Select Page

Smartphone huren

Het huren van een smartphone is een steeds populaire optie voor veel mensen. Met een smartphone huur je een telefoon voor een bepaalde periode, waardoor je toegang krijgt tot de meest recente technologie en innovatie, zonder het complete aankoopbedrag te betalen. Het huren van een smartphone biedt vele voordelen, waaronder flexibiliteit, betaalbaarheid en gebruiksgemak.

Door te huren heb je toegang tot de allerbeste functies, terwijl je niet vastzit aan een langlopende contract. Dit betekent dat je de telefoon kunt upgraden naar de nieuwste versies zodra deze beschikbaar zijn, zonder dat je daarvoor veel geld hoeft te betalen.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

Huren van Smartphone’s

Met de steeds technologisch avancierende markt is het huren van smartphones een innovatieve oplossing voor bedrijven en particulieren. Bedrijven kunnen niet alleen goedkoper hun technologische behoeften voor een bepaalde periode vervullen, maar particulieren die op reis gaan of gewoon een smartphone willen hebben voor een kortere periode kunnen ook genieten van de verscheidenheid aan voordelen die aan het huren van smartphones verbonden zijn.

Deze voordelen omvatten een lagere prijs dan het rechtstreekse kopen van telefoons, het gemak van een snelle uitwisseling tijdens reizen, een groter aanbod van trendy telefoons, een afgestemde service en functionaliteiten en het gebrek aan contracten of andere verbintenissen. We zien steeds vaker dat mensen kiezen voor huren, zo kun je in Nederland bijvoorbeeld ook een Sonos huren, een tablet huren of zelfs een populaire console zoals een XBOX of Playstation.

Kosten

Huurobject

Kosten

Termijn

Bekijk direct

Apple iPhone 13 Pro

 € 49,90

12 maanden

Apple iPhone 14 Pro

 € 67,90

12 maanden

Samsung Galaxy Flip 4

 € 47,99

12 maanden

Samsung Galaxy S22

 € 29,99

12 maanden

De communicatie- en technologische wereld blijft zich ontwikkelen. Meer en meer bedrijven zijn zich bewust van de vooruitgang die gemaakt is in de mobiele technologie en de grote selectie aan smartphones die beschikbaar zijn.

Omdat de ontwikkelingen van technologie zo rap gaan, kan het moeilijk zijn om op de hoogte te blijven van de verschillende apparaten en hun functies. De verkoopprijs van elk individueel apparaat kan ook hoog zijn, en dit is waar het smartphone-huren om de hoek komt kijken.

Voordelen van Smartphone Huren

Als je besluit te huren in plaats van te kopen, bespaar je geld en profiteer je ook van andere voordelen:

Flexibiliteit

Als je op reis bent, dan wil je waarschijnlijk een betrouwbare smartphone met de mogelijkheid om app te downloaden vanuit de App Store. Als je een telefoon gaat huren, is het gemakkelijker om je nieuwe telefoon naar Europees- of Aziatisch formaat te wijzigen dan je eigen woning te bellen.

U kunt ook aangepaste softwarediensten krijgen in plaats van naar uw nationale leverancier te gaan, waardoor de flexibiliteit vergroot wordt. Je hoeft je ook geen zorgen te maken als je telefoon geschorst wordt, want er staan professionals klaar om te helpen met een andere telefoon.

Geen verbintenis

Als u een nieuwe telefoon koopt, bent u gebonden aan een aantal contractuele verplichtingen. In sommige gevallen, bijvoorbeeld in Nederland, kan dit betekenen dat u twee jaar gebonden bent aan dezelfde telefoon.

Als je een smartphone gaat huren, ben je een stuk flexibeler wanneer het gaat om je contractuele verplichtingen. Omdat het makkelijker is om te wisselen, kun je bijvoorbeeld naar een andere service of provider switchen als je dat wilt. Ook als je alleen maar een smartphone nodig hebt voor een bepaalde tijd, hoeft dat niet het geval te zijn als je deze gaat huren.

Op lange termijn goedkoper

Hoewel het op de lange termijn misschien goedkoper is om een nieuwe telefoon te kopen, is het huren van een smartphone vaak veel goedkoper dan een nieuwe kopen. Er zijn 99% kans dat je aanzienlijk minder geld kwijt bent aan het huren van een telefoon, plus het gemak van geschikte bedragen over een verscheidenheid aan tijdsduurten betaalt. U kunt bijvoorbeeld betalen voor een maand, een paar maanden of zelfs een jaar. De meeste smartphone-servicediensten bieden ook goedkopere activatietarieven als je met hen samenwerkt.

Breder Zicht op Apparaten

Een ander voordeel van het huren van een smartphone is dat je een breder perspectief hebt op de verschillende apparaten die er beschikbaar zijn. Met een service waarmee je een smartphone kunt huren, heb je toegang tot zoveel mogelijk verschillende apparaten als je wilt.

Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar de meest geschikte smartphone voor uw behoeften, kunt u verschillende apparaten uitproberen om te zien welke het beste bij u past. U krijgt ook de kans om ervaring op te doen met verschillende technologieën en besturingssystemen, waardoor u meer kunt weten over wat het beste voor uw behoeften is.

Klantenservice

Als je een telefoon gaat huren, ben je gegarandeerd de beste service in de branche. Meeste gerenommeerde smartphones-hurenbedrijven garanderen hun klanten ook dat ze nooit zonder toegang zullen komen te zitten.

Sommige bedrijven bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om een reservetelefoon te krijgen als uw huidige telefoon kapot raakt of wordt gestolen tijdens uw vakantie. Daarnaast bieden veel bedrijven 24/7 klantenservice, zodat u altijd feedback en assistentie kan krijgen als er iets mis is met uw telefoon.

Conclusie

Smartphon huren kunnen een geweldige optie zijn voor iedereen. Het biedt u niet alleen de flexibiliteit om te wisselen en te upgraden als u dat nodig heeft, maar ook toegang tot een breed scala aan verschillende modellen en technologieën.

U krijgt ook de mogelijkheid om de verschillende functies van elk apparaat uit te proberen om te zien of ze bij uw behoeften passen, wat veel efficiënter en kosteneffectiever is dan het rechtstreeks kopen van een nieuwe telefoon. U profiteert ook van professionele klantenservice en een garantie dat u altijd met een goede ervaring zult worden geleverd.

Welke smartphone is populair om te huren?

Op dit moment zijn er behoorlijk wat verschillende merken beschikbaar, zo zijn de smartphones van Apple, Samsung en LG de meest gekozen opties bij een verhuurder zoals Grover.

Wanneer begint en eindigt de huur?

De eerste betaling komt vooraf aan de officiële huurperiode die begint nadat je je product hebt ontvangen. De leverdatum bepaalt de maandelijkse betalingsdatum. Wil je meer tijd met je product?

Geen probleem, je kunt je abonnement op elk gewenst moment verlengen in je klantendashboard om de maandelijkse betaling te verlagen. Wanneer de minimale huurperiode afgelopen is, kun je blijven huren tegen dezelfde prijs of je abonnement annuleren door je apparaat gratis terug te sturen.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken