Select Page

QLED TV Huren

Een QLED TV huren is een slimme manier om te genieten van de nieuwste technologie zonder een grote investering te doen. In dit artikel leggen we uit wat een QLED TV is, hoe je er een kunt huren, wat de kosten en voordelen zijn, en hoe het werkt bij Grover, de grootste aanbieder van tech en apparaten huren in Nederland. We beantwoorden ook enkele veelgestelde vragen over QLED TVs huren. Lees verder om meer te weten te komen!

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

Wat Is Een QLED TV?

Een QLED TV is een type televisie dat gebruik maakt van quantum dot technologie om een hogere helderheid, kleur en contrast te bieden dan een gewone LED TV. Quantum dots zijn kleine deeltjes die licht omzetten in verschillende kleuren, afhankelijk van hun grootte. Een QLED TV heeft een laag quantum dots achter het LCD-scherm, die samenwerken met de LED-achtergrondverlichting om een rijkere en levendigere beeldkwaliteit te creëren. Een QLED TV kan meer dan een miljard kleuren weergeven, en heeft een breder kleurbereik en een hoger dynamisch bereik (HDR) dan een LED TV. Dit betekent dat een QLED TV meer details kan laten zien in zowel donkere als lichte scènes, en meer realistische en natuurlijke kleuren kan produceren.

Kun Je QLED TVs Huren?

Ja, je kunt QLED TVs huren bij Grover, de grootste aanbieder van tech en apparaten huren in Nederland. Grover biedt je de mogelijkheid om de nieuwste QLED TVs van Samsung te huren voor een maandelijks bedrag, zonder dat je je vastlegt aan een langdurig contract of een hoge aanschafprijs betaalt. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, maten en huurperiodes, afhankelijk van je wensen en budget. Je kunt je gehuurde QLED TV op elk moment terugsturen, verlengen of overnemen na de huurperiode. Grover zorgt voor de levering, installatie en onderhoud van je gehuurde QLED TV, zodat je er zorgeloos van kunt genieten.

Wat Zijn De Voordelen Van Een QLED TV Huren?

Een QLED TV huren heeft verschillende voordelen ten opzichte van een QLED TV kopen, zoals:

  • Je bespaart geld: Een QLED TV huren is veel goedkoper dan een QLED TV kopen, omdat je alleen betaalt voor de tijd dat je het apparaat gebruikt. Je hoeft geen grote investering te doen of af te schrijven op de waarde van je apparaat. Bovendien hoef je geen extra kosten te maken voor verzending, installatie of reparatie.
  • Je bent flexibel: Een QLED TV huren geeft je de vrijheid om te kiezen welk model, welke maat en welke huurperiode het beste bij je past. Je kunt je gehuurde QLED TV op elk moment terugsturen, verlengen of overnemen na de huurperiode. Je zit niet vast aan een langdurig contract of een verouderd apparaat.
  • Je bent duurzaam: Een QLED TV huren is beter voor het milieu dan een QLED TV kopen, omdat je bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval en het verlengen van de levensduur van het apparaat. Grover zorgt ervoor dat elke gehuurde QLED TV wordt gereinigd, gecontroleerd en gerecycled na gebruik, zodat het apparaat weer beschikbaar is voor een nieuwe huurder. Zo draag je bij aan een circulaire economie waarin apparaten worden gedeeld in plaats van weggegooid.

Wat Zijn De Nadelen Van QLED TVs Huren?

Een QLED TV huren heeft ook enkele nadelen ten opzichte van een QLED TV kopen, zoals:

  • Je hebt minder keuze: Een QLED TV huren betekent dat je afhankelijk bent van het aanbod van Grover, dat voornamelijk bestaat uit QLED TVs van Samsung. Je kunt niet kiezen uit andere merken, modellen of specificaties die Grover niet aanbiedt. Je moet ook rekening houden met de beschikbaarheid en levertijd van je gewenste QLED TV, die kan variëren afhankelijk van de vraag en het seizoen.
  • Je hebt minder controle: Een QLED TV huren betekent dat je het apparaat niet echt bezit, maar slechts leent van Grover. Je moet je houden aan de voorwaarden en regels van Grover, zoals het betalen van de maandelijkse huurprijs, het zorgvuldig omgaan met het apparaat, het melden van eventuele schade of defecten, en het terugsturen van het apparaat aan het einde van de huurperiode. Je kunt het apparaat niet verkopen, ruilen of weggeven zonder toestemming van Grover.
  • Je hebt meer risico: Een QLED TV huren brengt ook enkele risico’s met zich mee, zoals het verlies of de diefstal van het apparaat, het oplopen van schade of gebruikssporen, of het niet kunnen betalen van de huurprijs. In deze gevallen ben je verantwoordelijk voor het vergoeden van de kosten of het oplossen van de problemen met Grover. Grover biedt wel een optionele schadeverzekering aan, die je kunt afsluiten om je te beschermen tegen onvoorziene kosten.

Welke QLED TVs Kun Je Huren?

Grover biedt je de mogelijkheid om verschillende QLED TVs van Samsung te huren, die variëren in model, maat en prijs. Hieronder vind je een overzicht van de QLED TVs die je kunt huren bij Grover:

1. Samsung TV 75″ GQ75Q70CATXZG QLED 4K

Dit is een QLED TV met een schermgrootte van 75 inch (189 cm) en een resolutie van 4K (3840 x 2160 pixels). Dit model heeft een Quantum Processor 4K, die zorgt voor een optimale beeldkwaliteit en -snelheid. Het heeft ook een Quantum HDR 1000, die zorgt voor een hoog contrast en een breed kleurbereik. Het heeft ook een Ambient Mode, die het scherm aanpast aan de omgeving en laat opgaan in de achtergrond. Dit model heeft een slank en elegant design, met een dunne rand en een metalen voet. Het heeft ook een Smart Hub, die toegang geeft tot verschillende apps en diensten, zoals Netflix, YouTube, Disney+ en meer. Het heeft ook een One Remote Control, die alle aangesloten apparaten kan bedienen met één afstandsbediening.

2. Samsung TV 50″ GQ50Q60BAUXZG QLED 4K

Dit is een QLED TV met een schermgrootte van 50 inch (125 cm) en een resolutie van 4K (3840 x 2160 pixels). Dit model heeft een Quantum Processor Lite, die zorgt voor een goede beeldkwaliteit en -snelheid. Het heeft ook een Quantum HDR 10+, die zorgt voor een goed contrast en een breed kleurbereik. Het heeft ook een Ambient Mode, die het scherm aanpast aan de omgeving en laat opgaan in de achtergrond. Dit model heeft een eenvoudig en modern design, met een dunne rand en een zwarte voet. Het heeft ook een Smart Hub, die toegang geeft tot verschillende apps en diensten, zoals Netflix, YouTube, Disney+ en meer. Het heeft ook een One Remote Control, die alle aangesloten apparaten kan bedienen met één afstandsbediening.

3. Samsung TV 55″ GQ55Q60CAUXZG QLED 4K

Dit is een QLED TV met een schermgrootte van 55 inch (138 cm) en een resolutie van 4K (3840 x 2160 pixels). Dit model heeft een Quantum Processor Lite, die zorgt voor een goede beeldkwaliteit en -snelheid. Het heeft ook een Quantum HDR 10+, die zorgt voor een goed contrast en een breed kleurbereik. Het heeft ook een Ambient Mode, die het scherm aanpast aan deomgeving en laat opgaan in de achtergrond. Dit model heeft een eenvoudig en modern design, met een dunne rand en een zwarte voet. Het heeft ook een Smart Hub, die toegang geeft tot verschillende apps en diensten, zoals Netflix, YouTube, Disney+ en meer. Het heeft ook een One Remote Control, die alle aangesloten apparaten kan bedienen met één afstandsbediening.

4. Samsung TV 65″ GQ65Q70CATXZG QLED 4K

Dit is een QLED TV met een schermgrootte van 65 inch (163 cm) en een resolutie van 4K (3840 x 2160 pixels). Dit model heeft een Quantum Processor 4K, die zorgt voor een optimale beeldkwaliteit en -snelheid. Het heeft ook een Quantum HDR 1000, die zorgt voor een hoog contrast en een breed kleurbereik. Het heeft ook een Ambient Mode, die het scherm aanpast aan de omgeving en laat opgaan in de achtergrond. Dit model heeft een slank en elegant design, met een dunne rand en een metalen voet. Het heeft ook een Smart Hub, die toegang geeft tot verschillende apps en diensten, zoals Netflix, YouTube, Disney+ en meer. Het heeft ook een One Remote Control, die alle aangesloten apparaten kan bedienen met één afstandsbediening.

5. Samsung TV 55″ GQ55Q60AAU QLED UHD 4K

Dit is een QLED TV met een schermgrootte van 55 inch (138 cm) en een resolutie van UHD 4K (3840 x 2160 pixels). Dit model heeft een Quantum Processor Lite, die zorgt voor een goede beeldkwaliteit en -snelheid. Het heeft ook een Quantum HDR 10+, die zorgt voor een goed contrast en een breed kleurbereik. Het heeft ook een Ambient Mode, die het scherm aanpast aan de omgeving en laat opgaan in de achtergrond. Dit model heeft een eenvoudig en modern design, met een dunne rand en een zwarte voet. Het heeft ook een Smart Hub, die toegang geeft tot verschillende apps en diensten, zoals Netflix, YouTube, Disney+ en meer. Het heeft ook een One Remote Control, die alle aangesloten apparaten kan bedienen met één afstandsbediening.

Wat Kost Een QLED TV Huren?

Een QLED TV huren bij Grover kost je een maandelijks bedrag dat afhangt van het model, de maat en de huurperiode die je kiest. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper het wordt per maand. Hieronder vind je een overzicht van de huurprijzen van de QLED TVs die je kunt huren bij Grover:

Wat Kost Een Samsung TV 75″ GQ75Q70CATXZG QLED 4K Huren Bij Grover?

Een Samsung TV 75″ GQ75Q70CATXZG QLED 4K huren bij Grover kost je het volgende per maand:

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€199
3 maanden€149
6 maanden€119
12 maanden€99
Na huur€2.999

Wat Kost Een Samsung TV 50″ GQ50Q60BAUXZG QLED 4K Huren Bij Grover?

Een Samsung TV 50″ GQ50Q60BAUXZG QLED 4K huren bij Grover kost je het volgende per maand:

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€69
3 maanden€49
6 maanden€39
12 maanden€29
Na huur€799

Wat Kost Een Samsung TV 55″ GQ55Q60CAUXZG QLED 4K Huren Bij Grover?

Een Samsung TV 55″ GQ55Q60CAUXZG QLED 4K huren bij Grover kost je het volgende per maand:

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€79
3 maanden€59
6 maanden€49
12 maanden€39
Na huur€999

Wat Kost Een Samsung TV 65″ GQ65Q70CATXZG QLED 4K Huren Bij Grover?

Een Samsung TV 65″ GQ65Q70CATXZG QLED 4K huren bij Grover kost je het volgende per maand:

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€149
3 maanden€109
6 maanden€89
12 maanden€69
Na huur€1.999

Wat Kost Een Samsung TV 55″ GQ55Q60AAU QLED UHD 4K Huren Bij Grover?

Een Samsung TV 55″ GQ55Q60AAU QLED UHD 4K huren bij Grover kost je het volgende per maand:

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€69
3 maanden€49
6 maanden€39
12 maanden€29
Na huur€799

Hoe Werkt Een QLED TV Huren Bij Grover?

Een QLED TV huren bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de QLED TV die je wilt huren. Je kunt filteren op merk, model, maat, prijs en beschikbaarheid. Vergelijk de verschillende opties en lees de productbeschrijvingen en beoordelingen. Als je je keuze hebt gemaakt, klik dan op de knop “Huur nu” om naar de volgende stap te gaan.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Vul je persoonlijke gegevens in, zoals je naam, adres, e-mail en telefoonnummer. Kies de huurperiode die je wilt, van 1 maand tot 12 maanden. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper het wordt per maand. Je kunt ook kiezen voor een optionele schadeverzekering, die je beschermt tegen onvoorziene kosten in geval van schade of defect. Bekijk je besteloverzicht en controleer of alles klopt. Kies je betaalmethode, zoals iDEAL, PayPal of creditcard. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en bevestig je bestelling.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde QLED TV

Wacht tot je gehuurde QLED TV wordt bezorgd op het door jou opgegeven adres. Dit kan enkele dagen tot een week duren, afhankelijk van de beschikbaarheid en het seizoen. Je ontvangt een e-mail met een track & trace code om je bestelling te volgen. Zodra je je gehuurde QLED TV hebt ontvangen, kun je hem uitpakken, aansluiten en instellen. Geniet van de geweldige beeldkwaliteit, kleur en contrast van je gehuurde QLED TV. Je kunt hem gebruiken voor al je favoriete films, series, games en meer.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Aan het einde van de huurperiode heb je drie opties: je kunt het apparaat terugsturen, de huur verlengen of het apparaat overnemen na huur. Als je het apparaat wilt terugsturen, moet je het apparaat schoonmaken, resetten en inpakken in de originele verpakking. Je ontvangt een retourlabel van Grover om het apparaat gratis terug te sturen. Zodra Grover het apparaat heeft ontvangen en gecontroleerd, krijg je een bevestiging per e-mail en wordt de huur beëindigd. Als je de huur wilt verlengen, moet je contact opnemen met Grover voordat de huurperiode afloopt. Je kunt dan kiezen voor een nieuwe huurperiode met een lagere prijs per maand. Als je het apparaat wilt overnemen na huur, moet je contact opnemen met Grover voordat de huurperiode afloopt. Je kunt dan het resterende bedrag betalen om eigenaar te worden van het apparaat.

Wat Zijn De Voordelen Van QLED TV Huren Bij Grover?

QLED TV huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

1. Gratis Terugsturen

Je kunt je gehuurde QLED TV gratis terugsturen aan het einde van de huurperiode, zonder extra kosten of gedoe. Grover zorgt voor de verzending en het retourlabel. Je hoeft alleen maar het apparaat schoon te maken, te resetten en in te pakken.

2. Geen Verborgen Kosten

Je betaalt alleen voor de tijd dat je het apparaat gebruikt, zonder verborgen kosten of kleine lettertjes. De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt. Je hoeft geen borg te betalen of rente te betalen.

3. Flexibele Huurperiodes

Je kunt zelf kiezen hoe lang je het apparaat wilt huren, van 1 maand tot 12 maanden. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper het wordt per maand. Je kunt je huurperiode op elk moment aanpassen, verlengen of beëindigen.

4. Scherpe Huurprijzen

Je kunt de nieuwste QLED TVs huren voor een fractie van de aanschafprijs. Je bespaart geld en ruimte, en je kunt altijd upgraden naar een beter model als je wilt. Je profiteert van de beste deals en kortingen die Grover aanbiedt.

5. Altijd De Nieuwste Tech

Je hebt altijd toegang tot de nieuwste technologie en de beste kwaliteit. Je hoeft niet te wachten op de nieuwste releases of te settelen voor verouderde apparaten. Je kunt altijd de QLED TV huren die bij je past en je wensen vervult.

Meest Gestelde Vragen

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen overQLED TV Huren bij Grover, en de antwoorden daarop:

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover respecteert je privacy en beschermt je persoonlijke gegevens volgens de Europese wetgeving. Grover gebruikt je gegevens alleen voor het verwerken van je bestelling, het leveren van je apparaat, het communiceren met je en het verbeteren van de service. Grover deelt je gegevens niet met derden zonder je toestemming. Je kunt je gegevens op elk moment inzien, wijzigen of verwijderen via je account op de website van Grover. Je kunt ook contact opnemen met Grover als je vragen of klachten hebt over je gegevens. Als je je apparaat terugstuurt, moet je ervoor zorgen dat je al je gegevens wist en reset naar de fabrieksinstellingen. Grover zal ook het apparaat controleren en reinigen voordat het naar een nieuwe huurder gaat.

Wat Als Ik De QLED TV Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je de QLED TV beschadigt of gebruikssporen achterlaat, ben je verantwoordelijk voor het vergoeden van de kosten of het oplossen van de problemen met Grover. Grover biedt wel een optionele schadeverzekering aan, die je kunt afsluiten om je te beschermen tegen onvoorziene kosten. De
schadeverzekering dekt de volgende gevallen:
-Schade door ongelukken, zoals krassen, deuken, barsten of breuken
-Schade door brand, bliksem, explosie of overstroming
-Schade door diefstal, inbraak of beroving
-Schade door vandalisme of sabotage

De schadeverzekering dekt niet de volgende gevallen:

-Schade door opzet, nalatigheid of misbruik
-Schade door normale slijtage of veroudering
-Schade door verlies of vermissing
-Schade door software- of hardwarefouten

Als je een schadeverzekering hebt afgesloten, moet je de schade zo snel mogelijk melden bij Grover via e-mail of telefoon. Je moet een beschrijving en foto’s van de schade meesturen. Grover zal dan beoordelen of de schade gedekt is door de verzekering en hoeveel je moet betalen als eigen risico. Het eigen risico is 10% van de reparatiekosten, met een minimum van €25 en een maximum van €250. Als je geen schadeverzekering hebt afgesloten, moet je de volledige reparatiekosten betalen.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een QLED TV Beëindigen?

Je kunt de huur van een QLED TV beëindigen aan het einde van de huurperiode die je hebt gekozen. Je hoeft dan alleen maar het apparaat terug te sturen naar Grover, zonder extra kosten of gedoe. Je ontvangt een retourlabel van Grover om het apparaat gratis terug te sturen. Zodra Grover het apparaat heeft ontvangen en gecontroleerd, krijg je een bevestiging per e-mail en wordt de huur beëindigd. Je kunt ook de huur van een QLED TV beëindigen voordat de huurperiode afloopt, maar dan moet je wel een opzegvergoeding betalen. De opzegvergoeding is 50% van de resterende huurprijs tot het einde van de huurperiode. Je moet dan ook contact opnemen met Grover om de opzegging te regelen en het apparaat terug te sturen.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De QLED TV Betalen?

Je kunt de huur van de QLED TV betalen met verschillende betalingsmethoden, zoals iDEAL, PayPal of creditcard. Je kunt kiezen voor een automatische afschrijving of een handmatige overboeking. Je betaalt elke maand vooraf voor de huurperiode die je hebt gekozen. Je ontvangt elke maand een factuur per e-mail met een overzicht van je betalingen. Je kunt je betalingsgegevens op elk moment wijzigen of controleren via je account op de website van Grover. Je kunt ook contact opnemen met Grover als je vragen of problemen hebt met je betalingen.

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die QLED TVs Huren?

Grover is zo populair bij mensen die QLED TVs huren omdat Grover de grootste aanbieder van tech en apparaten huren in Nederland is. Grover biedt je de mogelijkheid om de nieuwste QLED TVs van Samsung te huren voor een maandelijks bedrag, zonder dat je je vastlegt aan een langdurig contract of een hoge aanschafprijs betaalt. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, maten en huurperiodes, afhankelijk van je wensen en budget. Je kunt je gehuurde QLED TV op elk moment terugsturen, verlengen of overnemen na de huurperiode. Grover zorgt voor de levering, installatie en onderhoud van je gehuurde QLED TV, zodat je er zorgeloos van kunt genieten. Grover is ook beter voor het milieu dan een QLED TV kopen, omdat je bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval en het verlengen van de levensduur van het apparaat. Grover zorgt ervoor dat elke gehuurde QLED TV wordt gereinigd, gecontroleerd en gerecycled na gebruik, zodat het apparaat weer beschikbaar is voor een nieuwe huurder. Zo draag je bij aan een circulaire economie waarin apparaten worden gedeeld in plaats van weggegooid.

Is QLED TVs huren een duurzame keuze?

Blijf lezen om meer te weten te komen over deze en andere vragen. We hopen dat je dit artikel nuttig en interessant vindt, en dat je overweegt om een QLED TV te huren bij Grover. Grover is de beste manier om te genieten van de nieuwste technologie zonder een grote investering te doen. Met Grover kun je QLED TVs huren voor een maandelijks bedrag, zonder dat je je vastlegt aan een langdurig contract of een hoge aanschafprijs betaalt. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, maten en huurperiodes, afhankelijk van je wensen en budget. Je kunt je gehuurde QLED TV op elk moment terugsturen, verlengen of overnemen na de huurperiode. Grover zorgt voor de levering, installatie en onderhoud van je gehuurde QLED TV, zodat je er zorgeloos van kunt genieten.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken