Select Page

DJI draadloze drones veroveren de lucht over heel Nederland, en maken het mogelijk de mooiste opnames te maken, zowel voor particulieren als bedrijven.

DJI Drones huren in Nederland

Als je met de nieuwste technologie wilt vliegen, zou je op zoek kunnen gaan naar gehuurde drones om je projecten te verrijken. In dit artikel zullen we bekijken welke DJI drones je in onze lokale markt kan huren.

De verschillende DJI drones die je kan huren

De DJI Mavic 2 Pro is een compacte draagbare drone met een 4K camera en een universele, professionele kwaliteit beeldstabilisator. Het biedt een geweldig beeldkwaliteit, verenigd met intelligente vliegmogelijkheden die de DJI drones beroemd maakten. Een van de meest populaire modellen op dit moment is de DJI Ronin huren.

De DJI Inspire 1

De Inspire 1 is de meest krachtige drone in de DJI-lijn, met een duurzame body en een inbegrepen 4K camera. De Inspire 1 heeft een uitzonderlijk hoge maximale vluchthoogte van 4,5 kilometer voor het maken van professionele foto’s en video’s. Daarnaast heeft hij een bijzonder robuuste afwerking om te vliegen in alle weersomstandigheden. De Inspire 1 kun je hier huren.

DJI Phantom 4 Pro

De Phantom 4 Pro is een veelgebruikte, robuuste drone die ondersteuning biedt voor begaafde fotografen en filmers om professionele opnamen te maken.Met een batterijduur van 30 minuten en een snelheid tot 72 km/u is de Phantom 4 Pro ideaal voor moeilijke opnames die dicht bij de grond of op grote hoogte gemaakt moeten worden. De Phantom 4 Pro kun je huren voor projecten.

DJI Matrice 600 Pro

De Matrice 600 Pro is de keuze van professionals voor lange-afstand vliegen. Met een gewicht van 7,2 kilo en een maximumvluchthoogte van 4.5 kilometer, is deze drone gemaakt om professionele foto’s en videos te maken. De Matrice 600 Pro is uitgerust met GPS, GLONASS, stabilisator functies en een Payloadrelease Module. Dit is een bijzonder sterke drone, die gemakkelijk kan worden gehuurd in Nederland. Je kan de Matrice 600 Pro huren bij een lokale winkel.

Conclusie

DJI drones zijn ontworpen om de nieuwste huur tech te leveren voor veeleisende luchtopnames. Met de bovengenoemde top 5 DJI drones voor de lokale markt in Nederland, kan je van jouw ervaring met luchtopnames iets speciaals maken. Met drones zoals de DJI Mavic 2 Pro, Inspire 1, Phantom 4 Pro en Matrice 600 Pro kunnen professionele foto’s en video’s worden gemaakt. Ga op zoek naar een lokale winkel om je DJI drone te huren en stijg boven de stem van de menigte uit.

Bert te Wierik