Select Page

Oculus quest 2 huren

Een Oculus Quest 2 huren is een geweldige manier om te genieten van de nieuwste virtual reality-ervaring zonder een duur apparaat te hoeven kopen. In dit artikel leggen we uit wat een Oculus Quest 2 is, welke modellen je kunt huren, wat de kosten en voordelen zijn, en hoe je een Oculus Quest 2 kunt huren bij Grover, een van de populairste aanbieders van tech en apparaten huren in Nederland. We beantwoorden ook enkele veelgestelde vragen over het huren van een Oculus Quest 2.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

oculus quest 2 huren

Wat Is Een Oculus Quest 2?

Een Oculus Quest 2 is een all-in-one virtual reality-bril die je draadloos kunt gebruiken om je onder te dompelen in een virtuele wereld. Je hebt geen pc, console of smartphone nodig om de Oculus Quest 2 te gebruiken. Je kunt gewoon de bril opzetten, de controllers vastpakken en genieten van honderden games, apps en ervaringen die speciaal voor VR zijn ontworpen. De Oculus Quest 2 heeft een hoge resolutie scherm, krachtige processor, ingebouwde luidsprekers en microfoon, en een batterijduur van ongeveer 2 tot 3 uur. Je kunt ook je eigen speelruimte creëren met de Guardian-systeem, dat je waarschuwt als je te dicht bij obstakels komt.

Kun Je Oculus Quest 2 Huren?

Ja, je kunt een Oculus Quest 2 huren bij verschillende aanbieders in Nederland, zoals Grover, Skala, Rentio en RentYourVR. Het huren van een Oculus Quest 2 heeft zowel voor- als nadelen, die we hieronder bespreken.

Wat Zijn De Voordelen Van Een Oculus Quest 2 Huren?

Een van de grootste voordelen van een Oculus Quest 2 huren is dat je geld kunt besparen. Een nieuwe Oculus Quest 2 kost ongeveer €350 tot €450, afhankelijk van de opslagcapaciteit. Als je de bril maar af en toe wilt gebruiken, of als je niet zeker weet of VR iets voor jou is, dan kan het huren van een Oculus Quest 2 veel voordeliger zijn dan het kopen van een apparaat. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud, reparatie of veroudering van de bril als je hem huurt.

Een ander voordeel van een Oculus Quest 2 huren is dat je flexibel bent. Je kunt zelf bepalen hoe lang je de bril wilt huren, van een paar dagen tot een paar maanden. Je kunt ook gemakkelijk van model wisselen als je een andere versie wilt proberen. Je zit niet vast aan een langdurig contract of abonnement als je een Oculus Quest 2 huurt.

Een derde voordeel van een Oculus Quest 2 huren is dat je duurzaam bezig bent. Door een apparaat te delen met anderen, draag je bij aan het verminderen van elektronisch afval en het besparen van grondstoffen. Je helpt ook mee aan het stimuleren van de circulaire economie, waarin producten zo lang mogelijk worden gebruikt en hergebruikt.

Wat Zijn De Nadelen Van Een Oculus Quest 2 Huren?

Een mogelijk nadeel van een Oculus Quest 2 huren is dat je afhankelijk bent van de beschikbaarheid en kwaliteit van de aanbieder. Het kan zijn dat de bril die je wilt huren niet op voorraad is, of dat hij beschadigd of defect is bij aankomst. Je moet ook rekening houden met extra kosten voor verzending, borg en verzekering als je een Oculus Quest 2 huurt.

Een ander mogelijk nadeel van een Oculus Quest 2 huren is dat je minder privacy hebt. Als je de bril gebruikt, slaat hij persoonlijke gegevens op, zoals je accountinformatie, speelgeschiedenis en voorkeuren. Als je de bril terugstuurt naar de aanbieder, moet je ervoor zorgen dat je al deze gegevens wist of reset. Anders kunnen andere huurders toegang krijgen tot jouw gegevens.

Een derde mogelijk nadeel van een Oculus Quest 2 huren is dat je minder betrokken bent. Als je de bril maar tijdelijk in je bezit hebt, voel je misschien minder verbinding met het apparaat en de VR-ervaring. Je kunt ook minder gepersonaliseerd worden, omdat je de bril niet kunt aanpassen of optimaliseren naar je eigen wensen.

Welke Oculus Quest 2 Kun Je Huren?

Er zijn verschillende modellen van de Oculus Quest 2 die je kunt huren, afhankelijk van de aanbieder en je budget. Hieronder bespreken we vier populaire opties die je kunt huren bij Grover, een van de grootste en bekendste aanbieders van tech en apparaten huren in Nederland.

1. Oculus Quest VR 128GB

Dit is het originele model van de Oculus Quest, dat in 2019 werd gelanceerd. Het heeft een opslagcapaciteit van 128GB, wat genoeg is voor ongeveer 40 tot 50 games of apps. Het heeft een schermresolutie van 1440 x 1600 pixels per oog, een verversingssnelheid van 72Hz, en een gezichtsveld van ongeveer 100 graden. Het wordt geleverd met twee touch-controllers, een oplaadkabel en een stroomadapter.

2. Meta Quest Pro All-In-One

Dit is een verbeterde versie van de Oculus Quest, die in 2021 werd uitgebracht onder de nieuwe naam Meta (voorheen Facebook). Het heeft een opslagcapaciteit van 256GB, wat genoeg is voor ongeveer 80 tot 100 games of apps. Het heeft een schermresolutie van 1832 x 1920 pixels per oog, een verversingssnelheid van 90Hz, en een gezichtsveld van ongeveer 110 graden. Het wordt geleverd met twee verbeterde touch-controllers, een oplaadkabel, een stroomadapter en een glasvezelkabel om de bril aan te sluiten op een pc voor nog meer VR-mogelijkheden.

3. Meta Quest 2 Virtual Reality-bril – 128GB

Dit is het nieuwste model van de Oculus Quest, dat in 2021 werd uitgebracht onder de nieuwe naam Meta (voorheen Facebook). Het heeft een opslagcapaciteit van 128GB, wat genoeg is voor ongeveer 40 tot 50 games of apps. Het heeft een schermresolutie van 1832 x 1920 pixels per oog, een verversingssnelheid van 90Hz, en een gezichtsveld van ongeveer 110 graden. Het wordt geleverd met twee verbeterde touch-controllers, een oplaadkabel en een stroomadapter.

4. Meta Quest 2 Virtual Reality-bril – 256GB

Dit is het nieuwste model van de Oculus Quest, dat in 2021 werd uitgebracht onder de nieuwe naam Meta (voorheen Facebook). Het heeft een opslagcapaciteit van 256GB, wat genoeg is voor ongeveer 80 tot 100 games of apps. Het heeft een schermresolutie van 1832 x 1920 pixels per oog, een verversingssnelheid van 90Hz, en een gezichtsveld van ongeveer 110 graden. Het wordt geleverd met twee verbeterde touch-controllers, een oplaadkabel en een stroomadapter.

Wat Kost Een Oculus Quest 2 Huren?

De kosten voor het huren van een Oculus Quest 2 variëren afhankelijk van het model, de aanbieder en de huurperiode. Bij Grover kun je kiezen uit verschillende huurperiodes, variërend van één maand tot twaalf maanden. Hoe langer je huurt, hoe lager de maandelijkse huurprijs wordt. Hieronder geven we enkele voorbeelden van de huurprijzen voor verschillende modellen en huurperiodes bij Grover.

Wat Kost Een Oculus Quest VR 128GB Huren Bij Grover?

HuurperiodeHuurprijs per maand
1 maand€29,90
3 maanden€24,90
6 maanden€19,90
12 maanden€14,90

Wat Kost Een Meta Quest Pro All-In-One Huren Bij Grover?

HuurperiodeHuurprijs per maand
1 maand€49,90
3 maanden€39,90
6 maanden€29,90
12 maanden€19,90

Wat Kost Een Meta Quest 2 Virtual Reality-bril – 128GB Huren Bij Grover?

HuurperiodeHuurprijs per maand
1 maand€34,90
3 maanden€29,90
6 maanden€24,90
12 maanden€19,90

Wat Kost Een Meta Quest 2 Virtual Reality-bril – 256GB Huren Bij Grover?

HuurperiodeHuurprijs per maand
1 maand€39,90
3 maanden€34,90
6 maanden€29,90
12 maanden€24,90

Huurobject

Kosten

Termijn

Bekijk direct

Oculus Quest 2

 € 23,90

12 maanden

HTC Vive Pro 2

 € 54,90

12 maanden

HTC Vive Focus 3

 € 59,90

12 maanden

Meta Quest Pro

 € 114,90

12 maanden

Hoe Werkt Een Oculus Quest 2 Huren Bij Grover?

Het huren van een Oculus Quest 2 bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de Oculus Quest 2 die je wilt huren. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, opslagcapaciteiten en kleuren. Je kunt ook de beschikbaarheid en de beoordelingen van andere huurders bekijken.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Als je je apparaat hebt gekozen, klik dan op de knop “Huur nu” en vul je gegevens in. Je kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden, zoals iDeal, PayPal of creditcard. Je kunt ook een kortingscode invoeren als je die hebt. Je moet ook een borg betalen, die afhankelijk is van het apparaat en de huurperiode. De borg wordt terugbetaald als je het apparaat in goede staat terugstuurt.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde Oculus Quest 2

Na het plaatsen van je bestelling, ontvang je een bevestigingsmail met de details van je huurcontract. Grover stuurt je het apparaat zo snel mogelijk toe, meestal binnen 1 tot 3 werkdagen. Je kunt de status van je bestelling volgen via de website of de app van Grover. Zodra je het apparaat ontvangt, kun je het meteen gebruiken en genieten van de VR-ervaring.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Aan het einde van je huurperiode, heb je twee opties: je kunt het apparaat terugsturen naar Grover, of je kunt het overnemen voor een restwaarde. Als je het apparaat wilt terugsturen, moet je het resetten naar de fabrieksinstellingen en al je persoonlijke gegevens wissen. Je moet ook alle accessoires en verpakkingen meesturen. Grover stuurt je een gratis retourlabel waarmee je het apparaat kunt verzenden. Als je het apparaat wilt overnemen, moet je contact opnemen met Grover en de restwaarde betalen. De restwaarde is afhankelijk van het apparaat en de huurperiode.

Wat Zijn De Voordelen Van Oculus Quest 2 Huren Bij Grover?

Het huren van een Oculus Quest 2 bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

1. Gratis Terugsturen

Je hoeft geen verzendkosten te betalen als je het apparaat terugstuurt naar Grover. Grover zorgt voor een gratis retourlabel waarmee je het apparaat gemakkelijk kunt verzenden.

2. Geen Verborgen Kosten

Je betaalt alleen de maandelijkse huurprijs en de borg voor het apparaat. Er zijn geen extra kosten voor service, onderhoud of reparatie. Als er iets misgaat met het apparaat, kun je contact opnemen met Grover en zij zullen het probleem zo snel mogelijk oplossen.

3. Flexibele Huurperiodes

Je kunt zelf kiezen hoe lang je het apparaat wilt huren, van één maand tot twaalf maanden. Je kunt ook op elk moment je huurperiode verlengen of verkorten via de website of de app van Grover. Je kunt ook gemakkelijk van apparaat wisselen als je een ander model wilt proberen.

4. Scherpe Huurprijzen

Je kunt een Oculus Quest 2 huren voor een fractie van de prijs van een nieuw apparaat. Hoe langer je huurt, hoe lager de maandelijkse huurprijs wordt. Je kunt ook profiteren van kortingen en acties die Grover regelmatig aanbiedt.

5. Altijd De Nieuwste Tech

Je kunt altijd de nieuwste en beste VR-technologie ervaren als je een Oculus Quest 2 huurt bij Grover. Grover heeft een groot en divers aanbod van tech en apparaten, die regelmatig worden geüpdatet en uitgebreid. Je kunt altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends en innovaties op het gebied van VR.

Meest Gestelde Vragen

Hieronder beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over het huren van een Oculus Quest 2 bij Grover.

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig als je een Oculus Quest 2 huurt bij Grover. Grover respecteert je privacy en gaat zorgvuldig om met je persoonlijke informatie. Grover gebruikt je gegevens alleen voor het verwerken van je bestelling, het leveren van je apparaat en het communiceren met je over je huurcontract.

Grover deelt je gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Als je het apparaat terugstuurt naar Grover, moet je wel zelf al je persoonlijke gegevens wissen of resetten. Anders kunnen andere huurders toegang krijgen tot jouw gegevens.

Wat Als Ik De Oculus Quest 2 Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je de Oculus Quest 2 beschadigt of gebruikssporen achterlaat, hoef je je geen zorgen te maken. Grover biedt een gratis schadebescherming aan voor alle gehuurde apparaten. Dit betekent dat Grover de kosten voor reparatie of vervanging van het apparaat op zich neemt, mits de schade niet opzettelijk of door grove nalatigheid is veroorzaakt.

Je moet wel binnen 14 dagen na het ontstaan van de schade contact opnemen met Grover en een schadeformulier invullen. Je moet ook foto’s of video’s meesturen als bewijs van de schade.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een Oculus Quest 2 Beëindigen?

Als je de huur van een Oculus Quest 2 wilt beëindigen, heb je twee opties: je kunt het apparaat terugsturen naar Grover, of je kunt het overnemen voor een restwaarde. Als je het apparaat wilt terugsturen, moet je dit minstens drie dagen voor het einde van je huurperiode aangeven via de website of de app van Grover. Je moet dan het apparaat resetten naar de fabrieksinstellingen en al je persoonlijke gegevens wissen. Je moet ook alle accessoires en verpakkingen meesturen.

Grover stuurt je een gratis retourlabel waarmee je het apparaat kunt verzenden. Als je het apparaat wilt overnemen, moet je dit ook minstens drie dagen voor het einde van je huurperiode aangeven via de website of de app van Grover. Je moet dan contact opnemen met Grover en de restwaarde betalen. De restwaarde is afhankelijk van het apparaat en de huurperiode.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De Oculus Quest 2 Betalen?

Je kunt de huur van de Oculus Quest 2 betalen met verschillende betaalmethoden, zoals iDeal, PayPal of creditcard. Je kunt ook kiezen voor automatische incasso, waarbij Grover elke maand het huurbedrag van je rekening afschrijft. Je moet wel zorgen voor voldoende saldo op je rekening om te voorkomen dat er extra kosten in rekening worden gebracht.

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die Oculus Quest 2 Huren?

Grover is een van de populairste aanbieders van tech en apparaten huren in Nederland, omdat het veel voordelen biedt aan mensen die een Oculus Quest 2 willen huren. Grover heeft een groot en divers aanbod van VR-apparaten, die regelmatig worden geüpdatet en uitgebreid.

Grover heeft ook scherpe en flexibele huurprijzen, die afhankelijk zijn van de huurperiode en het apparaat. Grover biedt ook gratis schadebescherming, gratis terugsturen en geen verborgen kosten aan alle huurders. Grover is ook een duurzame en innovatieve aanbieder, die bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval en het stimuleren van de circulaire economie.

Is Oculus Quest 2 Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, Oculus Quest 2 huren is een duurzame keuze, omdat je hiermee bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval en het besparen van grondstoffen. Door een apparaat te delen met anderen, voorkom je dat er onnodig nieuwe apparaten worden geproduceerd en weggegooid.

Je helpt ook mee aan het stimuleren van de circulaire economie, waarin producten zo lang mogelijk worden gebruikt en hergebruikt. Grover is een van de voorlopers op het gebied van duurzaamheid in de tech-industrie. Grover heeft als doel om in 2023 klimaatneutraal te zijn en om in 2025 meer dan een miljoen apparaten te hebben gedeeld met huurders.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken