Select Page

Garagebox Utrecht Zuidwest Huren

Wil jij graag een Garagebox Utrecht Zuidwest huren? Dat is niet zo gek want het is de ideale plek om een garagebox te huren. Met de vele voordelen zoals een centrale locatie, hoge veiligheidsstandaarden en eenvoudige registratie is een garagebox bij een van de vele aanbieders in Nederland een goede oplossing. Of je nu je auto, motorfiets of andere voertuig wilt opslaan of een kleine opslagruimte nodig hebt, er is vanalles mogelijk. Vergelijk alle aanbieders en kies de garagebox die het beste bij je past.

Beste deals

★★★★

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

17,00

Vanaf prijs per week

R

Alle verhuurbedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

8,6/10

Een garagebox in Utrecht Zuid-West huren is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een veilige, droge en betaalbare opslagruimte. Een garagebox is een afgesloten ruimte die je kunt gebruiken om spullen op te slaan, zoals meubels, gereedschap, fietsen, auto’s of motoren. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het huren van een garagebox in Utrecht Zuid-West.

Wat Is Een Garagebox In Utrecht Zuid-West?

Een garagebox in Utrecht Zuid-West is een opslagruimte die je kunt huren bij perdirecthuren.nl. Een garagebox is meestal ongeveer 18 m2 groot en heeft een hoogte van 2,5 meter. Een garagebox heeft een metalen kanteldeur die je kunt afsluiten met een slot. Een garagebox heeft geen elektriciteit of wateraansluiting, maar wel ventilatie. Een garagebox is geschikt voor het opslaan van spullen die niet gevoelig zijn voor temperatuur- of vochtverschillen.

Wat Zijn De Voordelen Van Garagebox Utrecht Zuid-West Huren?

Een garagebox in Utrecht Zuid-West huren heeft verschillende voordelen, zoals:

 • Je hebt meer ruimte in je huis of bedrijf.
 • Je kunt je spullen veilig en droog opslaan.
 • Je hebt 24/7 toegang tot je garagebox.
 • Je kunt flexibel huren, vanaf één maand tot onbepaalde tijd.
 • Je betaalt een scherpe prijs per maand, inclusief btw en servicekosten.
 • Je kunt gratis gebruikmaken van een aanhangwagen om je spullen te vervoeren.

Wat Zijn De Nadelen Van Garageboxen In Utrecht Zuid-West Huren?

Een garagebox in Utrecht Zuid-West huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

 • Je hebt geen elektriciteit of wateraansluiting in je garagebox.
 • Je moet zelf zorgen voor een goede verzekering van je spullen.
 • Je moet rekening houden met de maximale afmetingen en het maximale gewicht van je spullen die je wilt opslaan in je garagebox.
 • Je moet zelf zorgen voor het onderhoud en de schoonmaak van je garagebox.

Wat Mag Je Opslaan In Een Garagebox?

Je mag in principe alles opslaan in een garagebox, zolang het maar geen gevaarlijke, illegale, bederfelijke of milieubelastende stoffen of goederen zijn. Je kunt bijvoorbeeld de volgende dingen opslaan in een garagebox:

 • Meubels, kleding, boeken, speelgoed, etc.
 • Gereedschap, bouwmaterialen, fietsen, etc.
 • Auto’s, motoren, scooters, etc.
 • Caravans, boten, aanhangwagens, etc.

Wat Mag Niet In Een Garagebox?

Er zijn een aantal dingen die je niet mag opslaan in een garagebox, omdat ze een risico vormen voor de veiligheid, de gezondheid of het milieu. Je mag bijvoorbeeld niet de volgende dingen opslaan in een garagebox:

 • Vuurwerk, wapens, munitie, explosieven, etc.
 • Drugs, medicijnen, alcohol, tabak, etc.
 • Eten, drinken, planten, dieren, etc.
 • Vloeistoffen, gassen, chemicaliën, afvalstoffen, etc.

Wat Kost Een Garagebox Utrecht Zuid-West Huren?

De kosten van een garagebox in Utrecht Zuid-West huren hangen af van de grootte, de locatie en de duur van de huurperiode. Bij perdirecthuren.nl kun je al een garagebox huren vanaf € 99,- per maand. Dit is inclusief btw en servicekosten. Je betaalt geen borg of administratiekosten. Je kunt ook kiezen voor een kortingspakket als je voor langere tijd wilt huren. Bijvoorbeeld:

DuurKortingPrijs per maand
6 maanden5%€ 94,-
12 maanden10%€ 89,-
24 maanden15%€ 84,-
36 maanden20%€ 79,-

Grootte in m3

Prijs garagebox m3

Ruimte berekenen

Verzekering

5 m3

tussen €13 - €15 p/m

Ja

10 m3

tussen €15 - €20 p/m

Ja

20 m3

tussen €35 - €45 p/m

Ja

25 m3

tussen €50- €70 p/m

Ja

Wat Is De Gemiddelde Huur Van Een Garagebox In Utrecht Zuid-West?

De gemiddelde huur van een garagebox in Utrecht Zuid-West is ongeveer € 120,- per maand. Dit is gebaseerd op de prijzen van verschillende aanbieders in de regio. De huurprijs kan echter variëren afhankelijk van de beschikbaarheid, de kwaliteit en de extra services van de aanbieder. Bij perdirecthuren.nl kun je altijd rekenen op een scherpe en eerlijke prijs voor je garagebox.

Hoe Kun Je Een Garagebox In Utrecht Zuid-West Huren?

Een garagebox in Utrecht Zuid-West huren is heel eenvoudig bij perdirecthuren.nl. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1:

Ga naar [perdirecthuren.nl] en vul je postcode of plaatsnaam in. Je krijgt dan een overzicht van alle beschikbare garageboxen in Utrecht Zuid-West en omgeving. Je kunt ook filteren op grootte, prijs en locatie om de beste optie te vinden voor jouw wensen.

Stap 2:

Kies de garagebox die je wilt huren en klik op “Reserveer nu”. Je kunt dan je persoonlijke gegevens invullen en aangeven hoe lang je wilt huren. Je kunt ook eventuele extra opties selecteren, zoals een verzekering of een aanhangwagen. Je krijgt dan direct een bevestiging van je reservering per e-mail.

Stap 3:

Ga naar de locatie van je garagebox en meld je bij de beheerder. Je krijgt dan de sleutel van je garagebox en je kunt meteen beginnen met het inladen van je spullen. Je kunt je garagebox 24/7 gebruiken, zolang je de huur betaalt en je aan de huisregels houdt.

Kun Je Een Garagebox In De Omgeving Van Utrecht Zuid-West Huren?

Ja, dat kan. Bij perdirecthuren.nl kun je ook een garagebox huren in de omgeving van Utrecht Zuid-West, zoals in Amsterdam Noord, Breukelen of Utrecht. Hieronder vind je meer informatie over deze locaties:

Amsterdam Noord

Als je een garagebox wilt huren in Amsterdam Noord, kun je terecht bij [Boxx Amsterdam Noord]. Dit is een modern en veilig opslagcentrum met verschillende soorten opslagruimtes, waaronder garageboxen. De garageboxen zijn 18 m2 groot en hebben een hoogte van 2,5 meter. Ze hebben een metalen kanteldeur die je kunt afsluiten met een slot. De garageboxen hebben geen elektriciteit of wateraansluiting, maar wel ventilatie. De garageboxen zijn geschikt voor het opslaan van spullen die niet gevoelig zijn voor temperatuur- of vochtverschillen. Je kunt een garagebox huren in Amsterdam Noord vanaf € 119,- per maand, inclusief btw en servicekosten. Je hebt 24/7 toegang tot je garagebox en je kunt gratis gebruikmaken van een aanhangwagen om je spullen te vervoeren.

Breukelen

Als je een garagebox wilt huren in Breukelen, kun je terecht bij [Boxx Breukelen]. Dit is een nieuw en modern opslagcentrum met verschillende soorten opslagruimtes, waaronder garageboxen. De garageboxen zijn 18 m2 groot en hebben een hoogte van 2,5 meter. Ze hebben een metalen kanteldeur die je kunt afsluiten met een slot. De garageboxen hebben geen elektriciteit of wateraansluiting, maar wel ventilatie. De garageboxen zijn geschikt voor het opslaan van spullen die niet gevoelig zijn voor temperatuur- of vochtverschillen. Je kunt een garagebox huren in Breukelen vanaf € 99,- per maand, inclusief btw en servicekosten. Je hebt 24/7 toegang tot je garagebox en je kunt gratis gebruikmaken van een aanhangwagen om je spullen te vervoeren.

Utrecht

Als je een garagebox wilt huren in Utrecht, kun je terecht bij [Boxx Utrecht]. Dit is een groot en veilig opslagcentrum met verschillende soorten opslagruimtes, waaronder garageboxen. De garageboxen zijn 18 m2 groot en hebben een hoogte van 2,5 meter. Ze hebben een metalen kanteldeur die je kunt afsluiten met een slot. De garageboxen hebben geen elektriciteit of wateraansluiting, maar wel ventilatie. De garageboxen zijn geschikt voor het opslaan van spullen die niet gevoelig zijn voor temperatuur- of vochtverschillen. Je kunt een garagebox huren in Utrecht vanaf € 109,- per maand, inclusief btw en servicekosten. Je hebt 24/7 toegang tot je garagebox en je kunt gratis gebruikmaken van een aanhangwagen om je spullen te vervoeren.

Meest Gestelde Vragen

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over het huren van een garagebox in Utrecht Zuid-West:

Is Boxx De Beste Aanbieder Voor Garageboxen In Utrecht Zuid-West?

Boxx is een van de beste aanbieders voor garageboxen in Utrecht Zuid-West en omgeving. Boxx biedt verschillende soorten opslagruimtes aan, waaronder garageboxen, opslagunits, mobiele opslag en verhuisopslag. Boxx staat bekend om zijn scherpe prijzen, flexibele huurperiodes, goede service en veilige locaties.

Boxx heeft ook een klanttevredenheidsscore van 9,2 op [Trustpilot], wat aantoont dat de klanten zeer tevreden zijn over hun ervaring met Boxx. Als je een garagebox wilt huren in Utrecht Zuid-West of omgeving, kun je dus niet fout gaan met Boxx.

Kun Je Een Garagebox In Utrecht Zuid-West Kopen?

Nee, dat kan niet. Je kunt alleen een garagebox huren in Utrecht Zuid-West bij perdirecthuren.nl. Je kunt geen garagebox kopen in Utrecht Zuid-West, omdat de garageboxen eigendom zijn van perdirecthuren.nl en niet te koop worden aangeboden. Als je een garagebox wilt kopen in plaats van huren, moet je op zoek gaan naar een andere aanbieder die wel garageboxen verkoopt.

Houd er wel rekening mee dat het kopen van een garagebox meestal duurder is dan het huren van een garagebox en dat je ook verantwoordelijk bent voor het onderhoud en de belastingen van de garagebox.

Kun Je Wonen In Een Garagebox?

Nee, dat kan niet. Je mag niet wonen in een garagebox in Utrecht Zuid-West of elders. Een garagebox is bedoeld voor het opslaan van spullen en niet voor het verblijven van mensen. Een garagebox heeft geen elektriciteit of wateraansluiting, geen verwarming of isolatie, geen ramen of ventilatie en geen sanitair of keuken. Een garagebox voldoet dus niet aan de minimale eisen voor een woonruimte en is niet geschikt voor bewoning.

Bovendien is het verboden om te wonen in een garagebox volgens de wet en de huisregels van perdirecthuren.nl. Als je betrapt wordt op het wonen in een garagebox, kun je een boete krijgen of je huurcontract verliezen.

Is Mijn Garagebox Verzekerd?

Nee, je garagebox is niet verzekerd door perdirecthuren.nl. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een goede verzekering voor je spullen die je opslaat in je garagebox. Perdirecthuren.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade, diefstal of verlies van je spullen in je garagebox.

Je kunt bij perdirecthuren.nl wel een optionele verzekering afsluiten voor je spullen, tegen een extra vergoeding per maand. Deze verzekering dekt tot € 10.000,- aan schade door brand, bliksem, storm, water of inbraak. Je kunt ook zelf een verzekering regelen bij je eigen verzekeringsmaatschappij.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken