Select Page

XBOX Huren

Een XBOX huren is een manier om een spelcomputer van Microsoft te gebruiken zonder deze te hoeven kopen. Je betaalt een maandelijks bedrag aan een verhuurbedrijf, zoals Grover, en je krijgt de XBOX thuisbezorgd. Je kunt de XBOX zo lang huren als je wilt, en je kunt hem ook terugsturen of kopen na de huurperiode.

In deze MEGA gids over XBOX modellen huren behandelen we alle belangrijke onderwerpen, en kun je een antwoord vinden op al je vragen. Bekijk de voor- en nadelenhoe huren bij Grover werktwelke type XBOX je kunt hurende kosten van een XBOX huren, of raadpleeg de inhoudsopgave.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

10,90

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

xbox huren

Wat Is Een XBOX?

Een XBOX is een elektronisch apparaat dat je kunt aansluiten op een beeldscherm, zoals een televisie of een monitor, om videospellen te spelen.

 1. Er zijn verschillende soorten XBOX, zoals de XBOX One, de XBOX Series S, de XBOX Series X en de XBOX 360.
 2. Elke XBOX heeft zijn eigen kenmerken, functies, games en controllers. Sommige XBOX zijn geschikt voor 4K en 8K gaming, zoals de XBOX Series S en de XBOX Series X, en andere zijn bedoeld om oudere games te spelen, zoals de XBOX 360.

Kun Je Een XBOX Huren?

Ja, je kunt een XBOX huren bij een verhuurbedrijf zoals Grover. Dat is een online platform dat allerlei tech-producten verhuurt, waaronder XBOX. Je kunt kiezen uit een breed assortiment van XBOX van verschillende generaties, modellen en edities.

Je kunt ook accessoires huren, zoals controllers, headsets en games. Je kunt de XBOX huren voor een minimale periode van één maand en een maximale periode van 24 maanden. Je kunt ook op elk moment wisselen van XBOX of je huurperiode verlengen of verkorten.

HuurobjectKostenTermijnBekijk direct
Microsoft Xbox Series X € 29,9912 maandenBekijk
Microsoft Xbox Series X € 39,996 maandenBekijk
Microsoft Xbox Series S € 11,9012 maandenBekijk
Microsoft Xbox Series S € 16,906 maandenBekijk

Kun Je Ook Nog Andere Consoles Huren?

Op dit moment zijn in Nederland de bekende merken zoals Playstation en XBOX het meest populair bij consoles huren. Op dit moment kun je bij een aanbieder zoals Grover bijvoorbeeld ook de volgende apparaten huren:

Wat Zijn De Voordelen Van Een XBOX Huren?

Een XBOX huren heeft veel voordelen, zoals:

1. Geld Besparen

Je kunt geld besparen door een XBOX te huren in plaats van te kopen. Een nieuwe XBOX kan al snel honderden euro’s kosten, en dan heb je nog niet eens de games en accessoires erbij gerekend.

Door een XBOX te huren betaal je alleen het maandbedrag dat op de website staat vermeld. Er zijn geen extra kosten voor verzending, installatie of service. Je kunt ook profiteren van speciale aanbiedingen en kortingen die Grover regelmatig aanbiedt.

2. Ruimte Besparen

Je kunt ruimte besparen door een XBOX te huren in plaats van te kopen. Een XBOX neemt best wel wat ruimte in beslag in je huis, vooral als je meerdere XBOX hebt of wilt hebben. Door een XBOX te huren hoef je geen dure apparaten te kopen en op te slaan.

Je kunt de XBOX gewoon terugsturen naar Grover als je hem niet meer wilt gebruiken of als je wilt wisselen van apparaat.

3. Altijd De Nieuwste Tech

Je hebt altijd toegang tot de nieuwste en meest geavanceerde XBOX op de markt. Je kunt de nieuwste functies, apps en updates uitproberen zonder te hoeven wachten of investeren. Je kunt ook gemakkelijk wisselen van XBOX als er een nieuw model uitkomt.

Wat Zijn De Nadelen Van Een XBOX Huren?

Een XBOX huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

1. Geen Eigendom

Je bent geen eigenaar van de XBOX die je huurt. Dat betekent dat je hem moet terugsturen naar Grover aan het einde van je huurperiode of als je hem niet meer wilt gebruiken. Je kunt de XBOX wel kopen voor een restwaarde, maar die hangt af van de huurperiode en de staat van het apparaat. Je kunt de restwaarde berekenen op de website van Grover.

2. Mogelijke Schadekosten

Als je de XBOX beschadigt of gebruikssporen achterlaat, moet je mogelijk schadekosten betalen aan Grover. Grover begrijpt dat ongelukken kunnen gebeuren en dat apparaten na verloop van tijd slijten.

Daarom biedt Grover een verzekeringsoptie aan die 90% van de schadekosten dekt in geval van een ongeluk. Je hoeft alleen 10% van de schadekosten te betalen, met een minimum van €25 en een maximum van €250 per schadegeval.

Als je geen verzekering hebt gekozen, moet je de volledige schadekosten betalen, die afhangen van de ernst en de reparatiekosten van de schade aan de gehuurde tech.

3. Beperkte Keuze

Je hebt een beperkte keuze aan XBOX die je kunt huren bij Grover. Grover heeft niet alle soorten XBOX, games en accessoires beschikbaar. Je kunt alleen kiezen uit de producten die op de website staan vermeld. Ook kan het voorkomen dat sommige producten uitverkocht zijn of niet leverbaar zijn in jouw regio.

Welke XBOX Kun Je Huren?

Je kunt verschillende XBOX huren bij Grover, zoals:

1. Microsoft Xbox Series S

De Microsoft Xbox Series S is een compacte en betaalbare console die geschikt is voor 4K gaming. Het heeft een 512GB aangepaste SSD, en kan tot 120 fps leveren. Je kunt genieten van snelle laadtijden, dynamische werelden, ray tracing en meer.

 • Je kunt ook spelen met duizenden games uit vier generaties van Xbox, inclusief exclusieve titels zoals Halo Infinite, Forza Horizon 5 en Fable.
 • Je kunt ook gebruik maken van Xbox Game Pass, een abonnementsservice die je toegang geeft tot meer dan 100 games voor een vast bedrag per maand.
 • De Series S heeft geen disc drive, dus je moet je games digitaal downloaden of streamen.

2. Microsoft Xbox Series X

De Microsoft Xbox Series X is de krachtigste en meest geavanceerde console van Microsoft. Het is geschikt voor 4K en 8K gaming, heeft een 1TB aangepaste SSD, en kan tot 120 fps leveren. Je kunt genieten van verbluffende graphics, snelle laadtijden, adaptieve triggers, 3D-audio en meer.

 • Je kunt ook spelen met duizenden games uit vier generaties van Xbox, inclusief exclusieve titels zoals Halo Infinite, Forza Horizon 5 en Fable.
 • Je kunt ook gebruik maken van Xbox Game Pass, een abonnementsservice die je toegang geeft tot meer dan 100 games voor een vast bedrag per maand.
 • De Series X heeft een disc drive, dus je kunt ook fysieke discs gebruiken om je games te spelen of om Blu-ray films te kijken.

3. Microsoft Xbox Series S 512 GB – Gilded Hunter Bundle

De Microsoft Xbox Series S 512 GB – Gilded Hunter Bundle is een speciale aanbieding die je de Xbox Series S console en het spel Assassin’s Creed Valhalla geeft voor een voordelige prijs. Assassin’s Creed Valhalla is een actie-avontuur game die zich afspeelt in de Vikingtijd.

 • Je speelt als Eivor, een Viking-leider die zijn clan leidt naar een nieuw thuis in Engeland. Je kunt vechten, verkennen, bouwen en bondgenootschappen sluiten in een dynamische open wereld.
 • De game heeft prachtige graphics, een meeslepend verhaal en een uitdagende gameplay.

4. Microsoft Xbox Series X Forza Horizon 5 Bundle

De Microsoft Xbox Series X Forza Horizon 5 Bundle is een speciale aanbieding die je de Xbox Series X console en het spel Forza Horizon 5 geeft voor een voordelige prijs. Forza Horizon 5 is een racegame die zich afspeelt in Mexico.

 • Je kunt rijden met honderden auto’s in diverse landschappen, zoals woestijnen, jungles, steden en bergen.
 • Je kunt ook deelnemen aan allerlei evenementen, uitdagingen en festivals in een levendige open wereld.
 • De game heeft verbluffende graphics, een realistische physics engine en een leuke multiplayer modus.

5. Microsoft Xbox One X

De Microsoft Xbox One X is de vorige generatie console van Microsoft. Het is geschikt voor 4K gaming, heeft een 1TB harde schijf, en kan tot 60 fps leveren.

 • Je kunt genieten van prachtige graphics, snelle laadtijden, Dolby Atmos en meer.
 • Je kunt ook spelen met duizenden games uit vier generaties van Xbox, inclusief exclusieve titels zoals Gears 5, Forza Horizon 4 en Halo: The Master Chief Collection.

Wat Kost Een XBOX Huren?

Een XBOX huren bij Grover kost afhankelijk van de XBOX en de huurperiode die je kiest. Hoe langer je huurt, hoe lager het maandbedrag wordt. Hier zijn de huurprijzen die Grover aanbiedt voor de verschillende XBOX modellen:

XBOXHuurperiodeMaandbedrag
Microsoft Xbox Series S1 maand€19,90
Microsoft Xbox Series S3 maanden€17,90
Microsoft Xbox Series S6 maanden€15,90
Microsoft Xbox Series S12 maanden€13,90
Microsoft Xbox Series S24 maanden€11,90
Microsoft Xbox Series X1 maand€29,90
Microsoft Xbox Series X3 maanden€27,90
Microsoft Xbox Series X6 maanden€25,90
Microsoft Xbox Series X12 maanden€23,90
Microsoft Xbox Series X24 maanden€21,90
Microsoft Xbox Series S 512 GB – Gilded Hunter Bundle1 maand€24,90
Microsoft Xbox Series S 512 GB – Gilded Hunter Bundle3 maanden€22,90
Microsoft Xbox Series S 512 GB – Gilded Hunter Bundle6 maanden€20,90
Microsoft Xbox Series S 512 GB – Gilded Hunter Bundle12 maanden€18,90
Microsoft Xbox Series S 512 GB – Gilded Hunter Bundle24 maanden€16,90
Microsoft Xbox Series X Forza Horizon 5 Bundle1 maand€34,90
Microsoft Xbox Series X Forza Horizon 5 Bundle3 maanden€32,90
Microsoft Xbox Series X Forza Horizon 5 Bundle6 maanden€30,90
Microsoft Xbox Series X Forza Horizon 5 Bundle12 maanden€28,90
Microsoft Xbox Series X Forza Horizon 5 Bundle24 maanden€26,90
Microsoft Xbox One X1 maand€14,90
Microsoft Xbox One X3 maanden€12,90
Microsoft Xbox One X6 maanden€10,90
Microsoft Xbox One X12 maanden€8,90
Microsoft Xbox One X24 maanden€6,90

Wat Kost Een XBOX Series S Huren?

Een XBOX Series S huren bij Grover kost vanaf 12,90 € per maand, afhankelijk van de gekozen huurperiode. Hoe langer je huurt, hoe lager de maandelijkse prijs. Je kunt kiezen uit 1, 3, 6 of 12+ maanden.

De XBOX Series S is een compacte en krachtige console die games in 1440p-resolutie kan afspelen met maximaal 120 fps. Het heeft ook 4K-upscaling en een aangepaste SSD van 500 GB. Je kunt meer informatie vinden over de XBOX Series S op deze pagina.

Wat Kost Een XBOX Series X Huren?

Een XBOX Series X huren bij Grover kost vanaf 21,90 € per maand, afhankelijk van de gekozen huurperiode. Hoe langer je huurt, hoe lager de maandelijkse prijs. Je kunt kiezen uit 1, 3, 6 of 12+ maanden.

De XBOX Series X is de meest geavanceerde console van Microsoft, die games in 4K-resolutie kan afspelen met maximaal 120 fps. Het ondersteunt ook 8K-resolutie en heeft een aangepaste SSD van 1 TB. Je kunt meer informatie vinden over de XBOX Series X op deze pagina.

Wat Kost Een XBOX Series S Gilded Hunter Bundle Huren?

Een XBOX Series S 512 GB – Gilded Hunter Bundle huren bij Grover kost vanaf 12,90 € per maand, afhankelijk van de gekozen huurperiode. Hoe langer je huurt, hoe lager de maandelijkse prijs. Je kunt kiezen uit 6 of 12+ maanden.

De Gilded Hunter Bundle bevat de XBOX Series S-console, een draadloze controller en drie games: Fortnite Gold Hunter Pack, Rocket League Gold Hunter Pack en Fall Guys Gold Hunter Pack. Je kunt meer informatie vinden over de Gilded Hunter Bundle op deze pagina.

Wat Kost Een XBOX Series X Forza Horizon 5 Bundle Huren?

Een XBOX Series X Forza Horizon 5 Bundle huren bij Grover kost vanaf 21,90 € per maand, afhankelijk van de gekozen huurperiode. Hoe langer je huurt, hoe lager de maandelijkse prijs. Je kunt kiezen uit 6 of 12+ maanden.

De Forza Horizon 5 Bundle bevat de XBOX Series X-console, een draadloze controller en het spel Forza Horizon 5 Premium Edition, waarmee je kunt racen in een open wereld in Mexico. Je kunt meer informatie vinden over de Forza Horizon 5 Bundle op deze pagina.

Wat Kost Een XBOX One X Huren?

Een XBOX One X huren bij Grover kost vanaf 12,90 € per maand, afhankelijk van de gekozen huurperiode. Hoe langer je huurt, hoe lager de maandelijkse prijs. Je kunt kiezen uit 1, 3, 6 of 12+ maanden.

De XBOX One X is de vorige generatie console van Microsoft, die games in 4K-resolutie kan afspelen met maximaal 60 fps. Het heeft ook een harde schijf van 1 TB en een Blu-Ray-drive. Je kunt meer informatie vinden over de XBOX One X op deze pagina.

Hoe Werkt Een XBOX Huren?

Een Microsoft XBOX huren bij Grover is heel makkelijk en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de console die je wilt huren. Je kunt filteren op categorieën, prijzen en beschikbaarheid. Vergelijk de verschillende modellen en bundels en kies degene die het beste bij je past.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Voeg het gekozen apparaat toe aan je winkelwagen en ga naar de kassa. Vul je persoonlijke gegevens, bezorgadres en betaalmethode in. Grover zal een kredietcheck uitvoeren en je binnen 24 uur het resultaat en de verzendgegevens mailen.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde XBOX

Grover zorgt ervoor dat je apparaat zo snel mogelijk bij jou is, zodat je het zo lang als je wilt kunt gebruiken. Je kunt genieten van de nieuwste games, online spelen met vrienden en toegang krijgen tot exclusieve content. Je kunt ook gebruik maken van Grover Care, een service die tot 90% van de reparatiekosten dekt in geval van schade.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Aan het einde van de minimale huurperiode kun je kiezen wat je wilt doen met het apparaat. Je kunt het gratis terugsturen naar Grover, of het blijven huren voor dezelfde prijs. Je kunt ook besluiten om het apparaat te kopen na huur, door de restwaarde te betalen. Grover zal je een aanbod doen op basis van de huurperiode en de marktwaarde.

Wat Zijn De Voordelen Van XBOX Huren Bij Grover?

XBOX huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

1. Gratis Terugsturen

Als je besluit om het apparaat niet meer te huren, kun je het gratis terugsturen naar Grover. Je hoeft geen verzendkosten te betalen of een opzegtermijn in acht te nemen. Je kunt ook op elk moment wisselen naar een ander apparaat, als je iets nieuws wilt proberen.

2. Geen Verborgen Kosten

Bij Grover betaal je alleen de maandelijkse huurprijs, zonder aanbetaling, borg of rente. De prijs is inclusief BTW en Grover Care. Er zijn geen extra kosten of verrassingen achteraf.

3. Flexibele Huurperiodes

Bij Grover kun je zelf bepalen hoe lang je een apparaat wilt huren. Je kunt kiezen uit 1, 3, 6 of 12+ maanden. Hoe langer je huurt, hoe lager de maandelijkse prijs. Je kunt ook je abonnement op elk moment verlengen om de maandelijkse prijs te verlagen.

4. Scherpe Huurprijzen

Bij Grover kun je een XBOX huren voor een fractie van de aankoopprijs. Je bespaart geld en ruimte, en je hoeft je geen zorgen te maken over afschrijving of onderhoud. Je kunt ook profiteren van kortingen en aanbiedingen die Grover regelmatig aanbiedt.

5. Altijd De Nieuwste Tech

Bij Grover kun je altijd de nieuwste en beste tech-producten huren, zonder te wachten op lange levertijden of hoge prijzen. Je kunt altijd up-to-date blijven met de nieuwste games, functies en updates. Je kunt ook experimenteren met verschillende apparaten en ontdekken wat je leuk vindt.

Meest gestelde vragen

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over het huren van een XBOX Console bij Grover:

Hoe Kan Ik De Huur Van Een XBOX Beëindigen?

Om de huur van een XBOX te beëindigen, moet je eerst de minimale huurperiode voltooien. Daarna kun je het apparaat gratis terugsturen naar Grover, of het blijven huren voor dezelfde prijs.

Je kunt ook besluiten om het apparaat te kopen na huur, door de restwaarde te betalen. Grover zal je een aanbod doen op basis van de huurperiode en de marktwaarde.

Om de huur te beëindigen, moet je inloggen op je Grover-account en naar je abonnementen gaan. Daar kun je kiezen voor terugsturen, verlengen of kopen na huur.

Is XBOX Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, XBOX huren is een duurzame keuze. Door een XBOX te huren in plaats van te kopen, verminder je de vraag naar nieuwe productie en grondstoffen.

Je verlengt ook de levensduur van het apparaat, door het te delen met andere gebruikers.

Je voorkomt ook dat het apparaat op de vuilnisbelt belandt, door het terug te sturen naar Grover voor hergebruik of recycling. Zo draag je bij aan een groenere planeet en een betere toekomst.

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die XBOX Huren?

Grover is zo populair bij mensen die XBOX huren omdat het een slimme, flexibele en duurzame manier is om tech-producten te gebruiken. Met Grover kun je een XBOX huren voor een laag maandbedrag, zonder aanbetaling, borg of rente.

Je kunt ook altijd wisselen naar een ander apparaat, als je iets nieuws wilt proberen. Bovendien draag je bij aan een circulaire economie, waarin producten langer meegaan en minder afval wordt geproduceerd.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De XBOX Betalen?

Je kunt de huur van de XBOX betalen met verschillende betalingsmethoden, zoals creditcard, PayPal, iDEAL of SEPA-incasso. Je kunt ook kiezen voor Klarna, een service die je de mogelijkheid geeft om achteraf te betalen in termijnen.

Je kunt je gewenste betaalmethode selecteren tijdens het afrekenen. Grover zal elke maand automatisch het huurbedrag afschrijven van je gekozen betaalmethode.

Wat Als Ik De XBOX Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je de XBOX beschadigt of gebruikssporen achterlaat, hoef je je geen zorgen te maken. Grover Care is een service die tot 90% van de reparatiekosten dekt in geval van schade.

Je betaalt alleen een eigen risico van 10% van de reparatiekosten, met een minimum van 25 €. Grover Care dekt ook diefstal en verlies, mits je een politierapport kunt overleggen.

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Wij respecteren je privacy en beschermen je persoonlijke informatie. Wij gebruiken alleen gecertificeerde betaalproviders en versleutelde verbindingen om je betalingen te verwerken.

Wij delen je gegevens nooit met derden zonder jouw toestemming. Als je het apparaat terugstuurt naar Grover, zullen wij al je gegevens wissen, reinigen en resetten, zodat niemand anders toegang heeft tot jouw bestanden of accounts.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken