Select Page

XBOX Controller Huren

Een XBOX controller huren is een manier om een draadloze of bedrade controller te gebruiken voor je XBOX console zonder deze te kopen. Je betaalt een maandelijks bedrag voor de huurperiode en je kunt de controller terugsturen of overnemen als je wilt. In dit artikel leggen we uit wat XBOX controllers zijn, welke soorten je kunt huren, wat de kosten en voordelen zijn en hoe het proces van huren bij Grover werkt. We beantwoorden ook enkele veelgestelde vragen over XBOX controller huren.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

3,90

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

xbox controller huren

Wat Zijn XBOX Controllers?

XBOX controllers zijn apparaten die je kunt aansluiten op je XBOX console om games te spelen. Ze hebben knoppen, joysticks, triggers en bumpers die je kunt gebruiken om je personage of voertuig te besturen, acties uit te voeren, menu’s te navigeren en meer.

 1. XBOX controllers zijn meestal draadloos en werken via Bluetooth, maar er zijn ook bedrade opties beschikbaar.
 2. Elke XBOX console heeft zijn eigen type controller die compatibel is met de games en functies van dat systeem.

Kun Je Een XBOX Controller Huren?

Ja, je kunt een XBOX controller huren bij Grover, een online platform dat tech en apparaten verhuurt voor een vast maandelijks bedrag.

Je kunt kiezen uit verschillende modellen en merken van XBOX controllers, zoals Xbox Wireless Controller (New edition), Microsoft Xbox Elite Wireless Controller Series 2 of Razer Wolverine V2 Chroma (Xbox & PC) Bedrade Controller.

Je kunt ook bepalen hoe lang je de controller wilt huren, van één maand tot 24 maanden. Je kunt de controller altijd terugsturen of overnemen als je tevreden bent met het product.

Wat Zijn De Voordelen Van Een XBOX Controller Huren?

Er zijn verschillende voordelen van het huren van een XBOX controller bij Grover, zoals:

 • Je bespaart geld op het kopen van een nieuwe of tweedehands controller.
 • Je kunt altijd de nieuwste en beste controller gebruiken voor je games.
 • Je hebt geen zorgen over onderhoud, reparatie of garantie van de controller.
 • Je kunt de controller uitproberen voordat je besluit om hem te kopen.
 • Je draagt bij aan een duurzamere consumptie van tech en apparaten.

Wat Zijn De Nadelen Van Een XBOX Controller Huren?

Er zijn ook enkele nadelen van het huren van een XBOX controller bij Grover, zoals:

 • Je moet elke maand een huurbedrag betalen zolang je de controller gebruikt.
 • Je moet voorzichtig zijn met de controller en hem niet beschadigen of verliezen.
 • Je moet de controller terugsturen in dezelfde staat als je hem hebt ontvangen.
 • Je moet rekening houden met de verzendkosten en levertijd van de controller.

Welke XBOX Controllers Kun Je Huren?

Bij Grover kun je verschillende soorten XBOX controllers huren, afhankelijk van je voorkeur en budget. Hier zijn drie populaire opties die je kunt overwegen:

1. Xbox Wireless Controller (New edition)

Dit is de officiële draadloze controller voor de XBOX Series X|S console. Het heeft een verbeterd ontwerp met getextureerde grips, hybride D-pad, share-knop en 3,5 mm audio-aansluiting.

 • Het biedt een comfortabele en nauwkeurige game-ervaring met lage latentie en hoge compatibiliteit.
 • Het heeft ook een oplaadbare batterij die tot 40 uur meegaat. Je kunt deze controller huren bij Grover voor €7,90 per maand.

2. Microsoft Xbox Elite Wireless Controller Series 2

Dit is een premium draadloze controller voor de XBOX One en XBOX Series X|S consoles. Het heeft een aanpasbaar ontwerp met verwisselbare onderdelen, zoals paddles, joysticks, triggers en D-pad.

 • Je kunt de controller afstemmen op je speelstijl, comfort en prestaties. Het heeft ook een ergonomische vorm, een snelle reactietijd, een audio-aansluiting en een draadloze oplader.
 • Je kunt deze controller huren bij Grover voor €19,90 per maand.

3. Razer Wolverine V2 Chroma (Xbox & PC) Bedrade Controller

Dit is een bedrade controller voor de XBOX One, XBOX Series X|S en PC. Het heeft een geavanceerd ontwerp met mechanische knoppen, extra bumpers, trigger stops en RGB-verlichting.

 • Het biedt een responsieve en precieze game-ervaring met hoge duurzaamheid en aanpasbaarheid.
 • Het heeft ook een comfortabele vorm, een lange kabel, een audio-aansluiting en een Razer Synapse-app. Je kunt deze controller huren bij Grover voor €14,90 per maand.

Wat Kost Een XBOX Controller Huren?

De kosten van het huren van een XBOX controller bij Grover hangen af van het model en de huurperiode die je kiest. Hoe langer je de controller huurt, hoe lager het maandelijkse bedrag wordt. Dit is ook het geval als je er voor kiest om een console huren door te zetten. Hier zijn enkele voorbeelden van de huurprijzen voor drie populaire modellen:

Wat Kost Een Xbox Wireless Controller Huren?

HuurperiodeHuurprijs per maand
1 maand€7,90
3 maanden€6,90
6 maanden€5,90
12 maanden€4,90
24 maanden€3,90

Wat Kost Een Microsoft Xbox Elite Wireless Controller Series 2 Huren?

HuurperiodeHuurprijs per maand
1 maand€19,90
3 maanden€17,90
6 maanden€15,90
12 maanden€13,90
24 maanden€11,90

Wat Kost Een Razer Wolverine V2 Chroma (Xbox & PC) Bedrade Controller Huren?

HuurperiodeHuurprijs per maand
1 maand€14,90
3 maanden€12,90
6 maanden€10,90
12 maanden€8,90
24 maanden€6,90

Hoe Werkt Een XBOX Controller Huren Bij Grover?

Het huren van een XBOX controller bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de XBOX controller die je wilt huren. Je kunt filteren op merk, model, prijs en beschikbaarheid. Klik op het apparaat dat je wilt huren en lees de productbeschrijving, specificaties en beoordelingen.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Selecteer de huurperiode die je wilt, van één maand tot 24 maanden. Vul je persoonlijke gegevens in, zoals je naam, adres, e-mail en telefoonnummer. Kies je betaalmethode, zoals iDEAL, PayPal of creditcard. Bevestig je bestelling en betaal het eerste huurbedrag.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde XBOX Controller

Grover zal je gehuurde XBOX controller zo snel mogelijk naar je toe sturen. Je kunt de verzendstatus volgen via de website of de app. Zodra je de controller ontvangt, kun je hem aansluiten op je XBOX console en genieten van je games.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Aan het einde van je huurperiode kun je beslissen wat je wilt doen met de controller. Je kunt hem terugsturen naar Grover met behulp van het meegeleverde retourlabel. Je kunt hem ook overnemen als je hem wilt houden. Je betaalt dan alleen nog het resterende bedrag dat gelijk is aan de marktwaarde van het apparaat.

Wat Zijn De Voordelen Van XBOX Controller Huren Bij Grover?

Er zijn veel voordelen van het huren van een XBOX controller bij Grover, zoals:

1. Gratis Terugsturen

Als je de controller niet meer wilt gebruiken, kun je hem gratis terugsturen naar Grover. Je hoeft alleen maar het meegeleverde retourlabel te gebruiken en het pakket af te geven bij een PostNL-punt. Je zit dus niet vast aan een langdurig contract of een hoge boete.

2. Geen Verborgen Kosten

Bij Grover betaal je alleen het maandelijkse huurbedrag voor de controller. Er zijn geen verborgen kosten, zoals administratiekosten, servicekosten of verzekeringskosten. Je weet dus altijd waar je aan toe bent en je komt niet voor verrassingen te staan.

3. Flexibele Huurperiodes

Bij Grover kun je zelf bepalen hoe lang je de controller wilt huren, van één maand tot 24 maanden. Je kunt de huurperiode ook altijd aanpassen, verlengen of verkorten via de website of de app. Je hebt dus de volledige controle over je huur en je kunt de controller zo lang gebruiken als je wilt.

4. Scherpe Huurprijzen

Bij Grover kun je een XBOX controller huren voor een scherpe prijs, die lager wordt naarmate je langer huurt. Je betaalt dus minder dan wanneer je een nieuwe of tweedehands controller zou kopen. Bovendien kun je profiteren van kortingen en acties die Grover regelmatig aanbiedt.

5. Altijd De Nieuwste Tech

Bij Grover kun je altijd de nieuwste en beste XBOX controller huren, die compatibel is met de nieuwste games en functies. Je hoeft dus niet te wachten tot een nieuwe controller uitkomt of te investeren in een dure upgrade. Je kunt gewoon de controller huren die je wilt en genieten van de beste game-ervaring.

Meest Gestelde Vragen

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over het huren van een XBOX Controller bij Grover:

Is Een XBOX Controller Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, een XBOX controller huren is een duurzame keuze, omdat je zo bijdraagt aan een circulaire economie. Een circulaire economie is een systeem waarin producten zo lang mogelijk worden gebruikt, hergebruikt en gerecycled, in plaats van weggegooid.

Door een XBOX controller te huren bij Grover, voorkom je dat er meer controllers worden geproduceerd, die grondstoffen, energie en CO2-uitstoot kosten.

Je voorkomt ook dat er meer controllers worden weggegooid, die afval, vervuiling en gezondheidsrisico’s veroorzaken. Je maakt dus een positieve impact op het milieu en de samenleving.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een XBOX Controller Beëindigen?

Als je de huur van een XBOX controller wilt beëindigen, kun je dat eenvoudig doen via de website of de app van Grover. Je kunt inloggen op je account en naar je bestellingen gaan.

Daar kun je de optie “Huur beëindigen” selecteren en de instructies volgen. Je moet dan de controller terugsturen naar Grover met behulp van het meegeleverde retourlabel.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De XBOX Controller Betalen?

Je kunt de huur van de XBOX controller betalen met verschillende betaalmethoden, zoals iDEAL, PayPal of creditcard.

Je kunt ook kiezen voor automatische incasso, zodat je elke maand het huurbedrag automatisch van je rekening laat afschrijven. Je kunt je betaalmethode altijd wijzigen via je account.

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die XBOX Controller Huren?

Grover is zo populair bij mensen die XBOX controller huren omdat het een voordelige, flexibele en duurzame manier is om tech en apparaten te gebruiken. Grover biedt een breed assortiment aan XBOX controllers, die je kunt huren voor een lage prijs en voor een periode die bij je past.

Grover zorgt ook voor een snelle levering, een gratis schadebescherming, een gratis retournering en een mogelijkheid tot overname. Grover helpt ook om de levensduur van tech en apparaten te verlengen en de afvalproductie te verminderen.

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover gebruikt een beveiligde SSL-verbinding om je persoonlijke gegevens te beschermen. Grover slaat ook geen betaalgegevens op, maar gebruikt een betrouwbare betaalprovider om je transacties te verwerken.

Bovendien worden alle gehuurde apparaten grondig gereinigd en gewist voordat ze naar een nieuwe klant worden gestuurd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je privacy of veiligheid.

Wat Als Ik De XBOX Controller Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je de XBOX controller beschadigt of gebruikssporen achterlaat, hoef je niet in paniek te raken. Grover biedt een gratis schadebescherming aan voor alle gehuurde apparaten, die tot 90% van de reparatiekosten dekt.

Je hoeft alleen maar contact op te nemen met de klantenservice van Grover en het probleem te melden. Grover zal dan bepalen of de schade onder de schadebescherming valt en wat de volgende stappen zijn.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken