Select Page

Dumper 3 zijdig kiepend

Een dumper 3 zijdig kiepend is een stortwagen die een schuifband aan de achterkant heeft waarmee het laadvolume van drie kanten geladen of gelost kan worden. De body van deze dumper bestaat uit een schuine metalen plaat en een verlaagde bak. De schuifband aan de achterkant kan omhoog of omlaag geklikt worden om het laadvolume […]

Scherpste huurdeals

★★★★

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

3,89

Vanaf prijs per maand

R

Alle huurbedrijven bij elkaar

R
Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken
R
Profiteer van de scherpste prijzen
★★★★:

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

8,4/10

Een dumper 3 zijdig kiepend is een stortwagen die een schuifband aan de achterkant heeft waarmee het laadvolume van drie kanten geladen of gelost kan worden. De body van deze dumper bestaat uit een schuine metalen plaat en een verlaagde bak. De schuifband aan de achterkant kan omhoog of omlaag geklikt worden om het laadvolume boven of onder het frame te plaatsen. Daarnaast zijn er twee assen op de dumper die zorgen voor stabiele aanvoer. De dumper kan worden gebruikt voor het vervoeren van verschillende materialen zoals steengruis, zand en stortgoederen. Het is een veelgebruikt machine in de mijnbouw, autoindustrie en bouwnijverheid.

Hoe werkt een dumper 3 zijdig kiepend?

Een dumper 3 zijdig kiepend werkt zoals elke andere stortwagen in dat het laadvolume van een kant wordt geladen of gelost. Het platte onderstel wordt gebruikt om materiaal in het laadvolume te storten. Echter, wat dit soort dumper anders maakt, is dat het laadvolume van drie kanten geladen of gelost kan worden met behulp van de schuifband aan de achterkant. De schuifband kan omhoog of omlaag geklikt worden om het laadvolume boven of onder het frame te plaatsen. Daarnaast heeft de dumper twee assen waarmee het laadvolume gemakkelijk kan worden overgebracht van het ene punt naar het andere.

Kun je een dumper 3 zijdig kiepend huren?

Ja, je kunt een dumper 3 zijdig kiepend huren bij vele verhuurbedrijven. Het is belangrijk om aanvullende informatie over het verhuurproces te verkrijgen voordat je de stortwagen gaat huren. Let erop dat je controleert of alle onderdelen aanwezig zijn en dat de stortwagen in goede staat is. Verhuurbedrijven bieden meestal een technische ondersteuning bij het huren van het voertuig om eventuele problemen te voorkomen.

Hoe werkt een dumper 3 zijdig kiepend huren?

Afhankelijk van het verhuurbedrijf dat je kiest, is het procedure om contac te maken en vervolgens te huren verschillend. Sommige verhuurbedrijven bieden online huuropties aan, waar je gemakkelijk contact kunt maken en informatie kunt verstrekken over de dumper die je wilt huren. Andere verhuurbedrijven vereisen mogelijk dat je contact opneemt met een medewerker via de telefoon, omgekeerd mail contact of zelfs een bezoek ter plaatse. Bij bezoek ter plaatse zullen verhuurbedrijven waarschijnlijk een korte inspectie uitvoeren en je mogelijk vragen om een creditcardnummer of alternatieve betaalwijze om de huur te voldoen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een dumper 3 zijdig kiepend?

De voordelen van het gebruik van een dumper 3 zijdig kiepend zijn de fysieke voordelen, zoals het verhogen van het workload-volume, het verminderen van voertuigbrandstofverbruik, het verhogen van de prestaties met gewichtsreductie en ook het verminderen van vermogensverbuik. De nadelen zijn dat ze minder veilige ritten en meer vulkanisatieproblemen zullen hebben, omdat de meeste 3 zijdig kiepend dumpers meestal hoger komen te liggen, waardoor ze meer neiging hebben om te stallen bij hellingen en haarspeldbochten. Daarnaast hebben deze dumpers meer onderhoud nodig om hun algemene veiligheid en levensduur te verhogen.

Hoe veel kost een dumper 3 zijdig kiepend huren?

Dit is afhankelijk van het verhuurbedrijf dat je kiest. De meeste verhuurbedrijven zullen de prijs baseren op de lengte en frequentie van de huur, evenals het aantal diensten dat ze verlenen. Gemiddeld kun je een dumper 3 zijdig kiepend huren voor zo’n €50-€100 per dag, afhankelijk van je individuele behoeften.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken