Select Page

Nintendo Switch huren

Wil jij graag een Nintendo Switch huren? Dat snappen we maar al te goed, het is namelijk een geweldige manier om toegang te krijgen tot de nieuwste technologie zonder dat je er veel geld aan uit hoeft te geven.

De Nintendo Switch is de perfecte manier om samen met je vrienden of familie te genieten van de beste games. Met de Switch kun je spelen waar je maar wilt, of je nu thuis bent of op reis. Als je de Nintendo Switch wilt huren, ben je aan het juiste adres. Bekijk alle mogelijkheden en vergelijk prijzen om de beste aanbieder te vinden.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

Waarom een Nintendo Switch huren?

Er zijn veel redenen waarom je een Nintendo Switch zou willen huren. Het is een veelzijdige console met een zeer uitgebreid assortiment aan games. Je hebt de keuze uit meer dan twintig verschillende games, waaronder de populaire Mario, Zelda, Splatoon, Minecraft, Super Smash Bros. en nog veel meer.

Bovendien kun je de games spelen op de console thuis of onderweg, waardoor je meer flexibiliteit hebt om te spelen wanneer het jou uitkomt. Ook het feit dat de Nintendo Switch een veelzijdige console is en je allerlei games op verschillende manieren kunt spelen, maakt het een uitstekende keuze voor thuisgebruikers.

Kosten

Huurobject

Kosten

Termijn

Bekijk direct

Nintendo Switch OLED

 € 23,90

12 maanden

Nintendo Switch 2019

 € 14,90

12 maanden

Nintendo Switch OLED

 € 19,99

6 maanden

Nintendo Switch 2019

 € 19,90

6 maanden

Het is ook heel eenvoudig om een Nintendo Switch te huren. Er zijn verschillende online bronnen waaruit je een consoles kunt huren, inclusief Amazon en verschillende websites van lokale winkels.

Het is ook mogelijk om een Nintendo Switch te huren bij vrienden of familie. De meeste winkels hebben een uitgebreid assortiment aan games beschikbaar, waardoor je een game kunt huren die bij je eigen interesses past. Winkels hebben ook regelmatig speciale aanbiedingen om hun Switch-spelers een voordeliger alternatief aan te bieden. We zien steeds vaker dat mensen voor huren kiezen, zo kun je bijvoorbeeld ook een XBOX huren, een Playstation huren, of een nieuwe Apple Watch huren voordat je hem echt definitief koopt.

Waar moet je op letten bij een Nintendo Switch huren?

Als je van plan bent een Nintendo Switch te huren, is het belangrijk dat je enkele factoren in overweging neemt. Ten eerste zou je een console moeten huren die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Als de console niet goed werkt of als er iets mis mee is, zou je dat alleen maar problemen op zullen leveren.

Kies daarom een console die in goede staat is, zodat je er zeker van kunt zijn dat de spelervaring optimaal is. Als je een spel koopt, kijk dan naar de inhoud van de game. Kies een spel dat bij je interesses past, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de verschillende functies in het spel.

Houd er bovendien rekening mee dat je een verzekeringspolis moet afsluiten als je een Nintendo Switch gaat huren. Omdat de console meestal duur is, is het noodzakelijk om deze te verzekeren om eventuele schade aan de console te dekken. Bovendien is het belangrijk dat je de garantietermijnen controleert, zodat je een helder beeld hebt over wat je mag verwachten als er iets mis gaat met de console.

Waarom zou je ervoor kiezen om een Nintendo Switch te huren in plaats van te kopen?

Er zijn veel redenen waarom het huren van een Nintendo Switch een interessante optie kan zijn in plaats van de console te kopen. Allereerst is het een kosteneffectief alternatief omdat je niet de volle mep van de console betaalt.

Als je alleen maar af en toe een game wilt spelen, kun je een console huren voor een veel lagere prijs dan wat de console normaal kost. Ook als je op zoek bent naar een bepaalde game, kun je het huren en het dan terug sturen als je klaar bent. Dit is een geweldige optie voor de budgetbewuste gamer.

Daarnaast heb je veel meer spelmogelijkheden als je een Nintendo Switch huurt, omdat de meeste winkels een grote selectie aan games hebben. Je kunt ook kiezen uit verschillende abonnementsplannen als je een Nintendo Switch wilt huren.

Veel van deze plannen zijn erg flexibel, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je krijgt waar je voor betaalt. Je kunt ook de kosten beperken door een kortlopend abonnement te kiezen in plaats van een langlopend abonnement, waardoor je het bedrag dat je uitgeeft aan verhuur aanzienlijk kunt verminderen.

Conclusie

Het huren van een Nintendo Switch kan een geweldige manier zijn om de beste ervaring te krijgen uit de console tegen een betaalbare prijs. Zo kun je een duurder product huren voor een fractie van de kosten van de aanschaf. Daarnaast heb je veel meer spelmogelijkheden met een huurconsole omdat winkels een grote selectie aan games hebben.

Het is ook mogelijk om flexibele abonnementsplannen te kiezen waarmee je kunt profiteren van speciale aanbiedingen en uitstekende service. Al met al biedt de Nintendo Switch een geweldige spelervaring en de mogelijkheid om de console te huren kan je helpen om de meeste waar voor je geld te krijgen.

Welke Nintendo Switch is op dit moment populair?

De Nintendo Switch Lite is momenteel het meest populaire model, als we kijken naar de huurmarkt zien we echter iets anders, daar worden op dit moment voornamelijk het OLED model en de versie uit 2019 veel gehuurd.

Bij Grover krijg je dit model in absolute topstaat geleverd en is de levering binnen de 1–4 werkdagen afgerond waardoor je snel kunt genieten van je product.

Wanneer begint en eindigt de huur?

Bij het afronden van je bestelling wordt de eerste maandelijkse betaling in rekening gebracht, maar de huurperiode start pas na levering. De ontvangstdatum van het product bepaalt de terugkerende betalingsdatum.

Als je het product langer wilt gebruiken dan de minimale huurperiode, kun je in je klantendashboard je abonnement verlengen en zo een lagere maandelijkse betaling krijgen. Aan het einde van de minimale huurperiode heb je de mogelijkheid om je abonnement voort te zetten tegen dezelfde tarieven, of je product gratis terug te sturen en je abonnement te annuleren.

Annemarie Van de Boomgaard
Latest posts by Annemarie Van de Boomgaard (see all)

    Aanbod vergelijken?

    Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

    Wie vergelijken wij onder andere

    Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken