Select Page

LED TV Huren

Een LED TV is een televisie die gebruik maakt van licht-emitterende diodes (LEDs) om het beeld te verlichten. LEDs zijn kleine lampjes die in verschillende kleuren kunnen oplichten. Een LED TV heeft meestal een dunner en lichter ontwerp dan een traditionele LCD TV, en biedt een betere beeldkwaliteit, contrast, helderheid en energie-efficiëntie.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

Wat Is Een LED TV?

Een LED TV is een televisie die gebruik maakt van licht-emitterende diodes (LEDs) om het beeld te verlichten. LEDs zijn kleine lampjes die in verschillende kleuren kunnen oplichten. Een LED TV heeft meestal een dunner en lichter ontwerp dan een traditionele LCD TV, en biedt een betere beeldkwaliteit, contrast, helderheid en energie-efficiëntie.

Kun Je LED TVs Huren?

Ja, je kunt LED TVs huren bij Grover, de grootste online verhuurder van tech en apparaten in Europa. Grover biedt je de mogelijkheid om de nieuwste en beste LED TVs te huren voor een vast bedrag per maand. Je kunt kiezen uit verschillende merken, modellen, formaten en huurperiodes, en je hebt altijd de optie om je gehuurde LED TV terug te sturen, te verlengen of te kopen na huur.

Wat Zijn De Voordelen Van Een LED TV Huren?

Een LED TV huren heeft veel voordelen, zoals:

  • Je bespaart geld: je hoeft geen dure LED TV te kopen, maar betaalt alleen voor de tijd dat je hem gebruikt.
  • Je bent flexibel: je kunt je huurperiode aanpassen aan je behoeften, en je kunt je LED TV altijd omruilen voor een ander model of formaat.
  • Je bent up-to-date: je hebt altijd toegang tot de nieuwste technologie en functies, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over veroudering of afschrijving.
  • Je bent duurzaam: je draagt bij aan een circulaire economie, waarin apparaten worden hergebruikt in plaats van weggegooid.

Wat Zijn De Nadelen Van LED TVs Huren?

Een LED TV huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

  • Je bent niet de eigenaar: je moet de LED TV in goede staat houden en terugsturen aan het einde van je huurperiode, tenzij je besluit om hem te kopen na huur.
  • Je betaalt rente: je betaalt meer dan de aanschafprijs van de LED TV als je hem voor een lange periode huurt.
  • Je hebt minder keuze: je kunt alleen kiezen uit de LED TVs die Grover beschikbaar heeft, en sommige modellen kunnen uitverkocht of niet leverbaar zijn.

Welke LED TVs Kun Je Huren?

Grover heeft een ruim aanbod van LED TVs die je kunt huren, van verschillende merken, modellen, formaten en prijsklassen. Hieronder vind je een overzicht van vijf populaire LED TVs die je kunt huren bij Grover:

1. Sony TV 75″ KD-75X82J

De Sony TV 75″ KD-75X82J is een indrukwekkende LED TV met een schermgrootte van 75 inch (190 cm) en een 4K Ultra HD resolutie. Deze TV heeft een elegant design met smalle randen en een metalen standaard. De Sony TV 75″ KD-75X82J beschikt over geavanceerde technologieën zoals HDR10, Dolby Vision, Motionflow XR 800 Hz en X1 4K HDR Processor, die zorgen voor een levendig, vloeiend en realistisch beeld. Ook heeft deze TV een krachtig geluidssysteem met Dolby Atmos, Clear Phase en X-Balanced Speaker. Verder is deze TV smart en kun je gebruik maken van Google Assistant, Google TV, Chromecast, Apple AirPlay 2 en Netflix Calibrated Mode.

2. Philips TV 65″ PUS7607/12

De Philips TV 65″ PUS7607/12 is een prachtige LED TV met een schermgrootte van 65 inch (165 cm) en een 4K Ultra HD resolutie. Deze TV heeft een slank design met een zilveren frame en een draaibare voet. De Philips TV 65″ PUS7607/12 beschikt over innovatieve technologieën zoals Ambilight, HDR10+, Dolby Vision, P5 Perfect Picture Engine en Micro Dimming Pro, die zorgen voor een meeslepend, helder en contrastrijk beeld. Ook heeft deze TV een uitstekend geluidssysteem met Dolby Atmos, DTS Play-Fi en tweeter-on-top. Verder is deze TV smart en kun je gebruik maken van Google Assistant, Android TV, Chromecast, Apple AirPlay 2 en Philips App Gallery.

3. Samsung TV 50″ GU50CU8079UXZG Crystal UHD 4K

De Samsung TV 50″ GU50CU8079UXZG Crystal UHD 4K is een fantastische LED TV met een schermgrootte van 50 inch (127 cm) en een 4K Ultra HD resolutie. Deze TV heeft een strak design met een zwarte behuizing en een slanke voet. De Samsung TV 50″ GU50CU8079UXZG Crystal UHD 4K beschikt over slimme technologieën zoals HDR10+, HLG, Crystal Processor 4K en PurColor, die zorgen voor een scherp, kleurrijk en natuurlijk beeld. Ook heeft deze TV een goed geluidssysteem met Dolby Digital Plus, Adaptive Sound en Q-Symphony Lite. Verder is deze TV smart en kun je gebruik maken van Bixby, Alexa, Google Assistant, SmartThings, Tizen OS en Samsung TV Plus.

4. Sony TV 75″ XR-X90K

De Sony TV 75″ XR-X90K is een spectaculaire LED TV met een schermgrootte van 75 inch (190 cm) en een 4K Ultra HD resolutie. Deze TV heeft een premium design met een aluminium frame en een centrale standaard. De Sony TV 75″ XR-X90K beschikt over baanbrekende technologieën zoals HDR10, Dolby Vision, Motionflow XR 1200 Hz en Cognitive Processor XR, die zorgen voor een verbluffend, soepel en intelligent beeld. Ook heeft deze TV een subliem geluidssysteem met Dolby Atmos, Acoustic Multi-Audio en X-Balanced Speaker. Verder is deze TV smart en kun je gebruik maken van Google Assistant, Google TV, Chromecast, Apple AirPlay 2 en Netflix Calibrated Mode.

5. LG TV 65″ 65NANO809PA.AEU LED UHD 4K

De LG TV 65″ 65NANO809PA.AEU LED UHD 4K is een geweldige LED TV met een schermgrootte van 65 inch (165 cm) en een 4K Ultra HD resolutie. Deze TV heeft een modern design met een donkergrijze behuizing en een stijlvolle voet. De LG TV 65″ 65NANO809PA.AEU LED UHD 4K beschikt over slimme technologieën zoals HDR10 Pro, HLG Pro, NanoCell Display en Quad Core Processor 4K, die zorgen voor een helder, kleurrijk en gedetailleerd beeld. Ook heeft deze TV een goed geluidssysteem met Dolby Audio, Ultra Surround en AI Sound. Verder is deze TV smart en kun je gebruik maken van Google Assistant, Alexa, ThinQ AI, webOS en LG Content Store.

Wat Kost Een LED TV Huren?

Een LED TV huren bij Grover kost afhankelijk van het model, formaat en de huurperiode tussen de €19,90 en €149,90 per maand. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper het wordt. Hieronder vind je een tabel met de huurprijzen van de vijf LED TVs die we hierboven hebben besproken:

ModelFormaatHuurprijs per maand
Sony TV 75″ KD-75X82J75 inch€149,90
Philips TV 65″ PUS7607/1265 inch€79,90
Samsung TV 50″ GU50CU8079UXZG Crystal UHD 4K50 inch€39,90
Sony TV 75″ XR-X90K75 inch€139,90
LG TV 65″ 65NANO809PA.AEU LED UHD 4K65 inch€69,90

Hoe Werkt Een LED TV Huren Bij Grover?

Een LED TV huren bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de LED TV die je wilt huren. Je kunt filteren op merk, model, formaat, prijs en beschikbaarheid. Als je je keuze hebt gemaakt, klik dan op de knop “Huur nu”.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Vul je persoonlijke gegevens in, kies je huurperiode en betaalmethode, en bevestig je bestelling. Je kunt kiezen uit verschillende huurperiodes, van één maand tot twee jaar. Je kunt ook kiezen uit verschillende betaalmethoden, zoals iDEAL, PayPal, creditcard of Klarna. Grover zal je bestelling zo snel mogelijk verwerken en verzenden.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde LED TV

Je ontvangt je gehuurde LED TV binnen een paar dagen thuis. Je kunt hem meteen aansluiten en gebruiken. Je hebt ook recht op gratis reparatie of vervanging als er iets mis is met je apparaat. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Grover als je vragen of problemen hebt.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Aan het einde van je huurperiode kun je beslissen wat je wilt doen met je gehuurde LED TV. Je kunt hem gratis terugsturen naar Grover, of je kunt hem verlengen of kopen na huur. Als je hem wilt terugsturen, ontvang je een retourlabel van Grover waarmee je het apparaat kunt verzenden. Als je hem wilt verlengen of kopen na huur, kun je dat eenvoudig regelen via je account op de website van Grover.

Wat Zijn De Voordelen Van LED TV Huren Bij Grover?

LED TV huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

1. Gratis Terugsturen

Je kunt je gehuurde LED TV altijd gratis terugsturen naar Grover aan het einde van je huurperiode, of eerder als je dat wilt. Je hoeft geen verzendkosten te betalen of een opzegtermijn in acht te nemen.

2. Geen Verborgen Kosten

Je betaalt alleen de huurprijs die je ziet op de website van Grover. Er zijn geen verborgen kosten of extra toeslagen. Je hoeft ook geen borg te betalen of een verzekering af te sluiten.

3. Flexibele Huurperiodes

Je kunt zelf kiezen hoe lang je een LED TV wilt huren bij Grover. Je kunt kiezen uit verschillende huurperiodes, van één maand tot twee jaar. Je kunt ook je huurperiode aanpassen of verlengen als je dat wilt.

4. Scherpe Huurprijzen

Je betaalt een scherpe huurprijs voor een LED TV bij Grover, die veel lager is dan de aanschafprijs of de prijs bij andere verhuurbedrijven. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper het wordt.

5. Altijd De Nieuwste Tech

Je hebt altijd toegang tot de nieuwste en beste LED TVs bij Grover. Je kunt altijd het nieuwste model of formaat huren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over veroudering of afschrijving. Je kunt ook je gehuurde LED TV omruilen voor een ander model of formaat als je dat wilt.

Meest Gestelde Vragen

Heb je nog vragen over LED TVs huren bij Grover? Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen:

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover gebruikt een beveiligde verbinding en versleuteling om je persoonlijke gegevens te beschermen. Grover zal je gegevens nooit delen met derden zonder je toestemming. Ook zal Grover je gegevens nooit gebruiken voor ongewenste reclame of marketing. Als je je gehuurde LED TV terugstuurt naar Grover, zal Grover alle gegevens die op het apparaat staan verwijderen.

Wat Als Ik De LED TV Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je de LED TV beschadigt of gebruikssporen achterlaat, hoef je je geen zorgen te maken. Grover biedt je een gratis reparatie of vervanging service aan als er iets mis is met je apparaat. Je hoeft alleen maar contact op te nemen met de klantenservice van Grover en het probleem te melden. Grover zal dan het apparaat ophalen en repareren of vervangen. Je hoeft geen eigen risico of reparatiekosten te betalen.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een LED TV Beëindigen?

Als je de huur van een LED TV wilt beëindigen, kun je dat eenvoudig doen via je account op de website van Grover. Je kunt kiezen om het apparaat terug te sturen, te verlengen of te kopen na huur. Als je het apparaat wilt terugsturen, ontvang je een retourlabel van Grover waarmee je het apparaat kunt verzenden. Je hoeft geen opzegtermijn in acht te nemen of een boete te betalen.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De LED TV Betalen?

Je kunt de huur van de LED TV betalen met verschillende betaalmethoden, zoals iDEAL, PayPal, creditcard of Klarna. Je kunt kiezen voor een eenmalige betaling of een maandelijkse automatische incasso. Je ontvangt elke maand een factuur van Grover met een overzicht van je betalingen.

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die LED TVs Huren?

Grover is zo populair bij mensen die LED TVs huren omdat Grover een unieke en voordelige service biedt. Grover maakt het mogelijk om de nieuwste en beste LED TVs te huren voor een vast bedrag per maand, zonder dat je een grote investering hoeft te doen. Grover biedt ook veel flexibiliteit, gemak en duurzaamheid aan zijn klanten. Grover heeft meer dan 500.000 tevreden klanten in heel Europa, die genieten van de voordelen van LED TVs huren bij Grover.

Is LED TVs Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, LED TVs huren is een duurzame keuze. Door LED TVs te huren bij Grover, draag je bij aan een circulaire economie, waarin apparaten worden hergebruikt in plaats van weggegooid. Zo verminder je de hoeveelheid afval en CO2-uitstoot die gepaard gaat met de productie en consumptie van elektronica. Ook bespaar je energie door gebruik te maken van LED TVs, die veel zuiniger zijn dan andere soorten TVs. LED TVs huren is dus niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken