Select Page

Garagebox Amsterdam Zuidoost Huren

Heb jij te weinig ruimte in je huis of in je tuin? Of ben je op zoek naar een veilige en betrouwbare plek om je gereedschap, fietsen, meubels of andere spullen op te slaan? Een garagebox in Amsterdam Zuid Oost huren is de oplossing. In dit artikel bespreken we de verschillende opties en geven we je tips over het zoeken naar een garagebox te huur.

Beste deals

★★★★

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

17,00

Vanaf prijs per week

R

Alle verhuurbedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

8,6/10

Een garagebox huren in Amsterdam Zuid Oost is een manier om extra opslagruimte te creëren voor spullen die je niet dagelijks nodig hebt, maar die je wel wilt bewaren. Een garagebox is een afgesloten en beveiligde ruimte die je kunt huren voor een bepaalde periode. Je kunt een garagebox gebruiken voor het opslaan van bijvoorbeeld meubels, gereedschap, fietsen, motoren, auto’s of andere spullen die je niet in huis wilt hebben.

Wat is een garagebox in Amsterdam Zuid Oost?

Een garagebox in Amsterdam Zuid Oost is een opslagruimte die speciaal ontworpen is voor het stallen of bewaren van spullen in een stedelijke omgeving. Een garagebox in Amsterdam Zuid Oost heeft meestal de volgende kenmerken:

 • Het is een metalen of betonnen constructie met een roldeur of een kanteldeur.
 • Het heeft een oppervlakte van ongeveer 15 tot 25 vierkante meter en een hoogte van ongeveer 2,5 tot 3 meter.
 • Het heeft geen ramen of ventilatieopeningen, maar wel verlichting en elektriciteit.
 • Het is gelegen op een afgesloten terrein met camerabewaking en toegangscontrole.
 • Het is geschikt voor het opslaan van zowel kleine als grote spullen, zoals auto’s, motoren, fietsen, meubels, gereedschap of huisraad.

Wat zijn de voordelen van garagebox Amsterdam Zuid Oost huren?

Een garagebox huren in Amsterdam Zuid Oost heeft verschillende voordelen, zoals:

 • Je hebt meer ruimte in je huis of appartement, waardoor je meer leefcomfort hebt.
 • Je kunt je spullen veilig en droog opslaan, zonder dat je bang hoeft te zijn voor diefstal, brand of waterschade.
 • Je kunt zelf bepalen hoe lang je de garagebox wilt huren, van een paar dagen tot een paar jaar.
 • Je kunt kiezen uit verschillende maten en prijzen van garageboxen, afhankelijk van je behoefte en budget.
 • Je hebt altijd toegang tot je garagebox, 24 uur per dag en 7 dagen per week.
 • Je kunt gebruik maken van extra diensten, zoals verhuishulp, transport, verzekering of schoonmaak.

Wat zijn de nadelen van garageboxen in Amsterdam Zuid Oost huren?

Een garagebox huren in Amsterdam Zuid Oost heeft ook enkele nadelen, zoals:

 • Je moet extra kosten betalen voor de huur van de garagebox, bovenop je vaste lasten.
 • Je moet rekening houden met de afstand tussen je huis en de garagebox, wat tijd en brandstof kan kosten.
 • Je moet zelf zorgen voor het in- en uitladen van je spullen, wat fysiek zwaar kan zijn.
 • Je moet je houden aan de regels en voorwaarden van de verhuurder, zoals het verbod op het opslaan van gevaarlijke of illegale stoffen.

Wat mag je opslaan in een garagebox?

Je mag in principe alles opslaan in een garagebox, zolang het geen overlast veroorzaakt voor de omgeving of in strijd is met de wet. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Meubels, kleding, boeken, speelgoed of andere huisraad
 • Gereedschap, bouwmaterialen, hobbyartikelen of andere klusspullen
 • Fietsen, motoren, auto’s of andere voertuigen
 • Sportartikelen, kampeerspullen, ski’s of andere recreatiespullen

Wat mag niet in een garagebox?

Er zijn ook een aantal dingen die je niet mag opslaan in een garagebox, zoals:

 • Brandbare, explosieve, giftige of radioactieve stoffen
 • Drugs, wapens, munitie of andere illegale goederen
 • Levende dieren of planten
 • Bederfelijke waren of afval
 • Geluidsapparatuur of andere apparaten die geluidsoverlast kunnen veroorzaken

Wat kost een garagebox Amsterdam Zuid Oost huren?

De kosten van een garagebox huren in Amsterdam Zuid Oost hangen af van verschillende factoren, zoals:

 • De grootte van de garagebox
 • De locatie van de garagebox
 • De duur van de huurperiode
 • De extra diensten die je wilt afnemen

Grootte in m3

Prijs garagebox m3

Ruimte berekenen

Verzekering

5 m3

tussen €13 - €15 p/m

Ja

10 m3

tussen €15 - €20 p/m

Ja

20 m3

tussen €35 - €45 p/m

Ja

25 m3

tussen €50- €70 p/m

Ja

Wat is de gemiddelde huur van een garagebox in Amsterdam Zuid Oost?

Volgens [Garagepark], een aanbieder van garageboxen in Amsterdam Zuid Oost en andere plaatsen in Nederland, ligt de gemiddelde huurprijs van een garagebox in Amsterdam Zuid Oost tussen de €150 en €300 per maand. Dit is exclusief btw en servicekosten. De huurprijs kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid en de vraag naar garageboxen in het gebied.

Hoe kun je een garagebox in Amsterdam Zuid Oost huren?

Om een garagebox in Amsterdam Zuid Oost te huren, kun je de volgende stappen volgen:

Stap 1: Bepaal je behoefte

Bedenk hoeveel ruimte je nodig hebt, wat je wilt opslaan, hoe lang je de garagebox wilt huren en hoeveel je wilt betalen. Dit helpt je om een geschikte garagebox te vinden die aan je wensen voldoet.

Stap 2: Vergelijk aanbieders

Zoek online naar verschillende aanbieders van garageboxen in Amsterdam Zuid Oost en vergelijk hun prijzen, voorwaarden, locaties en faciliteiten. Je kunt ook reviews lezen van andere huurders of contact opnemen met de aanbieders voor meer informatie. Kies de aanbieder die het beste bij je past.

Stap 3: Reserveer je garagebox

Als je een garagebox hebt gevonden die je wilt huren, kun je deze online of telefonisch reserveren. Je moet meestal een huurcontract ondertekenen, een borg betalen en een kopie van je identiteitsbewijs laten zien. Daarna kun je de sleutel of de toegangscode van je garagebox ontvangen en beginnen met het inrichten van je opslagruimte.

Kun je een garagebox in de omgeving van Amsterdam Zuid Oost huren?

Als je geen geschikte garagebox kunt vinden in Amsterdam Zuid Oost, kun je ook overwegen om een garagebox te huren in de omgeving van Amsterdam Zuid Oost. Er zijn verschillende plaatsen waar je garageboxen kunt huren, zoals:

Amsterdam Noord

Amsterdam Noord is een stadsdeel van Amsterdam dat aan de overkant van het IJ ligt. Het is een gebied met veel groen, water en cultuur. Je kunt hier garageboxen huren bij bijvoorbeeld [Boxx], [GaragePark] of [Opslagman]. De huurprijzen liggen tussen de €100 en €250 per maand .

Diemen

Diemen is een gemeente die grenst aan Amsterdam Zuid Oost. Het is een rustige en groene plaats met veel voorzieningen. Je kunt hier garageboxen huren bij bijvoorbeeld [Boxx], [ALLSAFE] of [Shurgard]. De huurprijzen liggen tussen de €80 en €200 per maand .

Amsterdam Sloterdijk

Amsterdam Sloterdijk is een stadsdeel van Amsterdam dat ten westen van het centrum ligt. Het is een gebied met veel bedrijvigheid, openbaar vervoer en winkels. Je kunt hier garageboxen huren bij bijvoorbeeld [Boxx], [GaragePark] of [Storage Share]. De huurprijzen liggen tussen de €120 en €300 per maand .

Meest gestelde vragen

Is Boxx de beste aanbieder voor garageboxen in Amsterdam Zuid Oost?

Dat hangt af van je persoonlijke voorkeur en situatie. Boxx is een van de grootste en bekendste aanbieders van garageboxen in Nederland. Ze hebben meer dan 30 locaties verspreid over het land, waaronder Amsterdam Zuid Oost. Boxx biedt verschillende soorten garageboxen aan, zoals standaard, premium, XXL of verplaatsbaar.

Ze hebben ook extra diensten, zoals verhuishulp, transport, verzekering of schoonmaak. Boxx staat bekend om zijn goede service, kwaliteit en veiligheid. Echter, Boxx is niet altijd de goedkoopste of de dichtstbijzijnde optie optie voor jou. Je kunt het beste verschillende aanbieders vergelijken en de garagebox kiezen die het beste aansluit bij je wensen en budget.

Kun je een garagebox in Amsterdam Zuid Oost kopen?

Ja, dat is mogelijk. Er zijn verschillende aanbieders die garageboxen te koop aanbieden in Amsterdam Zuid Oost, zoals [GaragePark], [Boxcomplex] of [Garagebox Nederland]. Het kopen van een garagebox kan een goede investering zijn, omdat je eigenaar wordt van de opslagruimte en geen huur meer hoeft te betalen.

Bovendien kun je de garagebox eventueel verhuren of verkopen als je hem niet meer nodig hebt. Het kopen van een garagebox brengt echter ook kosten en risico’s met zich mee, zoals onderhoud, belasting, verzekering en waardevermindering. Je moet dus goed nadenken of het kopen van een garagebox voor jou voordelig is.

Kun je wonen in een garagebox?

Nee, dat mag niet. Een garagebox is bedoeld voor het opslaan van spullen, niet voor het bewonen van mensen. Het wonen in een garagebox is in strijd met de wet en de voorwaarden van de verhuurder. Bovendien is het wonen in een garagebox onveilig, ongezond en oncomfortabel. Een garagebox heeft meestal geen verwarming, ventilatie, water, elektriciteit of sanitair.

Je loopt dus het risico op onderkoeling, verstikking, brand, lekkage of ongedierte. Als je op zoek bent naar een betaalbare woonruimte in Amsterdam Zuid Oost, kun je beter contact opnemen met de gemeente, een woningcorporatie of een makelaar.

Is mijn garagebox verzekerd?

Dat hangt af van de aanbieder en de verzekering die je hebt afgesloten. Sommige aanbieders bieden een standaard verzekering aan voor de garagebox zelf, maar niet voor de inhoud ervan. Andere aanbieders bieden geen verzekering aan of laten de keuze aan jou.

Je kunt dan zelf een verzekering afsluiten bij een externe partij, zoals je eigen inboedelverzekering of een speciale opslagverzekering. Het is belangrijk om goed te controleren wat er wel en niet gedekt wordt door de verzekering en wat de maximale vergoeding is. Je wilt natuurlijk niet voor onaangename verrassingen komen te staan als er iets gebeurt met je garagebox of je spullen.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken