Select Page

JBL party box huren

Een JBL Partybox huren is een geweldige manier om je feest naar een hoger niveau te tillen. Een JBL Partybox is een krachtige draagbare Bluetooth-speaker met dynamische lichteffecten en een indrukwekkend geluid. In dit artikel leggen we je alles uit wat je moet weten over het huren van een JBL Partybox bij Grover, de grootste online verhuurder van tech-producten in Europa.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

jbl partybox huren

Wat Is Een JBL Partybox?

Ben je op zoek naar een manier om je feestje nog leuker en spannender te maken? Dan is een JBL Partybox huren bij Grover een goede optie. Een JBL Partybox is een krachtige draagbare Bluetooth-speaker met dynamische lichteffecten en een indrukwekkend geluid. Je kunt er muziek mee afspelen, karaoke mee doen, DJ-en of instrumenten mee spelen. Een JBL Partybox kun je verbinden met je smartphone, tablet of laptop via Bluetooth of een aux-kabel, en hij heeft een ingebouwde batterij die urenlang meegaat. Er zijn verschillende modellen van JBL Partybox beschikbaar, elk met zijn eigen kenmerken en specificaties

Kun je JBL Partyboxen huren?

Ja, je kunt JBL Partyboxen huren bij Grover. Grover is een online platform waar je de nieuwste tech-producten kunt huren voor een lage maandelijkse prijs. Je kunt kiezen uit verschillende modellen en huurperiodes, en je hebt altijd de optie om je gehuurde apparaat terug te sturen, te ruilen of te kopen na de huur.

Wat zijn de voordelen van een JBL Partybox huren?

Een JBL Partybox huren heeft veel voordelen, zoals:

  • Je bespaart geld. Je hoeft niet veel geld uit te geven aan een speaker die je misschien maar af en toe gebruikt. Je betaalt alleen voor de tijd dat je de speaker nodig hebt.
  • Je hebt altijd de nieuwste tech. Je kunt altijd het nieuwste model huren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over veroudering of onderhoud.
  • Je bent flexibel. Je kunt je huurperiode aanpassen aan je behoeften, en je kunt je speaker op elk moment terugsturen, ruilen of kopen.
  • Je bent duurzaam bezig. Je draagt bij aan een circulaire economie, waarin apparaten worden hergebruikt in plaats van weggegooid.

Wat zijn de nadelen van JBL Partyboxen huren?

Een JBL Partybox huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

  • Je moet een borg betalen. Bij Grover betaal je een borg van 10% van de nieuwprijs van het apparaat, die je terugkrijgt als je het apparaat in goede staat terugstuurt.
  • Je moet een credit check ondergaan. Bij Grover moet je een kredietwaardigheidstoets doorstaan voordat je een bestelling kunt plaatsen. Dit kan invloed hebben op je kredietscore.
  • Je moet voorzichtig zijn met het apparaat. Als je het apparaat beschadigt of verliest, ben je aansprakelijk voor de reparatie- of vervangingskosten. Grover biedt wel een verzekering aan, Grover Care, die tot 90% van de schade dekt.

Welke JBL Partybox kun je huren?

Bij Grover kun je verschillende modellen van JBL Partybox huren, afhankelijk van je wensen en budget. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare modellen:

1. JBL Party Box Encore Bluetooth

Dit is de ultieme party speaker, met een vermogen van 1100W en een batterijduur van 18 uur. Je kunt genieten van een spectaculaire lichtshow die zich aanpast aan de muziek, en je kunt zelfs DJ-en met de ingebouwde DJ-pad. Je kunt ook twee microfoons of instrumenten aansluiten om mee te zingen of te jammen. De speaker heeft wieltjes en een handvat om hem makkelijk te verplaatsen.

2. JBL Partybox 110 Party Bluetooth

Dit is een compacte maar krachtige party speaker, met een vermogen van 160W en een batterijduur van 12 uur. Je kunt kiezen uit verschillende lichteffecten om de sfeer te bepalen, en je kunt ook een microfoon of instrument aansluiten om het feest op gang te brengen. De speaker is spatwaterdicht en heeft een handvat om hem mee te nemen.

3. JBL Charge 5 Portable Bluetooth

Dit is een draagbare speaker die ook als powerbank kan dienen, met een vermogen van 30W en een batterijduur van 20 uur. Je kunt genieten van een helder en krachtig geluid, en je kunt ook twee apparaten tegelijk opladen via de USB-poort. De speaker is water- en stofbestendig en heeft een robuust ontwerp.

4. JBL Boombox 2

Dit is een grote en zware speaker die een diepe bas levert, met een vermogen van 80W en een batterijduur van 24 uur. Je kunt je favoriete nummers afspelen via Bluetooth of een aux-kabel, en je kunt ook andere apparaten opladen via de USB-poort. De speaker is waterdicht en heeft een handvat om hem te dragen.

5. JBL Boombox 3 Portable Bluetooth

Dit is de nieuwste versie van de JBL Boombox, met een vermogen van 100W en een batterijduur van 28 uur. Je kunt genieten van een nog beter geluid en een nog langere speeltijd, en je kunt ook andere apparaten opladen via de USB-C-poort. De speaker is water- en stofbestendig en heeft een handvat om hem te dragen.

Wat kost een JBL Partybox huren?

De kosten van het huren van een JBL Partybox hangen af van het model dat je kiest, de huurperiode die je selecteert, en of je gebruik maakt van Grover Care. Hieronder vind je een tabel met de huurprijzen per maand voor elk model, zonder Grover Care:

Model1 maand3 maanden6 maanden12+ maanden
JBL Party Box Encore Bluetooth€49,90€39,90€34,90€29,90
JBL Partybox 110 Party Bluetooth€29,90€24,90€19,90€14,90
JBL Charge 5 Portable Bluetooth€14,90€12,90€9,90€7,90
JBL Boombox 2€34,90€29,90€24,90€19,90
JBL Boombox 3 Portable Bluetooth€39,90€34,90€29,90€24,90

Als je Grover Care wilt toevoegen aan je huur, betaal je een extra bedrag per maand dat afhangt van het model dat je kiest. Grover Care dekt tot 90% van de reparatie- of vervangingskosten in geval van schade aan het apparaat. Hieronder vind je een tabel met de kosten van Grover Care per maand voor elk model:

ModelGrover Care per maand
JBL Party Box Encore Bluetooth€4,99
JBL Partybox 110 Party Bluetooth€2,99
JBL Charge 5 Portable Bluetooth€1,49
JBL Boombox 2€3,49
JBL Boombox 3 Portable Bluetooth€3,99

Huurobject

Kosten

Termijn

Bekijk direct

JBL Partybox On Go

 € 11,90

12 maanden

JBL Partybox 310

 € 27,90

12 maanden

JBL Partybox 110 Party

 € 17,90

12 maanden

JBL Boombox 2

 € 18,90

12 maanden

Hoe werkt een JBL Partybox huren bij Grover?

Een JBL Partybox huren bij Grover is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies je apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de JBL Partybox die je wilt huren. Vergelijk de verschillende modellen en kies degene die het beste bij je past. Selecteer ook de huurperiode die je wilt: 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 12+ maanden. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper het wordt. Je kunt ook Grover Care toevoegen aan je bestelling als je extra bescherming wilt voor je apparaat.

Stap 2: Plaats je bestelling

Vul je persoonlijke gegevens in en kies een betaalmethode. Je kunt betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Grover voert dan een kredietwaardigheidstoets uit om te controleren of je in aanmerking komt voor de huur. Dit duurt meestal niet langer dan 24 uur. Als je goedkeuring krijgt, ontvang je een bevestigingsemail met de details van je bestelling. Je betaalt ook een borg van 10% van de nieuwprijs van het apparaat, die je terugkrijgt als je het apparaat in goede staat terugstuurt.

Stap 3: Geniet van je gehuurde JBL Partybox

Grover stuurt je de JBL Partybox zo snel mogelijk toe, meestal binnen 3 tot 5 werkdagen. Je kunt de verzendstatus volgen via de track & trace link die je per email ontvangt. Zodra je de speaker in huis hebt, kun je hem meteen gebruiken en genieten van het geweldige geluid en de leuke lichteffecten. Je kunt de speaker koppelen aan je smartphone, tablet of laptop via Bluetooth of een aux-kabel, en je kunt ook een microfoon of instrument aansluiten om mee te zingen of te spelen.

Stap 4: Stuur het apparaat terug, of koop na huur

Aan het einde van je huurperiode heb je drie opties: je kunt het apparaat terugsturen, je kunt het ruilen voor een ander model of een ander product, of je kunt het kopen na huur. Als je het apparaat wilt terugsturen, moet je het verpakken in de originele doos en het verzendlabel dat je van Grover krijgt erop plakken. Je kunt het pakket dan afgeven bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. Grover controleert dan de staat van het apparaat en stuurt je de borg terug. Als je het apparaat wilt ruilen, moet je eerst contact opnemen met de klantenservice van Grover om een nieuw product te kiezen en een nieuwe bestelling te plaatsen. Je stuurt dan het oude apparaat terug zoals hierboven beschreven, en je ontvangt het nieuwe apparaat binnen enkele dagen. Als je het apparaat wilt kopen na huur, moet je eerst contact opnemen met de klantenservice van Grover om de restwaarde van het apparaat te berekenen. Dit is het verschil tussen de nieuwprijs en de totale huurprijs die je al hebt betaald. Je betaalt dan dit bedrag aan Grover, en je mag het apparaat houden.

Wat zijn de voordelen van JBL Partybox huren bij Grover?

JBL Partybox huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

1. Gratis terugsturen

Je kunt je gehuurde JBL Partybox gratis terugsturen aan het einde van je huurperiode, zonder extra kosten of boetes. Je hoeft alleen maar het verzendlabel dat je van Grover krijgt te gebruiken.

2. Geen verborgen kosten

Je betaalt alleen de maandelijkse huurprijs die op de website staat vermeld, zonder extra kosten of toeslagen. De verzending, de borg en de BTW zijn allemaal inbegrepen in de prijs.

3. Flexibele huurperiodes

Je kunt zelf kiezen hoe lang je een JBL Partybox wilt huren: 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 12+ maanden. Je kunt ook op elk moment je huurperiode verlengen of verkorten, of overstappen naar een ander model of product.

4. Scherpe huurprijzen

Je kunt een JBL Partybox huren voor een fractie van de nieuwprijs, en hoe langer je huurt, hoe goedkoper het wordt. Je bespaart zo veel geld ten opzichte van kopen.

5. Altijd de nieuwste tech

Je hebt altijd toegang tot de nieuwste modellen en versies van JBL Partyboxen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over veroudering of onderhoud. Je kunt ook makkelijk wisselen tussen verschillende producten als je iets nieuws wilt proberen.

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op enkele veelgestelde vragen over het huren van een JBL Partybox bij Grover:

Zijn mijn gegevens altijd veilig tijdens en na de huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover gebruikt een SSL-versleuteling om je persoonlijke en financiële gegevens te beschermen. Grover bewaart ook geen gegevens op de gehuurde apparaten, en wist alle gegevens voordat ze worden verzonden of ontvangen. Je kunt ook zelf je gegevens wissen voordat je het apparaat terugstuurt, als extra voorzorgsmaatregel.

Wat als ik de JBL Partybox beschadig of gebruikssporen achterlaat?

Als je de JBL Partybox beschadigt of gebruikssporen achterlaat, ben je aansprakelijk voor de reparatie- of vervangingskosten. Grover biedt echter een optionele verzekering aan, Grover Care, die tot 90% van de schade dekt. Je kunt Grover Care toevoegen aan je bestelling voor een klein extra bedrag per maand, afhankelijk van het model dat je kiest. Als je Grover Care hebt, hoef je je geen zorgen te maken over kleine krasjes, deuken of vlekken op het apparaat. Je moet wel nog steeds zorgvuldig omgaan met het apparaat, en het niet blootstellen aan extreme temperaturen, vochtigheid, vuur of water.

Hoe kan ik de huur van een JBL Partybox beëindigen?

Je kunt de huur van een JBL Partybox beëindigen door het apparaat terug te sturen aan het einde van je huurperiode, of eerder als je dat wilt. Je moet dan wel contact opnemen met de klantenservice van Grover om je huurcontract op te zeggen. Je kunt ook het apparaat ruilen voor een ander model of product, of het kopen na huur. In beide gevallen moet je ook contact opnemen met de klantenservice van Grover om de nodige stappen te volgen.

Met welke betalingsmethode kan ik de huur van de JBL Partybox betalen?

Je kunt de huur van de JBL Partybox betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Je betaalt elke maand vooraf voor de volgende maand. Je kunt ook automatische betaling instellen, zodat je niet elke keer handmatig hoeft te betalen.

Waarom is Grover zo populair bij mensen die JBL Partyboxen huren?

Grover is zo populair bij mensen die JBL Partyboxen huren omdat het een makkelijke, voordelige en duurzame manier is om te genieten van de beste tech-producten. Met Grover kun je een JBL Partybox huren voor een lage maandelijkse prijs, zonder dat je veel geld hoeft uit te geven aan een speaker die je misschien maar af en toe gebruikt.

Je hebt ook altijd de nieuwste modellen en versies tot je beschikking, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over veroudering of onderhoud. Je bent ook flexibel in je keuze, want je kunt op elk moment je huurperiode aanpassen, of overstappen naar een ander product. Bovendien draag je bij aan een circulaire economie, waarin apparaten worden hergebruikt in plaats van weggegooid.

Is JBL Partybox huren een duurzame keuze?

Ja, JBL Partybox huren is een duurzame keuze. Door een JBL Partybox te huren in plaats van te kopen, verminder je de vraag naar nieuwe productie en dus ook de uitstoot van broeikasgassen en het verbruik van grondstoffen. Je helpt ook om elektronisch afval te voorkomen, want Grover zorgt ervoor dat alle gehuurde apparaten worden gerecycled of gedoneerd aan goede doelen als ze niet meer bruikbaar zijn. Je draagt zo bij aan een groenere toekomst voor onze planeet.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken