Select Page

Koffiezetapparaat Huren

Een koffiezetapparaat is een apparaat dat koffie zet door heet water door gemalen koffiebonen te laten lopen. Er zijn verschillende soorten koffiezetapparaten, zoals filterkoffiezetapparaten, espressomachines, koffiepadmachines en volautomatische koffiemachines. Elk type koffiezetapparaat heeft zijn eigen kenmerken, voordelen en nadelen.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

Koffiezetapparaat Huren

Wat Is Een Koffiezetapparaat?

Een koffiezetapparaat is een apparaat dat koffie zet door heet water door gemalen koffiebonen te laten lopen. Er zijn verschillende soorten koffiezetapparaten, zoals filterkoffiezetapparaten, espressomachines, koffiepadmachines en volautomatische koffiemachines. Elk type koffiezetapparaat heeft zijn eigen kenmerken, voordelen en nadelen.

Kun Je Koffiezetapparaten Huren?

Ja, je kunt koffiezetapparaten huren bij verschillende aanbieders, zoals Grover. Grover is een online platform dat je de mogelijkheid biedt om tech en apparaten te huren voor een vast bedrag per maand. Je kunt kiezen uit verschillende huurperiodes, van 1 maand tot 12 maanden, en je kunt je gehuurde apparaat altijd terugsturen, verlengen of overnemen na de huurperiode. Grover biedt een ruim assortiment aan koffiezetapparaten van topmerken, zoals Philips, Delonghi, Siemens, Jura en Melitta.

Wat Zijn De Voordelen Van Een Koffiezetapparaat Huren?

Een koffiezetapparaat huren heeft verschillende voordelen, zoals:

 • Je bespaart geld op de aanschaf van een duur apparaat
 • Je kunt altijd het nieuwste model of de nieuwste technologie uitproberen
 • Je hebt geen zorgen over onderhoud, reparatie of garantie
 • Je draagt bij aan een circulaire economie en een beter milieu
 • Je hebt meer flexibiliteit en vrijheid om te wisselen of op te zeggen

Wat Zijn De Nadelen Van Koffiezetapparaten Huren?

Een koffiezetapparaat huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

 • Je betaalt maandelijks een huurbedrag dat kan oplopen tot meer dan de aanschafprijs op lange termijn
 • Je bent verantwoordelijk voor het goed gebruik en de verzorging van het apparaat
 • Je moet het apparaat terugsturen in goede staat aan het einde van de huurperiode
 • Je hebt geen eigendomsrecht over het apparaat, tenzij je besluit om het over te nemen na de huurperiode

Welke Koffiezetapparaten Kun Je Huren?

Bij Grover kun je verschillende soorten koffiezetapparaten huren, afhankelijk van je voorkeur, budget en smaak. Hieronder geven we je een overzicht van de vijf beste koffiezetapparaten die je kunt huren bij Grover:

1. Philips Coffee Machine Philips EP5447/90 Serie 5400 LatteGo

Dit is een volautomatische koffiemachine die je kunt bedienen met een touchscreen of via een app op je smartphone. Je kunt kiezen uit 12 verschillende koffiespecialiteiten, zoals espresso, cappuccino, latte macchiato en americano. Het apparaat heeft een ingebouwde bonenmaler met 12 maalstanden en een melkopschuimer met het innovatieve LatteGo-systeem. Het apparaat is eenvoudig te reinigen dankzij het AquaClean-waterfilter en de uitneembare zetgroep.

2. Delonghi La Specialista Arte

Dit is een halfautomatische espressomachine die je een authentieke barista-ervaring geeft. Je kunt zelf de maalgraad, de dosering, de temperatuur en de druk van de koffie bepalen. Het apparaat heeft een ingebouwde bonenmaler met 8 maalstanden en een stoompijpje voor het opschuimen van melk. Het apparaat heeft ook een heetwaterfunctie voor het maken van thee of andere warme dranken. Het apparaat is makkelijk te onderhouden dankzij het ontkalkingsprogramma en de uitneembare lekbak.

3. Siemens EQ.900 TQ905D03

Dit is een volautomatische koffiemachine die je kunt bedienen met een touchscreen of via een app op je smartphone. Je kunt kiezen uit 10 verschillende koffiespecialiteiten, zoals espresso, cappuccino, latte macchiato en flat white. Het apparaat heeft een ingebouwde bonenmaler met 5 maalstanden en een melkopschuimer met het sensoFlow-systeem. Het apparaat is voorzien van een dubbel bonenreservoir, zodat je twee verschillende soorten bonen kunt gebruiken. Het apparaat is gemakkelijk te reinigen dankzij het autoMilk Clean-programma en de uitneembare zetgroep.

4. Jura J8 (EA)

Dit is een volautomatische koffiemachine die je kunt bedienen met een touchscreen of via een app op je smartphone. Je kunt kiezen uit 15 verschillende koffiespecialiteiten, zoals espresso, cappuccino, latte macchiato en ristretto. Het apparaat heeft een ingebouwde bonenmaler met 6 maalstanden en een melkopschuimer met het fine foam-technologie. Het apparaat heeft ook een aromaG3-molen die de bonen twee keer zo snel maalt zonder aroma te verliezen. Het apparaat is eenvoudig te reinigen dankzij het geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma en de uitneembare zetgroep.

5. Melitta Coffee Machine Melitta Latticia OT Series 600

Dit is een filterkoffiezetapparaat dat je kunt bedienen met een draaiknop of via een app op je smartphone. Je kunt kiezen uit verschillende koffiesterktes, zoals mild, medium of sterk. Het apparaat heeft een ingebouwd waterreservoir met een capaciteit van 1,5 liter en een warmhoudplaat om de koffie op temperatuur te houden. Het apparaat heeft ook een melkopschuimer met het LatteCrema-systeem voor het maken van romige melkschuim. Het apparaat is makkelijk te onderhouden dankzij het ontkalkingsalarm en de uitneembare filterhouder.

Wat Kost Een Koffiezetapparaat Huren?

De kosten van een koffiezetapparaat huren hangen af van het type, het merk, het model en de huurperiode die je kiest. Bij Grover kun je al een koffiezetapparaat huren vanaf €9,90 per maand. Hieronder geven we je een overzicht van de huurprijzen van de vijf beste koffiezetapparaten die je kunt huren bij Grover:

Wat Kost Een Philips Coffee Machine Philips EP5447/90 Serie 5400 LatteGo Ultra Huren Bij Grover?

Een Philips Coffee Machine Philips EP5447/90 Serie 5400 LatteGo Ultra huren bij Grover kost €29,90 per maand voor een huurperiode van 12 maanden, €34,90 per maand voor een huurperiode van 6 maanden, €39,90 per maand voor een huurperiode van 3 maanden of €44,90 per maand voor een huurperiode van 1 maand.

Wat Kost Een Delonghi La Specialista Arte Huren Bij Grover?

Een Delonghi La Specialista Arte huren bij Grover kost €24,90 per maand voor een huurperiode van 12 maanden, €29,90 per maand voor een huurperiode van 6 maanden, €34,90 per maand voor een huurperiode van 3 maanden of €39,90 per maand voor een huurperiode van 1 maand.

Wat Kost Een Siemens EQ.900 TQ905D03 Huren Bij Grover?

Een Siemens EQ.900 TQ905D03 huren bij Grover kost €49,90 per maand voor een huurperiode van 12 maanden, €54,90 per maand voor een huurperiode van 6 maanden, €59,90 per maand voor een huurperiode van 3 maanden of €64,90 per maand voor een huurperiode van 1 maand.

Wat Kost Een Jura J8 (EA) Huren Bij Grover?

Een Jura J8 (EA) huren bij Grover kost €69,90 per maand voor een huurperiode van 12 maanden, €74,90 per maand voor een huurperiode van 6 maanden, €79,90 per maand voor een huurperiode van 3 maanden of €84,90 per maand voor een huurperiode van 1 maand.

Wat Kost Een Melitta Coffee Machine Melitta Latticia OT Series 600 Huren Bij Grover?

Een Melitta Coffee Machine Melitta Latticia OT Series 600 huren bij Grover kost €9,90 per maand voor een huurperiode van 12 maanden, €14,90 per maand voor een huurperiode van 6 maanden, €19,90 per maand voor een huurperiode van 3 maanden of €24,90 per maand voor een huurperiode van 1 maand.

Hoe Werkt Een Koffiezetapparaat Huren Bij Grover?

Een koffiezetapparaat huren bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar het koffiezetapparaat dat je wilt huren. Je kunt filteren op merk, type, prijs en beschikbaarheid. Bekijk de productdetails, specificaties en reviews om meer te weten te komen over het apparaat. Als je je keuze hebt gemaakt, klik dan op de knop “Huur nu” om verder te gaan.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Vul je persoonlijke gegevens in en kies de gewenste huurperiode. Je kunt kiezen uit 1, 3, 6 of 12 maanden. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper het wordt. Je kunt ook kiezen voor een extra verzekering om je apparaat te beschermen tegen schade of diefstal. Controleer je bestelling en ga akkoord met de algemene voorwaarden. Kies vervolgens je betaalmethode en rond je bestelling af.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde Koffiezetapparaat

Je ontvangt je gehuurde koffiezetapparaat binnen enkele werkdagen thuis. Je kunt het apparaat meteen gebruiken en genieten van heerlijke koffie. Je krijgt ook een handleiding en een retourlabel meegeleverd. Bewaar deze goed voor als je het apparaat wilt terugsturen.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Aan het einde van je huurperiode kun je beslissen wat je wilt doen met het apparaat. Je hebt drie opties:

 • Je stuurt het apparaat terug naar Grover met behulp van het retourlabel. Zorg ervoor dat het apparaat schoon en compleet is. Je betaalt geen extra kosten voor het terugsturen.
 • Je verlengt je huurperiode door contact op te nemen met de klantenservice van Grover. Je kunt je huurperiode zo vaak verlengen als je wilt, tot je het apparaat hebt afbetaald.
 • Je koopt het apparaat na huur door contact op te nemen met de klantenservice van Grover. Je betaalt dan het resterende bedrag dat nog openstaat. Dit bedrag wordt berekend op basis van de huurprijs, de huurperiode en de nieuwprijs van het apparaat.

Wat Zijn De Voordelen Van Koffiezetapparaat Huren Bij Grover?

Koffiezetapparaat huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

1. Gratis Terugsturen

Je kunt je gehuurde koffiezetapparaat gratis terugsturen naar Grover aan het einde van je huurperiode. Je hoeft geen verzendkosten te betalen en je krijgt je borg terug.

2. Geen Verborgen Kosten

Je betaalt alleen het maandelijkse huurbedrag dat je vooraf hebt afgesproken. Er zijn geen verborgen kosten, zoals rente, servicekosten of administratiekosten.

3. Flexibele Huurperiodes

Je kunt zelf kiezen hoe lang je een koffiezetapparaat wilt huren, van 1 maand tot 12 maanden. Je kunt je huurperiode ook altijd verlengen of verkorten als je dat wilt.

4. Scherpe Huurprijzen

Je kunt een koffiezetapparaat huren voor een fractie van de aanschafprijs. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper het wordt. Je kunt ook profiteren van kortingen en acties die Grover regelmatig aanbiedt.

5. Altijd De Nieuwste Tech

Je kunt altijd het nieuwste model of de nieuwste technologie uitproberen zonder een grote investering te hoeven doen. Je kunt ook makkelijk wisselen van apparaat als je iets anders wilt proberen.

Meest Gestelde Vragen

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over koffiezetapparaten huren bij Grover:

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover gebruikt een SSL-versleuteling om je persoonlijke gegevens te beschermen. Grover gaat ook zorgvuldig om met je betaalgegevens en slaat deze niet op. Als je een koffiezetapparaat terugstuurt naar Grover, wordt het apparaat grondig gecontroleerd en gereinigd. Eventuele persoonlijke instellingen of gegevens worden verwijderd.

Wat Als Ik De Koffiezetapparaat Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je een koffiezetapparaat huurt bij Grover, ben je verantwoordelijk voor het goed gebruik en de verzorging van het apparaat. Als je het apparaat beschadigt of gebruikssporen achterlaat, kan Grover kosten in rekening brengen voor de reparatie of vervanging van het apparaat. Deze kosten zijn afhankelijk van de ernst en de oorzaak van de schade. Je kunt deze kosten voorkomen door een extra verzekering af te sluiten bij Grover, die je apparaat dekt tegen schade of diefstal.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een Koffiezetapparaat Beëindigen?

Je kunt de huur van een koffiezetapparaat beëindigen door het apparaat terug te sturen naar Grover aan het einde van je huurperiode. Je hoeft hiervoor geen opzegtermijn in acht te nemen. Je kunt ook eerder opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van Grover. Je betaalt dan wel een boete die gelijk is aan één maand huur.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De Koffiezetapparaat Betalen?

Je kunt de huur van een koffiezetapparaat betalen met verschillende betaalmethoden, zoals iDeal, PayPal, creditcard of bankoverschrijving. Je kunt ook kiezen voor een automatische incasso, zodat je elke maand het huurbedrag automatisch betaalt. Je ontvangt elke maand een factuur van Grover met een overzicht van je betalingen.

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die Koffiezetapparaten Huren?

Grover is zo populair bij mensen die koffiezetapparaten huren omdat Grover een betrouwbare, voordelige en duurzame aanbieder is van tech en apparaten huren. Grover heeft meer dan 200.000 tevreden klanten in heel Europa, die genieten van de flexibiliteit, de kwaliteit en de service die Grover biedt. Grover heeft ook een hoge klanttevredenheidsscore van 4,5 uit 5 op Trustpilot, waar je veel positieve reviews kunt lezen over Grover.

Is Koffiezetapparaten Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, koffiezetapparaten huren is een duurzame keuze, omdat je zo bijdraagt aan een circulaire economie en een beter milieu. Door een koffiezetapparaat te huren in plaats van te kopen, verminder je de vraag naar nieuwe productie, het gebruik van grondstoffen en de uitstoot van CO2. Je voorkomt ook dat het apparaat op de afvalberg belandt als je het niet meer nodig hebt. Grover zorgt ervoor dat elk apparaat zo lang mogelijk wordt gebruikt en hergebruikt, en dat elk apparaat aan het einde van zijn levensduur op een verantwoorde manier wordt gerecycled.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken