Select Page

Playstation Huren

Een Playstation huren is een manier om een spelcomputer van Sony te gebruiken zonder deze te hoeven kopen. Je betaalt een maandelijks bedrag aan een verhuurbedrijf, zoals Grover, en je krijgt de Playstation thuisbezorgd. Je kunt de Playstation zo lang huren als je wilt, en je kunt hem ook terugsturen of kopen na de huurperiode.

In deze MEGA gids over Playstations huren behandelen we alle belangrijke onderwerpen, en kun je een antwoord vinden op al je vragen. Bekijk de voor- en nadelenhoe huren bij Grover werktwelke type Playstations je kunt hurende kosten van een Playstation huren, of raadpleeg de inhoudsopgave.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

15,90

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

sony playstation huren

Wat Is Een Playstation?

Een Playstation is een elektronisch apparaat dat je kunt aansluiten op een beeldscherm, zoals een televisie of een monitor, om videospellen te spelen.

  1. Er zijn verschillende soorten Playstations, zoals de Playstation 4, de Playstation 5, de Playstation VR en de Playstation Classic.
  2. Elke Playstation heeft zijn eigen kenmerken, functies, games en controllers. Sommige Playstations zijn geschikt voor virtual reality, zoals de Playstation VR, en andere zijn bedoeld om klassieke games te spelen, zoals de Playstation Classic.

Kun Je Een Playstation Huren?

Ja, je kunt een Playstation huren bij een verhuurbedrijf zoals Grover. Grover is een online platform dat allerlei tech-producten verhuurt, waaronder Playstations. Je kunt kiezen uit een breed assortiment van Playstations van verschillende generaties, modellen en edities.

Je kunt ook accessoires huren, zoals controllers, headsets en games. Je kunt de Playstation Controllers huren voor een minimale periode van één maand en een maximale periode van 24 maanden. Je kunt ook op elk moment wisselen van Playstation of je huurperiode verlengen of verkorten.

HuurobjectKostenTermijnBekijk direct
Sony PlayStation 5 € 39,9012 maandenBekijk
Sony PlayStation 5 Digital € 34,9012 maandenBekijk
Sony PlayStation 5 € 54,906 maandenBekijk
Sony PlayStation 5 Digital € 48,906 maandenBekijk

Kun Je Ook Nog Andere Consoles Huren?

Op dit moment zijn in Nederland de bekende merken zoals Playstation en XBOX het meest populair bij consoles huren. Op dit moment kun je bij een aanbieder zoals Grover bijvoorbeeld ook de volgende apparaten huren:

Wat Zijn De Voordelen Van Een Playstation Huren?

Een Playstation huren heeft veel voordelen, zoals:

1. Geld besparen

Je kunt geld besparen door een Playstation te huren in plaats van te kopen. Een nieuwe Playstation kan al snel honderden euro’s kosten, en dan heb je nog niet eens de games en accessoires erbij gerekend.

Door een Playstation te huren betaal je alleen het maandbedrag dat op de website staat vermeld. Er zijn geen extra kosten voor verzending, installatie of service. Je kunt ook profiteren van speciale aanbiedingen en kortingen die Grover regelmatig aanbiedt.

2. Ruimte besparen

Je kunt ruimte besparen door een Playstation te huren in plaats van te kopen. Een Playstation neemt best wel wat ruimte in beslag in je huis, vooral als je meerdere Playstations hebt of wilt hebben.

Door een Playstation te huren hoef je geen dure apparaten te kopen en op te slaan. Je kunt de Playstation gewoon terugsturen naar Grover als je hem niet meer wilt gebruiken of als je wilt wisselen van apparaat.

3. Altijd de nieuwste tech

Je hebt altijd toegang tot de nieuwste en meest geavanceerde Playstations op de markt. Je kunt de nieuwste functies, apps en updates uitproberen zonder te hoeven wachten of investeren. Je kunt ook gemakkelijk wisselen van Playstation als er een nieuw model uitkomt.

Wat Zijn De Nadelen Van Een Playstation Huren?

Een Playstation huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

1. Geen eigendom

Je bent geen eigenaar van de Playstation die je huurt. Dat betekent dat je hem moet terugsturen naar Grover aan het einde van je huurperiode of als je hem niet meer wilt gebruiken. Je kunt de Playstation wel kopen voor een restwaarde, maar die hangt af van de huurperiode en de staat van het apparaat. Je kunt de restwaarde berekenen op de website van Grover.

2. Mogelijke schadekosten

Als je de Playstation beschadigt of gebruikssporen achterlaat, moet je mogelijk schadekosten betalen aan Grover. Grover begrijpt dat ongelukken kunnen gebeuren en dat apparaten na verloop van tijd slijten.

Daarom biedt Grover een verzekeringsoptie aan die 90% van de schadekosten dekt in geval van een ongeluk. Je hoeft alleen 10% van de schadekosten te betalen, met een minimum van €25 en een maximum van €250 per schadegeval.

Als je geen verzekering hebt gekozen, moet je de volledige schadekosten betalen, die afhangen van de ernst en de reparatiekosten van de schade.

3. Beperkte keuze

Je hebt een beperkte keuze aan Playstations die je kunt huren bij Grover. Grover heeft niet alle soorten Playstations, games en accessoires beschikbaar. Je kunt alleen kiezen uit de producten die op de website staan vermeld. Ook kan het voorkomen dat sommige producten uitverkocht zijn of niet leverbaar zijn in jouw regio.

Welke Playstations Kun Je Huren?

Je kunt verschillende Playstations huren bij Grover, zoals:

1. Sony PlayStation 5 Digital Edition

De Sony PlayStation 5 Digital Edition is de nieuwste en meest geavanceerde console van Sony. Het is geschikt voor 4K en 8K gaming, heeft een 825GB aangepaste SSD, en kan tot 120 fps leveren.

  • Je kunt genieten van prachtige graphics, snelle laadtijden, adaptieve triggers, 3D-audio en meer.
  • Je kunt ook spelen met exclusieve games zoals God of War: Ragnarok, Spider-Man: Miles Morales en Horizon Forbidden West.
  • Je kunt ook gebruik maken van Playstation Plus, een abonnementsservice die je online multiplayer, cloudopslag en gratis games biedt. De Digital Edition heeft geen disc drive, dus je moet je games digitaal downloaden of streamen.

2. Playstation 5

De Playstation 5 is dezelfde console als de Sony PlayStation 5 Digital Edition, maar dan met een disc drive.

  • Dat betekent dat je ook fysieke discs kunt gebruiken om je games te spelen of om Blu-ray films te kijken. De disc drive maakt de console wel iets duurder en zwaarder dan de Digital Edition.

3. PlayStation 4

Naast de nieuwere Playstation 5-modellen kun je bij Grover ook de Sony PlayStation 4 huren.

  • De Sony PlayStation 4 is een eerdere generatie console die nog steeds veel populaire games en entertainmentopties biedt.
  • Met de PS4 kun je genieten van een uitgebreide bibliotheek met games, waaronder klassiekers zoals The Last of Us, Uncharted 4, en Bloodborne.
  • Hoewel het niet de nieuwste Playstation is, biedt de PS4 nog steeds geweldige gaming- en streamingmogelijkheden voor wie op zoek is naar een betaalbaarder alternatief.

Wat Kost Een Playstation Huren?

Een Playstation huren bij Grover kost afhankelijk van de Playstation en de huurperiode die je kiest. Hoe langer je huurt, hoe lager het maandbedrag wordt. Hier zijn de huurprijzen die Grover aanbiedt voor de verschillende Playstations :

PlaystationHuurperiodeMaandbedrag
Sony PlayStation 5 Digital Edition1 maand€23,90
Sony PlayStation 5 Digital Edition3 maanden€21,90
Sony PlayStation 5 Digital Edition6 maanden€19,90
Sony PlayStation 5 Digital Edition12 maanden€17,90
Sony PlayStation 5 Digital Edition24 maanden€15,90
Playstation 51 maand€29,90
Playstation 53 maanden€27,90
Playstation 56 maanden€25,90
Playstation 512 maanden€23,90
Playstation 524 maanden€21,90

Hoe Werkt Een Playstation Huren Bij Grover?

Een Playstation huren bij Grover is een eenvoudige en voordelige manier om de nieuwste gaming-technologie te ervaren zonder grote investeringen te hoeven doen. Je kunt kiezen uit een breed assortiment van Playstations van verschillende generaties, modellen en edities. Hier is hoe het werkt:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de Playstation die je wilt huren. Je kunt filteren op categorie, merk, prijs, kleur, grootte en meer.

Je kunt ook de productbeschrijvingen, specificaties, reviews en foto’s bekijken om je te helpen bij je keuze. Als je een apparaat hebt gevonden dat je bevalt, klik dan op de knop ‘Huur nu’.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Vul je persoonlijke gegevens in, zoals je naam, adres, e-mail en telefoonnummer. Kies vervolgens de huurperiode die je wilt, van één maand tot 24 maanden. Hoe langer je huurt, hoe lager het maandbedrag wordt.

Je kunt ook kiezen voor een verzekeringsoptie die 90% van de schadekosten dekt in geval van een ongeluk. Bekijk je bestelling en bevestig deze met een betalingsmethode naar keuze. Je kunt betalen met iDeal, PayPal, creditcard of bankoverschrijving.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde Playstation

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met de details van je huurcontract en de verwachte leverdatum. Je Playstation wordt binnen een paar dagen bij je thuisbezorgd in een veilige verpakking.

Je kunt de Playstation meteen gebruiken en genieten van alle functies en games die het biedt. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Grover als je vragen of problemen hebt met je apparaat.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Aan het einde van je huurperiode heb je twee opties: je kunt het apparaat terugsturen naar Grover of het kopen voor een restwaarde. Als je het gehuurde apparaat wilt terugsturen, ontvang je een gratis retourlabel waarmee je het apparaat kosteloos kunt verzenden.

Zorg ervoor dat je het apparaat schoonmaakt en reset voordat je het terugstuurt. Als je het apparaat wilt kopen, kun je de restwaarde betalen die afhangt van de huurperiode en de staat van het apparaat. Je kunt de restwaarde berekenen op de website van Grover. Als je het apparaat koopt, wordt het jouw eigendom en hoef je geen huur meer te betalen.

Wat Zijn De Voordelen Van Playstations Huren Bij Grover?

Playstations huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

1. Gratis Terugsturen

Je kunt het apparaat gratis terugsturen naar Grover aan het einde van je huurperiode of wanneer je maar wilt. Je zit niet vast aan een langdurig contract of een opzegtermijn. Je betaalt alleen voor de tijd dat je het apparaat gebruikt.

2. Geen Verborgen Kosten

Je betaalt alleen het maandbedrag dat op de website staat vermeld. Er zijn geen extra kosten voor verzending, installatie of service. Je kunt ook kiezen voor een verzekeringsoptie die 90% van de schadekosten dekt in geval van een ongeluk.

3. Flexibele Huurperiodes

Je kunt zelf bepalen hoe lang je het apparaat wilt huren, van één maand tot 24 maanden. Hoe langer je huurt, hoe lager het maandbedrag wordt. Je kunt ook op elk moment wisselen van apparaat of je huurperiode verlengen of verkorten.

4. Scherpe Huurprijzen

Je kunt Playstations huren voor een fractie van de aankoopprijs. Je bespaart geld en ruimte door geen dure apparaten te hoeven kopen en opslaan. Je kunt ook profiteren van speciale aanbiedingen en kortingen die Grover regelmatig aanbiedt.

5. Altijd De Nieuwste Tech

Je hebt altijd toegang tot de nieuwste en meest geavanceerde Playstations op de markt. Je kunt de nieuwste functies, apps en updates uitproberen zonder te hoeven wachten of investeren. Je kunt ook gemakkelijk wisselen van Playstation als er een nieuw model uitkomt.

Meest Gestelde Vragen

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over het huren van een Sony Playstation:

Hoe Kan Ik De Huur Van Een Playstation Beëindigen?

Als je het apparaat wilt terugsturen naar Grover, ontvang je een gratis retourlabel waarmee je het apparaat kosteloos kunt verzenden. Zorg ervoor dat je het apparaat schoonmaakt en reset voordat je het terugstuurt.

Je kunt de instructies voor het terugsturen vinden op de website van Grover of in de e-mail die je hebt ontvangen toen je de Playstation hebt gehuurd. Als je het apparaat wilt kopen, kun je de restwaarde betalen die afhangt van de huurperiode en de staat van het apparaat.

Je kunt de restwaarde berekenen op de website van Grover of in je account. Als je het apparaat koopt, wordt het jouw eigendom en hoef je geen huur meer te betalen.

Is Playstation Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, Playstation huren is een duurzame keuze. Door een Playstation te huren in plaats van te kopen, draag je bij aan het verminderen van de elektronische afvalberg en het besparen van grondstoffen.

Je voorkomt ook dat je ongebruikte of verouderde apparaten in je huis hebt liggen, die stof verzamelen of naar de vuilnisbelt gaan. Grover zorgt ervoor dat alle gehuurde Playstations worden gereinigd, gerepareerd en gerecycled als ze niet meer worden gebruikt.

Grover is ook een gecertificeerd B Corp bedrijf, wat betekent dat het voldoet aan hoge normen op het gebied van sociale en ecologische verantwoordelijkheid.

Wat Als Ik De Playstation Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je de Playstation beschadigt of gebruikssporen achterlaat, hoef je je geen zorgen te maken. Grover begrijpt dat ongelukken kunnen gebeuren en dat apparaten na verloop van tijd slijten.

Daarom biedt Grover een verzekeringsoptie aan die 90% van de schadekosten dekt in geval van een ongeluk. Je hoeft alleen 10% van de schadekosten te betalen, met een minimum van €25 en een maximum van €250 per schadegeval.

Als je geen verzekering hebt gekozen, moet je de volledige schadekosten betalen, die afhangen van de ernst en de reparatiekosten van de schade.

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig tijdens en na de huurperiode. Grover respecteert je privacy en zal je gegevens nooit delen met derden zonder je toestemming.

Je kunt ook je eigen beveiligingsinstellingen en wachtwoorden gebruiken om je Playstation te beschermen tegen onbevoegde toegang.

Aan het einde van de huurperiode moet je het apparaat schoonmaken en resetten voordat je het terugstuurt. Dit zorgt ervoor dat al je persoonlijke gegevens worden gewist en dat niemand anders ze kan zien of gebruiken.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken