Select Page

Hogedrukreiniger aanhangwagen

Een hogedrukreiniger aanhangwagen is een robuuste machine die wordt gebruikt om het oppervlakwater van particuliere terreinen te scheiden van stoffen zoals algen, mos, lussenvorming en vet. Het beschikt over een zware motor van 1,5 of meer paardenkracht met een druk tot wel 5000 PSI, zodat het een krachtige straal kan produceren die vervolgens wordt verdeeld […]

Scherpste huurdeals

★★★★

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

3,89

Vanaf prijs per maand

R

Alle huurbedrijven bij elkaar

R
Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken
R
Profiteer van de scherpste prijzen
★★★★:

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

8,4/10

Een hogedrukreiniger aanhangwagen is een robuuste machine die wordt gebruikt om het oppervlakwater van particuliere terreinen te scheiden van stoffen zoals algen, mos, lussenvorming en vet. Het beschikt over een zware motor van 1,5 of meer paardenkracht met een druk tot wel 5000 PSI, zodat het een krachtige straal kan produceren die vervolgens wordt verdeeld in de verschillende borende koppen of nozzles die de meeste oppervlakte infecties bestrijden. De hogedrukreiniger aanhangwagen heeft allerlei handige extra’s zoals een verbindingsvloeistof en een waterverzamellade. Het is geschikt voor het professionele gebied van oppervlakteruiming of als grondstof voor kleine reparaties, zoals buitenhuisdecoraties, bloemperken en gras en planten onderhoud.

Hoe werkt een hogedrukreiniger aanhangwagen?

Een hogedrukreiniger aanhangwagen werkt door de stevige motor die de hoge drukspuit produceert te gebruiken om vervuild oppervlakwater te schoon te maken. De motor stuwt de krachtige straal via de drukpomp en vervolgens in een reeks bouwkundige koppen of nozzles die het oppervlakwater uitzetten en het oppervlak reinigen. De nozzles kunnen ook worden afgesteld om de straal in verschillende richtingen te richten, afhankelijk van de gewenste druk, stroom en reinigingssterkte.

Kun je een hogedrukreiniger aanhangwagen huren?

Ja, je kunt een hogedrukreiniger aanhangwagen huren in verschillende verhuurbedrijven. Als alternatief kun je ook besluiten om er een te kopen.

Hoe werkt een hogedrukreiniger aanhangwagen huren?

Het huren van een hogedrukreiniger aanhangwagen gaat meestal als volgt: je bezoekt het verhuurbedrijf, je maakt een afspraak om de aanhangwagen te komen huren, je betaalt de huurprijs en je krijgt de aanhangwagen bij het verhuurbedrijf. Je moet het verhuurbedrijf refunderen als je de aanhangwagen terugbrengt in de staat waarin je hem hebt gehuurd.

Wat zijn de voor- en nadelen van een hogedrukreiniger aanhangwagen?

De voordelen van een hogedrukreiniger aanhangwagen zijn dat het een krachtige en robuuste machine is die zware lasten aankan, eenvoudig te bedienen is met behulp van de nozzles en gemakkelijk kan worden vervoerd of verplaatst. Nadelen zijn dat het duur kan zijn om te kopen of te huren en dat het niet geschikt is voor kleinere oppervlakte infecties.

Hoe veel kost een hogedrukreiniger aanhangwagen huren?

De kosten voor het huren van een hogedrukreiniger aanhangwagen zijn afhankelijk van de specifieke verhuurbedrijven, de locatie en de lengte van de huurperiode. Het kan variëren van enkele honderden euro’s voor een paar dagen tot enkele duizenden euro’s voor langere periodes.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken