Select Page

Garagebox Amsterdam Sloterdijk Huren

Heb jij te weinig ruimte in je huis of in je tuin? Of ben je op zoek naar een veilige en betrouwbare plek om je gereedschap, fietsen, meubels of andere spullen op te slaan? Een garagebox in Amsterdam Sloterdijk huren is de oplossing. In dit artikel bespreken we de verschillende opties en geven we je tips over het zoeken naar een garagebox te huur.

Beste deals

★★★★

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

17,00

Vanaf prijs per week

R

Alle verhuurbedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Per week te huur

7 dagen per week toegang

Gratis verhuizers

8,6/10

Een garagebox huren in Amsterdam Sloterdijk is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een veilige, droge en betaalbare opslagruimte voor hun spullen. Een garagebox is een afgesloten ruimte die je kunt gebruiken om je auto, motor, fiets, meubels, gereedschap, voorraad of andere spullen op te slaan. Een garagebox in Amsterdam Sloterdijk huren betekent dat je profiteert van de centrale ligging, de goede bereikbaarheid en de ruime keuze aan verschillende formaten en prijzen.

Wat is een garagebox in Amsterdam Sloterdijk?

Een garagebox in Amsterdam Sloterdijk is een opslagruimte die je kunt huren om je spullen of voertuigen in te bewaren. Een garagebox is meestal een vierkante of rechthoekige ruimte die gemaakt is van beton, staal of hout. Een garagebox heeft een deur die je kunt afsluiten met een slot of een toegangscode. Een garagebox kan verschillende afmetingen hebben, variërend van 6 m² tot 18 m². Een garagebox kan ook verschillende voorzieningen hebben, zoals elektriciteit, verlichting, ventilatie of verwarming. Een garagebox in Amsterdam Sloterdijk is een handige en voordelige manier om je spullen op te slaan in een veilige en droge omgeving.

Wat zijn de voordelen van garagebox Amsterdam Sloterdijk huren?

Een garagebox Amsterdam Sloterdijk huren heeft veel voordelen, zoals:

 • Je hebt meer ruimte in je huis of bedrijf door je spullen op te slaan in een garagebox.
 • Je kunt je spullen veilig en droog opslaan in een garagebox die is voorzien van een stevig slot en een goede ventilatie.
 • Je kunt 24/7 toegang krijgen tot je garagebox met je eigen sleutel of toegangscode.
 • Je kunt kiezen uit verschillende formaten en prijzen van garageboxen, afhankelijk van je behoefte en budget.
 • Je kunt flexibel huren, zonder lange contracten of opzegtermijnen.
 • Je kunt profiteren van de centrale ligging en de goede bereikbaarheid van Amsterdam Sloterdijk, die dicht bij de ringweg A10, de metro, de trein en de bus ligt.

Wat zijn de nadelen van garageboxen in Amsterdam Sloterdijk huren?

Een garagebox in Amsterdam Sloterdijk huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

 • Je moet rekening houden met de extra kosten van het huren van een garagebox, zoals de huurprijs, de borg, de verzekering en het vervoer van je spullen.
 • Je moet zelf zorgen voor het onderhoud en de schoonmaak van je garagebox.
 • Je moet je houden aan de regels en voorwaarden van de verhuurder, zoals het verbod op het opslaan van gevaarlijke of illegale stoffen, het veroorzaken van overlast of het wonen in de garagebox.
 • Je moet rekening houden met de beperkte beschikbaarheid en de wachtlijsten van sommige garageboxen in Amsterdam Sloterdijk.

Wat mag je opslaan in een garagebox?

In een garagebox mag je in principe alles opslaan wat niet gevaarlijk, illegaal of bederfelijk is. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Auto’s, motoren, fietsen of andere voertuigen.
 • Meubels, kleding, boeken of andere huisraad.
 • Gereedschap, machines, bouwmaterialen of andere klusspullen.
 • Voorraad, archief, administratie of andere zakelijke spullen.
 • Hobby- of sportspullen, zoals muziekinstrumenten, schilderijen, ski’s of golfclubs.

Wat mag niet in een garagebox?

In een garagebox mag je niet alles opslaan. Er zijn een aantal dingen die verboden zijn om in een garagebox te bewaren, zoals:

 • Gevaarlijke stoffen, zoals brandbare vloeistoffen, gasflessen, explosieven of chemische middelen.
 • Illegale stoffen, zoals drugs, wapens of gestolen goederen.
 • Bederfelijke stoffen, zoals voedsel, planten of dieren.
 • Mensen. Je mag niet wonen of slapen in een garagebox. Dit is niet alleen verboden door de verhuurder, maar ook door de gemeente en de brandweer.

Wat kost een garagebox Amsterdam Sloterdijk huren?

De kosten van een garagebox huren in Amsterdam Sloterdijk hangen af van de grootte, de locatie, de duur en de extra opties van je huurcontract. Boxx.nl hanteert scherpe en transparante prijzen voor haar garageboxen, die je kunt vinden op hun website1. Om je een idee te geven, hier zijn enkele voorbeelden van de huurprijzen per maand voor verschillende formaten garageboxen in Amsterdam Sloterdijk:

FormaatOppervlakteHuurprijs
XS18 m<sup>2</sup>€ 299
S24 m<sup>2</sup>€ 349
M30 m<sup>2</sup>€ 399
L36 m<sup>2</sup>€ 449
XL42 m<sup>2</sup>€ 499

Grootte in m3

Prijs garagebox m3

Ruimte berekenen

Verzekering

5 m3

tussen €13 - €15 p/m

Ja

10 m3

tussen €15 - €20 p/m

Ja

20 m3

tussen €35 - €45 p/m

Ja

25 m3

tussen €50- €70 p/m

Ja

Wat is de gemiddelde huur van een garagebox in Amsterdam Sloterdijk?

De huurprijs van een garagebox in Amsterdam Sloterdijk hangt af van de grootte, de locatie, de voorzieningen en de verhuurder van de garagebox. De gemiddelde huurprijs van een garagebox in Amsterdam Sloterdijk ligt tussen de €100 en €300 per maand. De goedkoopste garageboxen zijn meestal de kleinste, de oudste of de minst bereikbare garageboxen. De duurste garageboxen zijn meestal de grootste, de nieuwste of de best bereikbare garageboxen.

Hoe kun je een garagebox in Amsterdam Sloterdijk huren?

Een garagebox in Amsterdam Sloterdijk huren is niet moeilijk, maar je moet wel een aantal stappen volgen om een geschikte garagebox te vinden en te huren. Hieronder vind je een stappenplan om je te helpen bij het huren van een garagebox in Amsterdam Sloterdijk.

Stap 1: Bepaal je behoefte en budget

Voordat je op zoek gaat naar een garagebox in Amsterdam Sloterdijk, moet je eerst bepalen wat je precies nodig hebt en hoeveel je kunt betalen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Hoeveel ruimte heb je nodig? Meet de afmetingen van je spullen of voertuig en kies een garagebox die groot genoeg is om alles op te slaan.
 • Hoe lang wil je huren? Sommige verhuurders bieden kortlopende contracten aan, terwijl andere verhuurders alleen langlopende contracten aanbieden. Kies een verhuurder die aansluit bij jouw wensen en plannen.
 • Hoeveel wil je betalen? Bepaal je budget en houd rekening met de bijkomende kosten, zoals de borg, de verzekering en het vervoer van je spullen.

Stap 2: Zoek naar beschikbare garageboxen

Nadat je je behoefte en budget hebt bepaald, kun je op zoek gaan naar beschikbare garageboxen in Amsterdam Sloterdijk. Er zijn verschillende manieren om garageboxen te vinden, zoals:

 • Online zoeken. Je kunt gebruik maken van online platforms, zoals [perdirecthuren.nl], [garagepark.nl] of [marktplaats.nl], om garageboxen te zoeken, te vergelijken en te reserveren.
 • Lokaal zoeken. Je kunt ook rondrijden of fietsen in Amsterdam Sloterdijk en kijken of er garageboxen te huur zijn. Let op de borden met ‘te huur’ of ‘te koop’ en noteer de contactgegevens van de verhuurder.
 • Via mond-tot-mondreclame. Je kunt ook je vrienden, familie, buren of collega’s vragen of zij een garagebox in Amsterdam Sloterdijk kennen of huren. Misschien kunnen zij je een goede tip of aanbeveling geven.

Stap 3: Huur je garagebox

Als je een geschikte garagebox hebt gevonden, kun je contact opnemen met de verhuurder om de garagebox te huren. Dit doe je door:

 • Een bezichtiging aan te vragen. Het is altijd verstandig om eerst de garagebox te bekijken voordat je hem huurt. Zo kun je de staat, de grootte, de locatie en de voorzieningen van de garagebox controleren.
 • Een huurovereenkomst te ondertekenen. Als je besluit om de garagebox te huren, moet je een huurovereenkomst ondertekenen met de verhuurder. Lees de huurovereenkomst goed door en let op de huurprijs, de huurperiode, de opzegtermijn, de borg, de verzekering en de huisregels.
 • De sleutel of toegangscode te ontvangen. Na het ondertekenen van de huurovereenkomst en het betalen van de eerste maandhuur en de borg, kun je de sleutel of toegangscode van je garagebox ontvangen. Nu kun je je spullen verhuizen en opslaan in je garagebox.

Kun je een garagebox in de omgeving van Amsterdam Sloterdijk huren?

Als je geen garagebox in Amsterdam Sloterdijk kunt vinden of huren, kun je ook kijken naar andere opties in de omgeving van Amsterdam Sloterdijk. Er zijn verschillende plaatsen waar je ook een garagebox kunt huren, zoals:

Amsterdam Noord

Amsterdam Noord is een stadsdeel van Amsterdam dat aan de overkant van het IJ ligt. Amsterdam Noord is goed bereikbaar met de auto, de fiets, de pont of de metro. In Amsterdam Noord kun je verschillende garageboxen huren, bijvoorbeeld bij [GaragePark Amsterdam Noord] of [Boxx Amsterdam Noord]. De huurprijzen van garageboxen in Amsterdam Noord liggen tussen de €100 en €250 per maand.

Diemen

Diemen is een gemeente die grenst aan Amsterdam Zuid-Oost. Diemen is goed bereikbaar met de auto, de trein, de metro of de bus. In Diemen kun je verschillende garageboxen huren, bijvoorbeeld bij [GaragePark Diemen] of [Boxx Diemen]. De huurprijzen van garageboxen in Diemen liggen tussen de €150 en €300 per maand.

Amsterdam Zuid-Oost

Amsterdam Zuid-Oost is een stadsdeel van Amsterdam dat ten zuidoosten van het centrum ligt. Amsterdam Zuid-Oost is goed bereikbaar met de auto, de trein, de metro of de bus. In Amsterdam Zuid-Oost kun je verschillende garageboxen huren, bijvoorbeeld bij [GaragePark Amsterdam Zuid-Oost] of [Boxx Amsterdam Zuid-Oost]. De huurprijzen van garageboxen in Amsterdam Zuid-Oost liggen tussen de €200 en €350 per maand.

Meest gestelde vragen

Is Boxx de beste aanbieder voor garageboxen in Amsterdam Sloterdijk?

Boxx is een van de grootste en bekendste aanbieders van garageboxen in Nederland. Boxx heeft meer dan 30 locaties verspreid over het land, waaronder ook in Amsterdam Sloterdijk. Boxx biedt garageboxen aan in verschillende formaten en prijzen, met 24/7 toegang, camerabewaking en brandbeveiliging. Boxx heeft ook een goede klantenservice en een flexibel huurbeleid. Of Boxx de beste aanbieder is voor garageboxen in Amsterdam Sloterdijk hangt af van je persoonlijke voorkeur en situatie. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of een bezichtiging plannen bij Boxx om te zien of het iets voor jou is.

Kun je een garagebox in Amsterdam Sloterdijk kopen?

Ja, je kunt ook een garagebox in Amsterdam Sloterdijk kopen in plaats van huren. Dit kan interessant zijn als je een lange termijn oplossing zoekt voor je opslagbehoefte of als je een investering wilt doen. Het kopen van een garagebox in Amsterdam Sloterdijk kost gemiddeld tussen de €20.000 en €40.000, afhankelijk van de grootte, de locatie en de staat van de garagebox.

Je moet ook rekening houden met de bijkomende kosten, zoals de overdrachtsbelasting, de notariskosten, de onderhoudskosten en de verzekering. Het kopen van een garagebox in Amsterdam Sloterdijk kan voordelig zijn als je geen maandelijkse huur hoeft te betalen, als je meerwaarde kunt creëren door verbouwing of verhuur, of als je profiteert van de stijgende prijzen op de vastgoedmarkt.

Kun je wonen in een garagebox?

Nee, je mag niet wonen in een garagebox. Een garagebox is bedoeld voor opslagdoeleinden en niet voor bewoning. Het wonen in een garagebox is niet alleen verboden door de verhuurder, maar ook door de gemeente en de brandweer.

Het wonen in een garagebox is namelijk gevaarlijk, ongezond en illegaal. Je loopt het risico op brand, inbraak, ongedierte, schimmel, kou, vocht of andere problemen. Je kunt ook een boete krijgen of uit je garagebox worden gezet als je betrapt wordt. Als je op zoek bent naar een betaalbare woonruimte in Amsterdam Sloterdijk, kun je beter kijken naar andere opties, zoals een kamer, een studio, een appartement of een woningdelen.

Is mijn garagebox verzekerd?

Je garagebox zelf is meestal verzekerd door de verhuurder, maar je spullen die je opslaat in je garagebox zijn niet altijd verzekerd. Dit hangt af van de voorwaarden van de verhuurder en van je eigen inboedelverzekering. Sommige verhuurders bieden een basisverzekering aan voor je spullen, maar deze is vaak beperkt in de dekking en het bedrag. Sommige inboedelverzekeringen dekken ook je spullen die je buitenshuis opslaat, maar dit is niet altijd het geval.

Het is daarom verstandig om goed te controleren of je spullen verzekerd zijn en zo niet, om een aanvullende verzekering af te sluiten. Zo voorkom je dat je voor onaangename verrassingen komt te staan als er iets gebeurt met je spullen in je garagebox.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken