Select Page

HTC VR Bril Huren

Een HTC VR bril is een virtual reality headset die je met je pc of laptop kunt gebruiken om virtuele werelden te beleven in de hoogste kwaliteit. Met een HTC VR bril kun je je onderdompelen in allerlei soorten games, films, educatieve en sociale apps, en meer. Een HTC VR bril huren betekent dat je een HTC VR bril voor een bepaalde periode kunt gebruiken zonder dat je hem hoeft te kopen. In dit artikel leggen we uit wat de voordelen en nadelen zijn van een HTC VR bril huren, welke HTC VR brillen je kunt huren, wat de kosten zijn, en hoe het werkt bij Grover, een van de populairste aanbieders van tech verhuur.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

Wat Is Een HTC VR Bril?

Een HTC VR bril is een virtual reality headset die je met je pc of laptop kunt gebruiken om virtuele werelden te beleven in de hoogste kwaliteit. Met een HTC VR bril kun je je onderdompelen in allerlei soorten games, films, educatieve en sociale apps, en meer. Een HTC VR bril bestaat uit een headset die je op je hoofd draagt, en twee controllers die je in je handen houdt. De headset heeft een scherm voor elk oog, die samen een stereoscopisch beeld creëren. De headset heeft ook sensoren die je hoofdbewegingen volgen, zodat het beeld meebeweegt met je blik. De controllers hebben knoppen, triggers, en touchpads waarmee je kunt interageren met de virtuele omgeving. De controllers hebben ook sensoren die je handbewegingen volgen, zodat je kunt grijpen, wijzen, en gebaren in VR. Een HTC VR bril wordt aangesloten op je pc of laptop via een kabel of een draadloze adapter. Je hebt ook een speciale software nodig om de HTC VR bril te gebruiken, zoals SteamVR of Viveport.

Kun Je HTC VR Brillen Huren?

Ja, je kunt HTC VR brillen huren bij verschillende aanbieders, zoals Grover, Rent-A-VR, en VR-Huur. Deze aanbieders hebben verschillende modellen, prijzen, en voorwaarden voor het huren van een HTC VR bril. Je kunt een HTC VR bril huren voor een dag, een week, een maand, of langer, afhankelijk van je behoefte en budget. Het huren van een HTC VR bril kan handig zijn als je een HTC VR bril wilt uitproberen voordat je hem koopt, als je een HTC VR bril nodig hebt voor een speciale gelegenheid of project, of als je gewoon wilt genieten van de nieuwste technologie zonder veel geld uit te geven.

Wat Zijn De Voordelen Van Een HTC VR Bril Huren?

Een HTC VR bril huren heeft verschillende voordelen, zoals:

 • Je bespaart geld: Een HTC VR bril kopen kan duur zijn, zeker als je ook een krachtige pc of laptop nodig hebt om hem te gebruiken. Een HTC VR bril huren is veel goedkoper dan kopen, en je betaalt alleen voor de tijd dat je hem gebruikt.
 • Je hebt meer keuze: Een HTC VR bril huren geeft je de mogelijkheid om verschillende modellen te proberen en te vergelijken. Zo kun je de HTC VR bril vinden die het beste bij jou past.
 • Je hebt altijd de nieuwste tech: Een HTC VR bril huren zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot de nieuwste en beste technologie op het gebied van virtual reality. Je hoeft je geen zorgen te maken over verouderde apparatuur of software updates.
 • Je bent duurzaam bezig: Een HTC VR bril huren is beter voor het milieu dan kopen. Je vermindert de hoeveelheid elektronisch afval en de vraag naar nieuwe productie. Bovendien worden gehuurde HTC VR brillen vaak gerecycled of hergebruikt door de verhuurders.

Wat Zijn De Nadelen Van HTC VR Brillen Huren?

Een HTC VR bril huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

 • Je hebt minder controle: Een HTC VR bril huren betekent dat je afhankelijk bent van de beschikbaarheid, levering, en service van de verhuurder. Je kunt niet zomaar beslissen om de HTC VR bril langer te houden of terug te sturen wanneer je wilt.
 • Je hebt extra kosten: Een HTC VR bril huren kan extra kosten met zich meebrengen, zoals verzendkosten, borg, verzekering, of boetes voor schade of te late retournering. Je moet ook rekening houden met de minimale huurperiode en de opzegtermijn van de verhuurder.
 • Je hebt minder privacy: Een HTC VR bril huren betekent dat je persoonlijke gegevens moet delen met de verhuurder, zoals je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, bankrekeningnummer, en creditcardgegevens. Je moet ook oppassen dat je geen gevoelige informatie achterlaat op de gehuurde HTC VR bril.

Welke HTC VR Brillen Kun Je Huren?

HTC is een van de marktleiders op het gebied van virtual reality headsets. HTC heeft verschillende modellen van VR brillen ontwikkeld, die elk hun eigen kenmerken, voordelen, en nadelen hebben. Hieronder bespreken we vijf populaire HTC VR brillen die je kunt huren bij Grover.

1. HTC Vive Flow

De HTC Vive Flow is de nieuwste VR bril van HTC, die in oktober 2021 werd aangekondigd. De HTC Vive Flow is een lichtgewicht en draadloze VR bril die je kunt verbinden met je smartphone via Bluetooth. De HTC Vive Flow heeft een resolutie van 1600 x 1600 pixels per oog, een verversingssnelheid van 75 Hz, en een gezichtsveld van 100 graden. De HTC Vive Flow heeft geen ingebouwde speakers of microfoon, maar je kunt je eigen koptelefoon of oordopjes aansluiten via een 3,5 mm audiojack. De HTC Vive Flow heeft een batterijduur van ongeveer twee uur en wordt geleverd met een draagtas en een oplaadkabel. De HTC Vive Flow is vooral geschikt voor het bekijken van 360-graden video’s, het luisteren naar muziek, het mediteren, en het ontspannen in virtuele omgevingen.

2. HTC Vive XR Elite

De HTC Vive XR Elite is een VR bril die ook ondersteuning biedt voor augmented reality (AR) en mixed reality (MR). De HTC Vive XR Elite heeft een resolutie van 1440 x 1700 pixels per oog, een verversingssnelheid van 90 Hz, en een gezichtsveld van 110 graden. De HTC Vive XR Elite heeft ingebouwde speakers en microfoon, en kan worden bediend met de meegeleverde controllers of met handgebaren. De HTC Vive XR Elite heeft een batterijduur van ongeveer drie uur en wordt geleverd met een link box, een stroomadapter, en een USB-C kabel. De HTC Vive XR Elite is vooral geschikt voor het spelen van games, het leren van nieuwe vaardigheden, het samenwerken met anderen, en het creëren van content in VR, AR, en MR.

3. HTC Vive Pro 2

De HTC Vive Pro 2 is de opvolger van de HTC Vive Pro, die in 2018 werd gelanceerd. De HTC Vive Pro 2 is een high-end VR bril die je kunt gebruiken met je pc of laptop. De HTC Vive Pro 2 heeft een resolutie van 2448 x 2448 pixels per oog, een verversingssnelheid van 120 Hz, en een gezichtsveld van 120 graden. De HTC Vive Pro 2 heeft ingebouwde speakers en microfoon met ruisonderdrukking, en kan worden bediend met de meegeleverde controllers of met de optionele trackers. De HTC Vive Pro 2 heeft geen ingebouwde batterij, maar wordt gevoed via de link box die je moet aansluiten op je pc of laptop. De HTC Vive Pro 2 wordt geleverd met een link box, een stroomadapter, een DisplayPort kabel, en een USB-C kabel. De HTC Vive Pro 2 is vooral geschikt voor het ervaren van de meest realistische en meeslepende VR beelden, geluiden, en interacties.

4. HTC VIVE Pro Eye

De HTC VIVE Pro Eye is een variant van de HTC VIVE Pro die beschikt over eye-tracking technologie. De eye-tracking technologie maakt het mogelijk om de bewegingen en de focus van je ogen te volgen en te analyseren in VR. Dit kan leiden tot betere prestaties, personalisatie, toegankelijkheid, en feedback in VR applicaties. De HTC VIVE Pro Eye heeft dezelfde specificaties als de HTC VIVE Pro op het gebied van resolutie, verversingssnelheid, gezichtsveld, speakers, microfoon, controllers, trackers, link box, stroomadapter, DisplayPort kabel, en USB-C kabel. Het verschil zit hem in de toevoeging van twee infraroodcamera’s aan de voorkant van de headset die je ogen scannen. De HTC VIVE Pro Eye is vooral geschikt voor het gebruiken van VR voor professionele, educatieve, of onderzoeksdoeleinden, waarbij eye-tracking een meerwaarde kan bieden.

5. HTC Vive Focus 3 – Business Edition

De HTC Vive Focus 3 – Business Edition is een VR bril die speciaal is ontworpen voor zakelijke gebruikers. De HTC Vive Focus 3 – Business Edition is een standalone VR bril, wat betekent dat je hem niet hoeft te verbinden met een pc, laptop, of smartphone. De HTC Vive Focus 3 – Business Edition heeft een resolutie van 2448 x 2448 pixels per oog, een verversingssnelheid van 90 Hz, en een gezichtsveld van 120 graden. De HTC Vive Focus 3 – Business Edition heeft ingebouwde speakers en microfoon, en kan worden bediend met de meegeleverde controllers of met handgebaren. De HTC Vive Focus 3 – Business Edition heeft een batterijduur van ongeveer twee uur en wordt geleverd met een oplaadstation, een stroomadapter, en een USB-C kabel. De HTC Vive Focus 3 – Business Edition is vooral geschikt voor het gebruiken van VR voor zakelijke toepassingen, zoals trainingen, vergaderingen, presentaties, en simulaties.

Wat Kost Een HTC VR Bril Huren?

De kosten van het huren van een HTC VR bril hangen af van het model, de verhuurder, de huurperiode, en de eventuele extra kosten. Hieronder geven we een overzicht van de huurprijzen van de vijf HTC VR brillen die we eerder hebben besproken bij Grover, een van de populairste aanbieders van tech verhuur. De prijzen zijn inclusief btw en verzekering, maar exclusief verzendkosten en borg. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid en de vraag.

Wat Kost Een HTC Vive Flow Huren Bij Grover?

Een HTC Vive Flow huren bij Grover kost €9,90 per maand als je kiest voor een minimale huurperiode van 12 maanden. Als je kiest voor een kortere huurperiode, betaal je meer per maand. Bijvoorbeeld:

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€19,90
3 maanden€14,90
6 maanden€11,90
9 maanden€10,90
12 maanden€9,90

Wat Kost Een HTC Vive XR Elite Huren Bij Grover?

Een HTC Vive XR Elite huren bij Grover kost €29,90 per maand als je kiest voor een minimale huurperiode van 12 maanden. Als je kiest voor een kortere huurperiode, betaal je meer per maand. Bijvoorbeeld:

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€59,90
3 maanden€44,90
6 maanden€34,90
9 maanden€31,90
12 maanden€29,90

Wat Kost Een HTC Vive Pro 2 Huren Bij Grover?

Een HTC Vive Pro 2 huren bij Grover kost €49,90 per maand als je kiest voor een minimale huurperiode van 12 maanden. Als je kiest voor een kortere huurperiode, betaal je meer per maand. Bijvoorbeeld:

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€99,90
3 maanden€74,90
6 maanden€59,90
9 maanden€54,90
12 maanden€49,90

Wat Kost Een HTC VIVE Pro Eye Huren Bij Grover?

Een HTC VIVE Pro Eye huren bij Grover kost €59,90 per maand als je kiest voor een minimale huurperiode van 12 maanden. Als je kiest voor een kortere huurperiode, betaal je meer per maand. Bijvoorbeeld:

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€119,90
3 maanden€89,90
6 maanden€69,90
9 maanden€64,90
12 maanden€59,90

Wat Kost Een HTC Vive Focus 3 – Business Edition Huren Bij Grover?

Een HTC Vive Focus 3 – Business Edition huren bij Grover kost €69,90 per maand als je kiest voor een minimale huurperiode van 12 maanden. Als je kiest voor een kortere huurperiode, betaal je meer per maand. Bijvoorbeeld:

HuurperiodePrijs per maand
1 maand€139,90
3 maanden€104,90
6 maanden€79,90
9 maanden€74,90
12 maanden€69,90

Hoe Werkt Een HTC VR Bril Huren Bij Grover?

Een HTC VR bril huren bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de HTC VR bril die je wilt huren. Je kunt filteren op merk, model, prijs, en beschikbaarheid. Als je je keuze hebt gemaakt, klik dan op de knop “Huur nu” om naar de productpagina te gaan.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Vul op de productpagina je gegevens in, zoals je naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, en betaalmethode. Je kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden, zoals iDEAL, PayPal, creditcard, of Klarna. Je kunt ook aangeven hoe lang je de HTC VR bril wilt huren en wanneer je hem wilt ontvangen. Grover biedt verschillende verzendopties aan, zoals standaard verzending (gratis), express verzending (€4,95), of same-day delivery (€9,95). Als je alles hebt ingevuld, klik dan op de knop “Bestelling afronden” om je bestelling te bevestigen.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde HTC VR Bril

Zodra je bestelling is verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail met een trackingnummer waarmee je de status van je zending kunt volgen. Je kunt ook inloggen op je Grover account om je bestelgeschiedenis en facturen te bekijken. Als je de HTC VR bril hebt ontvangen, kun je hem meteen gebruiken en genieten van de VR ervaring. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Grover als je vragen of problemen hebt met het apparaat.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Als je de huurperiode van de HTC VR bril wilt beëindigen, kun je het apparaat gratis terugsturen naar Grover. Je hoeft alleen maar de retourlabel te printen die je per e-mail ontvangt, deze op de verpakking te plakken, en het pakket af te geven bij een PostNL-punt. Je kunt ook de HTC VR bril overnemen na de huurperiode, als je hem wilt houden. Je betaalt dan een restbedrag dat afhankelijk is van het model, de huurperiode, en de marktwaarde van het apparaat. Je kunt dit bedrag vinden op je Grover account of opvragen bij de klantenservice.

Wat Zijn De Voordelen Van HTC VR Bril Huren Bij Grover?

HTC VR bril huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

 • Gratis terugsturen: Je kunt de HTC VR bril gratis terugsturen naar Grover als je de huurperiode wilt beëindigen. Je betaalt geen verzendkosten of opzegkosten.
 • Geen verborgen kosten: Je betaalt alleen de maandelijkse huurprijs die je vooraf hebt afgesproken. Je komt niet voor verrassingen te staan met extra kosten of boetes.
 • Flexibele huurperiodes: Je kunt zelf kiezen hoe lang je de HTC VR bril wilt huren, vanaf één maand tot onbeperkt. Je kunt ook je huurperiode verlengen of verkorten wanneer je wilt.
 • Scherpe huurprijzen: Je betaalt een scherpe huurprijs die veel lager is dan de aankoopprijs van een HTC VR bril. Bovendien krijg je korting als je langer huurt.
 • Altijd de nieuwste tech: Je hebt altijd toegang tot de nieuwste en beste technologie op het gebied van virtual reality. Je kunt ook makkelijk wisselen van apparaat als er een nieuw model uitkomt.

Meest Gestelde Vragen

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over camera huren bij Grover, en de antwoorden daarop:

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover gebruikt een beveiligde verbinding om je persoonlijke gegevens te verwerken en op te slaan. Grover respecteert ook je privacy en zal je gegevens niet delen met derden zonder jouw toestemming.

Als je de HTC VR bril terugstuurt naar Grover, wordt het apparaat grondig gecontroleerd en schoongemaakt. Alle gegevens die je hebt achtergelaten op de HTC VR bril worden verwijderd en overschreven. Je kunt ook zelf je gegevens wissen voordat je het apparaat terugstuurt, als je dat wilt.

Wat Als Ik De HTC VR Bril Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je de HTC VR bril beschadigt of gebruikssporen achterlaat, hoef je je geen zorgen te maken. Grover biedt een gratis verzekering aan die schade tot 90% van de reparatiekosten dekt. Je betaalt alleen een eigen risico van 10% van de reparatiekosten, met een minimum van €25 en een maximum van €150.

Als de HTC VR bril niet meer te repareren is, betaal je een vervangingswaarde die afhankelijk is van het model, de huurperiode, en de marktwaarde van het apparaat. Je kunt deze waarde vinden op je Grover account of opvragen bij de klantenservice. De verzekering geldt niet voor schade die is veroorzaakt door opzet, nalatigheid, of diefstal.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een HTC VR Bril Beëindigen?

Je kunt de huur van een HTC VR bril beëindigen door het apparaat gratis terug te sturen naar Grover. Je moet dit wel minimaal één dag voor het einde van de huurperiode doen, anders wordt de huurperiode automatisch verlengd.

Je kunt ook de huur van een HTC VR bril beëindigen door het apparaat over te nemen na de huurperiode. Je betaalt dan een restbedrag dat afhankelijk is van het model, de huurperiode, en de marktwaarde van het apparaat. Je kunt dit bedrag vinden op je Grover account of opvragen bij de klantenservice.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De HTC VR Bril Betalen?

Je kunt de huur van de HTC VR bril betalen met verschillende betaalmethoden, zoals iDEAL, PayPal, creditcard, of Klarna. Je kunt ook kiezen voor automatische incasso, zodat je elke maand automatisch het huurbedrag betaalt.

Je ontvangt elke maand een factuur per e-mail met een overzicht van je betalingen en je huurperiode.

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die HTC VR Brillen Huren?

Grover is zo populair bij mensen die HTC VR brillen huren omdat Grover een betrouwbare, voordelige, en flexibele aanbieder is van tech verhuur. Grover biedt een ruim assortiment aan HTC VR brillen die je kunt huren voor een scherpe prijs en een flexibele periode.

Grover zorgt ook voor een snelle levering, een gratis verzekering, een gratis retournering, en een goede klantenservice. Bovendien draag je bij aan een duurzamere wereld door te kiezen voor het huren in plaats van het kopen van tech.

Is HTC VR Brillen Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, HTC VR brillen huren is een duurzame keuze. Door te kiezen voor het huren in plaats van het kopen van tech, vermindert je de hoeveelheid elektronisch afval en de vraag naar nieuwe productie. Bovendien worden gehuurde HTC VR brillen vaak gerecycled of hergebruikt door de verhuurders. Zo draag je bij aan een circulaire economie waarin grondstoffen en producten zo lang mogelijk worden gebruikt en behouden.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken