Select Page

Garagebox Diemen Huren

Een garagebox huren in Diemen is een goede manier om je spullen veilig te houden en op te slaan. Of het nu gaat om bedrijfsmiddelen, stukken gereedschap of je motorfiets, een Diemense garagebox biedt je een oplossing. Je kunt een garagebox in Diemen huren bij verschillende bedrijven. In dit artikel bespreken we de verschillende opties en geven we je tips over het zoeken naar een garagebox te huur.

Beste deals

★★★★

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

17,00

Vanaf prijs per week

R

Alle verhuurbedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

8,6/10

Een garagebox huren in Diemen is een manier om extra ruimte te creëren voor het stallen of opslaan van spullen. Een garagebox is een afgesloten en beveiligde ruimte die je kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Of je nu een garagebox nodig hebt voor je auto, motor, caravan, boot, gereedschap, meubels of voorraad, er is altijd een garagebox die bij je past. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het huren van een garagebox in Diemen.

Wat Is Een Garagebox In Diemen?

Een garagebox in Diemen is een zelfstandige en afsluitbare ruimte die je kunt huren voor het stallen of opslaan van spullen. Een garagebox in Diemen is meestal gemaakt van beton en heeft een roldeur of een kanteldeur. Een garagebox in Diemen kan verschillende afmetingen hebben, afhankelijk van je behoefte en budget. Een garagebox in Diemen kan zowel op hetzelfde adres als je woning staan, als op een ander adres. In dat geval huur je een garagebox op een garagepark of een opslaglocatie.

Wat Zijn De Voordelen Van Garagebox Diemen Huren?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het huren van een garagebox in Diemen, zoals:

 • Je hebt meer ruimte voor je spullen, zonder dat je thuis hoeft te verbouwen of te verhuizen.
 • Je kunt je spullen veilig en droog stallen of opslaan, zonder dat je bang hoeft te zijn voor diefstal, brand, vocht of ongedierte.
 • Je kunt je garagebox gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals hobby, werk of opslag.
 • Je kunt flexibel huren, zonder dat je vastzit aan een langdurig contract of hoge kosten.
 • Je kunt kiezen uit verschillende formaten en opties, zodat je altijd een garagebox vindt die bij je past.

Wat Zijn De Nadelen Van Garageboxen In Diemen Huren?

Natuurlijk zijn er ook enkele nadelen verbonden aan het huren van een garagebox in Diemen, zoals:

 • Je moet extra huur betalen voor je garagebox, bovenop je woonlasten.
 • Je moet rekening houden met de regels en voorwaarden van de verhuurder, zoals openingstijden, toegang, onderhoud en verzekering.
 • Je moet zelf zorgen voor het vervoer van je spullen naar en van je garagebox.
 • Je moet mogelijk extra maatregelen treffen om je spullen te beschermen tegen extreme temperaturen of condensatie.
 • Je hebt minder zicht en controle over je spullen als ze niet bij je thuis staan.

Wat Mag Je Opslaan In Een Garagebox?

In principe mag je alles opslaan in een garagebox wat niet verboden is door de wet of door de verhuurder. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Voertuigen, zoals auto’s, motoren, caravans, boten of fietsen.
 • Gereedschap, machines of apparatuur.
 • Huishoudelijke spullen, zoals meubels, kleding of boeken.
 • Zakelijke spullen, zoals voorraad, archief of kantoorartikelen.
 • Hobby- of sportspullen, zoals muziekinstrumenten, schilderijen of fitnessapparatuur.

Wat Mag Niet In Een Garagebox?

Er zijn ook enkele dingen die je niet mag opslaan in een garagebox, omdat ze gevaarlijk, illegaal of ongewenst zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Brandbare, explosieve of chemische stoffen, zoals benzine, gasflessen of verf.
 • Vergunningsplichtige of verboden wapens, zoals vuurwapens, messen of vuurwerk.
 • Drugs, medicijnen of alcohol.
 • Levende of dode dieren, planten of voedsel.
 • Gestolen of vervalste goederen.
 • Afval of vuilnis.

Wat Kost Een Garagebox Diemen Huren?

De kosten van een garagebox in Diemen huren hangen af van verschillende factoren, zoals de grootte, de locatie, de duur en de opties van de garagebox. Over het algemeen geldt dat hoe groter, centraler, langer en luxer de garagebox is, hoe hoger de huurprijs zal zijn.

Grootte in m3

Prijs garagebox m3

Ruimte berekenen

Verzekering

5 m3

tussen €13 - €15 p/m

Ja

10 m3

tussen €15 - €20 p/m

Ja

20 m3

tussen €35 - €45 p/m

Ja

25 m3

tussen €50- €70 p/m

Ja

Wat Is De Gemiddelde Huur Van Een Garagebox In Diemen?

Volgens de website van Boxx.nl, een aanbieder van garageboxen in Diemen, zijn er momenteel geen garageboxen beschikbaar in Diemen .Echter, op basis van de prijzen van andere locaties in de buurt, kunnen we een schatting maken van de gemiddelde huur van een garagebox in Diemen. Een overzicht van de prijzen per maand voor verschillende formaten garageboxen is te zien in de onderstaande tabel:

FormaatOppervlakteInhoudPrijs
XS9 m227 m3€ 99
S12 m236 m3€ 129
M15 m245 m3€ 159
L18 m254 m3€ 189
XL21 m263 m3€ 219

Hoe Kun Je Een Garagebox In Diemen Huren?

Als je een garagebox in Diemen wilt huren, kun je de volgende stappen volgen:

Stap 1: Bepaal je behoefte

Bedenk waarvoor je de garagebox wilt gebruiken, hoeveel ruimte je nodig hebt, hoe lang je wilt huren en welk budget je hebt. Zo kun je gericht zoeken naar een geschikte garagebox.

Stap 2: Vergelijk aanbieders

Zoek online naar aanbieders van garageboxen in Diemen of in de omgeving. Vergelijk de prijzen, de locaties, de formaten en de opties van de verschillende garageboxen. Let ook op de beschikbaarheid, de voorwaarden en de reviews van andere huurders.

Stap 3: Reserveer je garagebox

Als je een garagebox hebt gevonden die aan je wensen voldoet, kun je deze online reserveren of contact opnemen met de verhuurder. Je kunt dan een bezichtiging plannen, een contract tekenen en een borg betalen. Daarna kun je je garagebox betrekken en genieten van je extra ruimte.

Kun Je Een Garagebox In De Omgeving Van Diemen Huren?

Als er geen garageboxen beschikbaar zijn in Diemen, of als je liever een andere locatie kiest, kun je ook een garagebox huren in de omgeving van Diemen. Er zijn verschillende plaatsen waar je een garagebox kunt huren, zoals:

Amsterdam Zuid-Oost

Amsterdam Zuid-Oost is een stadsdeel van Amsterdam dat grenst aan Diemen. Hier kun je bij Boxx.nl garageboxen huren op twee locaties: Lemelerbergweg en Isolatorweg. De garageboxen zijn extra hoog en groot en hebben elektra en verlichting. De locaties zijn goed bereikbaar met eigen vervoer en openbaar vervoer.

Breukelen

Breukelen is een plaats in de provincie Utrecht die ongeveer 25 kilometer ten zuiden van Diemen ligt. Hier kun je bij Boxx.nl garageboxen huren op de locatie Keulschevaart. De garageboxen zijn onderdeel van een beveiligd park met toegangscontrole en camerabewaking. De garageboxen zijn voorzien van elektra, verlichting en ventilatie. De locatie is makkelijk te bereiken via de A2 en de N401.

Amsterdam Noord

Amsterdam Noord is een stadsdeel van Amsterdam dat aan de overkant van het IJ ligt. Hier kun je bij Boxx.nl garageboxen huren op de locatie Klaprozenweg. De garageboxen zijn onderdeel van een modern en duurzaam park met zonnepanelen en groene daken. De garageboxen hebben elektra, verlichting en een eigen brievenbus. De locatie is goed bereikbaar met de pont, de metro en de ringweg A10.

Meest Gestelde Vragen

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over het huren van een garagebox in Diemen:

Is Boxx De Beste Aanbieder Voor Garageboxen In Diemen?

Boxx is een van de grootste en bekendste aanbieders van garageboxen in Nederland. Boxx heeft meer dan 30 locaties verspreid over het land, waarvan meerdere in de buurt van Diemen. Boxx biedt garageboxen aan in verschillende formaten en opties, tegen scherpe prijzen en flexibele voorwaarden.

Boxx staat bekend om zijn goede service, veiligheid en kwaliteit. Boxx heeft ook veel positieve reviews van tevreden klanten. Daarom kun je met een gerust hart een garagebox huren bij Boxx.

Kun Je Een Garagebox In Diemen Kopen?

Het is ook mogelijk om een garagebox in Diemen te kopen, in plaats van te huren. Dit kan interessant zijn als je een lange termijn investering wilt doen, of als je meer vrijheid en zekerheid wilt hebben over je garagebox. Echter, het kopen van een garagebox in Diemen brengt ook extra kosten en verantwoordelijkheden met zich mee, zoals hypotheek, onderhoud, belasting en verzekering.

Bovendien is het aanbod van garageboxen in Diemen beperkt en kunnen de prijzen hoog zijn. Daarom is het verstandig om goed te vergelijken en te onderhandelen voordat je een garagebox in Diemen koopt.

Kun Je Wonen In Een Garagebox?

Nee, je mag niet wonen in een garagebox. Een garagebox is bedoeld voor het stallen of opslaan van spullen, niet voor het verblijven van mensen. Wonen in een garagebox is illegaal, onveilig en ongezond. Je kunt problemen krijgen met de verhuurder, de gemeente, de politie of de brandweer als je betrapt wordt op wonen in een garagebox.

Bovendien loop je risico op brand, vergiftiging, infectie of ongedierte als je woont in een garagebox. Daarom raden we je ten zeerste af om te wonen in een garagebox.

Is Mijn Garagebox Verzekerd?

Je garagebox zelf is meestal verzekerd door de verhuurder, tegen schade door brand, storm, water of vandalisme. Echter, je spullen die je opslaat in je garagebox zijn niet automatisch verzekerd door de verhuurder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verzekeren van je spullen tegen diefstal, beschadiging of verlies.

Je kunt hiervoor een aparte opslagverzekering afsluiten, of je bestaande inboedelverzekering uitbreiden. Het is belangrijk om goed te informeren naar de voorwaarden en de dekking van je verzekering voordat je een garagebox huurt.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken