Select Page

Garagebox Breukelen Huren

Heb jij te weinig ruimte in je huis of in je tuin? Of ben je op zoek naar een veilige en betrouwbare plek om je gereedschap, fietsen, meubels of andere spullen op te slaan? Een garagebox in Breukelen huren is de oplossing. In dit artikel bespreken we de verschillende opties en geven we je tips over het zoeken naar een garagebox te huur.

Beste deals

★★★★

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

17,00

Vanaf prijs per week

R

Alle verhuurbedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

8,6/10

Een garagebox huren in Breukelen is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een veilige, droge en ruime opslagruimte voor hun spullen. Een garagebox is een afgesloten en afsluitbare ruimte die je kunt gebruiken voor het stallen van je auto, motor, fiets, caravan, boot of andere voertuigen. Maar je kunt ook een garagebox huren voor het opslaan van je meubels, gereedschap, voorraad, archief of andere goederen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het huren van een garagebox in Breukelen.

Wat is een garagebox in Breukelen?

Een garagebox in Breukelen is een zelfstandige opslagunit die je kunt huren bij perdirecthuren.nl. Een garagebox is vergelijkbaar met een garage aan huis, maar dan op een andere locatie. Een garagebox heeft een eigen toegangsdeur, die je kunt afsluiten met een slot of een elektrische deuropener. Een garagebox heeft ook een eigen elektriciteitsaansluiting, waardoor je verlichting, verwarming of andere apparaten kunt gebruiken. Een garagebox is meestal gemaakt van beton, staal of steen en heeft een plat of schuin dak. Een garagebox is geschikt voor zowel particuliere als zakelijke huurders.

Wat zijn de voordelen van garagebox Breukelen huren?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het huren van een garagebox in Breukelen, zoals:

 • Je hebt meer ruimte in je huis of bedrijf, doordat je spullen die je niet vaak nodig hebt kunt opslaan in de garagebox.
 • Je hebt meer veiligheid voor je spullen, doordat de garagebox beveiligd is met camera’s, hekwerk en toegangscontrole.
 • Je hebt meer flexibiliteit in de huurperiode, doordat je een garagebox kunt huren voor korte of lange termijn, afhankelijk van je behoefte.
 • Je hebt meer gemak in de bereikbaarheid, doordat de garagebox 24/7 toegankelijk is en goed bereikbaar is met de auto of het openbaar vervoer.
 • Je hebt meer mogelijkheden in de grootte, doordat er verschillende afmetingen van garageboxen beschikbaar zijn,variërend van 9 m2 tot 36 m2.

Wat zijn de nadelen van garageboxen in Breukelen huren?

Er zijn ook enkele nadelen verbonden aan het huren van een garagebox in Breukelen, zoals:

 • Je betaalt extra kosten voor de huur, de borg, de verzekering en het onderhoud van de garagebox.
 • Je hebt minder controle over de staat en de kwaliteit van de garagebox, doordat deze eigendom is van de verhuurder.
 • Je hebt minder privacy en sociale contacten, doordat je minder vaak thuis of op je werk bent.
 • Je hebt minder invloed op de locatie en de omgeving van de garagebox, doordat deze bepaald wordt door het aanbod en de vraag.

Wat mag je opslaan in een garagebox?

Je mag in principe alles opslaan in een garagebox, zolang het geen gevaarlijke, illegale of bederfelijke goederen zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Voertuigen: auto’s, motoren, fietsen, caravans, boten, scooters, etc.
 • Meubels: banken, stoelen, tafels, kasten, bedden, etc.
 • Gereedschap: boormachines, zaagmachines, schroevendraaiers, hamers, etc.
 • Voorraad: kleding, schoenen, boeken, speelgoed, etc.
 • Archief: documenten, administratie, facturen, etc.

Wat mag niet in een garagebox?

Er zijn ook enkele zaken die je niet mag opslaan in een garagebox, omdat ze gevaarlijk kunnen zijn voor jezelf of anderen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Brandbare stoffen: benzine, diesel, gas, olie, verf, etc.
 • Explosieve stoffen: vuurwerk, munitie, wapens, etc.
 • Chemische stoffen: zuren, basen, schoonmaakmiddelen, etc.
 • Biologische stoffen: etenswaren, planten, dieren, etc.
 • Illegale stoffen: drugs, gestolen goederen, namaakartikelen, etc.

Wat kost een garagebox Breukelen huren?

De kosten van een garagebox Breukelen huren hangen af van verschillende factoren, zoals de grootte, de locatie, de faciliteiten en de duur van de huur. Bij perdirecthuren.nl kun je een garagebox huren vanaf € 75,- per maand. Dit is inclusief btw, servicekosten en elektriciteit. Je betaalt ook een borgsom van één maand huur en een administratiekosten van € 25,-. Je kunt kiezen voor een huurcontract van minimaal één maand tot maximaal vijf jaar. Je kunt ook je eigen verzekering afsluiten of gebruik maken van de collectieve verzekering van perdirecthuren.nl.

Grootte in m3

Prijs garagebox m3

Ruimte berekenen

Verzekering

5 m3

tussen €13 - €15 p/m

Ja

10 m3

tussen €15 - €20 p/m

Ja

20 m3

tussen €35 - €45 p/m

Ja

25 m3

tussen €50- €70 p/m

Ja

Wat is de gemiddelde huur van een garagebox in Breukelen?

De gemiddelde huur van een garagebox in Breukelen is € 125,- per maand. Dit is gebaseerd op de prijzen van perdirecthuren.nl voor een garagebox van 18 m2. De prijzen kunnen echter variëren afhankelijk van de beschikbaarheid en de populariteit van de garageboxen. Je kunt op de website van perdirecthuren.nl de actuele prijzen en aanbiedingen bekijken.

Hoe kun je een garagebox in Breukelen huren?

Als je een garagebox in Breukelen wilt huren, kun je de volgende stappen volgen:

Stap 1: Zoek een geschikte garagebox

Ga naar de website van perdirecthuren.nl en vul je postcode of plaatsnaam in. Je krijgt dan een overzicht van alle beschikbare garageboxen in Breukelen of in de buurt. Je kunt ook filteren op de grootte, de prijs en de faciliteiten van de garagebox. Klik op de garagebox die je wilt huren voor meer informatie en foto’s.

Stap 2: Reserveer de garagebox

Als je een garagebox hebt gevonden die aan je wensen voldoet, kun je deze online reserveren. Vul je persoonlijke gegevens in en kies de gewenste huurperiode. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met de details van je reservering. Je kunt ook telefonisch of per e-mail contact opnemen met perdirecthuren.nl om een garagebox te reserveren.

Stap 3: Huur de garagebox

Na het reserveren van de garagebox kun je deze gaan huren. Je moet hiervoor een huurcontract ondertekenen en de borgsom en de eerste maand huur betalen. Je krijgt dan de sleutel of de code van de garagebox en je kunt deze direct gebruiken. Je kunt ook gebruik maken van de gratis verhuisservice of verhuismaterialen huren bij perdirecthuren.nl.

Kun je een garagebox in de omgeving van Breukelen huren?

Ja, dat kan. Perdirecthuren.nl heeft ook garageboxen te huur in andere plaatsen in de omgeving van Breukelen, zoals:

Utrecht

In Utrecht kun je een garagebox huren voor € 100,- per maand voor een garagebox van 15 m2. De garageboxen zijn gelegen aan de Amsterdamsestraatweg, vlakbij het centrum en het station. De garageboxen zijn voorzien van elektriciteit, verlichting en ventilatie.

Diemen

In Diemen kun je een garagebox huren voor € 150,- per maand voor een garagebox van 21 m2. De garageboxen zijn gelegen aan de Verrijn Stuartweg, vlakbij de A10 en de A1. De garageboxen zijn voorzien van elektriciteit, verlichting en een elektrische deuropener.

Schiedam

In Schiedam kun je een garagebox huren voor € 200,- per maand voor een garagebox van 27 m2. De garageboxen zijn gelegen aan de Nieuwe Damlaan, vlakbij het centrum en het station. De garageboxen zijn voorzien van elektriciteit, verlichting en een wateraansluiting.

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over het huren van een garagebox in Breukelen.

Is Boxx de beste aanbieder voor garageboxen in Breukelen?

Boxx is een van de grootste en bekendste aanbieders van garageboxen in Nederland. Boxx heeft ook garageboxen te huur in Breukelen, maar deze zijn duurder en minder flexibel dan die van perdirecthuren.nl. Bij Boxx betaal je bijvoorbeeld € 175,- per maand voor een garagebox van 18 m2, terwijl je bij perdirecthuren.nl slechts € 125,- per maand betaalt.

Bovendien kun je bij Boxx alleen een garagebox huren voor minimaal zes maanden, terwijl je bij perdirecthuren.nl al een garagebox kunt huren voor één maand. Daarom is perdirecthuren.nl de beste aanbieder voor garageboxen in Breukelen.

Kun je een garagebox in Breukelen kopen?

Ja, dat kan. Er zijn ook garageboxen te koop in Breukelen, maar deze zijn schaars en duur. De gemiddelde prijs van een garagebox in Breukelen is € 30.000,- voor een garagebox van 18 m2. Dit is exclusief de kosten voor de overdracht, de notaris, de belasting en het onderhoud.

Bovendien moet je rekening houden met de regels en de vergunningen die gelden voor het kopen van een garagebox. Daarom is het huren van een garagebox in Breukelen vaak voordeliger en makkelijker dan het kopen van een garagebox.

Kun je wonen in een garagebox?

Nee, dat mag niet. Een garagebox is bedoeld voor het opslaan of stallen van goederen of voertuigen, niet voor het bewonen of verblijven van mensen. Het wonen in een garagebox is in strijd met de bestemmingsplannen, de bouwvoorschriften en de huurvoorwaarden.

Het wonen in een garagebox kan leiden tot boetes, ontruiming of ontbinding van het huurcontract. Bovendien is het wonen in een garagebox onveilig, ongezond en oncomfortabel.

Is mijn garagebox verzekerd?

Ja, je garagebox is verzekerd tegen brand, storm, water en diefstal door de collectieve verzekering van perdirecthuren.nl. Deze verzekering dekt echter niet de inhoud van je garagebox.

Daarom is het verstandig om ook je eigen inboedelverzekering af te sluiten of uit te breiden. Zo ben je verzekerd tegen schade of verlies van je spullen die je opslaat in je garagebox.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken