Select Page

VR Bril Huren

Een VR bril is een apparaat dat je op je hoofd zet en dat je een virtuele realiteit laat ervaren. Met een VR bril kun je je onderdompelen in een andere wereld, waar je kunt rondkijken, bewegen en interactie kunt hebben met de omgeving en de personages. Een VR bril kan gebruikt worden voor entertainment, educatie, training, simulatie, therapie en nog veel meer.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

Wat Is Een VR Bril?

Een VR bril is een apparaat dat je op je hoofd zet en dat je een virtuele realiteit laat ervaren. Met een VR bril kun je je onderdompelen in een andere wereld, waar je kunt rondkijken, bewegen en interactie kunt hebben met de omgeving en de personages. Een VR bril kan gebruikt worden voor entertainment, educatie, training, simulatie, therapie en nog veel meer.

Er zijn verschillende soorten VR brillen die werken met verschillende technologieën. Sommige VR brillen werken met een smartphone die je in de bril schuift, zoals de Samsung Gear VR. Andere VR brillen werken met een computer of een spelconsole die je via een kabel aansluit, zoals de HTC Vive Pro 2 of de Sony PlayStation VR2. Weer andere VR brillen zijn draadloos en hebben alles ingebouwd, zoals de Meta Quest Pro All-In-One of de Pico 4 128 GB All-In-One. Elke VR bril heeft zijn eigen voor- en nadelen, afhankelijk van wat je ermee wilt doen.

VR brillen zijn steeds populairder geworden in de afgelopen jaren, omdat ze een nieuwe manier van entertainment en communicatie bieden. Met een VR bril kun je bijvoorbeeld spannende games spelen, mooie landschappen verkennen, interessante documentaires bekijken, virtuele concerten bijwonen, nieuwe vaardigheden leren, sociale contacten onderhouden en nog veel meer. Een VR bril kan je ook helpen om te ontspannen, te mediteren, te genezen of te groeien als persoon.

Als je een VR bril wilt proberen, maar niet veel geld wilt uitgeven of vastzitten aan een langdurig contract, kun je overwegen om een VR bril te huren. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid bieden om een VR bril te huren voor een maandelijks bedrag. Zo kun je altijd de nieuwste en beste VR brillen uitproberen, zonder dat je veel risico loopt. Een van de grootste aanbieders van VR bril verhuur in Nederland is Grover, waar je meer informatie kunt vinden over de verschillende modellen en prijzen.

Kun Je VR Brillen Huren?

Ja, je kunt VR brillen huren bij verschillende aanbieders, zoals Grover. Grover is een online platform dat je de mogelijkheid biedt om de nieuwste tech apparaten te huren voor een maandelijks bedrag. Je kunt kiezen uit verschillende VR brillen, die je thuisbezorgd krijgt en die je zo lang kunt gebruiken als je wilt. Als je de VR bril niet meer nodig hebt, kun je hem gratis terugsturen, of kopen na huur als je hem wilt houden.

Wat Zijn De Voordelen Van Een VR Bril Huren?

Een VR bril huren heeft verschillende voordelen, zoals:

 • Je bespaart geld: Een VR bril kopen kan erg duur zijn, zeker als je een high-end model wilt hebben. Door een VR bril te huren, betaal je alleen voor de tijd dat je hem gebruikt, en kun je hem makkelijk opzeggen als je hem niet meer nodig hebt.
 • Je hebt altijd de nieuwste tech: De technologie van VR brillen ontwikkelt zich snel, waardoor er steeds betere modellen op de markt komen. Door een VR bril te huren, kun je altijd het nieuwste model uitproberen, zonder dat je vastzit aan een verouderd apparaat.
 • Je bent flexibel: Een VR bril huren geeft je de vrijheid om te experimenteren met verschillende soorten VR brillen en ervaringen. Je kunt bijvoorbeeld een VR bril huren voor een speciale gelegenheid, zoals een feestje, een presentatie of een vakantie. Of je kunt verschillende VR brillen vergelijken en kijken welke het beste bij jou past.
 • Je bent duurzaam bezig: Een VR bril huren is ook goed voor het milieu, omdat je minder afval produceert en minder grondstoffen verbruikt. Door een VR bril te huren, draag je bij aan een circulaire economie, waarin apparaten worden hergebruikt en gerecycled.

Wat Zijn De Nadelen Van VR Brillen Huren?

Een VR bril huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

 • Je hebt minder controle: Een VR bril huren betekent dat je afhankelijk bent van de beschikbaarheid en de kwaliteit van de aanbieder. Je moet erop vertrouwen dat de VR bril goed werkt, schoon is en op tijd wordt geleverd en opgehaald. Als er iets misgaat met de VR bril, moet je contact opnemen met de klantenservice en wachten op een oplossing.
 • Je hebt extra kosten: Een VR bril huren is niet gratis, maar kost een maandelijks bedrag dat kan variëren afhankelijk van het model en de huurperiode. Daarnaast moet je soms ook borg betalen of extra kosten maken voor verzending of verzekering.
 • Je hebt beperkte keuze: Een VR bril huren betekent dat je gebonden bent aan het aanbod van de aanbieder. Je kunt niet elke VR bril huren die je wilt, maar alleen de modellen die beschikbaar zijn. Bovendien kan het zijn dat sommige VR brillen populairder zijn dan andere, waardoor ze snel uitverkocht zijn of een lange wachttijd hebben.

Welke VR Bril Kun Je Huren?

Er zijn verschillende soorten VR brillen die je kunt huren, afhankelijk van wat je ermee wilt doen. Sommige VR brillen werken met een smartphone die je in de bril schuift, zoals de Samsung Gear VR. Andere VR brillen werken met een computer of een spelconsole die je via een kabel aansluit, zoals de HTC Vive Pro 2 of de Sony PlayStation VR2. Weer andere VR brillen zijn draadloos en hebben alles ingebouwd, zoals de Meta Quest Pro All-In-One of de Pico 4 128 GB All-In-One. Hieronder vind je een overzicht van de VR brillen die je kunt huren bij Grover, een van de grootste aanbieders van VR bril verhuur in Nederland.

1. HTC Vive Pro 2 Volledige Kit

De HTC Vive Pro 2 is een van de meest geavanceerde VR brillen op de markt. Het heeft een hoge resolutie van 2448 x 2448 pixels per oog, een breed gezichtsveld van 120 graden en een verversingssnelheid van 120 Hz. De VR bril wordt geleverd met twee basisstations die je in de hoeken van je kamer plaatst, en twee controllers die je handbewegingen volgen. Met deze VR bril kun je genieten van een realistische en meeslepende VR ervaring, waarbij je vrij kunt rondlopen in een ruimte van maximaal 10 x 10 meter. De VR bril werkt met een krachtige computer die je via een kabel aansluit. Je kunt kiezen uit honderden VR games en applicaties die compatibel zijn met de HTC Vive Pro 2, zoals Half-Life: Alyx, Beat Saber, The Walking Dead: Saints & Sinners en meer.

2. Meta Quest Pro All-In-One

De Meta Quest Pro All-In-One is een draadloze VR bril die alles wat je nodig hebt in één apparaat heeft. Het heeft een hoge resolutie van 1832 x 1920 pixels per oog, een gezichtsveld van 90 graden en een verversingssnelheid van 90 Hz. De VR bril heeft ingebouwde camera’s die je omgeving scannen en je positie bepalen, en twee controllers die je handbewegingen volgen. Met deze VR bril kun je genieten van een eenvoudige en handige VR ervaring, waarbij je niet afhankelijk bent van externe sensoren of apparaten. De VR bril werkt met een ingebouwde batterij die tot 3 uur meegaat. Je kunt kiezen uit duizenden VR games en applicaties die beschikbaar zijn op de Meta Store, zoals Superhot VR, Moss, Job Simulator en meer.

3. Sony PlayStation VR2

De Sony PlayStation VR2 is een VR bril die speciaal ontworpen is voor de PlayStation 5 spelconsole. Het heeft een hoge resolutie van 2000 x 2040 pixels per oog, een gezichtsveld van 110 graden en een verversingssnelheid van 120 Hz. De VR bril wordt geleverd met een camera die je op je tv plaatst, en twee controllers die je handbewegingen volgen. Met deze VR bril kun je genieten van een spannende en leuke VR ervaring, waarbij je gebruik kunt maken van de krachtige prestaties en graphics van de PlayStation 5. De VR bril werkt met een kabel die je aansluit op de spelconsole. Je kunt kiezen uit tientallen exclusieve VR games die alleen beschikbaar zijn voor de PlayStation VR2, zoals Resident Evil Village, Gran Turismo 7, Horizon Forbidden West en meer.

4. Meta Quest 2 128GB

De Meta Quest 2 is een draadloze VR bril die veel lijkt op de Meta Quest Pro All-In-One, maar iets goedkoper en lichter is. Het heeft een hoge resolutie van 1832 x 1920 pixels per oog, een gezichtsveld van 90 graden en een verversingssnelheid van 72 Hz. De VR bril heeft ingebouwde camera’s die je omgeving scannen en je positie bepalen, en twee controllers die je handbewegingen volgen. Met deze VR bril kun je genieten van een betaalbare en toegankelijke VR ervaring, waarbij je niet afhankelijk bent van externe sensoren scannen en je positie bepalen, en twee controllers die je handbewegingen volgen. Met deze VR bril kun je genieten van een betaalbare en toegankelijke VR ervaring, waarbij je niet afhankelijk bent van externe sensoren of apparaten. De VR bril werkt met een ingebouwde batterij die tot 2 uur meegaat. Je kunt kiezen uit duizenden VR games en applicaties die beschikbaar zijn op de Meta Store, zoals Superhot VR, Moss, Job Simulator en meer.

5. Pico 4 128 GB All-In-One

De Pico 4 128 GB All-In-One is een draadloze VR bril die vooral geschikt is voor zakelijk gebruik. Het heeft een hoge resolutie van 1920 x 2160 pixels per oog, een gezichtsveld van 101 graden en een verversingssnelheid van 75 Hz. De VR bril heeft ingebouwde camera’s die je omgeving scannen en je positie bepalen, en twee controllers die je handbewegingen volgen. Met deze VR bril kun je genieten van een professionele en praktische VR ervaring, waarbij je gebruik kunt maken van verschillende VR applicaties voor training, educatie, presentatie, samenwerking en meer. De VR bril werkt met een ingebouwde batterij die tot 3 uur meegaat. Je kunt kiezen uit honderden VR applicaties die beschikbaar zijn op de Pico Store, zoals Engage, VeeR, Veative en meer.

Wat Kost Een VR Bril Huren?

De kosten van een VR bril huren hangen af van het model dat je kiest, de huurperiode die je selecteert en de aanbieder waar je huurt. Bij Grover kun je een VR bril huren voor een maandelijks bedrag dat lager wordt naarmate je langer huurt. Hieronder vind je een overzicht van de huurprijzen van de VR brillen die je kunt huren bij Grover.

VR BrilHuurprijs per maand
HTC Vive Pro 2 Volledige Kit€69,90 voor 1 maand
€59,90 voor 3 maanden
€49,90 voor 6 maanden
€39,90 voor 12 maanden
Meta Quest Pro All-In-One€49,90 voor 1 maand
€39,90 voor 3 maanden
€29,90 voor 6 maanden
€19,90 voor 12 maanden
Sony PlayStation VR2€39,90 voor 1 maand
€29,90 voor 3 maanden
€19,90 voor 6 maanden
€9,90 voor 12 maanden
Meta Quest 2 128GB€29,90 voor 1 maand
€19,90 voor 3 maanden
€9,90 voor 6 maanden
€4,90 voor 12 maanden
Pico 4 128 GB All-In-One€59,90 voor 1 maand
€49,90 voor 3 maanden
€39,90 voor 6 maanden
€29,90 voor 12 maanden

Hoe Werkt Een VR Bril Huren Bij Grover?

Een VR bril huren bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de VR bril die je wilt huren. Je kunt filteren op merk, prijs, huurperiode en beschikbaarheid. Als je de VR bril hebt gevonden die je wilt huren, klik dan op “Huur nu” om verder te gaan.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Vul je persoonlijke gegevens in en kies een betaalmethode. Je kunt betalen met iDeal, PayPal, creditcard of Klarna. Je hoeft geen borg te betalen, maar je moet wel een geldig identiteitsbewijs uploaden. Controleer je bestelling en bevestig je huurcontract. Je ontvangt een bevestigingsmail met de details van je bestelling.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde VR Bril

Je ontvangt je gehuurde VR bril binnen 1-3 werkdagen thuis. Je kunt de VR bril meteen gebruiken en genieten van de VR ervaring die je hebt gekozen. Je kunt de VR bril zo lang huren als je wilt, zolang je elke maand je huurprijs betaalt.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Als je de VR bril niet meer nodig hebt, kun je hem gratis terugsturen naar Grover. Je hoeft alleen maar het retourlabel te printen dat je per mail ontvangt, en het pakket af te geven bij een PostNL-punt. Als je de VR bril wilt houden, kun je hem kopen na huur. Je betaalt dan het resterende bedrag dat afhangt van de huurperiode en de nieuwprijs van de VR bril.

Wat Zijn De Voordelen Van VR Bril Huren Bij Grover?

VR bril huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

 • Gratis terugsturen: Je kunt de VR bril gratis terugsturen naar Grover als je hem niet meer nodig hebt, of als je hem wilt ruilen voor een ander model.
 • Geen verborgen kosten: Je betaalt alleen de maandelijkse huurprijs die je vooraf hebt afgesproken. Er zijn geen extra kosten voor verzending, verzekering of service.
 • Flexibele huurperiodes: Je kunt de huurperiode van de VR bril zelf bepalen, van 1 maand tot 12 maanden. Je kunt de huurperiode ook verlengen of verkorten als je dat wilt.
 • Scherpe huurprijzen: Je betaalt een lage huurprijs voor de VR bril die lager wordt naarmate je langer huurt. Bovendien krijg je korting als je meerdere apparaten tegelijk huurt.
 • Altijd de nieuwste tech: Je kunt altijd de nieuwste en beste VR brillen huren bij Grover, zonder dat je veel geld hoeft uit te geven of vastzit aan een verouderd apparaat.

Meest Gestelde Vragen

Welke VR bril huren is op dit moment populair?

Er zijn behoorlijk veel verschillende VR brillen die je kunt huren, zo is het mogelijk om voor een Oculus te gaan, een HTC Vive, maar ook de meer geavanceerdere modellen zoals de Meta Quest Pro zijn te huur bij een aanbieder zoals Grover.

Wanneer begint en eindigt de huur?

Bij het bestellen van je product wordt de eerste maandelijkse huurbetaling in rekening gebracht, maar de huurperiode begint pas na de leverdatum. Zodra je het product hebt ontvangen, bepaalt deze datum de terugkerende betalingsdatum.

Als je het product langer wilt behouden dan de minimale huurperiode, kun je je abonnement op elk gewenst moment in je klantendashboard verlengen, waardoor je maandelijkse betaling lager wordt. Aan het einde van de minimale huurperiode heb je de optie om maandelijks te blijven huren voor dezelfde prijs of je abonnement te annuleren door je product gratis terug te sturen.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken