Select Page

Samsung TV Huren

Een Samsung TV huren is een manier om te genieten van de nieuwste en beste televisies van het bekende merk Samsung, zonder dat je ze hoeft te kopen. Je betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van de TV, en je kunt hem na een bepaalde periode weer terugsturen of overnemen. Zo kun je altijd beschikken over een Samsung TV die past bij jouw wensen en budget.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

samsung tv huren

Wat Is Een Samsung TV?

Een Samsung TV is een televisie van het Zuid-Koreaanse merk Samsung, dat bekend staat om zijn innovatieve en kwalitatieve producten op het gebied van consumentenelektronica. Een Samsung TV biedt een hoge beeldkwaliteit, een slimme bediening, een stijlvol design en een breed scala aan functies en mogelijkheden. Een Samsung TV is geschikt voor verschillende doeleinden, zoals films kijken, gamen, streamen, surfen en meer.

Kun Je Samsung TVs Huren?

Ja, je kunt Samsung TVs huren bij verschillende aanbieders, zoals Grover. Grover is een online platform waar je allerlei tech-producten kunt huren, waaronder Samsung TVs. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, maten en specificaties, en je kunt zelf bepalen hoe lang je de TV wilt huren. Je kunt ook makkelijk wisselen van apparaat als je toe bent aan iets nieuws.

Wat Zijn De Voordelen Van Een Samsung TV Huren?

Een Samsung TV huren heeft verschillende voordelen, zoals:

  • Je bespaart geld: je hoeft geen grote investering te doen om een nieuwe TV te kopen, en je betaalt alleen voor wat je gebruikt.
  • Je hebt meer keuze: je kunt kiezen uit een breed assortiment van Samsung TVs, en je kunt altijd upgraden naar een beter of groter model.
  • Je hebt meer gemak: je hoeft je geen zorgen te maken over onderhoud, reparatie of verzekering, want dat wordt allemaal geregeld door de verhuurder.
  • Je bent duurzaam bezig: je draagt bij aan een circulaire economie, waarbij producten langer worden gebruikt en minder afval wordt geproduceerd.

Wat Zijn De Nadelen Van Samsung TVs Huren?

Een Samsung TV huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

  • Je bent niet de eigenaar: je hebt geen zeggenschap over het apparaat, en je moet het terugsturen of overnemen aan het einde van de huurperiode.
  • Je betaalt rente: je betaalt meer dan de aanschafprijs van de TV als je hem langere tijd huurt, omdat er rente wordt berekend over het huurbedrag.
  • Je hebt minder vrijheid: je moet je houden aan de voorwaarden van de verhuurder, zoals de minimale huurtermijn, de maximale schadevergoeding en de opzegtermijn.

Welke Samsung TVs Kun Je Huren?

Je kunt verschillende soorten Samsung TVs huren, afhankelijk van je voorkeur voor beeldkwaliteit, formaat en functies. Hieronder vind je een overzicht van vijf populaire Samsung TVs die je kunt huren bij Grover:

1. Samsung TV 75″ GQ75Q70CATXZG QLED 4K

Dit is een grote en krachtige QLED TV met een schermgrootte van 75 inch (190 cm) en een resolutie van 4K (3840 x 2160 pixels). Deze TV heeft een Quantum Processor 4K die zorgt voor een optimale beeldkwaliteit, een Quantum HDR 1000 die zorgt voor een hoog contrast en helderheid, en een Dual LED die zorgt voor een natuurlijke kleurweergave. Deze TV heeft ook een Smart Hub die toegang geeft tot allerlei apps en diensten, zoals Netflix, YouTube en Disney+.

2. Samsung TV 75″ GQ75QN95BATXZG Neo QLED 4K

Dit is een premium en innovatieve Neo QLED TV met een schermgrootte van 75 inch (190 cm) en een resolutie van 4K (3840 x 2160 pixels). Deze TV heeft een Neo Quantum Processor 4K die zorgt voor een intelligente beeldoptimalisatie, een Quantum HDR 2000 die zorgt voor een extreem contrast en helderheid, en een Quantum Mini LED die zorgt voor een nauwkeurige kleurweergave. Deze TV heeft ook een Object Tracking Sound+ die zorgt voor een meeslepende geluidservaring, en een One Connect Box die zorgt voor een minimalistisch design.

3. Samsung TV 55″ GQ55S90CATXZG OLED 4K

Dit is een elegante en superieure OLED TV met een schermgrootte van 55 inch (140 cm) en een resolutie van 4K (3840 x 2160 pixels). Deze TV heeft een OLED Neural Quantum Processor 4K die zorgt voor een verbluffende beeldkwaliteit, een HDR OLED die zorgt voor een diep zwart en levendige kleuren, en een OLED Motion Pro die zorgt voor een vloeiende beweging. Deze TV heeft ook een Adaptive Sound+ die zorgt voor een aangepaste geluidskwaliteit, en een Ambient Mode+ die zorgt voor een harmonieuze integratie in je interieur.

4. Samsung TV 50″ GU50CU8079UXZG Crystal UHD 4K

Dit is een betaalbare en functionele Crystal UHD TV met een schermgrootte van 50 inch (127 cm) en een resolutie van 4K (3840 x 2160 pixels). Deze TV heeft een Crystal Processor 4K die zorgt voor een heldere beeldkwaliteit, een HDR10+ die zorgt voor een dynamisch contrast en kleurbereik, en een PurColor die zorgt voor een rijke kleurweergave. Deze TV heeft ook een Smart Hub die toegang geeft tot allerlei apps en diensten, zoals Netflix, YouTube en Disney+, en een Game Enhancer die zorgt voor een optimale game-ervaring.

5. Samsung TV 65″ GQ65S95BATXZG OLED 4K

Dit is een luxe en exclusieve OLED TV met een schermgrootte van 65 inch (165 cm) en een resolutie van 4K (3840 x 2160 pixels). Deze TV heeft een OLED Neural Quantum Processor 4K die zorgt voor een verbluffende beeldkwaliteit, een HDR OLED die zorgt voor een diep zwart en levendige kleuren, en een OLED Motion Pro die zorgt voor een vloeiende beweging. Deze TV heeft ook een Object Tracking Sound+ die zorgt voor een meeslepende geluidservaring, en een One Connect Box die zorgt voor een minimalistisch design.

Wat Kost Een Samsung TV Huren?

De kosten van het huren van een Samsung TV hangen af van het model, de grootte en de huurperiode. Hoe langer je de TV huurt, hoe lager de maandelijkse huurprijs wordt. Hieronder vind je de huurprijzen van de vijf Samsung TVs die we hierboven hebben besproken, bij Grover:

Wat Kost Een Samsung TV 75″ GQ75Q70CATXZG QLED 4K Huren Bij Grover?

De huurprijs van deze Samsung TV bij Grover is als volgt:

HuurperiodeHuurprijs per maand
1 maand€199,90
3 maanden€149,90
6 maanden€119,90
12 maanden€99,90
18 maanden€89,90
24 maanden€79,90

Wat Kost Een Samsung TV 75″ GQ75QN95BATXZG Neo QLED 4 Huren Bij Grover?

De huurprijs van deze Samsung TV bij Grover is als volgt:

HuurperiodeHuurprijs per maand
1 maand€299,90
3 maanden€229,90
6 maanden€179,90
12 maanden€149,90
18 maanden€139,90
24 maanden€129,90

Wat Kost Een Samsung TV 55″ GQ55S90CATXZG OLED 4K Huren Bij Grover?

De huurprijs van deze Samsung TV bij Grover is als volgt:

HuurperiodeHuurprijs per maand
1 maand€99,90
3 maanden€79,90
6 maanden€59,90
12 maanden€49,90
18 maanden€44,90
24 maanden€39,90

Wat Kost Een Samsung TV 50″ GU50CU8079UXZG Crystal UHD 4K Huren Bij Grover?

De huurprijs van deze Samsung TV bij Grover is als volgt:

HuurperiodeHuurprijs per maand
1 maand€49,90
3 maanden€39,90
6 maanden€29,90
12 maanden€24,90
18 maanden€21,90
24 maanden€19,90

Wat Kost Een Samsung TV 65″ GQ65S95BATXZG OLED 4K Huren Bij Grover?

De huurprijs van deze Samsung TV bij Grover is als volgt:

HuurperiodeHuurprijs per maand
1 maand€149,90
3 maanden€119,90
6 maanden€89,90
12 maanden€74,90
18 maanden€69,90
24 maanden€64,90

Hoe Werkt Een Samsung TV Huren Bij Grover?

Een Samsung TV huren bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de Samsung TV die je wilt huren. Je kunt filteren op schermgrootte, resolutie, prijs en beschikbaarheid. Als je je keuze hebt gemaakt, klik dan op de knop “Huur nu” om naar de volgende stap te gaan.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Vul je persoonlijke gegevens in, zoals je naam, adres, e-mail en telefoonnummer. Kies ook de gewenste huurperiode, van 1 tot 24 maanden. Je ziet meteen hoeveel je per maand moet betalen en wat de totale kosten zijn. Je kunt ook kiezen voor extra opties, zoals een verzekering of een installatieservice. Als je alles hebt ingevuld, klik dan op de knop “Bestel nu” om naar de betaalpagina te gaan.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde Samsung TV

Betaal je eerste huurtermijn met een van de beschikbare betaalmethoden, zoals iDeal, PayPal of creditcard. Je ontvangt een bevestigingsmail met alle details van je bestelling. Binnen een paar dagen wordt je Samsung TV bij je thuis bezorgd door een koerier. Je kunt hem meteen aansluiten en gebruiken. Je hebt ook 14 dagen bedenktijd om het apparaat te retourneren als je niet tevreden bent.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Aan het einde van je huurperiode heb je twee opties: je kunt het apparaat terugsturen naar Grover, of je kunt het overnemen voor een restwaarde. Als je het apparaat wilt terugsturen, moet je dat minimaal een maand van tevoren aangeven via je online account. Je ontvangt dan een gratis retourlabel waarmee je het apparaat kunt verzenden. Als je het apparaat wilt overnemen, moet je dat ook minimaal een maand van tevoren aangeven via je online account. Je ontvangt dan een factuur voor de restwaarde, die afhankelijk is van het model en de huurperiode.

Wat Zijn De Voordelen Van Samsung TV Huren Bij Grover?

Samsung TV huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

1. Gratis Terugsturen

Je kunt het apparaat gratis terugsturen aan het einde van je huurperiode, zonder extra kosten of boetes.

2. Geen Verborgen Kosten

Je betaalt alleen de maandelijkse huurprijs en eventuele extra opties die je hebt gekozen. Er zijn geen verborgen kosten of administratiekosten.

3. Flexibele Huurperiodes

Je kunt zelf bepalen hoe lang je het apparaat wilt huren, van 1 tot 24 maanden. Je kunt ook makkelijk verlengen of verkorten via je online account.

4. Scherpe Huurprijzen

Je betaalt een scherpe huurprijs die lager is dan de marktprijs van het apparaat. Hoe langer je huurt, hoe lager de huurprijs wordt.

5. Altijd De Nieuwste Tech

Je hebt altijd toegang tot de nieuwste en beste Samsung TVs die op de markt zijn. Je kunt ook makkelijk wisselen van apparaat als je toe bent aan iets nieuws.

Meest Gestelde Vragen

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover gebruikt een SSL-versleuteling om je persoonlijke en financiële gegevens te beschermen. Grover bewaart je gegevens ook niet langer dan nodig is voor de uitvoering van de huurovereenkomst. Als je het apparaat terugstuurt, wordt het apparaat ook grondig gewist en gereinigd, zodat er geen sporen van je gebruik achterblijven.

Wat Als Ik De Samsung TV Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je de Samsung TV beschadigt of gebruikssporen achterlaat, kan Grover je daarvoor een vergoeding in rekening brengen. De hoogte van de vergoeding hangt af van de mate en de aard van de schade of de gebruikssporen. Je kunt ook een verzekering afsluiten bij Grover, die je beschermt tegen schade, diefstal en verlies. De verzekering kost 10% van de huurprijs per maand.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een Samsung TV Beëindigen?

Als je de huur van een Samsung TV wilt beëindigen, moet je dat minimaal een maand van tevoren aangeven via je online account. Je ontvangt dan een gratis retourlabel waarmee je het apparaat kunt verzenden naar Grover. Je moet het apparaat in goede staat en met alle toebehoren terugsturen. Als je het apparaat niet op tijd terugstuurt, of als het apparaat beschadigd of incompleet is, kan Grover je daarvoor een boete of een vergoeding in rekening brengen.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De Samsung TV Betalen?

Je kunt de huur van de Samsung TV betalen met een van de volgende betaalmethoden: iDeal, PayPal, creditcard (Visa, Mastercard, American Express) of automatische incasso. Je betaalt altijd vooraf voor de eerste huurtermijn, en daarna elke maand op dezelfde datum. Je ontvangt ook elke maand een factuur via e-mail.

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die Samsung TVs Huren?

Grover is zo populair bij mensen die Samsung TVs huren omdat Grover een betrouwbare, voordelige en duurzame manier biedt om te genieten van de nieuwste en beste Samsung TVs. Grover heeft meer dan 300.000 tevreden klanten in heel Europa, die meer dan 2 miljoen tech-producten hebben gehuurd. Grover heeft ook een hoge klanttevredenheidsscore van 4,5 op 5 op Trustpilot.

Is Samsung TVs Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, Samsung TVs huren is een duurzame keuze, omdat je zo bijdraagt aan een circulaire economie, waarbij producten langer worden gebruikt en minder afval wordt geproduceerd. Door een Samsung TV te huren in plaats van te kopen, bespaar je grondstoffen, energie en CO2-uitstoot. Je helpt ook om elektronisch afval te verminderen, omdat Grover zorgt voor een verantwoorde recycling of hergebruik van de apparaten die worden teruggezonden.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken