Select Page

VR bril huren

Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw volgende evenement of vriendenweekend te verrijken? Waarom huur je dan niet een Virtual Reality bril? Met een VR bril kunnen jouw gasten een unieke ervaring beleven waar ze nog lang over zullen praten.

Met een VR bril kunnen jouw gasten zich onderdompelen in een totaal nieuwe wereld die zij anders nooit zouden kunnen ervaren. Je kunt eenvoudig een VR bril huren, waarmee je een memorabele ervaring kunt creëren voor jouw volgende evenement.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

vr bril huren

Waarom een VR-Bril huren?

Met de explosieve ontwikkelingen van Virtual Reality technologie in de huidige tijd, is Virtual Reality het laatste “grote ding”. Het opent een nieuwe wereld van mogelijkheden voor iedereen die op zoek is naar een compleet andere entertainment ervaring. We zien daarnaast steeds meer mensen in Nederland kiezen voor het huren van producten, denk bijvoorbeeld aan een Playstation huren, een Nintendo Switch huren of zelfs het huren van een telefoon.

Helaas, met de komst van deze mogelijkheden komt ook de aanschafprijs voor de hardware, waaronder de VR-brillen. Dat is waar VR-bril huren in het beeld komt, biedt het waardevolle mogelijkheden die veel lager geprijsd zijn dan een volledige set te kopen. Met het huren van een headset en andere accessoires lopen de totaal kosten laag, waardoor het niet alleen de budgetvriendelijkste optie is, maar ook een eenvoudige.

Kosten

Huurobject

Kosten

Termijn

Bekijk direct

Oculus Quest 2

 € 23,90

12 maanden

HTC Vive Pro 2

 € 54,90

12 maanden

HTC Vive Focus 3

 € 59,90

12 maanden

Meta Quest Pro

 € 114,90

12 maanden

Voor- en Nadelen van Het Huur van Een VR-Bril

Nog steeds de prijsstelling in de Virtual Reality markt is nog steeds hoog. Er zijn alleengebruikte Vergelijkingsmakers headsetstartsets te koop vanaf $400 of meer. Dat is waar de voordelen van het huren van een VR bril in komen.

Het is veel goedkoper om een headset te huren dan om te kopen, daarnaast is er geen noodzaak om op te slaan voor een headset als u een keer of wat gebruik zal maken. Daarnaast zijn er verschillende opties voor het type headset dat u kunt huren; je kunt de meeste headsets van de topmerken en populaire platforms huren.

Aan de andere kant, er zijn ook enkele nadelen aan het huren van een VR-bril. De meeste bedrijven die VR-brillen verhuren zullen enkel de meer populaire headsets van topmerken te verhuren. Dit betekent dat als u op zoek bent naar iets unieks of exclusiefs, je waarschijnlijk geen optie om te huren. Bovendien, ook al is het huren van een VR-bril voordeliger dan kopen, het is nog steeds een kost. Afhankelijk van waar je het huurt, kan het nog steeds redelijk prijzig zijn.

Waar Te VR-Bril Te Huren

Afhankelijk van uw locatie, kunt u mogelijk verschillende opties voor het huren van een VR-bril hebben. Sommige technologie winkels, gamingcentra en reisbureaus bieden VR-brillen tegen een verhuur tarief.

Ook zijn er websites zoals vrExperience.nl, die speciale verhuurpakketten aanbieden tegen betaalbare tarieven. Bovendien, met deze websites kunt u zelfs een headset verhuren voor een paar dagen, het is niet noodzakelijk om het de hele week te huren. Als u een VR-bril nodig heeft voor een tijdelijk project, kunt u ook opties overwegen zoals het verhuren van headsets, accessoires en andere Virtual Reality apparatuur doormiddel van enkele eenvoudige advertenties.

Hoe Kies Je Een Huurpakket?

Bij het kiezen van een pakket krijgt u veel verschillende opties en u zult moeten bepalen wat het beste bij uw situatie past. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een headset voor recreatief gebruik, kunt u eenvoudig een headset huren.

Als u echter een headset nodig voor een tijdelijk project, zoals een bedrijfspresentatie, dan kunnen uitgebreidere opties met accessoires meer geschikt zijn. Als u bij een webshop een huurpakket boekt, controleer dan of het pakket het juiste type headset en accessoires bevat, wat bij uw toepassingen past. Als u bijvoorbeeld een evenement organiseert, kunt u kiezen voor een pakket met meerdere VR-headsets, zodat uw gasten in teams kunnen spelen.

Conclusie

Het huren van een VR-bril is een betaalbare en overzichtelijke manier om toegang te krijgen tot ervaringen die eigenlijk niet betaalbaar zijn. Perfect voor gelegenheid gebruik, is het niet nodig om een duur product te kopen als je maar een paar keer gebruik kunt maken van het.

Het eenvoudig principe van betalen per gebruik, waarbij u het alleen betaalt als u het gebruikt is de meest logische manier om de technologie te gebruiken zonder dat het een te zware financiële last met zich meebrengt.

Welke VR bril huren is op dit moment populair?

Er zijn behoorlijk veel verschillende VR brillen die je kunt huren, zo is het mogelijk om voor een Oculus te gaan, een HTC Vive, maar ook de meer geavanceerdere modellen zoals de Meta Quest Pro zijn te huur bij een aanbieder zoals Grover.

Wanneer begint en eindigt de huur?

Bij het bestellen van je product wordt de eerste maandelijkse huurbetaling in rekening gebracht, maar de huurperiode begint pas na de leverdatum. Zodra je het product hebt ontvangen, bepaalt deze datum de terugkerende betalingsdatum.

Als je het product langer wilt behouden dan de minimale huurperiode, kun je je abonnement op elk gewenst moment in je klantendashboard verlengen, waardoor je maandelijkse betaling lager wordt. Aan het einde van de minimale huurperiode heb je de optie om maandelijks te blijven huren voor dezelfde prijs of je abonnement te annuleren door je product gratis terug te sturen.

Annemarie Van de Boomgaard
Latest posts by Annemarie Van de Boomgaard (see all)

    Aanbod vergelijken?

    Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

    Wie vergelijken wij onder andere

    Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken