Select Page

Jura Koffiezetapparaat Huren

Een Jura koffiezetapparaat huren is een manier om te genieten van de beste koffie zonder een grote investering te doen. Een Jura koffiezetapparaat is een volautomatische espressomachine die verschillende soorten koffiespecialiteiten kan bereiden met één druk op de knop. Jura koffiezetapparaten staan bekend om hun Zwitserse kwaliteit, innovatieve technologie en elegante design. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het huren van een Jura koffiezetapparaat, zoals de voor- en nadelen, de modellen, de kosten en het proces.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

jura koffiezetapparaat-huren

Wat is een Jura koffiezetapparaat?

Een Jura koffiezetapparaat is een volautomatische espressomachine die verschillende soorten koffiespecialiteiten kan bereiden met één druk op de knop. Jura koffiezetapparaten staan bekend om hun Zwitserse kwaliteit, innovatieve technologie en elegante design. Jura koffiezetapparaten gebruiken verse bonen die worden gemalen door een geïntegreerde molen, en hebben een waterreservoir, een pomp, een verwarmingselement en een zetgroep. Sommige modellen hebben ook een automatisch melksysteem, een touchscreen display, een smart connect functie en een kopjesverwarmer. Jura koffiezetapparaten zijn geschikt voor thuisgebruik of voor kantoren, en kunnen espresso, cappuccino, latte macchiato, flat white en andere koffiespecialiteiten maken.

Kun je Jura koffiezetapparaten huren?

Ja, je kunt Jura koffiezetapparaten huren bij Grover, een online platform dat tech-producten flexibel verhuurt. Grover biedt verschillende Jura modellen aan, die je kunt huren voor een periode van 1 tot 24 maanden. Je betaalt een vast bedrag per maand, dat afhankelijk is van het model en de huurduur. Je kunt het apparaat gratis terugsturen aan het einde van de huurperiode, of het overnemen voor een restbedrag. Grover zorgt voor de levering, het onderhoud en de verzekering van het apparaat.

Wat zijn de voordelen van een Jura koffiezetapparaat huren?

Een Jura koffiezetapparaat huren heeft verschillende voordelen, zoals:

  • Je bespaart geld op de aanschaf van een duur apparaat.
  • Je kunt altijd de nieuwste modellen en functies uitproberen.
  • Je hebt geen zorgen over het onderhoud en de reparatie van het apparaat.
  • Je kunt het apparaat makkelijk wisselen of terugsturen als je het niet meer nodig hebt.
  • Je draagt bij aan een duurzamere consumptie door minder afval te produceren.

Wat zijn de nadelen van Jura koffiezetapparaten huren?

Een Jura koffiezetapparaat huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

  • Je betaalt meer op de lange termijn dan wanneer je het apparaat zou kopen.
  • Je moet voorzichtig omgaan met het apparaat om beschadigingen te voorkomen.
  • Je moet je houden aan de voorwaarden en regels van Grover.
  • Je moet je persoonlijke gegevens delen met Grover.

Welke Jura koffiezetapparaten kun je huren?

Grover biedt vijf verschillende Jura modellen aan, die elk hun eigen kenmerken en voordelen hebben. Hieronder vind je een overzicht van deze modellen, met hun belangrijkste specificaties en prijzen.

1. Jura E6 (EC)

De Jura E6 (EC) is een compacte en veelzijdige espressomachine die 11 verschillende koffiespecialiteiten kan bereiden, waaronder espresso, cappuccino, latte macchiato en flat white. De machine heeft een intuïtief touchscreen display, een automatisch melksysteem met slangetje, een geïntegreerde molen met 6 maalgraden en een waterreservoir van 1,9 liter. De machine is geschikt voor thuisgebruik of voor kleine kantoren.

SpecificatieWaarde
Afmetingen (H x B x D)34,6 x 28 x 44,4 cm
Gewicht9,8 kg
Pompdruk15 bar
Vermogen1450 W
KleurZwart

2. Jura ENA4 (EB)

De Jura ENA4 (EB) is een eenvoudige en elegante espressomachine die 3 verschillende koffiespecialiteiten kan bereiden: espresso, ristretto en koffie. De machine heeft een minimalistisch design, een draaiknop voor de koffiesterkte, een geïntegreerde molen met 5 maalgraden en een waterreservoir van 1,1 liter. De machine is geschikt voor thuisgebruik of voor kleine kantoren.

SpecificatieWaarde
Afmetingen (H x B x D)32,3 x 23,8 x 44,5 cm
Gewicht8,7 kg
Pompdruk15 bar
Vermogen1450 W
KleurZwart

3. Jura ENA8 (EC)

De Jura ENA8 (EC) is een stijlvolle en moderne espressomachine die 10 verschillende koffiespecialiteiten kan bereiden, waaronder espresso, cappuccino, latte macchiato en flat white. De machine heeft een cilindrisch waterreservoir van 1,1 liter met een diamantpatroon, een touchscreen display, een automatisch melksysteem met slangetje, een geïntegreerde molen met 6 maalgraden en een smart connect functie voor bediening via een app. De machine is geschikt voor thuisgebruik of voor kleine kantoren.

SpecificatieWaarde
Afmetingen (H x B x D)32,3 x 27,1 x 44,5 cm
Gewicht9,4 kg
Pompdruk15 bar
Vermogen1450 W
KleurZwart of wit

4. Jura E8 (EB)

De Jura E8 (EB) is een geavanceerde en veelzijdige espressomachine die 15 verschillende koffiespecialiteiten kan bereiden, waaronder espresso, cappuccino, latte macchiato, flat white en americano. De machine heeft een intuïtief touchscreen display, een automatisch melksysteem met slangetje, een geïntegreerde molen met 6 maalgraden, een waterreservoir van 1,9 liter en een smart connect functie voor bediening via een app. De machine is geschikt voor thuisgebruik of voor middelgrote kantoren.

SpecificatieWaarde
Afmetingen (H x B x D)34,6 x 28 x 44,4 cm
Gewicht9,8 kg
Pompdruk15 bar
Vermogen1450 W
KleurZwart of chroom

5. Jura J8 (EA)

De Jura J8 (EA) is een luxe en professionele espressomachine die 16 verschillende koffiespecialiteiten kan bereiden, waaronder espresso, cappuccino, latte macchiato, flat white en americano. De machine heeft een groot touchscreen display, een automatisch melksysteem met slangetje, een geïntegreerde molen met 6 maalgraden, een waterreservoir van 1,9 liter en een smart connect functie voor bediening via een app. De machine heeft ook een kopjesverwarmer en een aparte heetwateruitloop. De machine is geschikt voor thuisgebruik of voor middelgrote kantoren.

SpecificatieWaarde
Afmetingen (H x B x D)37,5 x 31,5 x 45 cm
Gewicht10,9 kg
Pompdruk15 bar
Vermogen1450 W
KleurZilver of chroom

Wat kost een Jura koffiezetapparaat huren?

Een Jura koffiezetapparaat huren bij Grover kost een bepaald bedrag per maand, dat afhankelijk is van het model en de huurduur. Hoe langer je het apparaat huurt, hoe lager de maandelijkse prijs wordt. Hieronder vind je een overzicht van de huurprijzen voor elk model, voor een huurperiode van 1, 3, 6, 12 of 24 maanden.

Wat kost een Jura E6 (EC) huren bij Grover?

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€49,90
3 maanden€39,90
6 maanden€34,90
12 maanden€29,90
24 maanden€24,90

Wat kost een Jura ENA4 (EB) huren bij Grover?

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€39,90
3 maanden€29,90
6 maanden€24,90
12 maanden€19,90
24 maanden€14,90

Wat kost een Jura ENA8 (EC) huren bij Grover?

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€59,90
3 maanden€49,90
6 maanden€44,90
12 maanden€39,90
24 maanden€34,90

Wat kost een Jura E8 (EB) huren bij Grover?

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€69,90
3 maanden€59,90
6 maanden€54,90
12 maanden€49,90
24 maanden€44,90

Wat kost een Jura J8 (EA) huren bij Grover?

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€79,90
3 maanden€69,90
6 maanden€64,90
12 maanden€59,90
24 maanden€54,90

Hoe Werkt Een Camera Huren Bij Grover?

Een camera huren bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en browse door het ruime aanbod van cameras die je kunt huren. Je kunt filteren op categorie, merk, prijs, beoordeling en meer. Als je een camera hebt gevonden die je leuk vindt, klik dan op de knop “Huur nu” om naar de productpagina te gaan. Daar kun je meer informatie lezen over de specificaties, functies en reviews van de camera.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Als je besloten hebt welke camera je wilt huren, kies dan de huurperiode die je wilt. Je kunt kiezen uit 1, 3, 6, 12 of 24 maanden. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper de maandelijkse prijs wordt. Vervolgens voeg je de camera toe aan je winkelwagen en ga je naar de kassa. Daar vul je je persoonlijke gegevens, bezorgadres en betaalmethode in. Je kunt betalen met iDeal, PayPal, creditcard of bankoverschrijving. Nadat je je bestelling hebt bevestigd, ontvang je een bevestigingsmail met een trackingnummer.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde Camera

Je hoeft nu alleen nog maar te wachten tot je gehuurde camera bij je thuis wordt bezorgd. Dit duurt meestal tussen de 2 en 5 werkdagen, afhankelijk van de beschikbaarheid en de locatie. Zodra je de camera hebt ontvangen, kun je hem meteen gebruiken en genieten van alle voordelen van het huren van een camera. Je kunt de camera zo vaak en zo lang gebruiken als je wilt, zolang je hem maar in goede staat houdt en terugstuurt aan het einde van de huurperiode.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Als de huurperiode is afgelopen, heb je twee opties: je kunt de camera terugsturen naar Grover, of je kunt de camera kopen na huur. Als je de camera wilt terugsturen, hoef je alleen maar het meegeleverde retourlabel op de doos te plakken en het pakket af te geven bij een PostNL-punt. Je hoeft geen verzendkosten te betalen, want die zijn al inbegrepen in de huurprijs. Als je de camera wilt kopen na huur, hoef je alleen maar contact op te nemen met Grover en zij zullen je een aanbod doen op basis van de restwaarde van de camera. Als je akkoord gaat met het aanbod, kun je de camera houden en hoef je hem niet meer terug te sturen.

Wat Zijn De Voordelen Van Camera Huren Bij Grover?

Camera huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

Gratis Terugsturen

Je hoeft geen verzendkosten te betalen als je de camera terugstuurt naar Grover. Dit bespaart je geld en moeite.

Geen Verborgen Kosten

Je betaalt alleen de maandelijkse huurprijs die op de website staat vermeld. Er zijn geen extra kosten voor service, onderhoud of verzekering.

Flexibele Huurperiodes

Je kunt zelf kiezen hoe lang je de camera wilt huren, van 1 tot 24 maanden. Je kunt ook altijd tussentijds opzeggen of verlengen, zonder boete of opzegtermijn.

Scherpe Huurprijzen

Je betaalt een fractie van de originele prijs van de camera als je hem huurt bij Grover. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper de maandelijkse prijs wordt.

Altijd De Nieuwste Tech

Je hebt altijd toegang tot de nieuwste en beste cameras die op de markt zijn. Je kunt ook makkelijk wisselen van camera als je een ander model wilt proberen.

Meest Gestelde Vragen

Hieronder vind je de antwoorden op enkele veelgestelde vragen over het huren van een Jura koffiezetapparaat bij Grover.

Zijn mijn gegevens altijd veilig tijdens en na de huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover gebruikt je gegevens alleen om je bestelling te verwerken en te leveren, en om je op de hoogte te houden van je huurcontract en eventuele acties. Grover deelt je gegevens niet met derden, tenzij dit wettelijk verplicht is. Grover verwijdert ook alle gegevens die op het apparaat zijn opgeslagen voordat het wordt verhuurd aan een andere klant. Je kunt meer lezen over het privacybeleid van Grover op hun website.

Wat als ik de Jura koffiezetapparaat beschadig of gebruikssporen achterlaat?

Als je de Jura koffiezetapparaat beschadigt of gebruikssporen achterlaat, hoef je je geen zorgen te maken. Grover heeft een verzekering die schade tot €500 dekt, zonder eigen risico. Je hoeft alleen maar contact op te nemen met Grover en een schadeformulier in te vullen. Grover zal dan bepalen of het apparaat gerepareerd of vervangen moet worden. Als de schade meer dan €500 bedraagt, of als er sprake is van opzettelijke of grove nalatigheid, dan kan Grover je aansprakelijk stellen voor de kosten.

Hoe kan ik de huur van een Jura koffiezetapparaat beëindigen?

Je kunt de huur van een Jura koffiezetapparaat beëindigen door het apparaat gratis terug te sturen naar Grover aan het einde van de huurperiode, of door het over te nemen voor een restbedrag. Je kunt ook de huur eerder beëindigen door contact op te nemen met Grover en een opzegtermijn van één maand in acht te nemen.

Met welke betalingsmethode kan ik de huur van de Jura koffiezetapparaat betalen?

Je kunt de huur van de Jura koffiezetappara at betalen met iDeal, PayPal, creditcard of Klarna. Je kunt kiezen voor een eenmalige betaling of een maandelijkse automatische incasso. Je kunt ook je betaalmethode wijzigen in je account op de website van Grover.

Waarom is Grover zo populair bij mensen die Jura koffiezetapparaten huren?

Grover is zo populair bij mensen die Jura koffiezetapparaten huren omdat het een makkelijke, voordelige en duurzame manier is om te genieten van de beste koffie. Grover biedt een ruime keuze aan Jura modellen, scherpe huurprijzen, flexibele huurperiodes, gratis verzending en retour, geen verborgen kosten, verzekering en onderhoud inbegrepen, en de mogelijkheid om het apparaat te kopen na huur. Grover heeft ook een uitstekende klantenservice en een hoge klanttevredenheid.

Is Jura koffiezetapparaten huren een duurzame keuze?

Ja, Jura koffiezetapparaten huren is een duurzame keuze, omdat je zo minder afval en CO2-uitstoot produceert. Door een apparaat te huren in plaats van te kopen, verleng je de levensduur van het apparaat en voorkom je dat het op de vuilnisbelt belandt. Bovendien zijn Jura koffiezetapparaten energiezuinig en milieuvriendelijk, omdat ze gebruik maken van verse bonen in plaats van capsules of pads. Grover zorgt er ook voor dat alle apparaten die worden teruggezonden worden schoongemaakt, gerepareerd en gerecycled.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken