Select Page

Philips TV Huren

Een Philips TV huren is een slimme manier om te genieten van de nieuwste technologie zonder een grote investering te doen. In dit artikel leggen we uit wat een Philips TV is, welke modellen je kunt huren, hoeveel het kost, hoe het werkt en wat de voordelen en nadelen zijn. Ook beantwoorden we de meest gestelde vragen over Philips TVs huren.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

philips tv huren

Wat Is Een Philips TV?

Een Philips TV is een televisie van het merk Philips, een van de grootste elektronica bedrijven ter wereld. Philips staat bekend om zijn innovatieve en kwalitatieve producten op het gebied van gezondheid, verlichting en consumentenelektronica. Een Philips TV biedt een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit, een stijlvol design en slimme functies. Een Philips TV is ook een van de weinige televisies die beschikt over Ambilight, een unieke technologie die de kleuren van het scherm projecteert op de muur achter de TV, waardoor je een meeslepende kijkervaring krijgt.

Kun Je Philips TVs Huren?

Ja, je kunt Philips TVs huren bij Grover, een online platform dat je de mogelijkheid geeft om tech apparaten flexibel te huren voor een maandelijks bedrag. Grover heeft een ruim aanbod aan Philips TVs in verschillende maten, modellen en prijzen. Je kunt zelf kiezen hoe lang je de Philips TV wilt huren, van 1 maand tot 24 maanden of langer. Je kunt de huur ook op elk moment opzeggen, verlengen of omzetten in een koop na huur. Grover zorgt voor de levering, het onderhoud en de retour van de gehuurde Philips TV.

Wat Zijn De Voordelen Van Een Philips TV Huren?

Een Philips TV huren heeft veel voordelen, zoals:

  • Je bespaart geld: je hoeft geen grote som geld uit te geven aan een nieuwe TV, maar betaalt alleen een laag maandelijks bedrag.
  • Je hebt meer keuze: je kunt kiezen uit verschillende modellen en maten van Philips TVs, en wisselen als je iets anders wilt proberen.
  • Je bent altijd up-to-date: je kunt altijd de nieuwste technologie gebruiken, zonder je zorgen te maken over veroudering of afschrijving.
  • Je bent duurzaam bezig: je draagt bij aan een circulaire economie, waarin apparaten worden hergebruikt in plaats van weggegooid.

Wat Zijn De Nadelen Van Philips TVs Huren?

Een Philips TV huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

  • Je bent niet de eigenaar: je moet de gehuurde Philips TV terugsturen als je de huur beëindigt, tenzij je besluit om hem te kopen na huur.
  • Je moet voorzichtig zijn: je bent verantwoordelijk voor de goede staat van de gehuurde Philips TV, en moet eventuele schade of verlies melden aan Grover.
  • Je moet rekening houden met extra kosten: je moet verzendkosten betalen voor de levering en retour van de gehuurde Philips TV, en eventueel ook borg of boetes als je te laat betaalt of annuleert

Welke Philips TVs Kun Je Huren?

Grover heeft een breed assortiment aan Philips TVs die je kunt huren, variërend in grootte, resolutie, type scherm en prijs. Hieronder vind je een overzicht van vijf populaire modellen die je kunt huren bij Grover:

1. Philips TV 65″ PUS7607/12

Dit is een 65 inch LED TV met 4K Ultra HD resolutie en HDR10+ ondersteuning. Het heeft ook Ambilight aan drie zijden, Dolby Vision en Atmos geluid, Android TV besturingssysteem en Google Assistant ingebouwd. Het is een ideale TV voor liefhebbers van films, series en games.

2. Philips TV 43″ PUS9235/12

Dit is een 43 inch LED TV met 4K Ultra HD resolutie en HDR10+ ondersteuning. Het heeft ook Ambilight aan vier zijden, Dolby Vision en Atmos geluid, Android TV besturingssysteem en Google Assistant ingebouwd. Het is een compacte en veelzijdige TV voor elke kamer.

3. Philips TV 55″ 55PUS7608/12 LED

Dit is een 55 inch LED TV met 4K Ultra HD resolutie en HDR10+ ondersteuning. Het heeft ook Ambilight aan drie zijden, Dolby Vision en Atmos geluid, Android TV besturingssysteem en Google Assistant ingebouwd. Het is een elegante en krachtige TV voor een optimale kijkervaring.

4. Philips TV 65″ 65PUS7608/12 LED

Dit is een 65 inch LED TV met 4K Ultra HD resolutie en HDR10+ ondersteuning. Het heeft ook Ambilight aan drie zijden, Dolby Vision en Atmos geluid, Android TV besturingssysteem en Google Assistant ingebouwd. Het is een indrukwekkende en immersieve TV voor een grootse kijkervaring.

5. Philips TV 65″ 65OLED986/12 OLED

Dit is een 65 inch OLED TV met 4K Ultra HD resolutie en HDR10+ ondersteuning. Het heeft ook Ambilight aan vier zijden, Dolby Vision en Atmos geluid, Android TV besturingssysteem en Google Assistant ingebouwd. Het is een premium en exclusieve TV voor een ongeëvenaarde kijkervaring.

Wat Kost Een Philips TV Huren?

De kosten van een Philips TV huren hangen af van het model, de grootte, de huurperiode en de aanbiedingen die Grover heeft. Hoe langer je huurt, hoe lager de maandelijkse prijs wordt. Hieronder vind je een overzicht van de huurprijzen van de vijf modellen die we eerder hebben genoemd:

Wat Kost Een Philips TV 65″ PUS7607/12 Huren Bij Grover?

De huurprijs van een Philips TV 65″ PUS7607/12 bij Grover is als volgt:

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€69,90
3 maanden€59,90
6 maanden€49,90
12 maanden€39,90
24 maanden of langer€29,90

Wat Kost Een Philips TV 43″ PUS9235/12 Huren Bij Grover?

De huurprijs van een Philips TV 43″ PUS9235/12 bij Grover is als volgt:

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€39,90
3 maanden€34,90
6 maanden€29,90
12 maanden€24,90
24 maanden of langer€19,90

Wat Kost Een Philips TV 55″ 55PUS7608/12 LED Huren Bij Grover?

De huurprijs van een Philips TV 55″ 55PUS7608/12 LED bij Grover is als volgt:

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€49,90
3 maanden€44,90
6 maanden€39,90
12 maanden€34,90
24 maanden of langer€29,90

Wat Kost Een Philips TV 65″ 65PUS7608/12 LED Huren Bij Grover?

De huurprijs van een Philips TV 65″ 65PUS7608/12 LED bij Grover is als volgt:

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€79,90
3 maanden€69,90
6 maanden€59,90
12 maanden€49,90
24 maanden of langer€39,90

Wat Kost Een Philips TV 65″ 65OLED986/12 OLED Huren Bij Grover?

De huurprijs van een Philips TV 65″ 65OLED986/12 OLED bij Grover is als volgt:

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€99,90
3 maanden€89,90
6 maanden€79,90
12 maanden€69,90
24 maanden of langer€59,90

Hoe Werkt Een Philips TV Huren Bij Grover?

Een Philips TV huren bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de Philips TV die je wilt huren. Je kunt filteren op grootte, model, prijs en beschikbaarheid. Als je je keuze hebt gemaakt, klik dan op de knop “Huur nu”. Je kunt ook meerdere apparaten tegelijk huren.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Vul je persoonlijke gegevens in, kies je gewenste huurperiode en betaalmethode. Je kunt betalen met iDeal, PayPal, creditcard of bankoverschrijving. Je kunt ook een kortingscode invoeren als je er een hebt. Controleer je bestelling en bevestig deze.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde Philips TV

Grover zal je gehuurde Philips TV zo snel mogelijk naar je toe sturen. De verzendkosten zijn €9,90 voor de heen- en terugzending. Je kunt de status van je bestelling volgen via de website of de app van Grover. Zodra je je Philips TV ontvangt, kun je hem aansluiten en gebruiken zoals je wilt.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Aan het einde van je huurperiode kun je beslissen wat je wilt doen met je gehuurde Philips TV. Je hebt drie opties:

  • Je stuurt het apparaat terug naar Grover. Je hoeft alleen maar het retourlabel te printen en op de doos te plakken. Breng het pakket naar een PostNL-punt bij jou in de buurt. Zorg ervoor dat het apparaat in goede staat is en dat alle accessoires zijn meegeleverd.
  • Je verlengt de huur van het apparaat. Je kunt dit doen via de website of de app van Grover. Je kunt kiezen voor een langere of kortere huurperiode. De prijs zal worden aangepast aan de nieuwe duur.
  • Je koopt het apparaat na huur. Je kunt dit doen via de website of de app van Grover. Je betaalt dan het resterende bedrag van de nieuwwaarde van het apparaat. Je wordt dan de eigenaar van het apparaat en hoeft het niet meer terug te sturen.

Wat Zijn De Voordelen Van Philips TV Huren Bij Grover?

Philips TV huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

1. Gratis Terugsturen

Je kunt je gehuurde Philips TV gratis terugsturen naar Grover als je de huur beëindigt. Je hoeft geen verzendkosten te betalen, alleen een eenmalige vergoeding van €9,90 voor de heen- en terugzending.

2. Geen Verborgen Kosten

Je betaalt alleen de maandelijkse huurprijs die je hebt afgesproken. Er zijn geen verborgen kosten, zoals rente, borg of administratiekosten. Je weet altijd waar je aan toe bent.

3. Flexibele Huurperiodes

Je kunt zelf kiezen hoe lang je de Philips TV wilt huren, van 1 maand tot 24 maanden of langer. Je kunt ook op elk moment de huur opzeggen, verlengen of omzetten in een koop na huur. Je zit niet vast aan een langdurig contract.

4. Scherpe Huurprijzen

Je betaalt een scherpe huurprijs voor de Philips TV die je wilt huren. Hoe langer je huurt, hoe lager de prijs wordt. Je kunt ook profiteren van speciale aanbiedingen en kortingen die Grover regelmatig heeft.

5. Altijd De Nieuwste Tech

Je kunt altijd de nieuwste technologie gebruiken, zonder je zorgen te maken over veroudering of afschrijving. Je kunt ook makkelijk wisselen van apparaat als je iets anders wilt proberen. Je blijft altijd up-to-date met de laatste trends en innovaties.

Meest Gestelde Vragen

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over Philips TVs huren bij Grover:

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover gebruikt een SSL-versleuteling om je persoonlijke en financiële gegevens te beschermen. Grover slaat ook geen gegevens op van je gehuurde Philips TV, zoals je kijkgeschiedenis of instellingen. Je kunt je gegevens zelf wissen voordat je het apparaat terugstuurt.

Wat Als Ik De Philips TV Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Grover begrijpt dat er soms iets mis kan gaan met je gehuurde Philips TV. Daarom biedt Grover een schadebescherming aan voor alle apparaten die je huurt. Dit betekent dat Grover 90% van de reparatiekosten dekt als je het apparaat per ongeluk beschadigt. Je hoeft alleen maar 10% van de reparatiekosten te betalen, met een minimum van €25 en een maximum van €500. Je moet wel de schade zo snel mogelijk melden aan Grover via de website of de app.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een Philips TV Beëindigen?

Je kunt de huur van een Philips TV beëindigen door het apparaat terug te sturen naar Grover. Je moet dit doen uiterlijk op de laatste dag van je huurperiode. Je kunt ook eerder opzeggen, maar dan betaal je wel de volledige huurprijs voor die maand. Je kunt ook kiezen voor een koop na huur, als je het apparaat wilt houden.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De Philips TV Betalen?

Je kunt de huur van de Philips TV betalen met iDeal, PayPal, creditcard of bankoverschrijving. Jekunt ook een kortingscode gebruiken als je er een hebt. Je betaalt de huurprijs elke maand vooraf, op de dag dat je de bestelling hebt geplaatst. Je kunt je betalingsgegevens en facturen bekijken via de website of de app van Grover.

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die Philips TVs Huren?

Grover is zo populair bij mensen die Philips TVs huren omdat Grover een unieke en voordelige service biedt. Grover maakt het mogelijk om tech apparaten flexibel te huren voor een maandelijks bedrag, zonder dat je een grote investering hoeft te doen. Grover geeft je ook de vrijheid om te kiezen uit verschillende modellen en maten van Philips TVs, en om te wisselen of te kopen na huur als je dat wilt. Grover zorgt ook voor de levering, het onderhoud en de retour van de gehuurde Philips TV. Bovendien draag je bij aan een duurzame en circulaire economie, waarin apparaten worden hergebruikt in plaats van weggegooid.

Is Philips TVs Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, Philips TVs huren is een duurzame keuze. Door een Philips TV te huren, verminder je de vraag naar nieuwe productie, wat leidt tot minder grondstoffenverbruik, energieverbruik en CO2-uitstoot. Je voorkomt ook dat apparaten op de afvalberg belanden, wat leidt tot minder vervuiling en afval. Je draagt bij aan een circulaire economie, waarin apparaten worden gedeeld, gerepareerd en gerecycled. Je helpt dus mee aan het behoud van onze planeet en onze toekomst.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken