Select Page

Samsung Galaxy Watch Huren

Wil jij graag een Samsung Galaxy Watch huren? Jij bent niet de enige, het is namelijk een slimme en duurzame manier om te genieten van de nieuwste tech van Samsung zonder direct een hoge aanschafprijs te betalen.

In deze MEGA gids over smartwatches huren behandelen we alle belangrijke onderwerpen, en kun je een antwoord vinden op al je vragen. Bekijk de voor- en nadelenhoe huren bij Grover werktwelke smartwatches je kunt hurende kosten van smartwatch huren, of raadpleeg de inhoudsopgave.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

7,90

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

galaxy watch huren

Wat Is Een Samsung Smartwatch?

Een Samsung smartwatch is een slim en digitaal horloge dat gemaakt is door het Zuid-Koreaanse bedrijf Samsung. Deze apparaten kunnen verbonden worden met een smartphone of tablet en beschikken over een hoop functies die je leven een stuk gemakkelijker maken.

 1. Samsung Galaxy Watches kunnen verschillende functies uitvoeren, zoals het meten van je gezondheid, sportprestaties, slaap, stressniveau en meer.
 2. Een Samsung smartwatch kan ook gebruikt worden om berichten te ontvangen, muziek te bedienen, navigatie te volgen en nog veel meer.

Er zijn verschillende modellen van Samsung beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en functies en tegenwoordig kun je in Nederland zonder gedoe smartwatches huren.

Kun Je Een Samsung Galaxy Watch Huren?

Ja, je kunt een Samsung Galaxy Watch huren bij Grover, een online platform dat je de mogelijkheid biedt om je favoriete apparaat huren snel te regelen voor een laag maandbedrag.

Grover heeft verschillende modellen en kleuren van de Samsung Galaxy Watch beschikbaar, zodat je altijd de smartwatch kunt kiezen die bij je past. (Meer weten? Lees dan de review en ervaringen met Grover).

Je kunt de Samsung Galaxy Watch huren voor een periode van 1 tot 24 maanden, en je kunt altijd wisselen of opzeggen na de minimale huurperiode.

HuurobjectKostenTermijnBekijk direct
Samsung Galaxy Watch4 € 10,9012 maandenBekijk
Samsung Galaxy Watch3 € 15,906 maandenBekijk
Samsung Galaxy Watch5 € 21,903 maandenBekijk
Samsung Galaxy Watch6 € 28,901 maandBekijk

Welke Merken Smartwatch Kun Je Huren?

Ben je op zoek naar een ander merk? Dan is een Apple smartwatch huren wellicht een optie, ben je juist op zoek naar een wat sportiever model, dan kun je het beste kiezen voor een Garmin smartwatch huren of Fitbit smartwatch huren.

Wat Zijn De Voordelen Van Een Samsung Watch Huren?

Een Samsung Watch huren heeft veel voordelen, zoals:

 • Je bespaart geld op de aanschaf van een dure smartwatch die snel verouderd kan raken.
 • Je hebt toegang tot de nieuwste technologie en functies van de Samsung Galaxy Watch.
 • Je kunt je smartwatch aanpassen aan je stijl, stemming en behoeften door verschillende modellen en bandjes te proberen.
 • Je bent verzekerd van Grover Care, een service die tot 90% van de reparatiekosten dekt in geval van schade.
 • Je draagt bij aan een duurzamere consumptie door het hergebruik van apparaten te bevorderen.

Wat Zijn De Nadelen Van Een Samsung Smartwatch Huren?

Een Samsung Smartwatch huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

 • Je moet elke maand een huurbedrag betalen, wat op lange termijn duurder kan zijn dan kopen.
 • Je moet zorgvuldig omgaan met je gehuurde smartwatch om extra kosten te voorkomen.
 • Je moet je persoonlijke gegevens wissen voordat je je smartwatch terugstuurt naar Grover.
 • Je hebt geen garantie dat je hetzelfde apparaat terugkrijgt als je het opnieuw wilt huren.

Welke Samsung Smartwatches Kun Je Huren?

Bij Grover kun je verschillende modellen van de Samsung Smartwatch huren, afhankelijk van je voorkeur en budget. Hier zijn enkele voorbeelden:

1. Samsung Galaxy Watch6

De Samsung Galaxy Watch6 is het nieuwste model van de Samsung smartwatch serie. Het heeft een slank en elegant design met een roterende bezel voor eenvoudige navigatie. Het heeft ook een groter en helderder scherm dan de vorige generaties.

 • De Watch6 draait op Wear OS 4, het nieuwe besturingssysteem dat is ontwikkeld door Google en Samsung. Het biedt meer compatibiliteit, personalisatie en functionaliteit dan ooit tevoren.
 • De Watch6 heeft ook een nieuwe bio-elektrische impedantiesensor (BIA) die je lichaamssamenstelling kan meten, zoals je vetpercentage en spiermassa. Daarnaast kun je ook je hartslag, bloeddruk, ECG, zuurstofgehalte, stressniveau en slaapkwaliteit monitoren met de Watch6.
 • De Watch6 heeft ook een krachtige batterij die tot vier dagen meegaat, afhankelijk van het gebruik. Je kunt de Watch6 draadloos opladen of delen met andere compatibele apparaten via Wireless PowerShare.

2. Samsung Galaxy Watch5 Pro

De Samsung Galaxy Watch5 Pro is een premium versie van de Galaxy Watch5. Het heeft een robuust en sportief design met een roestvrijstalen kast en een rubberen bandje. Het is ook waterdicht tot 50 meter diepte en heeft een MIL-STD-810G certificering voor duurzaamheid.

 • De Watch5 Pro heeft een 1,4-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 360 x 360 pixels. Het draait op Tizen OS, het eigen besturingssysteem van Samsung. Het biedt een soepele en snelle ervaring met een breed scala aan apps en wijzerplaten.
 • De Watch5 Pro heeft ook een geavanceerde gezondheids- en fitnessfuncties, zoals een hartslagmeter, een bloeddrukmeter, een ECG-sensor, een zuurstofgehaltemeter, een stressmeter en een slaaptracker. Het heeft ook een ingebouwde GPS, een hoogtemeter, een barometer en een kompas voor outdoor activiteiten.
 • De Watch5 Pro heeft ook een lange batterijduur die tot twee dagen meegaat. Je kunt de Watch5 Pro draadloos opladen of delen met andere compatibele apparaten via Wireless PowerShare.

3. Samsung Galaxy Watch4 Classic

De Samsung Galaxy Watch4 Classic is een stijlvolle en veelzijdige smartwatch die geschikt is voor elke gelegenheid. Het heeft een klassiek design met een roterende bezel en een lederen bandje. Het is ook waterdicht tot 50 meter diepte en heeft een MIL-STD-810G certificering voor duurzaamheid.

 • De Watch4 Classic heeft een 1,36-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 450 x 450 pixels. Het draait op Wear OS 4, het nieuwe besturingssysteem dat is ontwikkeld door Google en Samsung. Het biedt meer compatibiliteit, personalisatie en functionaliteit dan ooit tevoren.
 • De Watch4 Classic heeft ook een nieuwe bio-elektrische impedantiesensor (BIA) die je lichaamssamenstelling kan meten, zoals je vetpercentage en spiermassa. Daarnaast kun je ook je hartslag, bloeddruk, ECG, zuurstofgehalte, stressniveau en slaapkwaliteit monitoren met de Watch4 Classic.
 • De Watch4 Classic heeft ook een krachtige batterij die tot drie dagen meegaat, afhankelijk van het gebruik. Je kunt de Watch4 Classic draadloos opladen of delen met andere compatibele apparaten via Wireless PowerShare.

4. Samsung Galaxy Watch3

De Samsung Galaxy Watch3 is een elegante en slimme smartwatch die je helpt om verbonden en gezond te blijven. Het heeft een verfijnd design met een roterende bezel en een lederen bandje. Het is ook waterdicht tot 50 meter diepte en heeft een MIL-STD-810G certificering voor duurzaamheid.

 • De Watch3 heeft een 1,4-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 360 x 360 pixels. Het draait op Tizen OS, het eigen besturingssysteem van Samsung. Het biedt een soepele en snelle ervaring met een breed scala aan apps en wijzerplaten.
 • De Watch3 heeft ook uitgebreide gezondheids- en fitnessfuncties, zoals een hartslagmeter, een bloeddrukmeter, een ECG-sensor, een zuurstofgehaltemeter, een stressmeter en een slaaptracker. Het heeft ook een ingebouwde GPS, een hoogtemeter, een barometer en een kompas voor outdoor activiteiten.
 • De Watch3 heeft ook een lange batterijduur die tot twee dagen meegaat. Je kunt de Watch3 draadloos opladen of delen met andere compatibele apparaten via Wireless PowerShare.

5. Samsung Galaxy Watch3 LTE

De Samsung Galaxy Watch3 LTE is de variant van de Galaxy Watch3 die ook mobiele connectiviteit ondersteunt. Dit betekent dat je kunt bellen, sms’en, streamen en internetten zonder je smartphone in de buurt te hebben. Je hebt wel een aparte simkaart nodig om gebruik te maken van deze functie. De Watch3 LTE heeft verder dezelfde specificaties en functies als de gewone Watch3.

Wat Kost Een Samsung Smartwatch Huren?

Bij Grover kun je een Samsung Smartwatch huren voor een maandelijkse prijs die varieert van €9,90 tot €49,90, afhankelijk van de volgende factoren.

 1. Het model dat je kiest
 2. De huurperiode die je selecteert
 3. De staat van het apparaat dat je ontvangt

Hier zijn enkele voorbeelden van de huurprijzen bij Grover voor verschillende modellen en huurperiodes:

Wat Kost Een Galaxy Watch6 Huren?

» Bekijk Hier De Samsung Galaxy Watch6

Een Galaxy Watch6 huren bij Grover kost €49,90 per maand voor een minimale huurperiode van 1 maand. Als je kiest voor een langere huurperiode, krijg je korting op de maandelijkse prijs.

 1. Als je de Watch6 huurt voor 3 maanden, betaal je €39,90 per maand.
 2. Als je de Watch6 huurt voor 6 maanden, betaal je €29,90 per maand.
 3. Als je de Watch6 huurt voor 12 maanden, betaal je €19,90 per maand.

Wat Kost Een Galaxy Watch5 Pro Huren?

» Bekijk Hier De Samsung Galaxy Watch5 Pro

Een Galaxy Watch5 Pro huren bij Grover kost €39,90 per maand voor een minimale huurperiode van 1 maand. Als je kiest voor een langere huurperiode, krijg je korting op de maandelijkse prijs.

 1. Als je de Watch5 Pro huurt voor 3 maanden, betaal je €29,90 per maand.
 2. Als je de Watch5 Pro huurt voor 6 maanden, betaal je €19,90 per maand.
 3. Als je de Watch5 Pro huurt voor 12 maanden, betaal je €14,90 per maand.

Wat Kost Een Galaxy Watch4 Classic Huren?

» Bekijk Hier De Samsung Galaxy Watch4 Classic

Een Galaxy Watch4 Classic huren bij Grover kost €29,90 per maand voor een minimale huurperiode van 1 maand. Als je kiest voor een langere huurperiode, krijg je korting op de maandelijkse prijs.

 1. Als je de Watch4 Classic huurt voor 3 maanden, betaal je €24,90 per maand.
 2. Als je de Watch4 Classic huurt voor 6 maanden, betaal je €19,90 per maand.
 3. Als je de Watch4 Classic huurt voor 12 maanden, betaal je €14,90 per maand.

Wat Kost Een Galaxy Watch3 Classic Huren?

» Bekijk Hier De Samsung Galaxy Watch3 Classic

Een Galaxy Watch3 Classic huren bij Grover kost €19,90 per maand voor een minimale huurperiode van 1 maand. Als je kiest voor een langere huurperiode, krijg je korting op de maandelijkse prijs.

 1. Als je de Watch3 Classic huurt voor 3 maanden, betaal je €14,90 per maand.
 2. Als je de Watch3 Classic huurt voor 6 maanden, betaal je €9,90 per maand.
 3. Als je de Watch3 Classic huurt voor 12 maanden, betaal je €7,90 per maand.

Wat Kost Een Galaxy Watch3 LTE Huren?

» Bekijk Hier De Samsung Galaxy Watch3 LTE

Een Galaxy Watch3 LTE huren bij Grover kost €24,90 per maand voor een minimale huurperiode van 1 maand. Als je kiest voor een langere huurperiode, krijg je korting op de maandelijkse prijs.

 1. Als je de Watch3 LTE huurt voor 3 maanden, betaal je €19,90 per maand.
 2. Als je de Watch3 LTE huurt voor 6 maanden, betaal je €14,90 per maand.
 3. Als je de Watch3 LTE huurt voor 12 maanden, betaal je €9,90 per maand.

Hoe Werkt Samsung Smartwatch Huren Bij Grover?

Een Samsung Smartwatch huren bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar deze stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de Samsung Smartwatch die je wilt huren. Je kunt filteren op model, kleur, prijs en beschikbaarheid. Klik op het apparaat dat je wilt huren en kies de huurperiode die je wilt. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper de maandelijkse prijs wordt.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Vul je persoonlijke en financiële gegevens in om je bestelling te plaatsen. Grover doet een kredietcheck om je betaalbaarheid te beoordelen. Je krijgt binnen 24 uur een e-mail met het resultaat en de verzendgegevens. Je betaalt een eenmalige afsluitkosten van €39 en de eerste maand huur vooraf.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde Galaxy Watch

Je ontvangt je gehuurde Galaxy Watch binnen een paar dagen thuis. Je kunt het apparaat meteen gebruiken en genieten van alle functies en voordelen. Je krijgt ook Samsung Care+ waarmee je gedekt bent voor schade, ongelukken en diefstal. Je kunt ook gebruik maken van de Samsung Express Service als je apparaat gerepareerd moet worden.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Aan het einde van je huurperiode kun je kiezen wat je wilt doen met je gehuurde Galaxy Watch. Je kunt het apparaat gratis terugsturen naar Grover, of het overnemen voor een aankoopprijs die afhangt van de huurperiode en de staat van het apparaat. Je kunt ook verlengen of wisselen voor een ander model.

Wat Zijn De Voordelen Van Samsung Smartwatches Huren Bij Grover?

Samsung Smartwatches huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

 • Je bespaart geld op de aanschaf van een dure smartwatch die snel verouderd kan raken.
 • Je hebt toegang tot de nieuwste technologie en functies van de Samsung Galaxy Watch.
 • Je kunt je smartwatch aanpassen aan je stijl, stemming en behoeften door verschillende modellen en bandjes te proberen.
 • Je bent verzekerd van Grover Care, een service die tot 90% van de reparatiekosten dekt in geval van schade.
 • Je draagt bij aan een duurzamere consumptie door het hergebruik van apparaten te bevorderen.

Meest Gestelde Vragen

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over het huren van een Samsung Smartwatch bij Grover:

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover verwijdert alle gegevens van ieder apparaat dat bij hen terugkomt. Ze garanderen dat er geen persoonlijke informatie op een apparaat achterblijft.

Je kunt ook zelf je gegevens wissen voordat je je smartwatch terugstuurt naar Grover. Volg hiervoor deze instructies.

Wat Als Ik De Galaxy Watch Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je de Galaxy Watch beschadigt of gebruikssporen achterlaat, hoef je je geen zorgen te maken. Je bent gedekt door Grover Care, een service die tot 90% van de reparatiekosten dekt in geval van schade.

Je betaalt alleen een eigen risico dat afhangt van het soort schade en het model van de smartwatch. Je kunt hier meer lezen over Grover Care en de eigen risico’s.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een Samsung Smartwatch Beëindigen?

Als je de huur van een Samsung Smartwatch wilt beëindigen, kun je dat eenvoudig doen via je online account bij Grover.

Je kunt op elk moment opzeggen na de minimale huurperiode. Je moet dan het apparaat terugsturen naar Grover binnen 14 dagen na het einde van de huurperiode.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De Galaxy Watch Betalen?

Je kunt de huur van de Galaxy Watch betalen met een creditcard, een debitcard, een PayPal-account of een SEPA-incasso. Je kunt je gewenste betaalmethode kiezen tijdens het plaatsen van je bestelling.

Je betaalt een eenmalige afsluitkosten van €39 en de eerste maand huur vooraf. Daarna wordt het maandelijkse huurbedrag automatisch afgeschreven van je gekozen betaalmethode.

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die Een Samsung Smartwatch Huren?

Grover is zo populair bij mensen die een Samsung Smartwatch huren omdat het een flexibele, voordelige en duurzame manier is om te genieten van de nieuwste tech.

Grover biedt je de mogelijkheid om een Samsung Smartwatch te huren voor een lage maandprijs, zonder dat je vastzit aan een langdurig contract of een hoge aanschafprijs.

Je kunt ook altijd wisselen of opzeggen na de minimale huurperiode. Bovendien draag je bij aan een groenere toekomst door het hergebruik van apparaten te stimuleren en de elektronisch afval te verminderen.

Is Een Samsung Galaxy Watch Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, een Samsung Galaxy Watch huren is een duurzame keuze. Door een Samsung Galaxy Watch te huren, verleng je de levensduur van het apparaat en voorkom je dat het op de vuilnisbelt belandt.

Je helpt ook om de CO2-uitstoot te verminderen die gepaard gaat met de productie en het transport van nieuwe apparaten.

Grover werkt samen met ClimatePartner, een organisatie die klimaatprojecten ondersteunt om de CO2-voetafdruk van Grover te compenseren. Grover is ook gecertificeerd als B Corporation, wat betekent dat het voldoet aan hoge normen op het gebied van sociale en ecologische verantwoordelijkheid.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken