Select Page

XBOX huren

Gamen is een populaire hobby voor velen, maar het kopen van een gameconsole kan behoorlijk prijzig zijn, om die simpele reden kiezen steeds meer mensen voor XBOX huren. Als je niet wilt investeren in een dure gameconsole, maar toch wilt genieten van de nieuwste games, is het huren van een Xbox misschien wel de oplossing voor jou.

In dit artikel zullen we bespreken waarom het huren van een Xbox een goede optie kan zijn en waar je op moet letten bij het huren van een Xbox. We zullen ook enkele van de beste Xbox-verhuurabonnementen bespreken die momenteel beschikbaar zijn. Of je nu een casual gamer bent of een fervent gamer die op zoek is naar de nieuwste games, het huren van een Xbox kan een geweldige manier zijn om te genieten van het gamen zonder de hoge kosten van het bezitten van een console.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

Met de Xbox kun je draaien met de nieuwste games in de visuele wereld! Of je nu de Xbox One of One S hebt, er is altijd veel entertainment voor jou beschikbaar. Je kunt een console huren om helemaal digitale ronden games te spelen, wat een geweldige manier is om een deel van de gamingwereld te ervaren!

Kosten

Huurobject

Kosten

Termijn

Bekijk direct

Microsoft Xbox Series X

 € 29,99

12 maanden

Microsoft Xbox Series X

 € 39,99

6 maanden

Microsoft Xbox Series S

 € 11,90

12 maanden

Microsoft Xbox Series S

 € 16,90

6 maanden

Waarom zou je een Xbox huren?

Als je erover nadenkt om een Xbox te huren dan is het goed om te bedenken wat de voordelen hiervan zijn. Als je een Xbox huurt, heb je volledige toegang tot de games en entertainmentmogelijkheden die de Xbox biedt. Je kunt de games downloaden en spelen op een dagelijkse basis, dus je hoeft niet overal op de hoogte te zijn of veel geld uit te geven. Het is ook een goeie manier om up-to-date te blijven met recente games en gemakkelijk je interesses uit te breiden naar andere genre’s.

Hoe kun je een Xbox huren?

Er zijn verschillende manieren om je een Xbox te huren. Je kunt deze online huren, zoals bijvoorbeeld via een platform zoals MyGamesandConsoles.nl. Het is dan mogelijk om een Xbox-abonnement te kopen voor een bepaalde periode, met extra’s zoals het gratis spelen van een breed scala aan games.

Een andere manier om een Xbox te huren is om naar een game punt of winkel te gaan. Hier kun je de console kopen voor een bepaalde tijd, en de website van deze winkels hebben vaak de nieuwste Xbox-games die je meteen mee kunt krijgen. Naast het kopen van games kun je ook extra accessoires zoals controllers, headset en meer kopen voor extra comfort en een betere gaming ervaring.

Waar moet je op letten bij het huren van een Xbox?

Als je besluit om een Xbox te huren, dan is het belangrijk om wat tips op te volgen. Ten eerste is het belangrijk om de service in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat je een betrouwbare aanbieder kiest. Als je een console huurt, krijg je de mogelijkheid om de Xbox te gebruiken voor een bepaalde periode. Kies dus een aanbieder die bij zijn of haar beloftes staat, met goede service en een klaar staan om je te helpen als je technische problemen tegenkomt.

Controleer ook of de console een leuk assortiment aan games biedt, alleen als je precies weet wat voor games je wilt spelen. Vergelijk ook verschillende aanbieders om te controleren welke het beste bij jouw budget past. Soms bieden winkels of websites speciale deals, waar je kortingen krijgt als je meer games koopt of als je meer spelers hebt.

Tips voor het huren van een Xbox

Voordat je een Xbox huurt, is het verstandig om de volgende tips te gebruiken om ervoor te zorgen dat je het beste uit je gamingervaring krijgt.

1. Koop een Gaming Pass

Een Xbox Game Pass is een service die ervoor zorgt dat je altijd de laatste games kunt spelen. Met de Game Pass krijg je elke maand nieuwe games en krijg je ook kortingen op bepaalde titels. Zo kun je genieten van een breed scala aan titels die de Xbox te bieden heeft.

2. Koop extra accessoires

Als je van plan bent om regelmatig te gamen, dan is het verstandig om te investeren in wat accessoires. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een comfortabeler headset of een extra controller. Als je een extra controller wilt kopen, zorg er dan voor dat je er een kiest die van hoge kwaliteit is en geluid en trillingen biedt.

3. Gebruik de gratis games

Het is ook een goed idee om goed gebruik te maken van de gratis games die verschillende winkels en platforms bieden. Hoewel ze meestal missen in vergelijking met gekochte titels, kunnen ze je altijd helpen om kennis te maken met de wereld van Xbox gaming.

Conclusie

Met de Xbox kun je draaien met de nieuwste games in de visuele wereld! Of je nu een Xbox One of One S hebt, er is altijd veel entertainment voor jou beschikbaar. Door een console te huren kan je op een goedkope en flexibele manier toegang krijgen tot de games en entertainmentmogelijkheden van de Xbox. Het is dan ook een goede manier om up-to-date te blijven met recente games en je interesses uit te breiden naar andere genre’s. Wanneer je besluit om een Xbox te huren, houd dan altijd rekening met tips, zoals een Game Pass, extra accessoires of gratis games. Zo kan je het meeste halen uit je gamingervaring.

Welke Xbox modellen kun je huren in 2023?

Op dit moment zijn er 2 modellen erg populair om te huren, de Microsoft Xbox Series S en de uitgebreidere Microsoft Xbox Series X worden op dit moment het meeste gehuurd door Nederlandse consumenten.

Wanneer begint en eindigt de huurperiode?

De eerste betaling komt vooraf aan de officiële huurperiode die begint nadat je je product hebt ontvangen. De leverdatum bepaalt de maandelijkse betalingsdatum. Wil je meer tijd met je product? Geen probleem, je kunt je abonnement op elk gewenst moment verlengen in je klantendashboard om de maandelijkse betaling te verlagen.

Wanneer de minimale huurperiode afgelopen is, kun je blijven huren tegen dezelfde prijs of je abonnement annuleren door je apparaat gratis terug te sturen.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken