Select Page

Behangafstomer

Ans: Behangafstomers zijn machines die ontworpen zijn om overtollig vocht van oppervlakken zoals behang en papiermatten te verwijderen, waardoor het gemakkelijker wordt om behangen op- of af te halen. Ze zijn ontworpen als handmatige apparaten, die warm water produceren om vocht te verdrijven en stomen diep weg in het papier, waardoor grondige reiniging mogelijk is. […]

Scherpste huurdeals

★★★★

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

3,89

Vanaf prijs per maand

R

Alle huurbedrijven bij elkaar

R
Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken
R
Profiteer van de scherpste prijzen
★★★★:

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

8,4/10

Ans: Behangafstomers zijn machines die ontworpen zijn om overtollig vocht van oppervlakken zoals behang en papiermatten te verwijderen, waardoor het gemakkelijker wordt om behangen op- of af te halen. Ze zijn ontworpen als handmatige apparaten, die warm water produceren om vocht te verdrijven en stomen diep weg in het papier, waardoor grondige reiniging mogelijk is. Tegenwoordig staan ​​er verrijkte modellen op de markt met extra functies als bijv. veelhoekige spuitmonden en schuimblokken die de steamer krachtiger maken en behangen van verschillende soorten en stijlen kunnen verwijderen. Het gebruik van een behangafstomer is minder intensief en minder tijdrovend dan het gebruik van chemicaliën, handsponzen of andere afstoomapparaten, waardoor een professioneel afgewerkt resultaat kan worden behaald.

Hoe werkt een behangafstomer?

Ans: Een behangafstomer werkt door warm water op te warmen tot een punt van stoom dat kan worden afgegeven op het oppervlak dat moet worden verwijderd. De stoom is heet genoeg om de lijm en het papier los te maken, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Meer krachtige modellen zijn uitgerust met veelhoekige of flexibele spuitmonden, waardoor het makkelijker wordt om gedetailleerde groeven en randen te bereiken, bijvoorbeeld op hoeken en plinten. Deze monden kunnen ook worden gebruikt om schuimblokken te produceren, wat de stomer nog krachtiger maakt. Verder kunnen bijkomende accessoires worden gebruikt om het te kunnen gebruiken op verschillende soorten behangen.

Kun je een behangafstomer huren?

Ans: Ja. Er staan ​​behangafstomers te huur bij veel bouwmarkten, gereedschapsverhuurbedrijven en verhuurbedrijven. Verschillende bedrijven bieden behangafstomers aan tegen verhuurprijzen, die over het algemeen voordeliger zijn dan het kopen van een nieuwe, voor het verwijderen van minimum twee banen behang. Sommige bedrijven bieden ook kortingen aan voor het huren van hun machines voor langere periodes.

Hoe werkt een behangafstomer huren?

Ans: Als je een behangafstomer wil huren, is het vaak eenvoudig en gemakkelijk. Kies eerst welke machine je wil huren, waarbij je kunt kiezen uit verschillende stijlen en krachten. Bel dan de verhuurbedrijven om de voorwaarden en prijzen erachter te leren en boek vervolgens je huur online of door telefonisch contact. Vergeet niet om uw identiteitsbewijs bij u te hebben als verificatie wanneer u de machine ophaalt.

Wat zijn de voor- en nadelen van een behangafstomer?

Ans: Voordelen:

-Steaming is efficiënter dan het gebruik van chemicaliën of handsponzen.
-Het is minder tijdrovend.
-Het is minder intensief.
-Er is geen schadelijke chemische blootstelling.

Nadelen:

-De warmte kan schade aan oppervlakken langs de behangranden veroorzaken.
-De stoom komt in contact met elektrische apparaten, dus je moet ervoor zorgen dat deze buiten de kamer staan.
-Sommige modellen moeten opvullen wanneer er water wordt gebruikt.

Hoe veel kost een behangafstomer huren?

Ans: De prijzen voor het huren van een behangafstomer kunnen variëren afhankelijk van de verhuurbedrijf en de kracht en stijl van de machine. De verhuurprijs kan over het algemeen worden gevonden tussen de €20 tot €90 per dag, met kortingen voor langer termijn huurovereenkomsten.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken