Select Page

Short throw beamer huren

Een short throw beamer huren is een geweldige manier om te genieten van een groot en helder beeld op een kleine afstand van de muur of het scherm. In dit artikel leggen we uit wat een short throw beamer is, welke modellen je kunt huren, wat de kosten zijn, hoe het huren werkt en wat de voordelen zijn. Ook beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over short throw beamers huren.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

short throw beamer huren

Wat Is Een Short Throw Beamer?

Een short throw beamer is een type projector die een groot beeld kan projecteren op een korte afstand van de muur of het scherm. Dit betekent dat je minder ruimte nodig hebt om de beamer te plaatsen en dat je minder last hebt van schaduwen of verblinding. Een short throw beamer is ideaal voor kleine ruimtes, zoals woonkamers, slaapkamers, kantoren of klaslokalen.

Kun Je Short Throw Beamer Huren?

Ja, je kunt een short throw beamer huren bij Grover, de grootste online verhuurder van tech en apparaten in Nederland. Grover biedt je de mogelijkheid om de nieuwste en beste short throw beamers te huren voor een scherpe prijs per maand. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, merken en huurperiodes. Je kunt de short throw beamer zo lang huren als je wilt, en hem gratis terugsturen als je hem niet meer nodig hebt. Je kunt hem ook kopen na de huurperiode, als je er helemaal verliefd op bent geworden.

Wat Zijn De Voordelen Van Een Short Throw Beamer Huren?

Een short throw beamer huren heeft veel voordelen, zoals:

 • Je bespaart geld: je hoeft geen dure short throw beamer te kopen, maar betaalt alleen voor de tijd dat je hem gebruikt.
 • Je bespaart ruimte: je hebt geen grote afstand nodig tussen de beamer en het scherm, waardoor je meer ruimte overhoudt in je kamer.
 • Je hebt meer keuze: je kunt verschillende modellen en merken uitproberen en wisselen wanneer je wilt.
 • Je hebt meer plezier: je kunt genieten van een groot en helder beeld voor films, games, presentaties of educatieve doeleinden.

Wat Zijn De Nadelen Van Short Throw Beamers Huren?

Een short throw beamer huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

 • Je moet zorgvuldig omgaan met het apparaat: je bent verantwoordelijk voor eventuele schade of gebruikssporen die ontstaan tijdens de huurperiode.
 • Je moet rekening houden met de verzendkosten: je moet betalen voor de verzending van de beamer naar jouw adres en terug naar Grover.
 • Je moet rekening houden met de beschikbaarheid: sommige modellen of merken kunnen tijdelijk uitverkocht zijn of een lange levertijd hebben.

Welke Short Throw Beamer Kun Je Huren?

Bij Grover kun je kiezen uit verschillende modellen en merken van short throw beamers. Hieronder geven we een overzicht van de vijf populairste opties:

1. Epson Ultra-Short Throw EH-LS500

De Epson Ultra-Short Throw EH-LS500 is een krachtige laserprojector die een 4K-beeld kan projecteren op slechts 40 cm afstand van het scherm. De projector heeft een lichtopbrengst van 4000 lumen, waardoor hij ook geschikt is voor lichte ruimtes. De projector heeft ook ingebouwde speakers, Bluetooth-connectiviteit en diverse aansluitingen, zoals HDMI, USB en LAN.

2. Samsung Freestyle SP-LSP3BLAXXE

De Samsung Freestyle SP-LSP3BLAXXE is een compacte en draagbare projector die een Full HD-beeld kan projecteren op 30 cm afstand van het scherm. De projector heeft een lichtopbrengst van 1000 lumen, waardoor hij vooral geschikt is voor donkere ruimtes. De projector heeft ook een ingebouwde speaker, een batterijduur van 2,5 uur, een draadloze oplader en een Android-besturingssysteem.

3. XGIMI Elfin Projector – Full HD

De XGIMI Elfin Projector – Full HD is een stijlvolle en slimme projector die een Full HD-beeld kan projecteren op 50 cm afstand van het scherm. De projector heeft een lichtopbrengst van 800 lumen, waardoor hij vooral geschikt is voor donkere ruimtes. De projector heeft ook een ingebouwde speaker, een Android TV-besturingssysteem, Google Assistant en Chromecast.

4. Philips NPX640 Projector – Full HD

De Philips NPX640 Projector – Full HD is een praktische en veelzijdige projector die een Full HD-beeld kan projecteren op 60 cm afstand van het scherm. De projector heeft een lichtopbrengst van 1200 lumen, waardoor hij ook geschikt is voor lichte ruimtes. De projector heeft ook een ingebouwde speaker, een batterijduur van 3 uur, een HDMI-aansluiting en een microSD-kaartslot.

5. XGIMI MoGo Pro+ Portable

De XGIMI MoGo Pro+ Portable is een kleine en lichte projector die een Full HD-beeld kan projecteren op 70 cm afstand van het scherm. De projector heeft een lichtopbrengst van 300 lumen, waardoor hij vooral geschikt is voor donkere ruimtes. De projector heeft ook een ingebouwde speaker, een batterijduur van 4 uur, een Android TV-besturingssysteem, Google Assistant en Chromecast.

Wat Kost Een Short Throw Beamer Huren?

De kosten van een short throw beamer huren hangen af van het model, het merk en de huurperiode die je kiest. Hoe langer je de beamer huurt, hoe goedkoper de maandelijkse prijs wordt. Hieronder geven we een overzicht van de huurprijzen per maand voor de vijf populairste opties:

Wat Kost Een Epson Ultra-Short Throw EH-LS500 Huren Bij Grover?

Een Epson Ultra-Short Throw EH-LS500 huren bij Grover kost tussen de €99,90 en €149,90 per maand, afhankelijk van de huurperiode. Je kunt kiezen uit de volgende opties:

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€149,90
3 maanden€129,90
6 maanden€109,90
12 maanden€99,90

Wat Kost Een Samsung Freestyle SP-LSP3BLAXXE Huren Bij Grover?

Een Samsung Freestyle SP-LSP3BLAXXE huren bij Grover kost tussen de €29,90 en €49,90 per maand, afhankelijk van de huurperiode. Je kunt kiezen uit de volgende opties:

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€49,90
3 maanden€39,90
6 maanden€34,90
12 maanden€29,90

Wat Kost Een XGIMI Elfin Projector – Full HD Huren Bij Grover?

Een XGIMI Elfin Projector – Full HD huren bij Grover kost tussen de €24,90 en €39,90 per maand, afhankelijk van de huurperiode. Je kunt kiezen uit de volgende opties:

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€39,90
3 maanden€34,90
6 maanden€29,90
12 maanden€24,90

Wat Kost Een Philips NPX640 Projector – Full HD Huren Bij Grover?

Een Philips NPX640 Projector – Full HD huren bij Grover kost tussen de €19,90 en €29,90 per maand, afhankelijk van de huurperiode. Je kunt kiezen uit de volgende opties:

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€29,90
3 maanden€24,90
6 maanden€21,90
12 maanden€19,90

Wat Kost Een XGIMI MoGo Pro+ Portable Huren Bij Grover?

Een XGIMI MoGo Pro+ Portable huren bij Grover kost tussen de €14,90 en €24,90 per maand, afhankelijk van de huurperiode. Je kunt kiezen uit de volgende opties:

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€24,90
3 maanden€19,90
6 maanden€16,90
12 maanden€14,90

Hoe Werkt Een Short Throw Beamer Huren Bij Grover?

Een short throw beamer huren bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de short throw beamer die je wilt huren. Je kunt filteren op model, merk, prijs en beschikbaarheid. Vergelijk de specificaties en reviews van de verschillende opties en kies degene die het beste bij je past.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Nadat je je apparaat hebt gekozen, kun je de huurperiode selecteren die je wilt. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper het wordt. Vul je persoonlijke gegevens in en kies een betaalmethode. Je kunt betalen met iDeal, PayPal, creditcard of Klarna. Bevestig je bestelling en wacht op de bevestigingsmail.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde Short Throw Beamer

Grover zal je gehuurde short throw beamer zo snel mogelijk naar je toe sturen. De verzendkosten zijn €9,90 voor heen en terug. Je kunt de status van je bestelling volgen via de track & trace code die je ontvangt. Zodra je je apparaat hebt ontvangen, kun je hem meteen gebruiken en genieten van een groot en helder beeld.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Aan het einde van je huurperiode kun je beslissen wat je wilt doen met je apparaat. Je kunt hem gratis terugsturen naar Grover met het meegeleverde retourlabel. Je kunt hem ook verlengen of wisselen voor een ander model of merk. Of je kunt hem kopen na huur voor een gereduceerde prijs. De keuze is aan jou.

Wat Zijn De Voordelen Van Short Throw Beamer Huren Bij Grover?

Short throw beamer huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

 • Gratis terugsturen: je kunt je apparaat gratis terugsturen naar Grover aan het einde van je huurperiode, zonder extra kosten of gedoe.
 • Geen verborgen kosten: je betaalt alleen de maandelijkse huurprijs en de verzendkosten. Er zijn geen borg, servicekosten of andere verborgen kosten.
 • Flexibele huurperiodes: je kunt je apparaat zo lang huren als je wilt, van 1 maand tot 12 maanden. Je kunt ook je huurperiode verlengen, verkorten of wisselen wanneer je wilt.
 • Scherpe huurprijzen: je betaalt een scherpe prijs per maand voor je apparaat, die lager wordt naarmate je langer huurt. Je bespaart zo geld ten opzichte van kopen.
 • Altijd de nieuwste tech: je hebt altijd toegang tot de nieuwste en beste short throw beamers op de markt, zonder dat je ze hoeft te kopen of te upgraden.

Meest Gestelde Vragen

Hieronder vind je de antwoorden op enkele veelgestelde vragen over short throw beamers huren bij Grover:

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover gebruikt een SSL-versleuteling om je persoonlijke en financiële gegevens te beschermen. Grover slaat ook geen gegevens op van je apparaat na de huurperiode. Je kunt je apparaat resetten naar de fabrieksinstellingen voordat je hem terugstuurt, om er zeker van te zijn dat al je gegevens zijn gewist.

Wat Als Ik De Short Throw Beamer Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je de short throw beamer beschadigt of gebruikssporen achterlaat tijdens de huurperiode, hoef je je geen zorgen te maken. Grover biedt een schadebescherming aan voor alle apparaten die je huurt. Dit betekent dat Grover 90% van de reparatie- of vervangingskosten dekt in geval van schade.

Je hoeft alleen maar 10% van de kosten te betalen, met een minimum van €25. Je kunt ook kiezen voor een extra schadebescherming voor €9,90 per maand, waarmee Grover 100% van de kosten dekt.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een Short Throw Beamer Beëindigen?

Je kunt de huur van een short throw beamer beëindigen door het apparaat terug te sturen naar Grover aan het einde van je huurperiode. Je hoeft alleen maar het meegeleverde retourlabel te gebruiken en het apparaat in te pakken in de originele verpakking. Je kunt het pakket afgeven bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. Je ontvangt een bevestiging van Grover zodra ze het apparaat hebben ontvangen en gecontroleerd.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De Short Throw Beamer Betalen?

Je kunt de huur van de short throw beamer betalen met iDeal, PayPal, creditcard of Klarna. Je kunt kiezen voor een automatische afschrijving of een handmatige betaling per maand. Je ontvangt elke maand een factuur van Grover met een overzicht van je betalingen en huurperiodes.

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die Short Throw Beamers Huren?

Grover is zo populair bij mensen die short throw beamers huren omdat Grover een unieke en innovatieve manier biedt om tech en apparaten te gebruiken. Met Grover kun je de nieuwste en beste short throw beamers huren voor een scherpe prijs per maand, zonder dat je ze hoeft te kopen of te onderhouden. Je kunt ook flexibel en duurzaam omgaan met je apparaten, door ze te wisselen, terug te sturen of te kopen na huur. Grover geeft je de vrijheid en het gemak om altijd de beste tech te gebruiken, zonder de nadelen van bezit.

Is Short Throw Beamer Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, short throw beamer huren is een duurzame keuze, omdat je zo bijdraagt aan een circulaire economie. Een circulaire economie is een systeem waarin producten en materialen zo lang mogelijk worden gebruikt, hergebruikt en gerecycled, om zo afval en vervuiling te verminderen. Door een short throw beamer te huren bij Grover, voorkom je dat er meer apparaten worden geproduceerd en weggegooid, en bespaar je grondstoffen en energie.

Grover zorgt er ook voor dat alle apparaten die worden teruggezonden, worden schoongemaakt, gerepareerd en opnieuw verhuurd, of worden gedoneerd aan goede doelen of gerecycled.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken