Select Page

Smartwatch Huren

Ben jij op zoek naar informatie over een smartwatch huren? Dat begrijpen we helemaal, het is namelijk een goede manier om toegang te krijgen tot de nieuwste technologie zonder dat je er veel geld aan uit hoeft te geven.

In deze MEGA gids over smartwatches huren behandelen we alle belangrijke onderwerpen, en kun je een antwoord vinden op al je vragen. Bekijk de voor- en nadelenhoe huren bij Grover werktwelke smartwatches je kunt hurende kosten van smartwatch huren, of raadpleeg de inhoudsopgave.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

5,90

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

smartwatches huren

Wat Is Een Smartwatch?

Een smartwatch is een apparaat dat bestaat uit een klein scherm dat je met je vingers of een knop kunt bedienen. Een smartwatch heeft meestal een bandje dat je om je pols kunt doen, maar er zijn ook modellen die je als een ring of een armband kunt dragen.

 1. Een smartwatch heeft ook een ingebouwde batterij, sensoren, luidspreker, microfoon en camera.
 2. Een smartwatch kan verbinding maken met het internet via Wi-Fi of mobiel netwerk (afhankelijk van het model).
 3. Een smartwatch kan ook worden gekoppeld aan andere apparaten, zoals je smartphone, je laptop, je koptelefoon of je auto.
 4. Een smartwatch kan verschillende apps downloaden uit een online winkel, die verschillende functies en mogelijkheden bieden.

Kun Je Een Smartwatch Huren?

Ja, je kunt een smartwatch huren bij verschillende aanbieders in Nederland. Een van de bekendste en populairste is Grover, een online platform dat flexibel tech huren mogelijk maakt.

Bij Grover kun je kiezen uit meer dan 2000 producten, waaronder smartwatches, laptops, smartphones, camera’s, gaming consoles en meer.

Je kunt de producten huren voor 1, 3, 6 of 12+ maanden, en je kunt ze altijd opzeggen of omruilen. Grover zorgt voor gratis verzending, schadedekking en klantenservice.

HuurobjectKostenTermijnBekijk direct
Garmin FENIX 7X € 22,9012 maandenBekijk
Amazfit T-Rex 2 € 10,9012 maandenBekijk
Fitbit Charge 5 € 8,9012 maandenBekijk
Fitbit Charge 4 SE € 5,9012 maandenBekijk

Welke Merken Smartwatch Kun Je Huren?

De meest populaire huur smartwatches zijn de Apple Watch en de Samsung Galaxy Watch, daarnaast heb je nog een aantal populaire merken zoals Garmin smartwatches en zijn sporters nog steeds enthousiast over Fitbit smartwatches.

Naast deze bekendere merken, zijn er nog veel meer smartwatch merken te huur. Bij Grover kun je bijvoorbeeld ook smartwatches huren van:

Wat Zijn De Voordelen Van Een Smartwatch Huren?

Een smartwatch huren heeft verschillende voordelen, zoals:

 • Je bespaart geld: je hoeft geen grote investering te doen om een nieuwe smartwatch te kopen, en je betaalt alleen voor de tijd dat je hem gebruikt.
 • Je bent flexibel: je kunt de smartwatch op elk moment opzeggen of wisselen voor een ander model, zonder vast te zitten aan een langdurig contract of abonnement.
 • Je hebt altijd de nieuwste tech: je kunt de nieuwste smartwatches huren zodra ze op de markt komen, en je hoeft niet te wachten tot je oude toestel is afgeschreven.
 • Je bent duurzaam bezig: door een smartwatch te huren draag je bij aan het verminderen van elektronisch afval en het verlengen van de levensduur van de apparaten.

Wat Zijn De Nadelen Van Een Smartwatch Huren?

Een smartwatch huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

 • Je bent niet de eigenaar: je moet de smartwatch terugsturen aan het einde van de huurperiode, tenzij je besluit om hem over te nemen voor een restbedrag.
 • Je moet voorzichtig zijn: je bent verantwoordelijk voor het goed onderhouden van de smartwatch, en je moet eventuele schade of verlies melden aan het verhuurbedrijf.
 • Je moet een kredietcheck doen: voordat je een smartwatch kunt huren, moet je een kredietcheck ondergaan om te bepalen of je in aanmerking komt voor de huur.

Welke Smartwatches Kun Je Huren?

Bij Grover kun je verschillende soorten smartwatches huren, van verschillende merken en besturingssystemen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire smartwatches die je kunt huren bij Grover:

1. Samsung Galaxy Watch5 Pro

De Samsung Galaxy Watch5 Pro is een stijlvolle en sportieve smartwatch die in augustus 2021 werd gelanceerd.

 • Het heeft een 1,4-inch Super AMOLED-display, een Exynos W920-processor, een 16GB intern geheugen, een 450mAh batterij, een hartslagmeter, een bloeddrukmeter, een ECG-sensor, een SpO2-sensor, een GPS, een NFC en een draadloze oplader.
 • Het ondersteunt ook Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0 en LTE (afhankelijk van het model). Het draait op Tizen OS 6.0 en is compatibel met Android en iOS.

De Samsung Galaxy Watch5 Pro is een ideale smartwatch voor mensen die hun gezondheid en fitness willen bijhouden en hun smartphone willen bedienen vanaf hun pols. Je kunt de Samsung Galaxy Watch5 Pro huren bij Grover voor €29,90 per maand.

2. Garmin Venu 2S Smartwatch, 40mm Fiber

De Garmin Venu 2S Smartwatch, 40mm Fiber is een elegante en functionele smartwatch die in april 2021 werd onthuld.

 • Het heeft een 1,1-inch AMOLED-display, een Corning Gorilla Glass 3-bescherming, een 4GB intern geheugen, een 255mAh batterij, een hartslagmeter, een SpO2-sensor, een GPS, een NFC en een draadloze oplader.
 • Het ondersteunt ook Wi-Fi 4, Bluetooth 5.0 en ANT+. Het draait op Garmin OS en is compatibel met Android en iOS.

De Garmin Venu 2S Smartwatch is een perfecte smartwatch voor mensen die van een minimalistisch design houden en hun gezondheid en wellness willen verbeteren. Je kunt de Garmin Venu 2S Smartwatch, 40mm Fiber huren bij Grover voor €24,90 per maand.

3. Fitbit Sense 2 Smartwatch, Aluminium

De Fitbit Sense 2 Smartwatch, Aluminium is een slimme en innovatieve smartwatch die in augustus 2021 werd gelanceerd.

 • Het heeft een 1,58-inch AMOLED-display, een Corning Gorilla Glass 3-bescherming, een 4GB intern geheugen, een 316mAh batterij, een hartslagmeter, een EDA-sensor, een ECG-sensor, een SpO2-sensor, een GPS, een NFC en een draadloze oplader.
 • Het ondersteunt ook Wi-Fi 4, Bluetooth 5.0 en LTE (afhankelijk van het model). Het draait op Fitbit OS en is compatibel met Android en iOS.

De Fitbit Sense 2 Smartwatch is een geweldige smartwatch voor mensen die hun stressniveau willen meten en beheren en hun mentale welzijn willen verbeteren. Je kunt de Fitbit Sense 2 Smartwatch, Aluminium huren bij Grover voor €29,90 per maand.

4. Huawei Watch Ultimate, Stainless Steel and Titanium

De Huawei Watch Ultimate, Stainless Steel and Titanium is een luxe en krachtige smartwatch die in juni 2021 werd onthuld.

 • Het heeft een 1,43-inch AMOLED-display, een Kirin 710A-processor, een 16GB intern geheugen, een 455mAh batterij, een hartslagmeter, een SpO2-sensor, een GPS, een NFC en een draadloze oplader.
 • Het ondersteunt ook Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2 en LTE (afhankelijk van het model). Het draait op HarmonyOS 2.0 en is compatibel met Android en iOS.

De Huawei Watch Ultimate, Stainless Steel and Titanium is een prachtige smartwatch voor mensen die van een premium design en een hoge prestatie houden. Je kunt de Huawei Watch Ultimate, Stainless Steel and Titanium huren bij Grover voor €34,90 per maand.

5. Apple Watch Ultra GPS + Cellular, Silver Titanium

De Apple Watch Ultra GPS + Cellular, Silver Titanium is een innovatieve en veelzijdige smartwatch die in september 2021 werd gelanceerd.

 • Het heeft een 1,78-inch LTPO OLED-display, een S7-chip, een 32GB intern geheugen, een 303mAh batterij, een hartslagmeter, een ECG-sensor, een SpO2-sensor, een GPS, een NFC en een draadloze oplader.
 • Het ondersteunt ook Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0 en LTE (afhankelijk van het model). Het draait op watchOS 8 en is compatibel met iOS.

De Apple Watch Ultra GPS is een fantastische smartwatch voor mensen die hun gezondheid en fitness willen optimaliseren en hun iPhone willen aanvullen. Je kunt de Apple Watch Ultra GPS + Cellular, Silver Titanium huren bij Grover voor €39,90 per maand.

Wat Kost Een Smartwatch Huren?

De kosten van een smartwatch huren hangen af van het merk, het model, de opslagcapaciteit en de huurperiode van de smartwatch. Hoe langer je de smartwatch huurt, hoe lager het maandelijkse bedrag wordt.

Bij Grover kun je smartwatches huren voor verschillende prijzen, afhankelijk van je wensen en budget. Hieronder vind je een overzicht van de kosten van de smartwatches die we eerder hebben besproken:

Wat Kost Een Samsung Galaxy Watch5 Pro Huren?

» Bekijk Hier De Samsung Galaxy Watch5 Pro

Een Samsung Galaxy Watch5 Pro huren bij Grover kost €29,90 per maand als je kiest voor een huurperiode van één maand. Als je kiest voor een langere huurperiode, wordt het maandbedrag lager. Deze smartwatch huren kost:

HuurperiodeMaandbedrag
1 maand€29,90
3 maanden€26,90
6 maanden€23,90
12 maanden€19,90
24+ maanden€15,90

Wat Kost Een Garmin Venu 2S Smartwatch Huren?

» Bekijk Hier De Garmin Venu 2S

Een Garmin Venu 2S Smartwatch huren bij Grover kost €24,90 per maand als je kiest voor een huurperiode van één maand. Als je kiest voor een langere huurperiode, wordt het maandbedrag lager. Deze slimme horloge huren kost:

HuurperiodeMaandbedrag
1 maand€24,90
3 maanden€22,40
6 maanden€19,90
12 maanden€17,40
24+ maanden€14,90

Wat Kost Een Fitbit Sense 2 Aluminium Huren?

» Bekijk Hier De Fitbit Sense 2

Een Fitbit Sense 2 Smartwatch, Aluminium huren bij Grover kost €29,90 per maand als je kiest voor een huurperiode van één maand. Als je kiest voor een langere huurperiode, wordt het maandbedrag lager. Deze slimme horloge huren kost:

HuurperiodeMaandbedrag
1 maand€29,90
3 maanden€26,90
6 maanden€23,90
12 maanden€19,90
24+ maanden€15,90

Wat Kost Huawei Watch Ultimate Stainless Steel Huren?

» Bekijk Hier De Huawei Watch Ultimate

Een Huawei Watch Ultimate, Stainless Steel and Titanium huren bij Grover kost €34,90 per maand als je kiest voor een huurperiode van één maand. Als je kiest voor een langere huurperiode, wordt het maandbedrag lager. Deze smartwatches huren kost:

HuurperiodeMaandbedrag
1 maand€34,90
3 maanden€31,40
6 maanden€27,90
12 maanden€23,90
24+ maanden€19,90

Wat Kost Een Apple Watch Ultra GPS Cellular Huren?

» Bekijk Hier De Apple Watch Ultra GPS Cellular

Een Apple Watch Ultra GPS + Cellular, Silver Titanium huren bij Grover kost €39,90 per maand als je kiest voor een huurperiode van één maand. Als je kiest voor een langere huurperiode, wordt het maandbedrag lager. Deze smartwatches huren kost:

HuurperiodeMaandbedrag
1 maand€39,90
3 maanden€35,90
6 maanden€31,90
12 maanden€27,90
24 maanden€23,90

Hoe Werkt Smartwatches Huren Bij Grover?

Smartwatches huren bij Grover is een eenvoudige en voordelige manier om de nieuwste technologie te ervaren zonder grote investeringen te hoeven doen. Je kunt kiezen uit een breed assortiment van smartwatches van verschillende merken, modellen en functies. Hier is hoe het werkt:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de smartwatch die je wilt huren. Je kunt filteren op categorie, merk, prijs, kleur, grootte en meer. Je kunt ook de productbeschrijvingen, specificaties, reviews en foto’s bekijken om je te helpen bij je keuze. Als je een apparaat hebt gevonden dat je bevalt, klik dan op de knop ‘Huur nu’.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Vul je persoonlijke gegevens in, zoals je naam, adres, e-mail en telefoonnummer. Kies vervolgens de huurperiode die je wilt, van één maand tot 24 maanden. Hoe langer je huurt, hoe lager het maandbedrag wordt.

Je kunt ook kiezen voor een verzekeringsoptie die 90% van de schadekosten dekt in geval van een ongeluk. Bekijk je bestelling en bevestig deze met een betalingsmethode naar keuze. Je kunt betalen met iDeal, PayPal, creditcard of bankoverschrijving.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde Smartwatch

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met de details van je huurcontract en de verwachte leverdatum. Je smartwatch wordt binnen een paar dagen bij je thuisbezorgd in een veilige verpakking.

Je kunt de smartwatch meteen gebruiken en genieten van alle functies die het biedt. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Grover als je vragen of problemen hebt met je apparaat.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Aan het einde van je huurperiode heb je twee opties: je kunt het apparaat terugsturen naar Grover of het kopen voor een restwaarde. Als je het apparaat wilt terugsturen, ontvang je een gratis retourlabel waarmee je het apparaat kosteloos kunt verzenden.

Zorg ervoor dat je het apparaat schoonmaakt en reset voordat je het terugstuurt. Als je het apparaat wilt kopen, kun je de restwaarde betalen die afhangt van de huurperiode en de staat van het apparaat. Je kunt de restwaarde berekenen op de website van Grover. Als je het apparaat koopt, wordt het jouw eigendom en hoef je geen huur meer te betalen.

Wat Zijn De Voordelen Van Smartwatches Huren Bij Grover?

Smartwatches huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

1. Gratis Terugsturen

Je kunt het apparaat gratis terugsturen naar Grover aan het einde van je huurperiode of wanneer je maar wilt. Je zit niet vast aan een langdurig contract of een opzegtermijn. Je betaalt alleen voor de tijd dat je het apparaat gebruikt.

2. Geen Verborgen Kosten

Je betaalt alleen het maandbedrag dat op de website staat vermeld. Er zijn geen extra kosten voor verzending, installatie of service. Je kunt ook kiezen voor een verzekeringsoptie die 90% van de schadekosten dekt in geval van een ongeluk.

3. Flexibele Huurperiodes

Je kunt zelf bepalen hoe lang je het apparaat wilt huren, van één maand tot 24 maanden. Hoe langer je huurt, hoe lager het maandbedrag wordt. Je kunt ook op elk moment wisselen van apparaat of je huurperiode verlengen of verkorten.

4. Scherpe Huurprijzen

Je kunt smartwatches huren voor een fractie van de aankoopprijs. Je bespaart geld en ruimte door geen dure apparaten te hoeven kopen en opslaan. Je kunt ook profiteren van speciale aanbiedingen en kortingen die Grover regelmatig aanbiedt.

5. Altijd De Nieuwste Tech

Je hebt altijd toegang tot de nieuwste en meest geavanceerde smartwatches op de markt. Je kunt de nieuwste functies, apps en updates uitproberen zonder te hoeven wachten of investeren. Je kunt ook gemakkelijk wisselen van apparaat als er een nieuw model uitkomt.

Meest Gestelde Vragen

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over het huren van een Smartwatch:

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die Smartwatches Huren?

Grover is zo populair bij mensen die smartwatches huren omdat het een gemakkelijke, voordelige en duurzame manier is om de nieuwste technologie te ervaren zonder grote investeringen te hoeven doen.

Grover biedt een breed assortiment van smartwatches van verschillende merken, modellen en functies. Grover biedt ook gratis verzending, flexibele huurperiodes en scherpe huurprijzen.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De Smartwatch Betalen?

Je kunt de huur van de smartwatch betalen met iDeal, PayPal, creditcard of bankoverschrijving. Je kunt kiezen voor een automatische afschrijving of een handmatige betaling elke maand.

Je ontvangt elke maand een factuur met het maandbedrag en de betalingsdetails. Je moet ervoor zorgen dat je op tijd betaalt om extra kosten of boetes te voorkomen.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een Smartwatch Beëindigen?

Je kunt de huur van een smartwatch beëindigen door het apparaat terug te sturen naar Grover of door het te kopen voor een restwaarde. Als je het apparaat wilt terugsturen, ontvang je een gratis retourlabel waarmee je het apparaat kosteloos kunt verzenden.

Zorg ervoor dat je het apparaat schoonmaakt en reset voordat je het terugstuurt. Als je het apparaat wilt kopen, kun je de restwaarde betalen die afhangt van de huurperiode en de staat van het apparaat. Je kunt de restwaarde berekenen op de website van Grover.

Wat Als Ik De Smartwatch Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je de smartwatch beschadigt of gebruikssporen achterlaat, hoef je je geen zorgen te maken. Grover begrijpt dat ongelukken kunnen gebeuren en dat apparaten na verloop van tijd slijten.

Daarom biedt Grover een verzekeringsoptie aan die 90% van de schadekosten dekt in geval van een ongeluk.

Je hoeft alleen 10% van de schadekosten te betalen, met een minimum van €25 en een maximum van €250 per schadegeval. Als je geen verzekering hebt gekozen, moet je de volledige schadekosten betalen, die afhangen van de ernst en de reparatiekosten van de schade.

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig tijdens en na de huurperiode. Grover respecteert je privacy en zal je gegevens nooit delen met derden zonder je toestemming.

Je kunt ook je eigen beveiligingsinstellingen en wachtwoorden gebruiken om je smartwatch te beschermen tegen onbevoegde toegang.

Aan het einde van de huurperiode moet je het apparaat schoonmaken en resetten voordat je het terugstuurt. Dit zorgt ervoor dat al je persoonlijke gegevens worden gewist en dat niemand anders ze kan zien of gebruiken.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken