Select Page

Horloge huren

Wil jij graag een mooie nieuwe horloge huren? Dat snappen we maar al te goed, het is namelijk een geweldige manier om toegang te krijgen tot de nieuwste technologie om je polsen zonder dat je er veel geld aan uit hoeft te geven.

Met de meeste moderne horloges krijg je toegang tot de meest geavanceerde gezondheids- en fitnessfuncties, waarmee je je gezondheid en welzijn kunt verbeteren, daarnaast kun je ook veel verschillende apps gebruiken, waarmee je je dagelijkse leven een stuk eenvoudiger kunt maken. Lees onze gids en kom direct alles te weten.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

horloge huren

Horloge Huren

Het huren van een horloge is een betaalbare manier om toegang te krijgen tot een exclusief uurwerk dat niet binnen het budget van een individu past. Of het nu gaat om de perfecte vintage look, een luxe toupet of een stalverbinding, horloges huren is de perfecte manier om die kenmerkende klok om je pols te laten glanzen.

Wat een persoon nodig heeft om te huren is dienovereenkomstig afhankelijk van het type horloge en hoe het horloge mag worden gebruikt. Hier zijn enkele vragen die een persoon zou moeten stellen voordat men een horloge huurt, als je eerst meer informatie over andere huurmogelijkheden wil bekijken raden we je aan de pagina’s over smartwatches huren, een Apple Watch huren of telefoons huren te bekijken.

Wat voor horloge wil je kiezen?

Er zijn tal van opties voor horloges waaruit een klant kan kiezen, en elk horloge heeft mogelijk verschillende bijbehorende prijzen. Automatische horloges hebben de neiging duurder te zijn dan quartz-horloges, omdat er meer technische behendigheid en engineering aan te pas komt bij het maken van een automatisch horloge.

Maar voor elegantie en tweede indrukken is een mechanisch horloge bijna onmisbaar. Vintage horloges kunnen worden gehuurd, maar sommige specialisten adviseren om op te passen met deze stukken.

Kosten

Huurobject

Kosten

Termijn

Bekijk direct

Garmin FENIX 7X

 € 22,90

12 maanden

Amazfit T-Rex 2

 € 10,90

12 maanden

Fitbit Charge 5

 € 8,90

12 maanden

Fitbit Charge 4 SE

 € 5,90

12 maanden

Maakt Aanpassen Uitzonderingen?

Aanpassingen zijn afhankelijk van wat het horloge-verhuurbedrijf aanbiedt. Sommige zijn er misschien mee akkoord te gaan dat een bepaald onderdeel wordt vervangen, maar andere delen kunnen niet worden aangepast. Uiteraard beschadigingen van delen moeten bij het horloge worden gemeld, want anders kan de klant worden opgezadeld met overschot.

Let op met het openen van de rugkast van het horloge. Deze zou moeten worden afgesloten als het horloge wordt gehuurd omdat dit een kostbaar onderdeel van het horloge is. Het verwijderen van de rand van de kast geeft een duidelijker beeld van de klok, en het is misschien mogelijk om deze deel alleen terug te sturen naar het bedrijf.

Kan het horloge buiten worden gebruikt?

Het is belangrijk om te weten of het horloge buiten kan worden gebruikt. Als het horloge wordt gehuurd voor een buitenevenement, is het misschien een betere optie om een mechanisch horloge te huren met een gesloten achterkant zodat het weer en andere elementen geen invloed hebben op de interne bewegingen. Meestal raden horloge-verhuurbedrijven aan dat de klok binnenshuis wordt gebruikt om schade tegen te gaan en verloren onderdelen te voorkomen.

Kan het horloge voor langere tijd worden gehuurd?

De verhuurperiode varieert meestal van enkele weken tot enkele maanden. Het hangt af van het bedrijf of ze een klant willen toestaan het horloge voor langere perioden te huren, maar de meeste bedrijven zullen geen vergoeding verschuldigd zijn voor het geval het horloge opnieuw wordt gehuurd. Sommige bedrijven bieden speciale tarieven voor de lange termijn verhuur van horloges, dus het is belangrijk om te onderzoeken wat er mogelijk is.

Kan ik het horloge naar mezelf laten sturen?

Sommige bedrijven geven de mogelijkheid om het horloge naar de klant te laten sturen, wat een handige optie is voor degenen die geen tijd hebben om naar het bedrijf toe te gaan. Het horloge wordt meestal geleverd met een etuit met alle benodigde accessoires, dus er is geen extra vervoer nodig. Als het horloge langer bij de klant blijft, bespaart dit geld en tijd.

Komen de inkomsten uit de verhuur in aanmerking voor belastingaangifte?

Meestal niet, omdat het bedrijf het horloge uitleent en de klant het in feite ‘houdt’, waardoor het geen verkoop en dus geen belastbare inkomsten wordt. Controleer altijd met de lokale regering zodat klanten zeker zijn van hun inkomsten. Om verliezen te voorkomen, is het aan te raden om een waarborgsom af te drukken als het horloge bij de klant blijft voor lange periodes.

Conclusie

Het huren van een horloge is een veelzijdige optie voor degenen die op zoek zijn naar een bepaald uurwerk dat buiten hun budget past. Als iemand besluit om een horloge te huren, zijn er enkele zaken die bezorgd moeten worden, waaronder het type horloge, mogelijke aanpassingen, de locatie waar het horloge kan worden gebruikt, de lengte van de verhuurperiode, of het horloge naar de klant kan worden verzonden, en de belastingimplicaties van de verhuur. Het is belangrijk om alle informatie te kennen voor een succesvolle verhuur.

Welke horloges die je kunt huren zijn populair

Op dit moment zijn voornamelijk de sporthorloges erg populair onder Nederlandse huurders, je kunt bij Grover bijvoorbeeld kiezen uit populaire modellen van Garmin of Fitbit, en uiteraard is het ook mogelijk om een Apple Watch te huren.

Wanneer begint en eindigt de huur?

De eerste betaling komt vooraf aan de officiële huurperiode die begint nadat je je product hebt ontvangen. De leverdatum bepaalt de maandelijkse betalingsdatum. Wil je meer tijd met je product?

Geen probleem, je kunt je abonnement op elk gewenst moment verlengen in je klantendashboard om de maandelijkse betaling te verlagen. Wanneer de minimale huurperiode afgelopen is, kun je blijven huren tegen dezelfde prijs of je abonnement annuleren door je apparaat gratis terug te sturen.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken