Select Page

Monitor huren

Een monitor huren is een manier om een beeldscherm te gebruiken zonder het te kopen. Je betaalt een maandelijks bedrag voor de huur van de monitor, en je kunt het apparaat terugsturen als je het niet meer nodig hebt, of overnemen na de huurperiode. In dit artikel leggen we uit wat een monitor is, welke monitoren je kunt huren, wat de kosten en voordelen zijn van een monitor huren, en hoe je een monitor kunt huren bij Grover. Ook beantwoorden we de meest gestelde vragen over monitor huren.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

monitor huren

Wat Is Een Monitor?

Een monitor is een apparaat dat beelden weergeeft die afkomstig zijn van een computer, laptop, gameconsole, of ander apparaat. Een monitor bestaat uit een scherm, een behuizing, en een standaard of voet. Een monitor kan verschillende eigenschappen hebben, zoals de grootte, de resolutie, de verversingssnelheid, de reactietijd, het contrast, de helderheid, de kleurweergave, en de aansluitingen.

Kun Je Monitor Huren?

Ja, je kunt een monitor huren bij Grover. Grover is een online platform dat tech-apparaten verhuurt voor een vast bedrag per maand. Je kunt kiezen uit verschillende monitoren van bekende merken, zoals Samsung, MSI, Dell, en Asus. Je kunt de monitor huren voor zo lang als je wilt, vanaf één maand tot 24 maanden. Je kunt de monitor ook overnemen na de huurperiode, of terugsturen naar Grover zonder extra kosten.

Wat Zijn De Voordelen Van Een Monitor Huren?

Een monitor huren heeft verschillende voordelen ten opzichte van een monitor kopen. Hier zijn enkele voordelen:

  • Je bespaart geld: je hoeft niet het volledige bedrag van de monitor te betalen, maar alleen een fractie daarvan per maand. Je kunt ook profiteren van kortingen als je langer huurt.
  • Je hebt meer keuze: je kunt kiezen uit verschillende modellen en specificaties van monitoren, afhankelijk van je behoeften en voorkeuren. Je kunt ook makkelijk wisselen van monitor als je iets anders wilt proberen.
  • Je bent flexibel: je zit niet vast aan een langdurig contract of abonnement. Je kunt de monitor huren voor zo lang als je wilt, en op elk moment opzeggen of verlengen. Je kunt de monitor ook overnemen na de huurperiode, of terugsturen naar Grover zonder extra kosten.
  • Je bent duurzaam: je draagt bij aan een circulaire economie waarin apparaten worden hergebruikt in plaats van weggegooid. Je vermindert ook je ecologische voetafdruk door minder grondstoffen te verbruiken en minder afval te produceren.

Wat Zijn De Nadelen Van Monitoren Huren?

Een monitor huren heeft ook enkele nadelen ten opzichte van een monitor kopen. Hier zijn enkele nadelen:

  • Je betaalt rente: je betaalt meer dan de oorspronkelijke prijs van de monitor als je alle huurtermijnen optelt. Dit kan vooral nadelig zijn als je de monitor voor een lange periode wilt gebruiken.
  • Je bent verantwoordelijk: je moet goed zorgen voor de gehuurde monitor en deze in goede staat houden. Je moet eventuele schade of defecten melden aan Grover en mogelijk extra kosten betalen voor reparatie of vervanging.
  • Je bent afhankelijk: je moet wachten tot de monitor wordt geleverd en opgehaald door Grover. Je moet ook rekening houden met de beschikbaarheid en levertijd van de monitor die je wilt huren.

Welke Monitor Kun Je Huren?

Bij Grover kun je kiezen uit verschillende monitoren van bekende merken, zoals Samsung, MSI, Dell, en Asus. Hier zijn enkele voorbeelden van monitoren die je kunt huren:

1. Samsung – 49″ Samsung Odyssey CRG9

De Samsung Odyssey CRG9 is een ultrabrede monitor met een gebogen scherm van 49 inch. De monitor heeft een resolutie van 5120 x 1440 pixels, een verversingssnelheid van 120 Hz, een reactietijd van 4 ms, en een contrastverhouding van 3000:1. De monitor is geschikt voor gaming, multitasking, en entertainment. De monitor heeft ook verschillende aansluitingen, zoals HDMI, DisplayPort, USB, en audio.

2. MSI – G32C4XDE (32″) 9S6-3DA61T-039

De MSI G32C4XDE is een gaming monitor met een gebogen scherm van 32 inch. De monitor heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een verversingssnelheid van 165 Hz, een reactietijd van 1 ms, en een contrastverhouding van 3000:1. De monitor heeft ook verschillende gaming functies, zoals FreeSync, HDR, Night Vision, en Anti-Flicker. De monitor heeft ook verschillende aansluitingen, zoals HDMI, DisplayPort, USB, en audio.

3. Samsung – S6U 32″ WQHD LS32A600UUUXEN

De Samsung S6U is een zakelijke monitor met een plat scherm van 32 inch. De monitor heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een verversingssnelheid van 75 Hz, een reactietijd van 5 ms, en een contrastverhouding van 1000:1. De monitor heeft ook verschillende functies, zoals Eye Saver Mode, Picture-in-Picture, Picture-by-Picture, en USB-C Power Delivery. De monitor heeft ook verschillende aansluitingen, zoals HDMI, DisplayPort, USB-C, USB-A, en audio.

4. Dell – 32″ USB-C Hub – P3223DE

De Dell P3223DE is een professionele monitor met een plat scherm van 32 inch. De monitor heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een verversingssnelheid van 60 Hz, een reactietijd van 8 ms, en een contrastverhouding van 1000:1. De monitor heeft ook verschillende functies, zoals ComfortView Plus, Easy Arrange, Auto-Restore, en USB-C Power Delivery. De monitor heeft ook verschillende aansluitingen, zoals HDMI, DisplayPort, USB-C, USB-A, Ethernet, en audio.

5. Asus – 27″ ProArt PA279CV

De Asus ProArt PA279CV is een creatieve monitor met een plat scherm van 27 inch. De monitor heeft een resolutie van 3840 x 2160 pixels, een verversingssnelheid van 60 Hz, een reactietijd van 5 ms, en een contrastverhouding van 1000:1. De monitor heeft ook verschillende functies, zoals Calman Verified Color Accuracy, HDR10 Support, Adaptive-Sync Technology, en USB-C Power Delivery. De monitor heeft ook verschillende aansluitingen, zoals HDMI, DisplayPort, USB-C, USB-A,en audio.

Wat Kost Een Monitor Huren?

De kosten van een monitor huren hangen af van het model, de specificaties, en de huurperiode van de monitor. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper de maandelijkse huurprijs wordt. Bij Grover kun je de huurprijs van elke monitor zien op de website. Hier zijn enkele voorbeelden van de huurprijzen van de monitoren die we eerder hebben genoemd:

Wat Kost Een Samsung – 49″ Samsung Odyssey CRG9 Huren Bij Grover?

De Samsung Odyssey CRG9 kost € 99,90 per maand als je het voor één maand huurt. Als je het voor drie maanden huurt, kost het € 79,90 per maand. Als je het voor zes maanden huurt, kost het € 69,90 per maand. Als je het voor twaalf maanden huurt, kost het € 59,90 per maand. Als je het voor 24 maanden huurt, kost het € 49,90 per maand.

Wat Kost Een MSI – G32C4XDE (32″) 9S6-3DA61T-039 Huren Bij Grover?

De MSI G32C4XDE kost € 29,90 per maand als je het voor één maand huurt. Als je het voor drie maanden huurt, kost het € 24,90 per maand. Als je het voor zes maanden huurt, kost het € 19,90 per maand. Als je het voor twaalf maanden huurt, kost het € 14,90 per maand. Als je het voor 24 maanden huurt, kost het € 9,90 per maand.

Wat Kost Een Samsung – S6U 32″ WQHD LS32A600UUUXEN Huren Bij Grover?

De Samsung S6U kost € 39,90 per maand als je het voor één maand huurt. Als je het voor drie maanden huurt, kost het € 34,90 per maand. Als je het voor zes maanden huurt, kost het € 29,90 per maand. Als je het voor twaalf maanden huurt, kost het € 24,90 per maand. Als je het voor 24 maanden huurt, kost het € 19,90 per maand.

Wat Kost Een Dell – 32″ USB-C Hub – P3223DE Huren Bij Grover?

De Dell P3223DE kost € 49,90 per maand als je het voor één maand huurt. Als je het voor drie maanden huurt, kost het € 44,90 per maand. Als je het voor zes maanden huurt, kost het € 39,90 per maand. Als je het voor twaalf maanden huurt, kost het € 34,90 per maand. Als je het voor 24 maanden huurt, kost het € 29,90 per maand.

Wat Kost Een Asus – 27″ ProArt PA279CV Huren Bij Grover?

De Asus ProArt PA279CV kost € 59,90 per maand als je het voor één maand huurt. Als je het voor drie maanden huurt, kost het € 54,90 per maand. Als je het voor zes maanden huurt, kost het € 49,90 per maand. Als je het voor twaalf maanden huurt, kost het € 44,90 per maand. Als je het voor 24 maanden huurt, kost het € 39,90 per maand.

Huurobject

Kosten

Termijn

Bekijk direct

Samsung - 55" Odyssey

 € 139,90

12 maanden

Asus - 48" ROG Swift

 € 109,90

12 maanden

ViewSonic - 27" Elite

 € 44,90

12 maanden

Asus - 43" STRIX

 € 74,90

12 maanden

Hoe Werkt Een Monitor Huren Bij Grover?

Een monitor huren bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de monitor die je wilt huren. Je kunt filteren op merk, grootte, resolutie, verversingssnelheid, en andere kenmerken. Je kunt ook de reviews en ratings van andere gebruikers bekijken om een beter idee te krijgen van de kwaliteit en prestaties van de monitor.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Als je de monitor hebt gevonden die je wilt huren, klik dan op de knop “Huur nu” en kies de huurperiode die je wilt. Je kunt kiezen uit één maand tot 24 maanden. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper de maandelijkse huurprijs wordt. Vul vervolgens je persoonlijke gegevens, bezorgadres, en betaalmethode in. Je kunt betalen met iDEAL, creditcard, PayPal, of Klarna. Je kunt ook een kortingscode invoeren als je er een hebt.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde Monitor

Na het plaatsen van je bestelling, zal Grover de monitor zo snel mogelijk naar je toe sturen. De levertijd kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid en de locatie van de monitor. Je kunt de status van je bestelling volgen via de website of de app van Grover. Zodra je de monitor ontvangt, kun je hem aansluiten op je apparaat en genieten van je gehuurde monitor.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Als je de monitor niet meer wilt huren, kun je hem op elk moment terugsturen naar Grover zonder extra kosten. Je hoeft alleen maar de monitor in te pakken in de originele verpakking, het retourlabel te plakken, en het pakket af te geven bij een PostNL-punt. Grover zal de monitor controleren en je huur beëindigen. Als je de monitor wilt overnemen na de huurperiode, kun je contact opnemen met Grover en een overnameprijs afspreken. De overnameprijs hangt af van het model, de specificaties, en de huurperiode van de monitor.

Wat Zijn De Voordelen Van Monitor Huren Bij Grover?

Monitor huren bij Grover heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere aanbieders van monitor huren. Hier zijn enkele voordelen:

1. Gratis Terugsturen

Je kunt de monitor gratis terugsturen naar Grover als je hem niet meer wilt huren. Je hoeft geen annuleringskosten of boetes te betalen. Je betaalt alleen voor de maanden dat je de monitor hebt gebruikt.

2. Geen Verborgen Kosten

Je betaalt geen verborgen kosten of extra kosten bij Grover. De huurprijs die je ziet op de website is inclusief BTW, verzendkosten, servicekosten, en verzekering. Je weet dus precies wat je betaalt en waarvoor.

3. Flexibele Huurperiodes

Je kunt zelf bepalen hoe lang je de monitor wilt huren bij Grover. Je kunt kiezen uit één maand tot 24 maanden. Je kunt ook op elk moment opzeggen of verlengen zonder gedoe. Je hebt dus volledige controle over je huur.

4. Scherpe Huurprijzen

Je betaalt een scherpe huurprijs voor de monitor bij Grover. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper de maandelijkse huurprijs wordt. Je kunt ook profiteren van kortingen en acties die Grover regelmatig aanbiedt.

5. Altijd De Nieuwste Tech

Je hebt altijd toegang tot de nieuwste tech bij Grover. Grover biedt een breed assortiment aan monitoren van bekende merken, met verschillende modellen en specificaties. Je kunt ook makkelijk wisselen van monitor als je iets anders wilt proberen.

Meest Gestelde Vragen

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over monitor huren bij Grover:

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover gebruikt een SSL-versleuteling om je persoon lijke en financiële gegevens te beschermen. Grover deelt je gegevens niet met derden zonder je toestemming. Grover verwijdert ook alle gegevens die op de monitor zijn opgeslagen voordat deze wordt verhuurd aan een andere gebruiker. Je kunt ook zelf je gegevens wissen voordat je de monitor terugstuurt naar Grover.

Wat Als Ik De Monitor Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je de monitor beschadigt of gebruikssporen achterlaat, moet je dit zo snel mogelijk melden aan Grover. Grover zal de schade of de gebruikssporen beoordelen en bepalen of je extra kosten moet betalen voor reparatie of vervanging. De extra kosten hangen af van de ernst en de oorzaak van de schade of de gebruikssporen.

Als de schade of de gebruikssporen binnen de normale slijtage vallen, hoef je geen extra kosten te betalen. Grover biedt ook een verzekering aan die je beschermt tegen onopzettelijke schade tot € 500 per schadegeval.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een Monitor Beëindigen?

Je kunt de huur van een monitor beëindigen door de monitor terug te sturen naar Grover. Je hoeft geen opzegtermijn in acht te nemen, maar je moet wel rekening houden met de minimale huurperiode van één maand. Je kunt de monitor terugsturen door in te loggen op je account op de website of de app van Grover, naar “Mijn abonnementen” te gaan, en op “Terugsturen” te klikken. Je ontvangt dan een retourlabel dat je moet plakken op het pakket met de monitor. Je kunt het pakket afgeven bij een PostNL-punt bij jou in de buurt.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De Monitor Betalen?

Je kunt de huur van de monitor betalen met iDEAL, creditcard, PayPal, of Klarna. Je kunt kiezen voor een automatische afschrijving of een handmatige betaling. Je ontvangt elke maand een factuur via e-mail met een overzicht van je huurkosten en eventuele extra kosten. Je kunt ook je facturen bekijken en downloaden via je account op de website of de app van Grover.

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die Monitoren Huren?

Grover is zo populair bij mensen die monitoren huren omdat Grover een unieke en innovatieve service biedt die veel voordelen heeft ten opzichte van andere aanbieders van monitor huren. Grover maakt het mogelijk om monitoren te huren voor een scherpe prijs, zonder verborgen kosten, zonder langdurige contracten, en zonder gedoe. Grover geeft je ook toegang tot de nieuwste tech, en draagt bij aan een duurzame economie. Grover heeft ook veel positieve reviews en ratings van tevreden klanten die hun ervaringen met Grover delen.

Is Monitor Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, monitor huren is een duurzame keuze omdat je hiermee bijdraagt aan een circulaire economie waarin apparaten worden hergebruikt in plaats van weggegooid. Door een monitor te huren, verleng je de levensduur van het apparaat en voorkom je dat het op de afvalberg belandt. Je vermindert ook je ecologische voetafdruk door minder grondstoffen te verbruiken en minder afval te produceren. Grover zorgt er ook voor dat alle monitoren die worden verhuurd schoon, veilig, en up-to-date zijn.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken