Select Page

Smartwatch huren

Smartwatches zijn tegenwoordig erg populair en bieden een breed scala aan functies, van het bijhouden van je fitnessactiviteiten tot het ontvangen van meldingen en het bedienen van slimme apparaten. Maar het kopen van een smartwatch kan duur zijn, vooral als je op zoek bent naar de nieuwste modellen met geavanceerde functies. Gelukkig is een smartwatch huren haalbare oplossing voor degenen die willen profiteren van de voordelen van een smartwatch zonder de hoge kosten van aankoop.

In dit artikel zullen we de voordelen van het huren van een smartwatch bespreken en waar je op moet letten bij het kiezen van een verhuurbedrijf. We zullen ook enkele van de beste smartwatch-verhuurabonnementen bespreken die momenteel beschikbaar zijn.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

smartwatch huren

Smartwatches zijn er in veel verschillende maten, stijlen, functies en merken. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle en innovatieve horloge, of naar een apparaat dat je helpt je gezondheid bij te houden en je dagelijkse activiteiten te volgen, er is een smartwatch die bij je past.

Waarom je een smartwatch moet huren

Ga je er een kopen? Of kun je er beter één huren? Als je je afvraagt waarom je een smartwatch zou moeten huren, lees dan verder.

Kosten

Huurobject

Kosten

Termijn

Bekijk direct

Garmin FENIX 7X

 € 22,90

12 maanden

Amazfit T-Rex 2

 € 10,90

12 maanden

Fitbit Charge 5

 € 8,90

12 maanden

Fitbit Charge 4 SE

 € 5,90

12 maanden

Geen zorgen over storingen

Als je je eigen smartwatch hebt, moet je altijd bang zijn dat er storingen optreden. Van defecte schermen tot defecte onderdelen, alles kan ervoor zorgen dat je smartwatch defect gaat. Een verkocht apparaat is meestal gegarandeerd, maar dat duurt maar een beperkte tijd. Als je een smartwatch huurt, hoef je je hier geen zorgen over te maken. Als er een storing optreedt, hoef je alleen maar contact op te nemen met de verhuurder, die de smartwatch gratis zal vervangen.

Je kunt de nieuwe modellen uitproberen zonder te investeren

Het kopen van een smartwatch vergt een grote investering, vooral als het om geavanceerde of luxe modellen gaat. Als je een smartwatch koopt, heb je er meestal geen spijt van, maar het is altijd verstandig om eerst uit te zoeken of een bepaald model bij je past. Om te voorkomen dat je je geld verspilt, kun je het best een smartwatch huren. Zo kun je elk model onder de knie krijgen en kijken of het ware bij je past voordat je besluit geld uit te geven aan een nieuw apparaat.

Je kunt vaak kortingscodes gebruiken

De meeste verhuurders bieden regelmatig kortingen aan hun klanten aan. Als je bijvoorbeeld een smartwatch gaat huren, kun je gebruik maken van kortingscodes, waarmee je korting krijgt op je huurprijs. Door gebruik te maken van dergelijke kortingscodes kun je veel geld besparen tijdens het huren van een smartwatch.

Je kunt de smartwatch steeds weer vervangen

Als je een smartwatch koopt, zal je dat een paar jaar gebruiken voordat je er een nieuwe moet aanschaffen. Als je een smartwatch gaat huren, kun je deze steeds weer vervangen voordat de huurtermijn is verstreken. Je kunt elke maand of elk jaar een nieuwe smartwatch huren, wat voordelig is als je van technologie houdt.

Het is gemakkelijk op te zetten en te gebruiken

Een groot voordeel van het huren van een smartwatch is dat deze gemakkelijk op te zetten en te gebruiken is. Het enige wat je hoeft te doen is de verhuurder contacten, voordat je de smartwatch kunt gaan gebruiken. Meestal verzenden ze je direct het apparaat. In sommige gevallen kun je zelfs een gratis technische ondersteuning krijgen als je de horlogebanden of apps moet installeren.

Conclusie

Hoewel er meerdere redenen zijn om te investeren in een eigen smartwatch, is het huren van een apparaat een goed alternatief als je op zoek bent naar een stijlvol en innovatief horloge. Het huren van een smartwatch heeft veel voordelen, zoals het gebruik van kortingscodes, het feit dat je geen zorgen hoeft te maken over storingen en het gemak waarmee je elke maand of elk jaar een nieuwe horloge krijgt. Al met al is het waarschijnlijk handig om een smartwatch te huren in plaats van er een te kopen.

Welke smartwatches kun je huren in 2023?

Op dit moment zijn er een hoop smartwatches te huur bij verschillende verhuurbedrijven in Nederland. Denk daarbij aan merken zoals Garmin, Fitbit en Apple. De meest populaire smartwatches die gehuurd worden zijn de Apple Watch en de Garmin Forerunner modellen.

Wanneer begint en eindigt de huur precies?

Bij het bestellen van je product wordt de eerste maandelijkse huurbetaling in rekening gebracht, maar de huurperiode begint pas na de leverdatum. Zodra je het product hebt ontvangen, bepaalt deze datum de terugkerende betalingsdatum.

Als je het product langer wilt behouden dan de minimale huurperiode, kun je je abonnement op elk gewenst moment in je klantendashboard verlengen, waardoor je maandelijkse betaling lager wordt. Aan het einde van de minimale huurperiode heb je de optie om maandelijks te blijven huren voor dezelfde prijs of je abonnement te annuleren door je product gratis terug te sturen.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken