Select Page

Knikgiekhoogwerker

Een knikgiekhoogwerker is een voertuig met een telescopisch hydraulisch uitschuifbare arm die wordt gebruikt voor het op een hoogte verplaatsen en in evenwicht houden van personen of materiaal. Het voertuig bestaat uit een voertuigchassis uitgerust met een behuizing die mechanisch, hydraulisch of elektrisch draaibaar is, waardoor de knikgiekhoogwerker een omgevingmarkering of een omheining of een […]

Scherpste huurdeals

★★★★

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

3,89

Vanaf prijs per maand

R

Alle huurbedrijven bij elkaar

R
Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken
R
Profiteer van de scherpste prijzen
★★★★:

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

8,4/10

Een knikgiekhoogwerker is een voertuig met een telescopisch hydraulisch uitschuifbare arm die wordt gebruikt voor het op een hoogte verplaatsen en in evenwicht houden van personen of materiaal. Het voertuig bestaat uit een voertuigchassis uitgerust met een behuizing die mechanisch, hydraulisch of elektrisch draaibaar is, waardoor de knikgiekhoogwerker een omgevingmarkering of een omheining of een ander obstakel kan oversteken zonder zijn manoeuvreerbaarheid te verliezen. De hydraulische arm kan vanuit het voertuigchassis uitschuiven en naar verschillende hoeken bewegen om materiaal of personen hoog op te heffen,, zodat zij grote objecten of bouwproducten kunnen bewerken, bereiken of manipuleren, of personen bij hoge projecten betrekken. De knikgiekhoogwerker heeft enerzijds een vaste rijhaspel aan de onderkant en anderzijds een platform waarop ladingen kunnen worden vervoerd. Om de knikgiekhoogwerker te besturen, gebruikt de operator een controlschakelaar aan boord. De knikgiekhoogwerker heeft veel voordelen tegenover traditionele manuele handmatige opslagoplossingen, waaronder een hoog mate van mobiliteit, een langere bereikbaarheid en een meer robuuste en betrouwbare constructie.

Hoe werkt een knikgiekhoogwerker?

Een knikgiekhoogwerker werkt door gebruik te maken van een hydraulische arm die kan worden uitgeschoven vanuit een voertuigchassis en naar verschillende hoeken kan bewegen. De hydraulische arm heeft een vaste rijhaspel aan de onderkant en een platform waarop ladingen kunnen worden vervoerd. Het voertuig is uitgerust met een behuizing die mechanisch, hydraulisch of elektrisch draaibaar is, waardoor de knikgiekhoogwerker een omgevingmarkering kan oversteken zonder zijn manoeuvreerbaarheid te verliezen. Om de knikgiekhoogwerker te besturen, gebruikt de operator een controlschakelaar aan boord. De machine is bedoeld voor het verplaatsen en in evenwicht houden van materiaal en personen op hoge hoogte.

Kun je een knikgiekhoogwerker huren?

Ja, knikgiekhoogwerkers kunnen worden gehuurd bij veel verschillende bedrijven. Gespecialiseerde bedrijven bieden ook een breed scala aan knikgiekhoogwerkers te huur die verschillende typen ladingen kunnen vervoeren en die zijn uitgerust met verschillende veiligheidskens, zoals veiligheidslijnen, afremming en valbescherming voor personen.

Hoe werkt een knikgiekhoogwerker huren?

Wanneer u een knikgiekhoogwerker wilt huren, kunt u contact opnemen met een lokale verhuurmaatschappij. Ze zullen u toegang geven tot hun catalogus met knikgiekhoogwerkers en u laten zien welk type hoogwerker geschikt is voor uw situatie. Nadat u hebt besloten welk type knikgiekhoogwerker u wilt huren, kunnen zij u helpen bij het reserveren van het voertuig en informatie geven over alle kosten.

Wat zijn de voor- en nadelen van een knikgiekhoogwerker?

Voordelen:
– Hoge mobiliteit en bereik
– Lift en beweegt objecten of personen op hoge hoogtes
– Flexibel en manoeuvreerbaar
– Uitgerust met beveiligingsmaatregelen

Nadelen:
– Hoge kosten voor aanschaf en onderhoud
– Hoge veiligheidseisen voor bestuurders
– Kans op schade bij het verplaatsen van materialen

Hoe veel kost een knikgiekhoogwerker huren?

De prijs voor het huren van een knikgiekhoogwerker is afhankelijk van de grootte en de specificaties van de machine. De geschatte prijs voor het huren van een kleine knikgiekhoogwerker zoals een standaardhoogwerker varieert van ongeveer $400 tot $2000 per dag, afhankelijk van de aanbieder. Voor het huren van een zware knikgiekhoogwerker voor bijvoorbeeld lange afstanden, zijn meer kosten vereist.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken