Select Page

Hoogwerkers, Steigers en Klimmaterialen

De bouwsector staat bekend om de gevaren die de werknemers bedreigen. Verfijnde bouwsteigers, hoogwerkers en klimmaterialen zijn een manier om degenen die instaan voor het bouwproces te beschermen terwijl ze toegang krijgen tot lastige plaatsen om te werken. De innovaties waarvan de bouwindustrie gebruik maakt, hebben het leven van vele werknemers makkelijker gemaakt. Bouwsteigers Bouwers, […]

Scherpste huurdeals

★★★★

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

3,89

Vanaf prijs per maand

R

Alle huurbedrijven bij elkaar

R
Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken
R
Profiteer van de scherpste prijzen
★★★★:

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

8,4/10

De bouwsector staat bekend om de gevaren die de werknemers bedreigen. Verfijnde bouwsteigers, hoogwerkers en klimmaterialen zijn een manier om degenen die instaan voor het bouwproces te beschermen terwijl ze toegang krijgen tot lastige plaatsen om te werken. De innovaties waarvan de bouwindustrie gebruik maakt, hebben het leven van vele werknemers makkelijker gemaakt.

Bouwsteigers

Bouwers, elektriciens, loodgieters en andere bouwpersoneel hebben vaak toegang nodig tot plaatsen die niet op een eenvoudige manier te bereiken zijn, zoals het plafond of moeilijk bereikbare ruimtes. Vroeger moesten deze mensen complexe leuningen en ladders assembleren om toegang te krijgen tot deze ruimtes, wat niet alleen tijdrovender was, maar ook gevaarlijk.

Steigers zijn een eenvoudige manier om toegang te krijgen en tegelijkertijd de veiligheid te vergroten. Ze bestaan uit sterke aluminium of staal Frames met voorgevormde stukken die non-slip footpads, veiligheidsvoorzieningen en aanpassingsmogelijkheden bieden. Afhankelijk van het type steiger dat je kiest, bieden ze uitgebreide plaatvloeroppervlakken, nivelleringssysteem, huishoudelijke wielen, en veel andere toebehoren voor veiligheidsmaatregelen.

Hoogwerkers

Lijkt het bouwen van een of ander gebouw je aan de noordpool? Readying de roltrap in een metro-systeem? Hoogwerkers zijn die korte of lange machines die mensen en machines naar hoge gebieden transferreren, waardoor je veilig werkt in plaatsen die moeilijk te bereiken zijn. Hoogtepunten in de bouwindustrie hebben de weg vrij gemaakt voor een verscheidenheid aan veelzijdige hoogwerkerstyles waarmee bedrijven toegang hebben tot schijnbaar onbereikbare locaties.

Denk bijvoorbeeld aan hoogwerkers die op kraan wielen zoals telehandlers of schaarhoogwerkers die opgesteld staan op wrakkingsvoeten. Hoogwerkers zijn ook een essentieel stuk voor de verhuizing, transport en plaatsing van zware lasten. Modellen industrie gerelateerd, zoals bakwagens en knikwagen, zijn voorzien van opraaparmen, veren en sporen met extra sterke vorken. Ze zijn ontworpen om tegen de meest extreme omstandigheden te bestand te zijn.

Klimmaterialen

Gespecialiseerde klimmaterialen bieden werknemers van de bouwsector een veilige en verantwoorde manier om toegang te krijgen tot hooggelegen locaties. Hoogte dienstwerkers kunnen kiezen uit een breed scala aan producten die bedoeld zijn voor implementatie in verschillende situaties. Bijvoorbeeld, climbing harnesses zijn ontworpen

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken