Select Page

OLED TV Huren

Een OLED TV huren is een geweldige manier om te genieten van de nieuwste technologie zonder een grote investering te hoeven doen. In dit artikel leggen we uit wat een OLED TV is, hoe je er een kunt huren, wat de kosten en voordelen zijn, en hoe het werkt bij Grover, de populairste aanbieder van tech en apparaten huren in Nederland. Ook beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over OLED TV huren. Lees snel verder om alles te weten te komen over deze slimme en duurzame optie!

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

oled tv huren

Wat Is Een OLED TV?

Een OLED TV is een televisie die gebruik maakt van organische lichtgevende diodes (OLED) om beelden te produceren. OLED is een technologie die licht uitzendt als er elektriciteit doorheen stroomt, waardoor er geen achtergrondverlichting nodig is zoals bij LCD of LED TV’s. Dit zorgt voor een aantal voordelen, zoals een hoger contrast, diepere zwartwaarden, bredere kijkhoeken, snellere reactietijden en een lager energieverbruik. OLED TV’s staan bekend om hun uitstekende beeldkwaliteit, kleurweergave en design.

Kun Je OLED TVs Huren?

Ja, je kunt OLED TVs huren bij Grover, de marktleider op het gebied van tech en apparaten huren in Nederland. Grover biedt je de mogelijkheid om de nieuwste OLED TVs te huren voor een vast bedrag per maand, zonder dat je vastzit aan een langdurig contract of hoge aanschafkosten. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, merken en formaten, en je kunt de huurperiode zelf bepalen. Je kunt de OLED TV ook na de huur kopen als je dat wilt, of hem gratis terugsturen als je hem niet meer nodig hebt. Zo kun je altijd genieten van de beste technologie, zonder zorgen of gedoe.

Wat Zijn De Voordelen Van Een OLED TV Huren?

Een OLED TV huren heeft veel voordelen ten opzichte van een OLED TV kopen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 • Je bespaart geld: Een OLED TV huren is veel goedkoper dan een OLED TV kopen. Je betaalt alleen voor de tijd dat je de TV gebruikt, en je hebt geen last van afschrijving of onderhoudskosten. Bovendien kun je profiteren van scherpe huurprijzen bij Grover, die vaak lager zijn dan bij andere aanbieders.
 • Je bent flexibel: Een OLED TV huren geeft je meer vrijheid en flexibiliteit dan een OLED TV kopen. Je kunt de huurperiode zelf kiezen, van 1 maand tot 12 maanden, en deze op elk moment verlengen of verkorten. Je kunt ook de OLED TV ruilen voor een ander model of merk als je dat wilt, of hem na de huur kopen met korting. Je zit dus niet vast aan een lange termijn verplichting of een apparaat dat niet meer aan je wensen voldoet.
 • Je bent duurzaam: Een OLED TV huren is ook een duurzame keuze, omdat je bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval en het verlengen van de levensduur van apparaten. Door een OLED TV te huren bij Grover, zorg je ervoor dat de TV wordt hergebruikt door andere klanten, gerepareerd als hij defect is, of gerecycled als hij niet meer bruikbaar is. Zo help je mee aan het creëren van een circulaire economie, waarin grondstoffen worden bespaard en het milieu wordt beschermd.

Wat Zijn De Nadelen Van OLED TVs Huren?

Een OLED TV huren heeft ook enkele nadelen die je in overweging moet nemen voordat je besluit om er een te huren. Hier zijn enkele van de mogelijke nadelen:

 • Je bent verantwoordelijk: Als je een OLED TV huurt bij Grover, ben je verantwoordelijk voor het goed verzorgen van het apparaat tijdens de huurperiode. Dit betekent dat je de TV moet beschermen tegen schade, diefstal of verlies, en dat je hem schoon en in goede staat moet houden. Als je de OLED TV beschadigt of gebruikssporen achterlaat, kan Grover je extra kosten in rekening brengen voor de reparatie of vervanging van het apparaat. Je kunt je hiertegen verzekeren door een Grover Care pakket af te sluiten, dat je beschermt tegen de meeste risico’s.
 • Je hebt minder keuze: Een OLED TV huren betekent ook dat je minder keuze hebt dan wanneer je een OLED TV koopt. Je kunt alleen kiezen uit de modellen, merken en formaten die Grover aanbiedt, en je kunt niet zelf de specificaties of functies van de TV bepalen. Bovendien kan het zijn dat de OLED TV die je wilt huren niet op voorraad is, of dat hij al door iemand anders is gehuurd. Je moet dan wachten tot de TV weer beschikbaar is, of een ander model of merk kiezen.
 • Je hebt minder zekerheid: Een OLED TV huren houdt ook in dat je minder zekerheid hebt over de kwaliteit en betrouwbaarheid van het apparaat. Je weet niet hoe lang de TV al is gebruikt, of hoe goed hij is onderhouden. Het kan zijn dat de OLED TV defecten vertoont, of niet naar behoren werkt. In dat geval kun je contact opnemen met Grover, die je zal helpen om het probleem op te lossen, of je een vervangend apparaat zal sturen. Je kunt ook gebruik maken van de 14 dagen bedenktijd, waarin je de OLED TV gratis kunt terugsturen als je niet tevreden bent.

Welke OLED TVs Kun Je Huren?

Bij Grover kun je kiezen uit een ruim aanbod van OLED TVs om te huren. Je kunt filteren op merk, formaat, resolutie, prijs en beschikbaarheid om de OLED TV te vinden die het beste bij je past. Hier zijn enkele van de populairste OLED TVs die je kunt huren bij Grover:

1. LG TV 65″ OLED65CS9LA OLED 4K

De LG TV 65″ OLED65CS9LA OLED 4K is een prachtige OLED TV met een groot scherm van 65 inch en een 4K resolutie. Deze TV heeft een slank en elegant design, en een uitstekende beeldkwaliteit met levendige kleuren, diep contrast en scherpe details. De LG TV 65″ OLED65CS9LA OLED 4K ondersteunt ook HDR10, Dolby Vision en HLG voor een nog betere kijkervaring. Bovendien heeft deze TV een smart functie met webOS, waarmee je toegang hebt tot talloze apps, games en streamingdiensten. De LG TV 65″ OLED65CS9LA OLED 4K heeft ook een ingebouwde soundbar met Dolby Atmos voor een indrukwekkend geluid.

2. Philips TV 55″ OLED807/12

De Philips TV 55″ OLED807/12 is een schitterende OLED TV met een middelgroot scherm van 55 inch en een 4K resolutie. Deze TV heeft een strak en minimalistisch design, en een fantastische beeldkwaliteit met heldere kleuren, diep contrast en vloeiende bewegingen. De Philips TV 55″ OLED807/12 ondersteunt ook HDR10+, Dolby Vision en HLG voor een nog mooiere kijkervaring. Daarnaast heeft deze TV een unieke functie met Ambilight, waarmee de kleuren van het scherm worden geprojecteerd op de muur achter de TV voor een sfeervol effect. De Philips TV 55″ OLED807/12 heeft ook een smart functie met Android TV, waarmee je toegang hebt tot talloze apps, games en streamingdiensten. De Philips TV 55″ OLED807/12 heeft ook een ingebouwde soundbar met Dolby Atmos voor een geweldig geluid.

3. Samsung TV 55″ GQ55S95CATXZG OLED 4K

De Samsung TV 55″ GQ55S95CATXZG OLED 4K is een prachtige OLED TV met een middelgroot scherm van 55 inch en een 4K resolutie. Deze TV heeft een modern en stijlvol design, en een geweldige beeldkwaliteit met intense kleuren, diep contrast en realistische details. De Samsung TV 55″ GQ55S95CATXZG OLED 4K ondersteunt ook HDR10+, HLG en Quantum HDR voor een nog betere kijkervaring. Bovendien heeft deze TV een smart functie met Tizen, waarmee je toegang hebt tot talloze apps, games en streamingdiensten. De Samsung TV 55″ GQ55S95CATXZG OLED 4K heeft ook een ingebouwde soundbar met Q-Symphony voor een krachtig geluid.

4. LG TV 55″ OLED55CS9LA OLED 4K

De LG TV 55″ OLED55CS9LA OLED 4K is een schitterende OLED TV met een middelgroot scherm van 55 inch en een 4K resolutie. Deze TV heeft een slank en elegant design, en een uitstekende beeldkwaliteit met levendige kleuren, diep contrast en scherpe details. De LG TV 55″ OLED55CS9LA OLED 4K ondersteunt ook HDR10, Dolby Vision en HLG voor een nog mooiere kijkervaring. Daarnaast heeft deze TV een smart functie met webOS, waarmee je toegang hebt tot talloze apps, games en streamingdiensten. De LG TV 55″ OLED55CS9LA OLED 4K heeft ook een ingebouwde soundbar met Dolby Atmos voor een indrukwekkend geluid.

5. Samsung TV 65″ GQ65S95BATXZG OLED 4K

De Samsung TV 65″ GQ65S95BATXZG OLED 4K is een prachtige OLED TV met een groot scherm van 65 inch en een 4K resolutie. Deze TV heeft een modern en stijlvol design, en een geweldige beeldkwaliteit met intense kleuren, diep contrast en realistische details. De Samsung TV 65″ GQ65S95BATXZG OLED 4K ondersteunt ook HDR10+, HLG en Quantum HDR voor een nog betere kijkervaring. Bovendien heeft deze TV een smart functie met Tizen, waarmee je toegang hebt tot talloze apps, games en streamingdiensten. De Samsung TV 65″ GQ65S95BATXZG OLED 4K heeft ook een ingebouwde soundbar met Q-Symphony voor een krachtig geluid.

Wat Kost Een OLED TV Huren?

Een OLED TV huren bij Grover kost afhankelijk van het model, het formaat en de huurperiode tussen de €29,90 en €99,90 per maand. Hoe langer je de OLED TV huurt, hoe goedkoper het wordt per maand. Je kunt ook korting krijgen als je meerdere apparaten tegelijk huurt bij Grover. Hier zijn de huurprijzen van de populairste OLED TVs die je kunt huren bij Grover:

Wat Kost Een LG TV 65″ OLED65CS9LA OLED 4K Huren Bij Grover?

Een LG TV 65″ OLED65CS9LA OLED 4K huren bij Grover kost €99,90 per maand als je hem voor 1 maand huurt, €89,90 per maand als je hem voor 3 maanden huurt, €79,90 per maand als je hem voor 6 maanden huurt, of €69,90 per maand als je hem voor 12 maanden huurt.

Wat Kost Een Philips TV 55″ OLED807/12 Huren Bij Grover?

Een Philips TV 55″ OLED807/12 huren bij Grover kost €59,90 per maand als je hem voor 1 maand huurt, €54,90 per maand als je hem voor 3 maanden huurt, €49,90 per maand als je hem voor 6 maanden huurt, of €44,90 per maand als je hem voor 12 maanden huurt.

Wat Kost Een Samsung TV 55″ GQ55S95CATXZG OLED 4K Huren Bij Grover?

Een Samsung TV 55″ GQ55S95CATXZG OLED 4K huren bij Grover kost €69,90 per maand als je hem voor 1 maand huurt, €64,90 per maand als je hem voor 3 maanden huurt, €59,90 per maand als je hem voor 6 maanden huurt, of €54,90 per maand als je hem voor 12 maanden huurt.

Wat Kost Een LG TV 55″ OLED55CS9LA OLED 4K Huren Bij Grover?

Een LG TV 55″ OLED55CS9LA OLED 4K huren bij Grover kost €59,90 per maand als je hem voor 1 maand huurt, €54,90 per maand als je hem voor 3 maanden huurt, €49,90 per maand als je hem voor 6 maanden huurt, of €44,90 per maand als je hem voor 12 maanden huurt.

Wat Kost Een Samsung TV 65″ GQ65S95BATXZG OLED 4K Huren Bij Grover?

Een Samsung TV 65″ GQ65S95BATXZG OLED 4K huren bij Grover kost €89,90 per maand als je hem voor 1 maand huurt, €84,90 per maand als je hem voor 3 maanden huurt, €79,90 per maand als je hem voor 6 maanden huurt, of €74,90 per maand als je hem voor 12 maanden huurt

Hoe Werkt Een OLED TV Huren Bij Grover?

Een OLED TV huren bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de OLED TV die je wilt huren. Je kunt filteren op merk, formaat, resolutie, prijs en beschikbaarheid om de beste optie te vinden. Als je de OLED TV hebt gevonden die je wilt huren, klik dan op de knop “Huur nu” om naar de volgende stap te gaan.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Vul je persoonlijke gegevens in, zoals je naam, adres, e-mail en telefoonnummer. Kies vervolgens de gewenste huurperiode, van 1 maand tot 12 maanden. Je kunt ook een Grover Care pakket toevoegen om je te verzekeren tegen schade, diefstal of verlies. Controleer daarna je bestelling en kies een betaalmethode. Je kunt betalen met iDeal, PayPal, creditcard of automatische incasso. Bevestig ten slotte je bestelling en wacht op de bevestigingsmail van Grover.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde OLED TV

Je ontvangt je gehuurde OLED TV binnen een paar dagen thuisbezorgd door een koerier. Je kunt de status van je bestelling volgen via de website of de app van Grover. Zodra je de OLED TV hebt ontvangen, kun je hem meteen aansluiten en gebruiken. Je hebt ook 14 dagen bedenktijd om de OLED TV gratis terug te sturen als je niet tevreden bent.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Aan het einde van de huurperiode kun je beslissen wat je wilt doen met de OLED TV. Je kunt hem gratis terugsturen naar Grover met het meegeleverde retourlabel en verpakkingsmateriaal. Je kunt ook de huurperiode verlengen of verkorten via de website of de app van Grover. Of je kunt de OLED TV kopen na huur met korting. Je betaalt dan alleen het verschil tussen de totale huurprijs en de aankoopprijs van het apparaat.

Wat Zijn De Voordelen Van OLED TV Huren Bij Grover?

OLED TV huren bij Grover heeft veel voordelen ten opzichte van andere aanbieders van tech en apparaten huren. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 • Je kunt gratis terugsturen: Als je een OLED TV huurt bij Grover, kun je hem gratis terugsturen aan het einde van de huurperiode, of als je niet tevreden bent. Je hoeft geen verzendkosten te betalen, en je krijgt je borg terug als het apparaat in goede staat is. Je kunt ook gebruik maken van de 14 dagen bedenktijd om de OLED TV uit te proberen zonder risico.
 • Je hebt geen verborgen kosten: Als je een OLED TV huurt bij Grover, betaal je alleen het vaste bedrag per maand dat je vooraf hebt afgesproken. Je hebt geen last van extra kosten, zoals rente, administratiekosten, servicekosten of boetes. Je weet dus altijd waar je aan toe bent, en je komt niet voor verrassingen te staan.
 • Je hebt flexibele huurperiodes: Als je een OLED TV huurt bij Grover, kun je zelf de huurperiode bepalen, van 1 maand tot 12 maanden. Je kunt de huurperiode ook op elk moment verlengen of verkorten via de website of de app van Grover. Je zit dus niet vast aan een lange termijn contract, en je kunt altijd wisselen van apparaat als je dat wilt.
 • Je hebt scherpe huurprijzen: Als je een OLED TV huurt bij Grover, profiteer je van scherpe huurprijzen, die vaak lager zijn dan bij andere aanbieders. Hoe langer je de OLED TV huurt, hoe goedkoper het wordt per maand. Je kunt ook korting krijgen als je meerdere apparaten tegelijk huurt bij Grover. Bovendien kun je de OLED TV kopen na huur met korting, als je hem wilt houden.
 • Je hebt altijd de nieuwste tech: Als je een OLED TV huurt bij Grover, heb je altijd toegang tot de nieuwste technologie, zonder dat je een grote investering hoeft te doen. Je kunt kiezen uit een ruim aanbod van OLED TVs, die regelmatig worden vernieuwd en geüpdatet. Je kunt ook de OLED TV ruilen voor een ander model of merk als er een nieuwe versie uitkomt. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste trends en innovaties.

Meest Gestelde Vragen

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover respecteert je privacy en gaat zorgvuldig om met je persoonlijke en financiële gegevens. Grover gebruikt je gegevens alleen voor het verwerken van je bestelling, het versturen van je facturen, het communiceren met je over de huur en het verbeteren van de service. Grover deelt je gegevens niet met derden, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de huurovereenkomst, of als dit wettelijk verplicht is.

Grover bewaart je gegevens ook niet langer dan nodig is, en verwijdert ze na het beëindigen van de huur. Je kunt ook altijd je gegevens inzien, wijzigen of verwijderen via de website of de app van Grover.

Wat Als Ik De OLED TV Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je een OLED TV huurt bij Grover, ben je verantwoordelijk voor het goed verzorgen van het apparaat tijdens de huurperiode. Dit betekent dat je de TV moet beschermen tegen schade, diefstal of verlies, en dat je hem schoon en in goede staat moet houden. Als je de OLED TV beschadigt of gebruikssporen achterlaat, kan Grover je extra kosten in rekening brengen voor de reparatie of vervanging van het apparaat. Je kunt je hiertegen verzekeren door een Grover Care pakket af te sluiten, dat je beschermt tegen de meeste risico’s. Met een Grover Care pakket betaal je slechts 10% van de reparatie- of vervangingskosten, en ben je gedekt tegen schade door vallen, stoten, water, vuur, bliksem en overspanning. Je bent ook gedekt tegen diefstal met braaksporen of geweld. Je bent echter niet gedekt tegen verlies, opzettelijke schade of normale slijtage.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een OLED TV Beëindigen?

Je kunt de huur van een OLED TV beëindigen door het apparaat gratis terug te sturen naar Grover aan het einde van de huurperiode, of eerder als je dat wilt. Je hoeft alleen maar het retourlabel en het verpakkingsmateriaal te gebruiken die je hebt ontvangen bij de levering van de OLED TV. Je kunt ook via de website of de app van Grover aangeven dat je de OLED TV wilt terugsturen, en een afspraak maken met een koerier om het apparaat op te halen. Zodra Grover de OLED TV heeft ontvangen en gecontroleerd, krijg je een bevestiging per e-mail en wordt je borg terugbetaald.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De OLED TV Betalen?

Je kunt de huur van de OLED TV betalen met iDeal, PayPal, creditcard of automatische incasso. Je kunt zelf kiezen welke betaalmethode je wilt gebruiken bij het plaatsen van je bestelling. Je betaalt elke maand vooraf voor de huur van de OLED TV, tot je besluit om hem terug te sturen of te kopen. Je kunt ook altijd je betaalmethode wijzigen via de website of de app van Grover.

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die OLED TVs Huren?

Grover is zo populair bij mensen die OLED TVs huren omdat Grover een unieke service biedt die veel voordelen heeft ten opzichte van andere aanbieders van tech en apparaten huren. Grover maakt het mogelijk om de nieuwste OLED TVs te huren voor een vast bedrag per maand, zonder dat je vastzit aan een langdurig contract of hoge aanschafkosten. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, merken en formaten, en je kunt de huurperiode zelf bepalen. Je kunt de OLED TV ook na de huur kopen als je dat wilt, of hem gratis terugsturen als je hem niet meer nodig hebt. Zo kun je altijd genieten van de beste technologie, zonder zorgen of gedoe. Grover is ook een duurzame keuze, omdat je bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval en het verlengen van de levensduur van apparaten. Door een OLED TV te huren bij Grover, zorg je ervoor dat de TV wordt hergebruikt door andere klanten, gerepareerd als hij defect is, of gerecycled als hij niet meer bruikbaar is. Zo help je mee aan het creëren van een circulaire economie, waarin grondstoffen worden bespaard en het milieu wordt beschermd.

Is OLED TVs Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, OLED TVs huren is een duurzame keuze, omdat je zo minder elektronisch afval produceert en meer grondstoffen bespaart. Een OLED TV kopen betekent dat je een apparaat in bezit hebt dat na verloop van tijd verouderd raakt, kapot gaat of niet meer aan je wensen voldoet. Je moet dan een nieuwe OLED TV kopen, en de oude OLED TV weggooien of ergens opbergen. Dit leidt tot meer elektronisch afval, dat schadelijk is voor het milieu en de gezondheid. Bovendien kost het veel energie en materialen om een nieuwe OLED TV te produceren, wat ook een negatieve impact heeft op het klimaat en de natuurlijke hulpbronnen. Een OLED TV huren betekent dat je een apparaat gebruikt dat al bestaat, en dat je het deelt met andere mensen die het ook willen gebruiken. Je hoeft geen nieuwe OLED TV te kopen, en je kunt de gehuurde OLED TV terugsturen als je hem niet meer nodig hebt. Dit leidt tot minder elektronisch afval, omdat de OLED TV wordt hergebruikt, gerepareerd of gerecycled. Bovendien kost het minder energie en materialen om een bestaande OLED TV te onderhouden, wat ook een positieve impact heeft op het klimaat en de natuurlijke hulpbronnen.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken