Select Page

Garagebox Schiedam Huren

Een garagebox huren in Schiedam is een goede manier om je spullen veilig te houden en op te slaan. Of het nu gaat om bedrijfsmiddelen, stukken gereedschap of je motorfiets, een Schiedamse garagebox biedt je een oplossing. Je kunt een garagebox in Schiedam huren bij verschillende bedrijven. In dit artikel bespreken we de verschillende opties en geven we je tips over het zoeken naar een garagebox te huur.

Beste deals

★★★★

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

17,00

Vanaf prijs per week

R

Alle verhuurbedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

8,6/10

Een garagebox huren in Schiedam is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een veilige, droge en ruime opslagruimte voor hun spullen. Een garagebox is een afgesloten en afsluitbare ruimte die je kunt gebruiken voor het stallen van je auto, motor, fiets, caravan, boot of andere voertuigen. Maar je kunt ook een garagebox huren voor het opslaan van je meubels, gereedschap, voorraad, archief of andere goederen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het huren van een garagebox in Schiedam.

Wat is een garagebox in Schiedam?

Een garagebox in Schiedam is een zelfstandige opslagruimte die je kunt huren bij verschillende aanbieders. Een garagebox is meestal gelegen op een afgesloten terrein dat alleen toegankelijk is voor huurders. Een garagebox heeft een eigen toegangsdeur die je kunt afsluiten met een slot of een elektronische sleutel. Een garagebox heeft ook vaak een eigen elektriciteitsaansluiting en verlichting. Een garagebox is geschikt voor zowel particuliere als zakelijke huurders die extra ruimte nodig hebben.

Wat zijn de voordelen van garagebox Schiedam huren?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het huren van een garagebox in Schiedam, zoals:

 • Je hebt meer ruimte in je huis, kantoor of bedrijf door je spullen op te slaan in een garagebox.
 • Je kunt je spullen veilig en droog bewaren in een garagebox die beschermd is tegen inbraak, brand, vocht en ongedierte.
 • Je hebt 24/7 toegang tot je garagebox en je kunt er altijd bij wanneer je wilt.
 • Je kunt flexibel huren en de grootte en de duur van je huurcontract aanpassen aan je behoeften.
 • Je betaalt een scherpe prijs voor een garagebox in Schiedam die goedkoper is dan andere opslagmogelijkheden.

Wat zijn de nadelen van garageboxen in Schiedam huren?

Er zijn ook enkele nadelen verbonden aan het huren van een garagebox in Schiedam, zoals:

 • Je moet zelf zorgen voor het vervoer van je spullen naar en van de garagebox.
 • Je moet zelf zorgen voor het verzekeren van je spullen in de garagebox.
 • Je moet rekening houden met de regels en voorwaarden van de verhuurder, zoals het verbod op het opslaan van gevaarlijke of illegale stoffen.
 • Je moet rekening houden met de beschikbaarheid en de locatie van de garageboxen in Schiedam.

Wat mag je opslaan in een garagebox?

Je mag in principe alles opslaan in een garagebox wat niet verboden is door de wet of door de verhuurder. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Voertuigen zoals auto’s, motoren, fietsen, caravans, boten of scooters.
 • Meubels zoals banken, stoelen, tafels, kasten of bedden.
 • Gereedschap zoals boormachines, zaagmachines, schroevendraaiers of hamers.
 • Voorraad zoals kleding, schoenen, boeken, speelgoed of elektronica.
 • Archief zoals documenten, mappen, ordners of boekhouding.

Wat mag niet in een garagebox?

Je mag niet alles opslaan in een garagebox wat wel verboden is door de wet of door de verhuurder. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Gevaarlijke stoffen zoals brandstoffen, chemicaliën, explosieven of vuurwerk.
 • Illegale stoffen zoals drugs, wapens, gestolen goederen of namaakartikelen.
 • Levende wezens zoals mensen, dieren of planten.
 • Bederfelijke waren zoals voedsel, drank of medicijnen.

Wat kost een garagebox Schiedam huren?

De kosten van een garagebox Schiedam huren hangen af van verschillende factoren, zoals:

 • De grootte van de garagebox, die kan variëren van 6 m² tot 36 m².
 • De locatie van de garagebox, die kan variëren van het centrum tot de rand van de stad.
 • De duur van het huurcontract, die kan variëren van een maand tot een jaar of langer.
 • De extra services van de verhuurder, zoals elektriciteit, verlichting, beveiliging of onderhoud.

Grootte in m3

Prijs garagebox m3

Ruimte berekenen

Verzekering

5 m3

tussen €13 - €15 p/m

Ja

10 m3

tussen €15 - €20 p/m

Ja

20 m3

tussen €35 - €45 p/m

Ja

25 m3

tussen €50- €70 p/m

Ja

Wat is de gemiddelde huur van een garagebox in Schiedam?

De gemiddelde huur van een garagebox in Schiedam is ongeveer € 100 per maand. Dit is een indicatie en kan afwijken van de werkelijke prijs. Het is daarom verstandig om verschillende aanbieders te vergelijken en offertes aan te vragen voordat je een garagebox in Schiedam huurt.

Hoe kun je een garagebox in Schiedam huren?

Je kunt een garagebox in Schiedam huren door de volgende stappen te volgen:

Stap 1:

Bepaal je opslagbehoefte. Denk na over hoeveel ruimte je nodig hebt, wat je wilt opslaan, hoe lang je wilt huren en wat je budget is.

Stap 2:

Zoek naar geschikte garageboxen in Schiedam. Gebruik bijvoorbeeld een online zoekmachine zoals [perdirecthuren.nl] om het aanbod van garageboxen in Schiedam te bekijken. Je kunt filteren op locatie, grootte, prijs en beschikbaarheid.

Stap 3:

Neem contact op met de verhuurder. Vraag meer informatie aan over de garagebox die je wilt huren, zoals de exacte afmetingen, de voorzieningen, de voorwaarden en de betalingswijze. Maak een afspraak om de garagebox te bezichtigen en te controleren of deze voldoet aan je verwachtingen. Teken het huurcontract als je akkoord gaat met de garagebox en de verhuurder.

Kun je een garagebox in de omgeving van Schiedam huren?

Ja, je kunt ook een garagebox huren in de omgeving van Schiedam. Er zijn verschillende plaatsen waar je een garagebox kunt vinden, zoals:

Utrecht

Utrecht is een grote stad in het midden van Nederland met veel culturele en historische bezienswaardigheden. Je kunt een garagebox huren in Utrecht voor ongeveer € 120 per maand. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een garagebox aan de [Biltstraat] of aan de [Amsterdamsestraatweg].

Breukelen

Breukelen is een klein dorp in de provincie Utrecht met een gezellige sfeer en een mooie natuur. Je kunt een garagebox huren in Breukelen voor ongeveer € 80 per maand. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een garagebox aan de [Straatweg] of aan de [Kerkbrink].

Amsterdam Noord

Amsterdam Noord is een stadsdeel van Amsterdam met veel creatieve en culturele activiteiten. Je kunt een garagebox huren in Amsterdam Noord voor ongeveer € 150 per maand. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een garagebox aan de [Nieuwendammerdijk] of aan de [Papaverweg].

Meest gestelde vragen

Is Boxx de beste aanbieder voor garageboxen in Schiedam?

Boxx is een van de grootste en bekendste aanbieders voor garageboxen in Nederland. Boxx heeft ook meerdere locaties in Schiedam waar je een garagebox kunt huren. Boxx biedt verschillende voordelen, zoals gratis verhuishulp, gratis verzekering en gratis sloten.

Boxx heeft ook verschillende nadelen, zoals hogere prijzen, langere huurcontracten en beperkte beschikbaarheid. Het is daarom aan te raden om Boxx te vergelijken met andere aanbieders voordat je een garagebox in Schiedam huurt.

Kun je een garagebox in Schiedam kopen?

Ja, je kunt ook een garagebox in Schiedam kopen in plaats van huren. Het kopen van een garagebox kan een goede investering zijn als je langdurig gebruik wilt maken van de opslagruimte of als je de garagebox wilt verhuren aan anderen. Het kopen van een garagebox heeft ook enkele voordelen, zoals meer vrijheid, meer zekerheid en meer waarde.

Het kopen van een garagebox heeft ook enkele nadelen, zoals hogere kosten, meer risico’s en meer verantwoordelijkheden. Het is daarom belangrijk om goed te onderzoeken wat de mogelijkheden, de voorwaarden en de financiering zijn voor het kopen van een garagebox in Schiedam.

Kun je wonen in een garagebox?

Nee, je kunt niet wonen in een garagebox. Een garagebox is bedoeld voor opslagdoeleinden en niet voor bewoning. Het wonen in een garagebox is illegaal, onveilig en ongezond. Het is verboden om te slapen, te koken, te douchen of andere woonactiviteiten te verrichten in een garagebox.

Als je betrapt wordt op het wonen in een garagebox, kun je een boete krijgen, je huurcontract verliezen of zelfs uitgezet worden. Als je op zoek bent naar een betaalbare woonruimte, kun je beter kijken naar andere opties, zoals een kamer, een studio of een appartement.

Is mijn garagebox verzekerd?

Je garagebox is niet automatisch verzekerd door de verhuurder of door de eigenaar. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verzekeren van je spullen in de garagebox. Je kunt hiervoor een aparte opslagverzekering afsluiten of je bestaande inboedelverzekering uitbreiden. Een opslagverzekering dekt meestal schade door brand, diefstal, storm of water.

Een opslagverzekering kost meestal tussen de € 5 en € 15 per maand, afhankelijk van de waarde en de omvang van je spullen. Het is aan te raden om je spullen goed te inventariseren, te fotograferen en te registreren voordat je ze opslaat in een garagebox.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken