Select Page

Opslagruimte Almere Huren

Een opslagruimte in Almere huren is een goede optie voor mensen die extra ruimte nodig hebben voor hun spullen. Een opslagruimte is een afgesloten en beveiligde ruimte die je kunt huren voor een bepaalde periode. Je kunt er allerlei spullen in opslaan, zoals meubels, kleding, boeken, gereedschap, sportartikelen, enzovoort. In dit artikel lees je alles […]

Beste deals

★★★★

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

17,00

Vanaf prijs per week

R

Alle verhuurbedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

8,6/10

Een opslagruimte in Almere huren is een goede optie voor mensen die extra ruimte nodig hebben voor hun spullen. Een opslagruimte is een afgesloten en beveiligde ruimte die je kunt huren voor een bepaalde periode. Je kunt er allerlei spullen in opslaan, zoals meubels, kleding, boeken, gereedschap, sportartikelen, enzovoort. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het huren van een opslagruimte in Almere.

Wat Is Een Opslagruimte In Almere?

Een opslagruimte in Almere is een ruimte die je kunt huren bij een opslagbedrijf. Het opslagbedrijf zorgt voor de veiligheid, het onderhoud en de toegang tot de opslagruimte. Je kunt zelf kiezen hoe groot de opslagruimte is die je nodig hebt, en hoe lang je deze wilt huren. De opslagruimtes zijn meestal droog, schoon en goed geventileerd. Je kunt er 24 uur per dag, 7 dagen per week bij komen met een persoonlijke code of sleutel.

Wat Zijn De Voordelen Van Opslagruimte Almere Huren?

Er zijn verschillende voordelen van het huren van een opslagruimte in Almere, zoals:

 • Je creëert meer ruimte in je huis of kantoor door spullen die je niet vaak gebruikt of die seizoensgebonden zijn op te slaan in een opslagruimte.
 • Je beschermt je spullen tegen beschadiging, diefstal, vocht of ongedierte door ze in een beveiligde en geconditioneerde opslagruimte te plaatsen.
 • Je hebt meer flexibiliteit en vrijheid om te verhuizen, te verbouwen of te reizen door je spullen tijdelijk of permanent in een opslagruimte te bewaren.
 • Je bespaart geld door alleen te betalen voor de ruimte die je echt nodig hebt, en door gebruik te maken van de aanbiedingen en kortingen van het opslagbedrijf.

Wat Zijn De Nadelen Van Opslagruimtes In Almere Huren?

Er zijn ook enkele nadelen van het huren van een opslagruimte in Almere, zoals:

 • Je moet extra kosten betalen voor de huur, de verzekering, het transport en het inpakken van je spullen.
 • Je hebt minder toezicht en controle over je spullen als ze niet bij je in de buurt zijn.
 • Je moet rekening houden met de openingstijden, de voorwaarden en de regels van het opslagbedrijf.
 • Je moet regelmatig je spullen controleren en onderhouden om te voorkomen dat ze beschimmelen, verkleuren of verslechteren.

Wat Mag Je Opslaan In Een Opslagruimte?

Je mag bijna alles opslaan in een opslagruimte, zolang het geen gevaarlijke, illegale, bederfelijke of levende goederen zijn. Enkele voorbeelden van spullen die je mag opslaan in een opslagruimte zijn:

 • Meubels, zoals banken, stoelen, tafels, kasten, bedden, matrassen, etc.
 • Kleding, schoenen, accessoires, sieraden, etc.
 • Boeken, cd’s, dvd’s, platen, games, etc.
 • Gereedschap, machines, apparaten, fietsen, etc.
 • Sportartikelen, zoals ski’s, snowboards, golfclubs, tennisrackets, etc.
 • Hobbyartikelen, zoals schilderijen, muziekinstrumenten, verzamelingen, etc.

Wat Mag Niet In Een Opslagruimte?

Er zijn ook enkele spullen die je niet mag opslaan in een opslagruimte. Dit zijn meestal spullen die brandbaar, explosief, giftig of illegaal zijn. Enkele voorbeelden van spullen die je niet mag opslaan in een opslagruimte zijn:

 • Brandstoffen, zoals benzine, diesel, gas, etc.
 • Ontplofbare stoffen, zoals vuurwerk, munitie, wapens, etc.
 • Giftige stoffen, zoals verf, lijm, schoonmaakmiddelen, medicijnen, etc.
 • Illegale goederen, zoals drugs, gestolen spullen, namaakartikelen, etc.
 • Bederfelijke goederen, zoals voedsel, dranken, planten, dieren, etc.

Wat Kost Een Opslagruimte Almere Huren?

De kosten van een opslagruimte in Almere hangen af van verschillende factoren, zoals de grootte, de locatie, de duur en de service van het opslagbedrijf. Over het algemeen geldt dat hoe groter de opslagruimte is, hoe hoger de huurprijs is. Ook geldt dat hoe langer je de opslagruimte huurt, hoe lager de huurprijs per maand is. Daarnaast kunnen er extra kosten zijn voor de verzekering, het transport en het inpakken van je spullen.

Wat Is De Gemiddelde Huur Van Een Opslagruimte In Almere?

De gemiddelde huur van een opslagruimte in Almere varieert van € 10 tot € 200 per maand. Dit is afhankelijk van de grootte van de opslagruimte en de aanbieder. Hieronder zie je een overzicht van de gemiddelde huurprijzen per maand voor verschillende opslagruimtes in Almere bij drie populaire aanbieders: Boxx, Allsafe en Shurgard. De prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzekering.

GrootteBoxxAllsafeShurgard
1 m<sup>3</sup>€ 10€ 12€ 15
6 m<sup>3</sup>€ 35€ 40€ 45
12 m<sup>3</sup>€ 55€ 60€ 65
18 m<sup>3</sup>€ 75€ 80€ 85
24 m<sup>3</sup>€ 95€ 100€ 105
30 m<sup>3</sup>€ 115€ 120€ 125
36 m<sup>3</sup>€ 135€ 140€ 145
42 m<sup>3</sup>€ 155€ 160€ 165
48 m<sup>3</sup>€ 175€ 180€ 185
54 m<sup>3</sup>€ 195€ 200n.v.t.

Hoe Kun Je Een Opslagruimte In Almere Huren?

Het huren van een opslagruimte in Almere is niet moeilijk. Je kunt het in drie eenvoudige stappen doen:

Stap 1: Bepaal hoeveel ruimte je nodig hebt.

Het eerste wat je moet doen is inschatten hoeveel spullen je wilt opslaan en hoeveel ruimte je daarvoor nodig hebt. Je kunt hiervoor gebruik maken van een online ruimtecalculator of advies vragen aan het opslagbedrijf. Het is belangrijk om niet te veel of te weinig ruimte te huren, want dat kan je geld kosten.

Stap 2: Vergelijk de aanbieders en kies de beste optie.

Het tweede wat je moet doen is de verschillende aanbieders van opslagruimtes in Almere vergelijken en de beste optie kiezen. Je kunt hiervoor letten op de prijs, de locatie, de service en de beoordelingen van andere klanten. Je kunt online offertes aanvragen of direct reserveren bij het opslagbedrijf. Het is verstandig om meerdere aanbieders te vergelijken en te profiteren van de aanbiedingen en kortingen van het opslagbedrijf.

Stap 3: Bereid je spullen voor en breng ze naar de opslagruimte.

Het derde wat je moet doen is je spullen voorbereiden en naar de opslagruimte brengen. Je kunt hiervoor gebruik maken van de volgende tips:

 • Sorteer je spullen en maak een inventarislijst van wat je wilt opslaan.
 • Pak je spullen zorgvuldig in met geschikt verpakkingsmateriaal, zoals dozen, tape, bubbeltjesplastic, dekens, etc.
 • Label je dozen met de inhoud en het nummer van de inventarislijst.
 • Stapel je dozen op een stabiele en efficiënte manier in de opslagruimte, en laat voldoende ruimte over voor ventilatie en toegang.
 • Plaats de zwaarste en grootste spullen onderaan en de lichtste en kleinste spullen bovenaan.
 • Plaats de spullen die je vaak nodig hebt vooraan en de spullen die je zelden nodig hebt achteraan.
 • Sluit je opslagruimte af met een goed slot en bewaar je sleutel of code veilig.

Meest Gestelde Vragen

Is Boxx De Beste Aanbieder Voor Opslagruimtes In Almere?

Boxx is een van de beste aanbieders voor opslagruimtes in Almere. Boxx biedt verschillende soorten opslagruimtes aan, zoals garageboxen, mobiele boxen, self storage units en verhuisboxen. Boxx heeft ook verschillende voordelen, zoals:

-Lage prijzen en aantrekkelijke acties
-Gratis transport en verhuishulp
-Flexibele huurtermijnen en opzegtermijnen
-Goede beveiliging en verzekering
-Uitstekende service en klanttevredenheid

Is Boxx De Beste Aanbieder Voor Opslagruimtes In Almere?

Boxx is een van de beste aanbieders voor opslagruimtes in Almere. Boxx biedt verschillende soorten opslagruimtes aan, zoals garageboxen, mobiele boxen, self storage units en verhuisboxen. Boxx heeft ook verschillende voordelen, zoals:

-Lage prijzen en aantrekkelijke acties
-Gratis transport en verhuishulp
-Flexibele huurtermijnen en opzegtermijnen
-Goede beveiliging en verzekering
-Uitstekende service en klanttevredenheid

Kun Je Een Opslagruimte In Almere Kopen?

Ja, je kunt een opslagruimte in Almere kopen als je dat wilt. Er zijn verschillende aanbieders die opslagruimtes te koop aanbieden, zoals GaragePark, Boxcomplex en Storage Share. Het kopen van een opslagruimte kan een goede investering zijn als je een vaste plek nodig hebt voor je spullen of als je de opslagruimte wilt verhuren aan anderen. Het kopen van een opslagruimte brengt echter ook kosten en risico’s met zich mee, zoals de aankoopprijs, de onderhoudskosten, de belastingen, de verzekeringen en de marktwaarde.

Kun Je Wonen In Een Opslagruimte?

Nee, je kunt niet wonen in een opslagruimte. Dat is verboden volgens de wet en de voorwaarden van het opslagbedrijf. Een opslagruimte is bedoeld voor het opslaan van goederen, niet voor het verblijven van personen. Als je in een opslagruimte woont, kun je problemen krijgen met de autoriteiten, het opslagbedrijf of de verzekeraar. Bovendien is het niet veilig of comfortabel om in een opslagruimte te wonen, omdat er geen voorzieningen zijn zoals water, elektriciteit, verwarming of ventilatie.

Is Mijn Opslagruimte Verzekerd?

Ja, je opslagruimte is verzekerd als je een verzekering afsluit bij het opslagbedrijf of bij een externe partij. Een verzekering beschermt je tegen schade of verlies van je spullen door brand, diefstal, water of vandalisme. De hoogte van de verzekeringspremie hangt af van de waarde van je spullen en het eigen risico dat je kiest.

Het is belangrijk om je spullen goed te verpakken, te labelen en te inventariseren om aanspraak te kunnen maken op de verzekering. Het is ook belangrijk om te weten wat wel en niet gedekt wordt door de verzekering, en om de polisvoorwaarden goed te lezen.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken