Select Page

NVIDIA Shield TV Huren

Een NVIDIA Shield TV huren is een geweldige manier om te genieten van de beste streaming- en gaming-ervaring op je tv. In dit artikel leggen we je alles uit wat je moet weten over het huren van een NVIDIA Shield TV bij Grover, een van de beste en meest populaire platforms voor het huren van tech en apparaten. We beginnen met een definitie van een NVIDIA Shield TV, en vervolgens bespreken we de voor- en nadelen van het huren van een NVIDIA Shield TV, de verschillende modellen die je kunt huren, de kosten, het proces, de voordelen en de meest gestelde vragen. Lees snel verder om meer te ontdekken!

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

nvidia shield tv huren

Wat Is Een NVIDIA Shield TV?

Een NVIDIA Shield TV is een krachtige en veelzijdige streaming device die je kunt aansluiten op je tv via HDMI. Met een NVIDIA Shield TV kun je niet alleen genieten van duizenden apps en kanalen zoals Netflix, YouTube, Disney+, Amazon Prime Video en Spotify, maar ook van de beste games via GeForce NOW, Steam Link, NVIDIA Games en Google Play. Een NVIDIA Shield TV ondersteunt ook 4K HDR-resolutie, Dolby Vision, Dolby Atmos en AI-upscaling voor een verbluffende beeld- en geluidskwaliteit. Bovendien kun je met een NVIDIA Shield TV je smart home bedienen met Google Assistant of Alexa, en je favoriete content casten vanaf je smartphone, tablet of laptop.

Kun Je NVIDIA Shield TVs Huren?

Ja, je kunt NVIDIA Shield TVs huren bij Grover, een online platform dat gespecialiseerd is in het verhuren van tech en apparaten. Grover biedt je de mogelijkheid om een NVIDIA Shield TV te huren voor een flexibele periode, variërend van één maand tot 12 maanden. Je kunt ook kiezen om het apparaat na de huurperiode te kopen voor een gereduceerde prijs. Grover zorgt voor de levering, de retourzending en de verzekering van het apparaat. Zo kun je zonder zorgen genieten van je gehuurde NVIDIA Shield TV.

Wat Zijn De Voordelen Van Een NVIDIA Shield TV Huren?

Een NVIDIA Shield TV huren heeft verschillende voordelen, zoals:

  • Je bespaart geld: Een NVIDIA Shield TV huren is goedkoper dan er een kopen. Je betaalt alleen voor de tijd dat je het apparaat gebruikt, en je kunt altijd opzeggen of wisselen als je wilt.
  • Je hebt meer keuze: Een NVIDIA Shield TV huren geeft je toegang tot verschillende modellen en specificaties. Je kunt het apparaat kiezen dat het beste bij je behoeften en budget past.
  • Je bent altijd up-to-date: Een NVIDIA Shield TV huren stelt je in staat om altijd te profiteren van de nieuwste technologie en functies. Je kunt het apparaat gemakkelijk upgraden of vervangen als er een nieuwere versie beschikbaar is.
  • Je draagt bij aan duurzaamheid: Een NVIDIA Shield TV huren is beter voor het milieu dan er een kopen. Je vermindert de hoeveelheid elektronisch afval en de vraag naar nieuwe productie. Je stimuleert ook het hergebruik en de circulaire economie.

Wat Zijn De Nadelen Van NVIDIA Shield TVs Huren?

Een NVIDIA Shield TV huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

  • Je bent niet de eigenaar: Een NVIDIA Shield TV huren betekent dat je het apparaat moet terugsturen aan het einde van de huurperiode, tenzij je besluit om het te kopen. Je hebt ook minder controle over het onderhoud en de reparatie van het apparaat.
  • Je moet voorzichtig zijn: Een NVIDIA Shield TV huren vereist dat je goed zorgt voor het apparaat. Je moet het in goede staat houden en eventuele schade of defecten melden aan Grover. Je bent ook verantwoordelijk voor eventuele verlies of diefstal van het apparaat.
  • Je moet rekening houden met extra kosten: Een NVIDIA Shield TV huren kan gepaard gaan met extra kosten, zoals verzendkosten, servicekosten of boetes voor te late betaling of opzegging. Je moet ook een borg betalen bij het huren van het apparaat, die je terugkrijgt als je het apparaat in goede staat terugstuurt.

Welke NVIDIA Shield TVs Kun Je Huren?

Je kunt twee modellen van NVIDIA Shield TVs huren bij Grover, namelijk:

1. NVIDIA SHIELD TV Pro – 16GB – 4K

Dit is het meest geavanceerde model van de NVIDIA Shield TV-serie. Het heeft een krachtige NVIDIA Tegra X1+ processor, 16 GB opslagruimte, 3 GB RAM, twee USB 3.0-poorten, een Gigabit Ethernet-poort en een microSD-kaartsleuf. Het ondersteunt ook 4K HDR, Dolby Vision, Dolby Atmos en AI-upscaling. Het wordt geleverd met een afstandsbediening en een gamecontroller. Het heeft een cilindervormig ontwerp dat gemakkelijk te verbergen is achter je tv.

2. NVIDIA SHIELD TV – 8GB – 4K HDR

Dit is het meest compacte model van de NVIDIA Shield TV-serie. Het heeft dezelfde NVIDIA Tegra X1+ processor als het Pro-model, maar slechts 8 GB opslagruimte, 2 GB RAM en geen USB-poorten of microSD-kaartsleuf. Het ondersteunt ook 4K HDR, Dolby Vision, Dolby Atmos en AI-upscaling. Het wordt geleverd met een afstandsbediening die ook als microfoon fungeert voor Google Assistant of Alexa. Het heeft een slank en stijlvol ontwerp dat lijkt op een grote USB-stick.

Wat Kost Een NVIDIA Shield TV Huren?

De kosten van het huren van een NVIDIA Shield TV hangen af van het model dat je kiest, de duur van de huurperiode en de staat van het apparaat. Grover biedt je vier opties voor de staat van het apparaat: nieuw, als nieuw, goed of acceptabel. Hoe nieuwer het apparaat, hoe hoger de huurprijs. Hieronder vind je een overzicht van de huurprijzen voor beide modellen per maand, inclusief BTW:

Wat Kost Een NVIDIA SHIELD TV Pro – 16GB – 4K Huren Bij Grover?

Staat1 Maand3 Maanden6 Maanden12 Maanden
Nieuw€29,90€24,90€19,90€14,90
Als Nieuw€26,90€22,90€17,90€13,90
Goed€23,90€19,90€15,90€11,90
Acceptabel€20,90€16,90€13,90€9,90

Wat Kost Een NVIDIA SHIELD TV – 8GB – 4K HDR Huren Bij Grover?

Staat1 Maand3 Maanden6 Maanden12 Maanden
Nieuw€19,90€16,90€12,90€9,90
Als Nieuw€17,90€14,90€11,90€8,90
Goed€15,90€12,90€9,90€7,90
Acceptabel€13,90€10,90€8,90€6,90

Hoe Werkt Een NVIDIA Shield TV Huren Bij Grover?

Een NVIDIA Shield TV huren bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de NVIDIA Shield TV die je wilt huren. Je kunt filteren op model, staat, prijs en beschikbaarheid. Klik op het apparaat dat je interesseert en lees de productbeschrijving, de specificaties en de beoordelingen van andere gebruikers. Als je tevreden bent met je keuze, klik dan op de knop “Huur nu”.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Vul je persoonlijke gegevens in, zoals je naam, adres, e-mail en telefoonnummer. Kies de gewenste huurperiode, variërend van één maand tot 12 maanden. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper de maandelijkse huurprijs wordt. Kies ook de gewenste betaalmethode, zoals iDEAL, PayPal, creditcard of bankoverschrijving. Je moet ook een borg betalen die gelijk is aan één maand huur. Deze borg krijg je terug als je het apparaat in goede staat terugstuurt. Controleer je bestelling en bevestig deze door op de knop “Bestel nu” te klikken.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde NVIDIA Shield TV

Wacht tot je gehuurde NVIDIA Shield TV bij je thuis wordt bezorgd. Dit duurt meestal tussen twee en vijf werkdagen. Zodra je het apparaat ontvangt, kun je het aansluiten op je tv en genieten van de beste streaming- en gaming-ervaring. Je kunt ook gebruik maken van de klantenservice van Grover als je vragen of problemen hebt met het apparaat.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Aan het einde van de huurperiode heb je twee opties: je kunt het apparaat terugsturen naar Grover, of je kunt het kopen voor een gereduceerde prijs. Als je besluit om het apparaat terug te sturen, moet je het verpakken in de originele doos en het verzendlabel dat je van Grover hebt ontvangen erop plakken. Breng het pakket naar een PostNL-punt bij jou in de buurt en stuur het gratis terug naar Grover. Zodra Grover het apparaat heeft ontvangen en gecontroleerd, krijg je je borg terug. Als je besluit om het apparaat te kopen, moet je contact opnemen met Grover en zij zullen je vertellen hoeveel je moet betalen om eigenaar te worden van het apparaat.

Wat Zijn De Voordelen Van NVIDIA Shield TV Huren Bij Grover?

NVIDIA Shield TV huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

1. Gratis Terugsturen

Je kunt het apparaat gratis terugsturen naar Grover aan het einde van de huurperiode. Je hoeft geen verzendkosten te betalen en je krijgt je borg terug als het apparaat in goede staat is.

2. Geen Verborgen Kosten

Je betaalt alleen de maandelijkse huurprijs die op de website staat vermeld. Er zijn geen extra kosten voor service, onderhoud of verzekering. Je weet altijd waar je aan toe bent.

3. Flexibele Huurperiodes

Je kunt zelf kiezen hoe lang je het apparaat wilt huren, van één maand tot 12 maanden. Je kunt ook altijd opzeggen of wisselen als je wilt. Je zit niet vast aan een langdurig contract.

4. Scherpe Huurprijzen

Je kunt een NVIDIA Shield TV huren voor een fractie van de prijs van een nieuwe. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper de maandelijkse huurprijs wordt. Je kunt ook geld besparen door een apparaat te huren dat niet nieuw is, maar nog steeds goed werkt.

5. Altijd De Nieuwste Tech

Je kunt altijd profiteren van de nieuwste technologie en functies die een NVIDIA Shield TV te bieden heeft. Je kunt het apparaat gemakkelijk upgraden of vervangen als er een nieuwere versie beschikbaar is. Je hoeft je geen zorgen te maken over veroudering of achterstand.

Meest Gestelde Vragen

Hieronder vind je de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen over het huren van een NVIDIA Shield TV bij Grover:

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover respecteert je privacy en gaat zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Grover gebruikt je gegevens alleen voor het verwerken van je bestelling, het leveren van je apparaat, het communiceren met je en het verbeteren van hun service. Grover deelt je gegevens niet met derden zonder je toestemming. Grover gebruikt ook beveiligde betaalmethoden en versleutelde verbindingen om je transacties te beschermen. Bovendien kun je je gegevens op het apparaat wissen voordat je het terugstuurt naar Grover, zodat niemand anders toegang heeft tot je persoonlijke informatie.

Wat Als Ik De NVIDIA Shield TV Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je de NVIDIA Shield TV beschadigt of gebruikssporen achterlaat, moet je dit zo snel mogelijk melden aan Grover. Grover zal dan bepalen of de schade of slijtage binnen de normale verwachtingen valt of niet. Als de schade of slijtage normaal is, hoef je niets te betalen. Als de schade of slijtage abnormaal is, moet je een vergoeding betalen die afhankelijk is van de ernst en de kosten van de reparatie of vervanging. Grover zal je altijd informeren over de hoogte van de vergoeding voordat ze deze in rekening brengen.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een NVIDIA Shield TV Beëindigen?

Je kunt de huur van een NVIDIA Shield TV beëindigen door contact op te nemen met Grover via e-mail, telefoon of chat. Grover zal je dan instructies geven over hoe je het apparaat moet terugsturen naar Grover. Je moet het apparaat terugsturen binnen 14 dagen na het einde van de huurperiode, anders wordt de huur automatisch verlengd voor een extra maand. Je kunt ook de huur beëindigen door het apparaat te kopen voor een gereduceerde prijs. In dat geval hoef je het apparaat niet terug te sturen naar Grover.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De NVIDIA Shield TV Betalen?

Je kunt de huur van de NVIDIA Shield TV betalen met iDEAL, PayPal, creditcard of bankoverschrijving. Je kunt ook kiezen om automatisch te betalen via SEPA-incasso. Je moet elke maand op tijd betalen, anders kun je een boete krijgen voor te late betaling.

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die NVIDIA Shield TVs Huren?

Grover is zo populair bij mensen die NVIDIA Shield TVs huren omdat Grover een betrouwbare, voordelige en duurzame manier biedt om te genieten van de beste streaming- en gaming-ervaring op je tv. Grover heeft meer dan 500.000 tevreden klanten in heel Europa die regelmatig tech en apparaten huren bij Grover.

Grover heeft ook een uitstekende klantenservice die altijd klaar staat om je te help en. Grover is ook een duurzame keuze, omdat Grover het mogelijk maakt om tech en apparaten te delen, te hergebruiken en te recycleren, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd.

Is NVIDIA Shield TVs Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, NVIDIA Shield TVs huren is een duurzame keuze, omdat je zo bijdraagt aan een circulaire economie waarin tech en apparaten worden gedeeld, hergebruikt en gerecycled. Door een NVIDIA Shield TV te huren in plaats van te kopen, verlaag je de vraag naar nieuwe productie, verminder je de hoeveelheid elektronisch afval en bespaar je grondstoffen en energie. Bovendien zorgt Grover ervoor dat alle gehuurde apparaten in goede staat worden gehouden, gerepareerd of gedoneerd als ze niet meer verhuurd kunnen worden. Grover heeft ook een CO2-neutraal beleid en compenseert de uitstoot die wordt veroorzaakt door het transport en de verpakking van de apparaten.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken