • Bederfelijke of geurende goederen, zoals voedsel, drank, planten, bloemen en dieren.
 • Levende wezens, zoals mensen, dieren of insecten.
 • Geld, sieraden, kunstwerken of andere waardevolle of onvervangbare goederen.

Wat Kost Een Opslagruimte Amsterdam Zuid-Oost Huren?

De kosten van een opslagruimte in Amsterdam Zuid-Oost hangen af van verschillende factoren, zoals de grootte, de locatie, de duur en de aanbieder. Daarnaast moet je ook rekening houden met bijkomende kosten, zoals de borg, de administratiekosten, de verzekering en eventuele extra diensten. Om je een idee te geven van de prijzen, hebben we een overzicht gemaakt van de gemiddelde huur per maand voor verschillende groottes van opslagruimtes in Amsterdam Zuid-Oost.

Wat Is De Gemiddelde Huur Van Een Opslagruimte In Amsterdam Zuid-Oost?

De gemiddelde huur van een opslagruimte in Amsterdam Zuid-Oost per maand is als volgt:

GrootteOppervlakteInhoudPrijs
XS1 m<sup>2</sup>3 m<sup>3</sup>€ 25
S3 m<sup>2</sup>9 m<sup>3</sup>€ 50
M6 m<sup>2</sup>18 m<sup>3</sup>€ 75
L9 m<sup>2</sup>27 m<sup>3</sup>€ 100
XL12 m<sup>2</sup>36 m<sup>3</sup>€ 125
XXL15 m<sup>2</sup>45 m<sup>3</sup>€ 150

Dit zijn slechts indicatieve prijzen. De werkelijke prijzen kunnen variëren per aanbieder en per locatie. Het is daarom verstandig om verschillende offertes aan te vragen en te vergelijken voordat je een opslagruimte huurt.

Hoe Kun Je Een Opslagruimte In Amsterdam Zuid-Oost Huren?

Het huren van een opslagruimte in Amsterdam Zuid-Oost is niet moeilijk. Je kunt het in drie eenvoudige stappen doen:

Stap 1: Bepaal je behoefte

Het eerste wat je moet doen is bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt en voor hoe lang. Dit hangt af van wat je wilt opslaan en hoe vaak je erbij wilt komen. Je kunt gebruik maken van online tools om je ruimtebehoefte te berekenen of advies vragen aan een expert. Je kunt ook kiezen voor een flexibele opslagruimte die je kunt vergroten of verkleinen naar gelang je behoefte verandert.

Stap 2: Kies een aanbieder

Het tweede wat je moet doen is een aanbieder kiezen die bij je past. Er zijn verschillende aanbieders van opslagruimtes in Amsterdam Zuid-Oost, elk met hun eigen voorwaarden, prijzen en diensten. Je kunt vergelijken op basis van verschillende criteria, zoals de locatie, de prijs, de kwaliteit, de service, de beoordelingen en de beschikbaarheid. Je kunt online zoeken naar aanbieders of persoonlijk contact opnemen met een vestiging in de buurt. Je kunt ook offertes aanvragen en vergelijken om de beste deal te vinden.

Stap 3: Sluit een contract af

Het derde wat je moet doen is een contract afsluiten met de gekozen aanbieder. Dit is meestal een eenvoudig en snel proces, waarbij je je persoonlijke gegevens, je betaalgegevens en je gewenste opslagruimte invult. Je kunt het contract online of op locatie ondertekenen. Je krijgt dan een sleutel, een code of een pasje om toegang te krijgen tot je opslagruimte. Je kunt dan je spullen inladen en uitladen wanneer je wilt, binnen de openingstijden van de aanbieder.

Meest Gestelde Vragen

Hieronder vind je de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen over het huren van een opslagruimte in Amsterdam Zuid-Oost.

Is Boxx De Beste Aanbieder Voor Opslagruimtes In Amsterdam Zuid-Oost?

Boxx is een van de grootste en bekendste aanbieders van opslagruimtes in Nederland, met meer dan 30 vestigingen verspreid over het land. Boxx heeft ook een vestiging in Amsterdam Zuid-Oost, aan de Lemelerbergweg 28. Boxx biedt verschillende soorten opslagruimtes aan, zoals boxen, containers, garageboxen en loodsen. Boxx staat bekend om zijn scherpe prijzen, goede service, hoge kwaliteit en veiligheid. Boxx heeft ook veel positieve reviews van klanten gekregen. Of Boxx de beste aanbieder is voor jou, hangt af van je persoonlijke voorkeur en situatie. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen bij Boxx om te zien of ze aan je wensen voldoen.

Kun Je Een Opslagruimte In Amsterdam Zuid-Oost Kopen?

Ja, dat kan. Naast het huren van een opslagruimte, kun je ook een opslagruimte kopen in Amsterdam Zuid-Oost. Dit kan interessant zijn als je voor langere tijd of permanent extra ruimte nodig hebt, of als je een investering wilt doen. Het kopen van een opslagruimte heeft als voordeel dat je eigenaar bent van de ruimte en dat je geen maandelijkse huur hoeft te betalen. Het nadeel is dat je wel verantwoordelijk bent voor het onderhoud, de belastingen en de verzekering van de ruimte. Bovendien moet je een groter bedrag in één keer betalen. Het kopen van een opslagruimte kan via verschillende kanalen, zoals makelaars, websites of particulieren. De prijs van een opslagruimte hangt af van de grootte, de locatie, de staat en de marktwaarde.

Kun Je Wonen In Een Opslagruimte?

Nee, dat kan niet. Het is verboden om te wonen in een opslagruimte in Amsterdam Zuid-Oost. Een opslagruimte is bedoeld voor het opslaan van goederen, niet voor het verblijven van mensen. Een opslagruimte voldoet niet aan de wettelijke eisen voor bewoning, zoals ventilatie, verwarming, sanitair en brandveiligheid. Bovendien is het in strijd met het bestemmingsplan en de huurvoorwaarden van de aanbieder. Als je betrapt wordt op het wonen in een opslagruimte, kun je een boete krijgen, je contract verliezen en je spullen kwijtraken.

Is Mijn Opslagruimte Verzekerd?

Dat hangt af van de aanbieder en het contract dat je hebt afgesloten. Sommige aanbieders bieden een standaard verzekering aan voor je opslagruimte, die meestal een beperkte dekking heeft voor schade of diefstal. Andere aanbieders bieden geen verzekering aan of vragen een extra vergoeding voor een uitgebreidere verzekering. Het is daarom belangrijk om goed te lezen wat er in je contract staat en wat er wel en niet gedekt wordt door de verzekering. Je kunt ook je eigen verzekering afsluiten bij je verzekeringsmaatschappij, als je dat wilt. In dat geval moet je wel de aanbieder informeren over je verzekering en de polisvoorwaarden laten zien.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken