Select Page

Sonos huren

Een Sonos is een draadloos luidsprekersysteem dat je kunt gebruiken om muziek, podcasts, radio, audioboeken en meer af te spelen in verschillende kamers van je huis. Sonos staat bekend om zijn hoogwaardige geluidskwaliteit, gebruiksgemak en compatibiliteit met veel streamingdiensten. Maar een Sonos kopen is niet goedkoop, en misschien wil je niet vastzitten aan een apparaat dat snel verouderd kan raken. Gelukkig kun je ook een Sonos huren, bijvoorbeeld bij Grover. In dit artikel leggen we uit wat de voordelen en nadelen zijn van een Sonos huren, welke modellen je kunt huren, wat het kost, hoe het werkt en wat de meest gestelde vragen zijn.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

sonos huren

Wat is een Sonos?

Een Sonos is een draadloos luidsprekersysteem dat je kunt gebruiken om muziek, podcasts, radio, audioboeken en meer af te spelen in verschillende kamers van je huis. Sonos staat bekend om zijn hoogwaardige geluidskwaliteit, gebruiksgemak en compatibiliteit met veel streamingdiensten. Een Sonos bestaat uit verschillende apparaten die je met elkaar kunt verbinden via wifi, zoals speakers, soundbars, subwoofers en versterkers. Je kunt de Sonos-apparaten bedienen met je stem, de Sonos-app of Apple AirPlay 2. Je kunt ook je eigen geluidssysteem samenstellen door verschillende Sonos-apparaten te combineren, afhankelijk van de grootte en de indeling van je ruimte. Een Sonos is dus een slimme en flexibele manier om je huis te vullen met geluid.

Kun je Sonos huren?

Ja, je kunt Sonos huren bij Grover, een online platform dat je de mogelijkheid biedt om tech-producten flexibel te huren voor een maandelijks bedrag. Grover heeft een ruim aanbod aan Sonos-apparaten die je kunt huren voor een periode van 1 tot 24 maanden. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, zoals de Sonos One Gen2, de Sonos Arc, de Sonos Sub (Gen. 3), de Sonos One SL en de Sonos Five. Je kunt ook meerdere apparaten combineren om een compleet geluidssysteem te creëren.

Wat zijn de voordelen van een Sonos huren?

Een Sonos huren heeft verschillende voordelen ten opzichte van een Sonos kopen, zoals:

 • Je bespaart geld op de aanschafprijs van een nieuw apparaat.
 • Je kunt altijd de nieuwste tech gebruiken, zonder zorgen over veroudering of afschrijving.
 • Je hebt meer flexibiliteit om je apparaat te wisselen, te verlengen of te beëindigen wanneer je wilt.
 • Je draagt bij aan een duurzamere consumptie, door het hergebruik en de recirculatie van apparaten te stimuleren.
 • Je profiteert van Grover Care, een service die tot 90% van de reparatiekosten dekt in geval van schade of defecten.

Wat zijn de nadelen van Sonos huren?

Een Sonos huren heeft ook enkele nadelen ten opzichte van een Sonos kopen, zoals:

 • Je betaalt op lange termijn meer dan de nieuwprijs van het apparaat, als je het langer dan 24 maanden huurt.
 • Je bent afhankelijk van de beschikbaarheid en levering van Grover, die soms vertraging kan oplopen of uitverkocht kan raken.
 • Je moet zorgvuldig omgaan met het apparaat, want als je het beschadigt of verliest, kun je extra kosten in rekening gebracht krijgen.
 • Je moet het apparaat terugsturen aan het einde van je huurperiode, tenzij je besluit om het over te nemen voor een restwaarde.

Welke Sonos kun je huren?

Bij Grover kun je verschillende modellen van Sonos huren, afhankelijk van je wensen en behoeften. Hieronder geven we een kort overzicht van de belangrijkste kenmerken en specificaties van elk model.

1. Sonos One Gen2

De Sonos One Gen2 is een compacte en krachtige smart speaker die je kunt bedienen met je stem, de Sonos-app of Apple AirPlay 2. De speaker heeft twee ingebouwde microfoons die werken met Amazon Alexa of Google Assistent, zodat je muziek kunt afspelen, vragen kunt stellen, timers kunt instellen en meer. De speaker heeft ook een vochtbestendig ontwerp, waardoor je hem in de badkamer of keuken kunt plaatsen. De speaker levert een rijk en helder geluid met diepe bassen en heldere hoge tonen. Je kunt de speaker ook koppelen met een andere Sonos One Gen2 voor stereogeluid, of met een Sonos Arc of Beam voor surround sound.

2. Sonos Arc

De Sonos Arc is een premium soundbar die je kunt aansluiten op je tv voor een meeslepende geluidservaring. De soundbar ondersteunt Dolby Atmos, een technologie die een driedimensionaal geluidsveld creëert dat je omringt met geluid. De soundbar heeft elf krachtige drivers die zorgen voor een kristalhelder en dynamisch geluid, met een indrukwekkende bas en een breed geluidsbeeld. De soundbar heeft ook een ingebouwde microfoon die werkt met Amazon Alexa of Google Assistent, zodat je de soundbar met je stem kunt bedienen. Je kunt de soundbar ook koppelen met andere Sonos-apparaten voor een multiroom geluidssysteem.

3. Sonos Sub (Gen. 3)

De Sonos Sub (Gen. 3) is een draadloze subwoofer die je kunt toevoegen aan je Sonos-systeem voor een diepere en intensere bas. De subwoofer heeft twee force-cancelling drivers die de trillingen en vervorming verminderen, waardoor je alleen de zuivere en krachtige bas hoort. De subwoofer heeft ook een slank en elegant ontwerp, dat je zowel horizontaal als verticaal kunt plaatsen. Je kunt de subwoofer eenvoudig verbinden met je andere Sonos-apparaten via wifi, en het geluid afstemmen met de Trueplay-functie in de Sonos-app.

4. Sonos One SL

De Sonos One SL is een compacte en veelzijdige speaker die je kunt gebruiken als standalone speaker of als onderdeel van een groter Sonos-systeem. De speaker heeft geen ingebouwde microfoon, maar je kunt hem wel bedienen met de Sonos-app of Apple AirPlay 2. De speaker levert een rijk en gedetailleerd geluid met een gebalanceerde bas en treble. Je kunt de speaker ook koppelen met een andere Sonos One SL voor stereogeluid, of met een Sonos Arc of Beam voor surround sound.

5. Sonos Five

De Sonos Five is een krachtige en hoogwaardige speaker die je kunt gebruiken om je favoriete muziek af te spelen in hoge resolutie. De speaker heeft zes ingebouwde drivers die zorgen voor een vol en levendig geluid, met een diepe bas en heldere hoge tonen. De speaker heeft ook drie aangepaste woofers die de lage frequenties versterken zonder vervorming. Je kunt de speaker horizontaal of verticaal plaatsen, afhankelijk van de ruimte en het geluid dat je wilt creëren. Je kunt de speaker ook koppelen met een andere Sonos Five voor stereogeluid, of met een Sonos Sub voor extra bas.

Wat kost een Sonos huren?

De kosten van een Sonos huren hangen af van het model dat je kiest, de huurperiode die je selecteert, en eventuele kortingen of acties die Grover aanbiedt. Hieronder geven we een overzicht van de huurprijzen per model bij Grover, gebaseerd op de informatie op hun website op 7 september 2023.

Wat kost een Sonos One Gen2 huren bij Grover?

Een Sonos One Gen2 huren bij Grover kost tussen de €9,90 en €14,90 per maand, afhankelijk van de huurperiode die je kiest. Hoe langer je huurt, hoe lager de maandelijkse prijs wordt. Dit zijn de huurprijzen per huurperiode:

 • 1 maand: €14,90
 • 3 maanden: €12,90
 • 6 maanden: €11,90
 • 12 maanden: €10,90
 • 24+ maanden: €9,90

Wat kost een Sonos Arc huren bij Grover?

Een Sonos Arc huren bij Grover kost tussen de €29,90 en €44,90 per maand, afhankelijk van de huurperiode die je kiest. Hoe lnger je huurt, hoe lager de maandelijkse prijs wordt. Dit zijn de huurprijzen per huurperiode:

 • 1 maand: €44,90
 • 3 maanden: €39,90
 • 6 maanden: €34,90
 • 12 maanden: €31,90
 • 24+ maanden: €29,90

Wat kost een Sonos Sub (Gen. 3) huren bij Grover?

Een Sonos Sub (Gen. 3) huren bij Grover kost tussen de €24,90 en €39,90 per maand, afhankelijk van de huurperiode die je kiest. Hoe langer je huurt, hoe lager de maandelijkse prijs wordt. Dit zijn de huurprijzen per huurperiode:

 • 1 maand: €39,90
 • 3 maanden: €34,90
 • 6 maanden: €29,90
 • 12 maanden: €26,90
 • 24+ maanden: €24,90

Wat kost een Sonos One SL huren bij Grover?

Een Sonos One SL huren bij Grover kost tussen de €8,90 en €13,90 per maand, afhankelijk van de huurperiode die je kiest. Hoe langer je huurt, hoe lager de maandelijkse prijs wordt. Dit zijn de huurprijzen per huurperiode:

 • 1 maand: €13,90
 • 3 maanden: €11,90
 • 6 maanden: €10,90
 • 12 maanden: €9,90
 • 24+ maanden: €8,90

Wat kost een Sonos Five huren bij Grover?

Een Sonos Five huren bij Grover kost tussen de €19,90 en €34,90 per maand, afhankelijk van de huurperiode die je kiest. Hoe langer je huurt, hoe lager de maandelijkse prijs wordt. Dit zijn de huurprijzen per huurperiode:

 • 1 maand: €34,90
 • 3 maanden: €29,90
 • 6 maanden: €24,90
 • 12 maanden: €21,90
 • 24+ maanden: €19,90

Hoe werkt een Sonos huren bij Grover?

Een Sonos huren bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies je apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar het Sonos-apparaat dat je wilt huren. Je kunt filteren op categorie, merk, model en prijs. Als je het apparaat hebt gevonden dat je wilt huren, klik dan op “Huur nu” om naar de volgende stap te gaan.

Stap 2: Plaats je bestelling

Vul je persoonlijke gegevens in en kies de huurperiode die je wilt. Je kunt kiezen uit 1 tot 24 maanden. Hoe langer je huurt, hoe lager de maandelijkse prijs wordt. Je kunt ook kiezen voor een eenmalige borg of een abonnement op Grover Go, een service die je onbeperkte toegang geeft tot alle apparaten van Grover voor een vast bedrag per maand. Kies vervolgens je betaalmethode en bevestig je bestelling.

Stap 3: Geniet van je gehuurde Sonos

Wacht tot je apparaat wordt bezorgd door Grover. Dit kan enkele dagen duren, afhankelijk van de beschikbaarheid en levering van het apparaat. Zodra je het apparaat hebt ontvangen, kun je het uitpakken en installeren met behulp van de meegeleverde handleiding of de Sonos-app. Je kunt nu genieten van je gehuurde Sonos en al je favoriete muziek afspelen.

Stap 4: Stuur het apparaat terug, of koop na huur

Aan het einde van je huurperiode heb je twee opties: je kunt het apparaat terugsturen naar Grover, of je kunt het overnemen voor een restwaarde. Als je het apparaat wilt terugsturen, moet je het verpakken in de originele doos en het verzendlabel van Grover gebruiken. Je kunt het apparaat gratis terugsturen via een postkantoor of een pakketpunt. Als je het apparaat wilt overnemen, moet je contact opnemen met Grover en de restwaarde betalen. De restwaarde is het verschil tussen de nieuwprijs van het apparaat en de totale huurprijs die je hebt betaald.

Wat zijn de voordelen van Sonos huren bij Grover?

Sonos huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

1. Gratis terugsturen

Je kunt het apparaat gratis terugsturen aan het einde van je huurperiode, zonder extra kosten of verplichtingen. Je hoeft alleen maar het verzendlabel van Grover te gebruiken en het apparaat in te leveren bij een postkantoor of een pakketpunt.

2. Geen verborgen kosten

Je betaalt alleen de maandelijkse huurprijs die je hebt afgesproken, zonder verborgen kosten of toeslagen. De huurprijs is inclusief btw, verzendkosten en Grover Care, een service die tot 90% van de reparatiekosten dekt in geval van schade of defecten.

3. Flexibele huurperiodes

Je kunt zelf kiezen hoe lang je het apparaat wilt huren, van 1 tot 24 maanden. Je kunt ook je huurperiode verlengen, verkorten of beëindigen wanneer je wilt, zonder boetes of opzegtermijnen. Je hebt dus volledige controle over je huurcontract.

4. Scherpe huurprijzen

Je kunt een Sonos huren voor een fractie van de nieuwprijs, waardoor je geld bespaart op de aanschaf van een nieuw apparaat. Bovendien wordt de maandelijkse huurprijs lager naarmate je langer huurt, waardoor je nog meer bespaart.

5. Altijd de nieuwste tech

Je kunt altijd de nieuwste tech gebruiken, zonder zorgen over veroudering of afschrijving. Je kunt eenvoudig wisselen van apparaat als er een nieuw model uitkomt, of als je iets anders wilt proberen. Je hebt dus altijd toegang tot de beste en meest innovatieve tech-producten.

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen over Sonos huren bij Grover.

Zijn mijn gegevens altijd veilig tijdens en na de huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover respecteert je privacy en gaat zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Grover gebruikt je gegevens alleen voor het verwerken van je bestelling, het leveren van je apparaat en het communiceren met je over je huurcontract. Grover verkoopt of deelt je gegevens niet met derden, tenzij dit wettelijk verplicht is. Bovendien kun je je gegevens altijd inzien, wijzigen of verwijderen via je account op de website van Grover.

Wat als ik de Sonos beschadig of gebruikssporen achterlaat?

Als je de Sonos beschadigt of gebruikssporen achterlaat, hoef je je geen zorgen te maken. Grover biedt een service genaamd Grover Care, die tot 90% van de reparatiekosten dekt in geval van schade of defecten. Je hoeft alleen maar contact op te nemen met Grover en het probleem te melden. Grover zal dan bepalen of het apparaat gerepareerd moet worden, vervangen moet worden of dat er een eigen risico in rekening gebracht moet worden.

Het eigen risico bedraagt 10% van de nieuwprijs van het apparaat, met een maximum van €500. Je kunt meer informatie vinden over Grover Care op de website van Grover.

Hoe kan ik de huur van een Sonos beëindigen?

Als je de huur van een Sonos wilt beëindigen, heb je twee opties: je kunt het apparaat terugsturen naar Grover, of je kunt het overnemen voor een restwaarde. Als je het apparaat wilt terugsturen, moet je dit minstens drie dagen voor het einde van je huurperiode aangeven via je account op de website van Grover. Je ontvangt dan een verzendlabel van Grover, waarmee je het apparaat gratis kunt terugsturen via een postkantoor of een pakketpunt.

Als je het apparaat wilt overnemen, moet je dit ook minstens drie dagen voor het einde van je huurperiode aangeven via je account op de website van Grover. Je ontvangt dan een factuur voor de restwaarde van het apparaat, die je binnen 14 dagen moet betalen. De restwaarde is het verschil tussen de nieuwprijs van het apparaat en de totale huurprijs die je hebt betaald.

Met welke betalingsmethode kan ik de huur van de Sonos betalen?

Je kunt de huur van de Sonos betalen met verschillende betalingsmethoden, zoals creditcard, PayPal, iDEAL of SEPA-incasso. Je kunt je gewenste betalingsmethode kiezen tijdens het plaatsen van je bestelling. Je betaalt elke maand vooraf voor de huur van het apparaat, en je ontvangt elke maand een factuur per e-mail. Je kunt ook je betalingsgegevens wijzigen of je betalingsgeschiedenis bekijken via je account op de website van Grover.

Waarom is Grover zo populair bij mensen die Sonos huren?

Grover is zo populair bij mensen die Sonos huren omdat Grover een unieke en voordelige service biedt die past bij de moderne en duurzame levensstijl van veel mensen. Grover maakt het mogelijk om tech-producten flexibel te huren voor een maandelijks bedrag, zonder dat je vastzit aan een langdurig contract of een hoge aanschafprijs.

Grover geeft je ook de vrijheid om altijd de nieuwste tech te gebruiken, zonder zorgen over veroudering of afschrijving. Bovendien draagt Grover bij aan een duurzamere consumptie, door het hergebruik en de recirculatie van apparaten te stimuleren. Grover heeft al meer dan 200.000 klanten in Europa die gebruikmaken van hun service, en heeft al meer dan 1 miljoen kilo CO2 bespaard door hun circulaire model.

Is Sonos huren een duurzame keuze?

Ja, Sonos huren is een duurzame keuze, omdat je hiermee bijdraagt aan het verminderen van de milieu-impact van tech-producten. Door een Sonos te huren in plaats van te kopen, voorkom je dat er meer apparaten worden geproduceerd, getransporteerd en weggegooid, wat veel energie, grondstoffen en afval kost. Door een Sonos te huren bij Grover, zorg je er ook voor dat het apparaat wordt hergebruikt en gerecycled aan het einde van zijn levensduur, waardoor er minder elektronisch afval ontstaat. Grover werkt samen met gecertificeerde partners die zorgen voor een veilige en verantwoorde verwerking van de apparaten. Grover is ook lid van de UN Global Compact, een initiatief dat bedrijven stimuleert om duurzame en sociale doelen na te streven.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken