Select Page

Xiaomi Smartwatch Huren

Ben jij op zoek naar informatie over een Xiaomi smartwatch huren? Dat begrijpen we helemaal, het is namelijk een goede manier om toegang te krijgen tot de nieuwste technologie zonder dat je er veel geld aan uit hoeft te geven.

In deze MEGA gids over smartwatches huren behandelen we alle belangrijke onderwerpen, en kun je een antwoord vinden op al je vragen. Bekijk de voor- en nadelenhoe huren bij Grover werktwelke smartwatches je kunt hurende kosten van smartwatch huren, of raadpleeg de inhoudsopgave.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,90

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

xiaomi smartwatches huren

Wat Is Een Xiaomi Smartwatch?

Een Xiaomi smartwatch is een slim en digitaal horloge dat gemaakt is door het bedrijf Xiaomi.

 1. Een Xiaomi smartwatch heeft veel functies om je gezondheid, sport en welzijn te meten en te verbeteren.
 2. Een Xiaomi smartwatch kan ook verbonden worden met een smartphone of tablet, en kan je muziek, meldingen, navigatie en meer laten zien.

Er zijn veel verschillende modellen van Xiaomi smartwatches, afhankelijk van je behoeften en voorkeuren. Sommige voorbeelden zijn de

 • Xiaomi Mi Watch Series, die een rond AMOLED-scherm, een lange batterijduur, 117 sportmodi, een stemassistent en een multifunctionele NFC heeft,
 • Xiaomi Redmi Watch Series, die een vierkant LCD-scherm, een chat AI coaching functie, een SpO2-monitor en een kompas heeft
 • Xiaomi Mi Band Series, die een goedkope fitnesstracker is met een hartslagmeter, een slaapanalyse en een always-on modus

Kun Je Xiaomi Smartwatches Huren?

Ja, je kunt Xiaomi smartwatches huren bij Grover, een online platform dat je de mogelijkheid biedt om de nieuwste tech flexibel te huren voor een laag maandbedrag. Grover heeft een ruim aanbod aan Xiaomi smartwatches die je kunt huren voor 1, 3, 6 of 12+ maanden.

Je kunt ook op elk moment je gehuurde apparaat wisselen of upgraden, of het kopen na de huurperiode als je er verliefd op bent geworden.

Welke Merken Smartwatch Kun Je Huren?

Ben je op zoek naar een ander merk? Dan is een Samsung smartwatch huren wellicht een optie, ben je juist op zoek naar een wat sportiever model, dan kun je het beste kiezen voor een Garmin smartwatch huren of Huawei smartwatch huren.

Wat Zijn De Voordelen Van Een Garmin Smartwatch Huren?

Een Xiaomi smartwatch huren heeft verschillende voordelen, zoals:

 • Je bespaart geld: Je hoeft geen hoge aanschafprijs te betalen voor een Xiaomi smartwatch, maar betaalt alleen een fractie van de prijs per maand. Bovendien zijn de verzendkosten en de schadedekking tot 90% inbegrepen in de huurprijs.
 • Je bent flexibel: Je kunt zelf bepalen hoe lang je een Xiaomi smartwatch wilt huren, en je kunt altijd van gedachten veranderen. Je kunt je huurperiode verlengen, verkorten, pauzeren of beëindigen wanneer je wilt. Je kunt ook je apparaat ruilen voor een ander model of merk, of het kopen na de huurperiode als je er tevreden mee bent.
 • Je hebt altijd de nieuwste tech: Je kunt altijd de nieuwste modellen en functies van Xiaomi smartwatches uitproberen, zonder dat je vastzit aan een verouderd apparaat. Je kunt ook verschillende Xiaomi smartwatches testen om te zien welke het beste bij je past.
 • Je bent duurzaam bezig: Door een Xiaomi smartwatch te huren in plaats van te kopen, draag je bij aan een circulaire economie waarin apparaten worden hergebruikt in plaats van weggegooid. Zo verminder je de hoeveelheid elektronisch afval en de CO2-uitstoot die gepaard gaat met de productie van nieuwe apparaten. 

Wat Zijn De Nadelen Van Garmin Smartwatches Huren?

Een Xiaomi smartwatch huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

 • Je bent niet de eigenaar: Als je een Xiaomi smartwatch huurt, ben je niet de eigenaar van het apparaat. Dat betekent dat je het apparaat moet terugsturen aan het einde van de huurperiode, tenzij je besluit om het te kopen. Je moet ook zorgvuldig omgaan met het apparaat en het in goede staat houden.
 • Je moet een kredietcheck doorstaan: Om een Xiaomi smartwatch te kunnen huren bij Grover, moet je een kredietcheck doorstaan om te bewijzen dat je in staat bent om de maandelijkse huur te betalen. Dit kan invloed hebben op je kredietscore en je mogelijkheden om in de toekomst leningen of hypotheken af te sluiten.
 • Je moet extra kosten betalen: Als je een Xiaomi smartwatch huurt bij Grover, moet je rekening houden met extra kosten die bovenop de huurprijs komen. Zo moet je bijvoorbeeld een borg betalen die gelijk is aan één maand huur, die je terugkrijgt als je het apparaat onbeschadigd terugstuurt. Ook moet je eventuele schade of verlies van het apparaat vergoeden als deze niet gedekt wordt door Grover Care.

Welke Xiaomi Smartwatches Kun Je Huren?

Bij Grover kun je verschillende Xiaomi smartwatches huren voor een voordelig maandbedrag. Je kunt kiezen uit de volgende modellen:

1. Xiaomi Watch S1 Pro Stainless Steel and Fluororubber Band

De Xiaomi Watch S1 Pro is een premium smartwatch met een roestvrijstalen kast en een fluororubberen band. De Watch S1 Pro heeft een rond AMOLED-scherm van 1,39 inch met een resolutie van 454 x 454 pixels.

 • De Watch S1 Pro heeft een Snapdragon Wear 3100-processor, 1 GB RAM, 8 GB opslagruimte en een batterij van 420 mAh. De Watch S1 Pro heeft functies zoals hartslagmeting, bloeddrukmeting, zuurstofgehalte meting, slaapmonitor, stressmeter, stappenteller, calorieënteller, afstandsmeter, GPS, NFC, muziekspeler en smartphone meldingen.
 • De Watch S1 Pro draait op het MIUI for Watch-besturingssysteem, dat compatibel is met Android- en iOS-apparaten. De Watch S1 Pro heeft ook meer dan 100 wijzerplaten en meer dan 40 sportmodi om uit te kiezen.

2. Xiaomi Watch S1 Active Stainless Steel and Silicone Band

De Xiaomi Watch S1 Active is een sportieve smartwatch met een roestvrijstalen kast en een siliconen band. De Watch S1 Active heeft dezelfde specificaties en functies als de Watch S1 Pro, maar met een iets lichter gewicht van 45 gram in plaats van 48 gram.

 • De Watch S1 Active heeft ook een waterdichtheid van 5 ATM, wat betekent dat je ermee kunt zwemmen tot een diepte van 50 meter.
 • De Watch S1 Active is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, blauw, groen en oranje.

3. Xiaomi Watch S1 Pro Stainless Steel and Leather Band

De Xiaomi Watch S1 Pro Stainless Steel and Leather Band is een elegante smartwatch met een roestvrijstalen kast en een leren band.

 • De Watch S1 Pro Stainless Steel and Leather Band heeft dezelfde specificaties en functies als de Watch S1 Pro, maar met een luxere uitstraling en een hogere prijs.
 • De Watch S1 Pro Stainless Steel and Leather Band is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals bruin, zwart, wit en roze.

Wat Kost Een Xiaomi Smartwatch Huren?

De prijs van het huren van een Xiaomi smartwatch hangt af van het model dat je kiest en de duur van de huurperiode. Bij Grover kun je kiezen uit vier huurperiodes: 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 12+ maanden. Hoe langer je huurt, hoe lager het maandbedrag wordt. Hieronder vind je een overzicht van de huurprijzen per model en per huurperiode:

ModelPrijs per maand
 1 maand
Xiaomi Watch S1 Pro Stainless Steel and Fluororubber Band€24.90
Xiaomi Watch S1 Active Stainless Steel and Silicone Band€22.90
Xiaomi Watch S1 Pro Stainless Steel and Leather Band€29.90

Zoals je kunt zien, zijn de prijzen van de Xiaomi smartwatches bij Grover zeer voordelig, vergeleken met de aanschafprijs van deze apparaten. Je kunt bijvoorbeeld een Xiaomi Watch S1 Pro Stainless Steel and Fluororubber Band huren voor slechts €13.90 per maand als je voor 12+ maanden kiest, terwijl de aanschafprijs van dit apparaat rond de €300 ligt.

Hoe Werkt Een Xiaomi Smartwatch Huren Bij Grover?

Een Xiaomi smartwatch huren bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies je apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de Xiaomi smartwatch die je wilt huren. Je kunt filteren op merk, model, prijs, kleur en functies. Als je je keuze hebt gemaakt, klik dan op de knop “Huur nu”.

Stap 2: Plaats je bestelling

Vul je persoonlijke gegevens in, kies de huurperiode die je wilt en ga akkoord met de algemene voorwaarden. Je moet ook een kredietcheck doorstaan om te bewijzen dat je in staat bent om de maandelijkse huur te betalen. Als je bestelling is goedgekeurd, ontvang je een bevestigingsmail met de details van je bestelling en de verwachte leverdatum.

Stap 3: Geniet van je gehuurde Xiaomi smartwatch

Je ontvangt je Xiaomi smartwatch binnen een paar dagen thuis of op het door jou gekozen afhaalpunt. Je kunt dan meteen genieten van je gehuurde apparaat en alle functies uitproberen. Je kunt ook gebruik maken van de Grover Care service, die tot 90% van de reparatiekosten dekt in geval van schade.

Stap 4: Stuur het apparaat terug, of koop na huur

Aan het einde van de huurperiode heb je twee opties: je kunt het apparaat terugsturen naar Grover, of je kunt het kopen na huur. Als je het apparaat wilt terugsturen, kun je een gratis retourlabel aanvragen via de website of de app van Grover.

Je moet het apparaat in goede staat terugsturen, anders kun je extra kosten in rekening worden gebracht. Als je het apparaat wilt kopen na huur, kun je contact opnemen met de klantenservice van Grover om een aanbod te krijgen. Je kunt dan het resterende bedrag betalen en eigenaar worden van het apparaat.

Wat Zijn De Voordelen Van Xiaomi Smartwatch Huren Bij Grover?

Xiaomi smartwatch huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

1. Gratis terugsturen

Je kunt je Xiaomi smartwatch gratis terugsturen naar Grover aan het einde van de huurperiode, zonder extra kosten of verplichtingen. Je hoeft alleen maar een retourlabel aan te vragen en het apparaat in te pakken en op te sturen.

2. Geen verborgen kosten

Bij Grover betaal je alleen een vast maandbedrag voor het huren van een Xiaomi smartwatch, zonder verborgen kosten of bijkomende kosten. De verzendkosten en de schadedekking tot 90% zijn inbegrepen in de huurprijs.

3. Flexibele huurperiodes

Bij Grover kun je zelf bepalen hoe lang je een Xiaomi smartwatch wilt huren, van 1 maand tot 12+ maanden. Je kunt ook op elk moment je huurperiode verlengen, verkorten, pauzeren of beëindigen wanneer je wilt.

4. Scherpe huurprijzen

Bij Grover kun je een Xiaomi smartwatch huren voor een fractie van de aanschafprijs, waardoor je geld bespaart en meer keuzevrijheid hebt. Je kunt ook profiteren van de nieuwste technologie en functies die Xiaomi smartwatches bieden, zonder dat je vastzit aan een verouderd apparaat.

5. Altijd de nieuwste tech

Bij Grover kun je altijd de nieuwste modellen en updates van Xiaomi smartwatches uitproberen, zonder dat je elke keer een nieuw apparaat hoeft te kopen. Je kunt ook verschillende Xiaomi smartwatches testen om te zien welke het beste bij je past, en je apparaat wisselen of upgraden wanneer je wilt.

Meest Gestelde Vragen

Heb je nog vragen over het huren van een Xiaomi smartwatch bij Grover? Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen:

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover respecteert je privacy en gaat zorgvuldig om met je persoonlijke informatie. Grover gebruikt je gegevens alleen voor het verwerken van je bestelling, het versturen van je factuur, het communiceren met je over je huur en het verbeteren van de service.

Grover deelt je gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Je kunt ook altijd je gegevens inzien, wijzigen of verwijderen via je account op de website of de app van Grover.

Als je een Xiaomi smartwatch huurt bij Grover, ben jij zelf verantwoordelijk voor het beheren en verwijderen van je gegevens op het apparaat.

Wat Als Ik De Xiaomi Smartwatch Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je een Xiaomi smartwatch huurt bij Grover, ben jij zelf aansprakelijk voor eventuele schade of verlies van het apparaat. Je moet daarom zorgvuldig omgaan met het apparaat en het in goede staat houden.

Als er toch iets misgaat, kun je gebruik maken van de Grover Care service, die tot 90% van de reparatiekosten dekt in geval van schade. Je moet wel eerst een schademelding doen via de website of de app van Grover, en een foto en een beschrijving van de schade meesturen.

Grover beoordeelt dan of de schade gedekt wordt door Grover Care, en hoeveel je eventueel zelf moet bijdragen.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een Xiaomi Smartwatch Beëindigen?

Als je de huur van een Xiaomi smartwatch wilt beëindigen, heb je twee opties: je kunt het apparaat terugsturen naar Grover, of je kunt het kopen na huur.

Als je het apparaat wilt terugsturen naar Grover, moet je eerst inloggen op je account op de website of de app van Grover, en naar “Mijn abonnementen” gaan.

Daar kun je de huur van het apparaat opzeggen, en een gratis retourlabel aanvragen. Je moet het apparaat binnen 14 dagen na de opzegging terugsturen naar Grover, anders wordt de huur automatisch verlengd. Je moet het apparaat in goede staat terugsturen, anders kun je extra kosten in rekening worden gebracht.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De Xiaomi Smartwatch Betalen?

Bij Grover kun je kiezen uit verschillende betalingsmethoden om de huur van de Xiaomi smartwatch te betalen. Je kunt betalen met iDeal, PayPal, creditcard of automatische incasso.

Je kunt ook kiezen voor Klarna, een dienst die je de mogelijkheid biedt om achteraf te betalen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

Je moet wel eerst een kredietcheck doorstaan om te bewijzen dat je in staat bent om de maandelijkse huur te betalen. Je kunt ook op elk moment je betaalmethode wijzigen via je account op de website of de app van Grover.

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die Xiaomi Smartwatch Huren?

Grover is een online platform dat je de mogelijkheid biedt om de nieuwste tech flexibel te huren voor een laag maandbedrag. Grover heeft meer dan 2000 apparaten in het assortiment, waaronder Xiaomi smartwatches.

1. Grover biedt scherpe huurprijzen, die lager worden naarmate je langer huurt.
2. Grover biedt flexibele huurperiodes, die je kunt aanpassen aan je behoeften en wensen.
3. Grover biedt gratis verzending en retournering, zonder extra kosten of verplichtingen.

Is Xiaomi Smartwatch Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, Xiaomi smartwatch huren is een duurzame keuze. Door een Xiaomi smartwatch te huren in plaats van te kopen, draag je bij aan een circulaire economie waarin apparaten worden hergebruikt in plaats van weggegooid.

Zo verminder je de hoeveelheid elektronisch afval en de CO2-uitstoot die gepaard gaat met de productie van nieuwe apparaten. Bovendien verleng je de levensduur van de apparaten door ze te delen met andere gebruikers. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook grondstoffen en energie.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken