Select Page

Garagebox Utrecht Huren

Een garagebox huren in Utrecht, ook wel een huurgarage genoemd, is een privégarage die te huur is in plaats van te kopen. Dit is een handige optie in grote steden zoals Utrecht, waar garage plaats soms schaars is of erg duur. In plaats van een kostbaar garagepand te kopen is het veel goedkoper om een garagebox in Utrecht te huren. Het gaat hier om een tijdelijke oplossing, waarvoor je zo min mogelijk kosten hoeft te betalen en geen grote investering hoeft te doen.

Beste deals

★★★★

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

17,00

Vanaf prijs per week

R

Alle verhuurbedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

8,6/10

Een garagebox in Utrecht huren is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een veilige, droge en ruime opslagruimte voor hun spullen. Een garagebox is een afgesloten ruimte die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld je auto, motor, fiets, caravan, boot, gereedschap, meubels of voorraad op te slaan. In dit artikel vertel ik je alles wat je moet weten over het huren van een garagebox in Utrecht als medewerker van perdirecthuren.nl.

Wat is een garagebox in Utrecht?

Een garagebox in Utrecht is een opslagruimte die je kunt huren bij perdirecthuren.nl. Een garagebox is meestal gemaakt van beton of metaal en heeft een roldeur of een kanteldeur. Een garagebox heeft geen ramen, verwarming of elektriciteit. Een garagebox is geschikt voor het opslaan van spullen die niet gevoelig zijn voor temperatuur- of vochtverschillen.

Wat zijn de voordelen van garagebox Utrecht huren?

Er zijn verschillende voordelen van het huren van een garagebox in Utrecht bij perdirecthuren.nl, zoals:

 • Je hebt meer ruimte in je huis of bedrijf door je spullen op te slaan in een garagebox.
 • Je kunt je spullen veilig en droog opslaan in een garagebox die afgesloten is met een slot.
 • Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang krijgen tot je garagebox met je eigen sleutel.
 • Je kunt kiezen uit verschillende maten en locaties van garageboxen in Utrecht die passen bij je behoeften en budget.
 • Je kunt flexibel huren zonder lange contracten of opzegtermijnen. Je betaalt alleen voor de periode dat je de garagebox gebruikt.
 • Je kunt profiteren van de lage prijzen en de goede service van perdirecthuren.nl, de expert op het gebied van garageboxen huren.

Wat zijn de nadelen van garageboxen in Utrecht huren?

Er zijn ook enkele nadelen van het huren van een garagebox in Utrecht bij perdirecthuren.nl, zoals:

 • Je moet zelf zorgen voor het vervoer en de verzekering van je spullen naar en van de garagebox.
 • Je moet rekening houden met de afstand en de bereikbaarheid van de garagebox. Sommige garageboxen liggen buiten het centrum of in drukke gebieden.
 • Je moet rekening houden met de regels en voorwaarden van perdirecthuren.nl. Je mag bijvoorbeeld niet wonen, werken of overnachten in de garagebox. Je mag ook geen gevaarlijke, illegale of bederfelijke goederen opslaan in de garagebox.

Wat mag je opslaan in een garagebox?

Je mag in principe alles opslaan in een garagebox wat niet verboden is door de wet of door de voorwaarden van perdirecthuren.nl. Je kunt bijvoorbeeld de volgende spullen opslaan in een garagebox:

 • Auto’s, motoren, fietsen, caravans, boten of andere voertuigen.
 • Gereedschap, machines, bouwmaterialen of andere werkspullen.
 • Meubels, kleding, boeken, speelgoed of andere huisraad.
 • Voorraad, archief, documenten of andere zakelijke spullen.

Wat mag niet in een garagebox?

Je mag niet alles opslaan in een garagebox wat wellicht schade kan veroorzaken aan de garagebox zelf, aan andere huurders of aan het milieu. Je mag bijvoorbeeld niet de volgende spullen opslaan in een garagebox:

 • Vuurwerk, wapens, munitie of andere explosieven.
 • Drugs, alcohol, tabak of andere verdovende middelen.
 • Dieren, planten, voedsel of andere levende of bederfelijke goederen.
 • Chemicaliën, verf, olie, benzine of andere brandbare of gevaarlijke stoffen.

Wat kost een garagebox Utrecht huren?

De kosten van een garagebox in Utrecht huren hangen af van de grootte, de locatie en de duur van de huur. Bij perdirecthuren.nl kun je al een garagebox huren vanaf € 50 per maand. Je betaalt geen borg, administratiekosten of andere verborgen kosten. Je betaalt alleen de huurprijs en de btw.

Grootte in m3

Prijs garagebox m3

Ruimte berekenen

Verzekering

5 m3

tussen €13 - €15 p/m

Ja

10 m3

tussen €15 - €20 p/m

Ja

20 m3

tussen €35 - €45 p/m

Ja

25 m3

tussen €50- €70 p/m

Ja

Wat is de gemiddelde huur van een garagebox in Utrecht?

De gemiddelde huur van een garagebox in Utrecht is € 100 per maand. Dit is gebaseerd op de prijzen van perdirecthuren.nl voor een garagebox van 18 m2 in verschillende wijken in Utrecht. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vraag en het aanbod. Je kunt de actuele prijzen en beschikbaarheid van garageboxen in Utrecht bekijken op de website van perdirecthuren.nl.

Hoe kun je een garagebox in Utrecht huren?

Het huren van een garagebox in Utrecht bij perdirecthuren.nl is heel eenvoudig en snel. Je kunt een garagebox huren in drie stappen:

Stap 1: Zoek een garagebox

Ga naar de website van perdirecthuren.nl en vul je postcode of plaatsnaam in. Je krijgt dan een overzicht van alle beschikbare garageboxen in Utrecht of in de omgeving. Je kunt ook filteren op de grootte, de prijs en de locatie van de garagebox. Klik op de garagebox die je wilt huren voor meer informatie en foto’s.

Stap 2: Reserveer een garagebox

Als je een garagebox hebt gevonden die aan je wensen voldoet, kun je deze direct online reserveren. Vul je gegevens in en kies de gewenste huurperiode. Je kunt een garagebox huren voor minimaal één maand en maximaal onbeperkt. Je kunt ook aangeven of je extra services wilt, zoals een slot, een verzekering of een verhuishulp.

Stap 3: Huur een garagebox

Na het reserveren van een garagebox ontvang je een bevestiging per e-mail. Je kunt dan contact opnemen met de verhuurder om een afspraak te maken voor het ophalen van de sleutel en het tekenen van het huurcontract. Je kunt dan direct gebruik maken van je garagebox. Je betaalt de huur elke maand via automatische incasso of via iDeal.

Kun je een garagebox in de omgeving van Utrecht huren?

Ja, je kunt ook een garagebox huren in de omgeving van Utrecht bij perdirecthuren.nl. Er zijn verschillende locaties waar je een garagebox kunt huren, zoals:

Schiedam

Schiedam is een stad in Zuid-Holland, vlakbij Rotterdam. Schiedam staat bekend om zijn historische centrum, zijn jeneverindustrie en zijn molens. Schiedam is goed bereikbaar met de auto, de trein en de metro. Je kunt bij perdirecthuren.nl een garagebox huren in Schiedam voor € 75 per maand.

Breukelen

Breukelen is een dorp in Utrecht, aan de rivier de Vecht. Breukelen heeft een gezellige dorpskern, met winkels, restaurants en terrassen. Breukelen ligt vlakbij Amsterdam, Utrecht en Hilversum. Je kunt bij perdirecthuren.nl een garagebox huren in Breukelen voor € 80 per maand.

Utrecht Zuid West

Utrecht Zuid West is een wijk in Utrecht, ten zuidwesten van het centrum. Utrecht Zuid West is een levendige wijk, met veel winkels, scholen, parken en sportfaciliteiten. Utrecht Zuid West is goed bereikbaar met de auto en de bus. Je kunt bij perdirecthuren.nl een garagebox huren in Utrecht Zuid West voor € 90 per maand.

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen over het huren van een garagebox in Utrecht bij perdirecthuren.nl? Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen:

Is Boxx de beste aanbieder voor garageboxen in Utrecht?

Boxx is een andere aanbieder van garageboxen in Utrecht. Boxx biedt ook opslagruimtes, verhuisdozen en verhuisservice aan. Boxx heeft verschillende locaties in Utrecht, zoals in Overvecht, Leidsche Rijn en De Meern. Boxx heeft echter hogere prijzen, langere contracten en minder flexibiliteit dan perdirecthuren.nl. Daarom is perdirecthuren.nl de beste aanbieder voor garageboxen in Utrecht.

Kun je een garagebox in Utrecht kopen?

Ja, je kunt ook een garagebox in Utrecht kopen in plaats van huren. Er zijn verschillende websites waar je garageboxen te koop kunt vinden, zoals funda.nl, marktplaats.nl of garageteam.nl. Het kopen van een garagebox in Utrecht kan echter duurder, moeilijker en risicovoller zijn dan het huren van een garagebox bij perdirecthuren.nl.

Je moet bijvoorbeeld rekening houden met de aankoopprijs, de onderhoudskosten, de belastingen, de vergunningen en de verzekering van de garagebox.

Kun je wonen in een garagebox?

Nee, je mag niet wonen in een garagebox. Een garagebox is bedoeld voor het opslaan van spullen, niet voor het verblijven van mensen. Het wonen in een garagebox is illegaal, onveilig en ongezond.

Je kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met brandgevaar, inbraak, vandalisme, ongedierte, schimmel, kou of hitte. Als je op zoek bent naar een woonruimte in Utrecht, kun je beter kijken naar andere opties, zoals kamers, studio’s of appartementen.

Is mijn garagebox verzekerd?

Nee, je garagebox is niet verzekerd door perdirecthuren.nl. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verzekeren van je spullen die je opslaat in de garagebox. Je kunt bijvoorbeeld een inboedelverzekering of een opslagverzekering afsluiten bij je eigen verzekeraar.

Je kunt ook een extra verzekering afsluiten bij perdirecthuren.nl voor € 5 per maand. Deze verzekering dekt schade door brand, bliksem, storm of water tot een maximumbedrag van € 10.000.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken